Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από αρχές του μήνα μου βγαίνει σαν να έχει κωδικοποίηση notepad χαχαχα. Αργεί πολύ και όταν φορτώνει, φορτώνει μόνο κείμενο. Δε ξέρω τι περιμένουν για να το διορθώσουν. Εκτός και δέχονται παρατεταμένη επίθεση και δε μπορούν να πάρουν τον έλεγχο (που σιγά μη γίνεται κάτι τέτοιο). Μυρίζομαι τσιπιά ακόμα και στη συντήρηση και έχει κολλήσει τα πάντα.

Το ίδιο και εμένα.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από αρχές του μήνα μου βγαίνει σαν να έχει κωδικοποίηση notepad χαχαχα. Αργεί πολύ και όταν φορτώνει, φορτώνει μόνο κείμενο. Δε ξέρω τι περιμένουν για να το διορθώσουν. Εκτός και δέχονται παρατεταμένη επίθεση και δε μπορούν να πάρουν τον έλεγχο (που σιγά μη γίνεται κάτι τέτοιο). Μυρίζομαι τσιπιά ακόμα και στη συντήρηση και έχει κολλήσει τα πάντα.
Από το my Vodafone app λειτουργεί κανονικά απλά γίνονται εργασίες αναβάθμισης των συστημάτων λόγω του καινούριου site μου ειχε πει εμάς υπάλληλος της εξυπηρέτησης λογικά θα προχωρήσουν σε ενοποίηση του my account σταθερής και κινητής

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλησπέρα...

Θέλω να βάλω σε συγγενείς ένα modem router που θα τους πάω εγώ . Θέλει username και password που θα μας δώσει η Vodafone...?

η είναι όπως στην Wind που βάζεις ότι θες στο username και στο password φτάνει να μην είναι κενά τα ανάλογα πεδία.

Και εάν τελικά θέλει username και password από την Vodafone ποιον αριθμό καλούμε για να μας τα δώσουν...?

Ευχαριστώ.

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Γειά σας. Είμαι νέος στο thread αλλά έχω ένα μεγάλο παράπονο για μία συγκεκριμένη χρέωση της Vodafone σε πρόγραμμα Vodafone Home που έχει η μητέρα μου σε συνδυασμό με ένα συμβόλαιο κινητής.

Πρόσφατα λοιπόν (20-4-2018) έκανε (τηλεφωνικά) ανανέωση του συμβολαίου σταθερής για 24 μήνες.

Στη τηλέφωνο ο υπάλληλος είπε στην μητέρα μου για "κάποια χρέωση" που θα πληρώσει για την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά της είπε να "μην ανησυχεί" γιατί αυτό θα είναι μία μόνο φορά κλπ.

Η μητέρα μου δεν κατάλαβε καλά, και αφού την καθησύχασε και ο υπάλληλος "να μην ανησυχέι" δέχθηκε την ανανέωση συμβολαίου και δεν ρώτησε περαιτέρω.

Στον επόμενο λογαριασμό όντως υπάρχει μία χρέωση 4,94 € με αιτιολογία "Τέλος ανανέωσης συμβολαίου" !

Και ρωτώ λοιπόν: δεν είναι τελείως απαράδεκτο να δέχεσαι να δεσμευθείς με μία εταιρεία για 2 χρόνια, ενώ σε παίρνουν τηλέφωνο καθημερινά από άλλες εταιρείες για να πας σε αυτές, και να πρέπει να πληρώσεις επειδή συνεχίζεις να παραμένεις δεσμευμένος στην εταιρεία αυτή ?

Κανονικά έπρεπε να σου κάνουν και δώρα που δέχθηκες να γίνεις συνδρομητής τους για ακόμα 2 χρόνια και να τους πληρώνεις πάγια και χρεώσεις κάθε μήνα.

Αυτή δεν είναι άλλωστε και η λογική της "επιδότησης" που ισχύει στα κινητά ? Του δώρου εν΄όψει της δέσμευσης ?

Βέβαια εδώ μιλάμε για σταθερή τηλεφωνία.

.........

Υπάρχει και κάποιος άλλος στο φορουμ που είχε ανάλογη εμπειρία ?

