ntinoscrypton Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αν κάποιος έχει Mac είναι ίδια διαδικασία;; έτσι;; Δεν ξερω φιλε μου για MacΝομιζω μονο απο Windows μπορεις να το κανεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadgr Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Και προφανώς δεν γράφει ο Knox; Παράθεση Xiaomi Mi Max :) Δοκιμάστε το miui 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ειναι σιγουρο ομως οτι δεν θα εχουμε προβλημα με την εγγυηση??? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ειναι σιγουρο ομως οτι δεν θα εχουμε προβλημα με την εγγυηση??? Αμα περασεις επισημη Ρομ οχι!Αμα κανεις ρουτ ναι.Οταν ειναι να πας για σερβις απλος βαλε την ρομ που φορουσε το κινητο της χωρας δηλαδη που ειναι και εισαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ που αφορά όμως το Note 3... Η διαδικασία είναι η ίδια απλώς αλλάζοντας την official ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ που αφορά όμως το Note 3... Η διαδικασία είναι η ίδια απλώς αλλάζοντας την official ROM? Ναι η διιαδικασια ειναι η ιδια απλος εσυ θα βαλεις καποια αντιστοιχη ρομ για το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Οι αναβαθμίσεις θα έρχονται όμως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Οι αναβαθμίσεις θα έρχονται όμως ; Για να παιρνετε αναβαθμισεις μεσω ΟΤΑ θα πρεπει να βαλετε το αντιστοιχο CSC.Δηλαδη αμα θες να παιρνεις ΟΤΑ απο Πολωνια θα πρεπει να βαλετε πχ