Και τι έχετε να πείτε πανω σε αυτό ....

Η χρέωση δεν είναι μεν μεγάλη αλλά είνα ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ !!!

Μήπως να το καταγγείλουμε στην ΕΕΤΤ ?

Edited by Vasileios
άλλη εταιρεία.

Plug and play είναι στην vodafone.
Ευχαριστώ.... Να είσαι καλά

Έτσι έπρεπε να είναι σε όλες. δύο στης 3 είναι

Μόνο το πράσινο Λιβάδι θέλει κωδικό και username που σου βγάζουν.

Χε χε χε

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ευχαριστώ.... Να είσαι καλά

Έτσι έπρεπε να είναι σε όλες. δύο στης 3 είναι

Μόνο το πράσινο Λιβάδι θέλει κωδικό και username που σου βγάζουν.

Χε χε χε

Και στον ΟΤΕ, εάν έχεις πρόσφατη δικιά τους συσκευή, συνήθως το μόντεμ τραβάει αυτόματα τα στοιχεία.

ξέρετε αν το "ευρυζωνικό" μόντεμ της cosmote παίζει και στη Vodafone;

περίμενα να συνδεθώ με Voda και φαντάστηκα οτι θα έπρεπε να αλλάξω μόντεμ.

Από τότε που το linksys μου βάρεσε "πυρακια" χρησιμοποιώ ένα παλιό ZTE, από τότε που είχα connx χωρίς πρόβλημα.

Από τότε που το linksys μου βάρεσε "πυρακια" χρησιμοποιώ ένα παλιό ZTE, από τότε που είχα connx χωρίς πρόβλημα.

Το ZTE(με την κεραία) που έδινε το Connex έχω και εγώ και μπορώ να σου πω οτι "πάει" και καλύτερα από το ZTE που δίνει η Vodafone.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί σε speedtest και σε τόρεντ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 60mbps; σήμερα ενεργοποιήθηκε.

Link Status Up

Modulation Type VDSL2_Vectoring

Actual Rate(Up/Down) 9997/92340 kbps

Attainable Rate(Up/Down) 51677/109260 kbps

Noise Margin(Up/Down) 36.4/9.2 dB

Line Attenuation(Up/Down) 3.1/8.6 dB

Output Power(Up/Down) 9.6/12 dBm

Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved

Interleave Depth(Up/Down) 9/2081

Interleave Delay(Up/Down) 0/8 ms

INP(Up/Down) 0/0 symbols

Profile 17a

Showtime Start 0 h 1 min 35 s

LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM

CRC Errors(Up/Down) 0/6

FEC Errors(Up/Down) 0/383

Μπορείτε να μου πείτε γιατί σε speedtest και σε τόρεντ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 60mbps; σήμερα ενεργοποιήθηκε.

Link Status Up

Modulation Type VDSL2_Vectoring

Actual Rate(Up/Down) 9997/92340 kbps

Attainable Rate(Up/Down) 51677/109260 kbps

Noise Margin(Up/Down) 36.4/9.2 dB

Line Attenuation(Up/Down) 3.1/8.6 dB

Output Power(Up/Down) 9.6/12 dBm

Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved

Interleave Depth(Up/Down) 9/2081

Interleave Delay(Up/Down) 0/8 ms

INP(Up/Down) 0/0 symbols

Profile 17a

Showtime Start 0 h 1 min 35 s

LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM

CRC Errors(Up/Down) 0/6

FEC Errors(Up/Down) 0/383

Σε τορρεντ μπορεί να μην έχει τόσους πόρους. Είναι ανάλογα με το upload των άλλων χρηστών. Σε speed test, διάλεξε άλλον server. Μη βάλεις Vodafone. Πάτα επάνω και βάλε άλλους. Θα δεις διαφορές από μέτρηση σε μέτρηση.

Σκέφτομαι να βάλω Internet με Vodafone. Μένω Χαλκίδα, αν υπάρχει κάποιος από Χαλκίδα να μου πει αν είναι ικανοποιημένος από ταχύτητα. Μένω πίσω από το γήπεδο. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκέφτομαι να βάλω Internet με Vodafone. Μένω Χαλκίδα, αν υπάρχει κάποιος από Χαλκίδα να μου πει αν είναι ικανοποιημένος από ταχύτητα. Μένω πίσω από το γήπεδο. Ευχαριστώ.

Εγώ μένω στην δεξαμενή, όλα καλά είναι δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ADSL έπιανα 15mpbs σε VDSL 50 έπιανα 4999/49999 και σε VDSL 100 πιάνω 9997/92000.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε τορρεντ μπορεί να μην έχει τόσους πόρους. Είναι ανάλογα με το upload των άλλων χρηστών. Σε speed test, διάλεξε άλλον server. Μη βάλεις Vodafone. Πάτα επάνω και βάλε άλλους. Θα δεις διαφορές από μέτρηση σε μέτρηση.
Από πόρους έχει φουλ, φθάνει ακριβώς 6,3mbps. Το ίδιο και στο speedtest ότι server και να βάλω ενώ ξεκινάει από 85 πέφτει μεταξύ 60-65 mbps.

Θεωρώ ότι κάτι έχουν κλειδώσει.

Αυτό που θα σας διηγηθώ είναι να γελάς και από την άλλη να κλαις που η Vodafone κατάντησε μπακάλικο.

Πρίν από ένα μήνα έφερε δυνατότητα VDSL 50 μετά από μία δεκαετία που είμαι συνδρομητής (από εποχή HOL) με τρομερή προσφορά την πήρα στα 27€.

Μετά από δέκα μέρες πώς κοιτάω και βλέπω διαθεσιμότητα για 100, ενώ πρίν ένα Μήνα δεν είχε! Πω, λέω θα κάνω προσπάθεια να καταφέρω να το πάρω σε καλή τιμή. Να μην σας κουράζω με καλεί το τμήμα προσφορών και να επιμένει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα! Λέω για 50 VDSL έχετε; μου λέει στην περιοχή σας οχι. Και εγώ τότε λέω γιατί έχω εδώ και ένα μήνα; κατάπιε την γλώσσα της η κυρία. Μου λέει από την στιγμή που συστημικά δεν βλέπω διαθεσιμότητα δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα. Καλά λέω Γεια σας.

Επειδή εμένα όμως με έτρωγε πάω στο my account 01-05-18 και κάνω αίτηση αλλαγής προγράμματος σε fiber 100.

Κάθομαι την επόμενη μέρα σκέφτομαι, αφού το 50 με καλύπτει και το έχω προνομιακή τιμή τι το θέλω το 100; και 43,50€ κιόλας!

(Τώρα ξεκινάει το καλό)

Παίρνω τηλέφωνο 02-05-18 λέω Γεια σας θέλω να ακυρώσω το fiber 100 μου λέει ναι το κρατάω θα σας πάρει τηλέφωνο το τμήμα ακυρώσεων.

04-05-18 παίρνω τηλέφωνο λέω για την ακύρωση, μου λέει τα ίδια.

07-05-18 έρχεται ρούτερ και μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί 11-05-18.

07-05-18 παίρνω τηλέφωνο και διαμαρτύρομαι έντονα και λέω από 2 Μαΐου προσπαθώ να το ακυρώσω αν ενεργοποιηθεί εγώ 27€ θα δίνω. Μου λέει έχετε δίκιο ενημερώνω, αλλά στείλτε και ένα φαξ. Στέλνω φαξ.

10-05-18 Τι γίνεται παιδιά ακυρώθηκε; Όχι λεει απλά άλλαξε η ημερομηνία για ενεργοποίηση 16-05-18.

Α ωραία λέω.

Εχθές δεν ενεργοποιήθηκε αλλά βλέπω στο my account αίτημα σε φάση υλοποίησης.

Καλά ρε παιδιά τι μπακάλικο έχει γίνει; από 2 Μαΐου καλώ για ακυρώσω και με συνδέουν με Κάιρο. Εγώ πάντως 27€ θα δίνω.

Τι σας έλεγα; εχθές ενεργοποιήθηκε το FIBER 100 ενώ από 02/05/2018 είπα να μην προχωρήσει η αίτηση. Προχώρησα σε καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ

Kαλημερα στο φόρουμ

μεταφέρθηκα στη Vodafone απο τον OTE και παρατήρησα μια μικρή αύξηση της ταχύτητας (απο 9.8 πήγα στα 10,7), δεν ξερω αν είναι συμπτωματικό, αλλά τις δυο πρώτες μερες ήμουν εκεί.

Θέλω να σας ρωτησω κατι: Με πηρε μια κοπέλα τηλεφωνο απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατων ή την τεχνική υπηρεσία και μεταξυ άλλων, μου είπε οτι μπορώ να επικοινωνώ δωρεάν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Απλά δεν συγκράτησα το τηλέφωνο. Πρέπει να ήταν 80040013...(κάτι).

Ξέρει κάποιος το τηλέφωνο να το σημειώσω;

Ευχαριστώ

Kαλημερα στο φόρουμ

μεταφέρθηκα στη Vodafone απο τον OTE και παρατήρησα μια μικρή αύξηση της ταχύτητας (απο 9.8 πήγα στα 10,7), δεν ξερω αν είναι συμπτωματικό, αλλά τις δυο πρώτες μερες ήμουν εκεί.

Θέλω να σας ρωτησω κατι: Με πηρε μια κοπέλα τηλεφωνο απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατων ή την τεχνική υπηρεσία και μεταξυ άλλων, μου είπε οτι μπορώ να επικοινωνώ δωρεάν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Απλά δεν συγκράτησα το τηλέφωνο. Πρέπει να ήταν 80040013...(κάτι).

Ξέρει κάποιος το τηλέφωνο να το σημειώσω;

Ευχαριστώ

Καλημέρα, για τεχνική εξυπηρέτηση κάλεσε δωρεάν από το σταθερό σου vodafone 80040013844 για εξυπηρέτηση πελατών 2130013844.

Καλημέρα, για τεχνική εξυπηρέτηση κάλεσε δωρεάν από το σταθερό σου vodafone 80040013844 για εξυπηρέτηση πελατών 2130013844.

Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Εγώ μένω στην δεξαμενή, όλα καλά είναι δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ADSL έπιανα 15mpbs σε VDSL 50 έπιανα 4999/49999 και σε VDSL 100 πιάνω 9997/92000.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από πόρους έχει φουλ, φθάνει ακριβώς 6,3mbps. Το ίδιο και στο speedtest ότι server και να βάλω ενώ ξεκινάει από 85 πέφτει μεταξύ 60-65 mbps.

Θεωρώ ότι κάτι έχουν κλειδώσει.

Σε ευχαριστώ να σαι καλά.

• 3 weeks later...
Γεια σας... σκεφτομαι να βαλω vodafone ομως θυμαμαι παλια που ειχα hol οτι χρησιμοποιουσε traffic shaping. Ξερει κανεις αν ακομα χρησιμοποιει...?

Γεια σας... σκεφτομαι να βαλω vodafone ομως θυμαμαι παλια που ειχα hol οτι χρησιμοποιουσε traffic shaping. Ξερει κανεις αν ακομα χρησιμοποιει...?
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες αλλά εγώ 2 γραμμές vdsl 50αρες που έχω εδώ και 2 χρόνια είμαι σταθερά στα 51 με 52 Mbps.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχω vdsl στην περιοχη μου δυστηχως... στην ουσια περιοριζει την ταχυτητα κατεβασματος σε υπηρεσιες peer to peer. Torrent δηλαδη... το εκανε αυτο παλια πριν γινει vodafone...γιατι αν το κανει ακομα ειμαι για forthnet που εκει ξερω οτι δεν χρησιμοποιουσε ποτε...

Δεν εχω vdsl στην περιοχη μου δυστηχως... στην ουσια περιοριζει την ταχυτητα κατεβασματος σε υπηρεσιες peer to peer. Torrent δηλαδη... το εκανε αυτο παλια πριν γινει vodafone...γιατι αν το κανει ακομα ειμαι για forthnet που εκει ξερω οτι δεν χρησιμοποιουσε ποτε...

Από άτομο μέσα από τη Vodafone, δε χρησιμοποιούσαν και δεν χρησιμοποιούν. Στο μέλλον δε ξέρει...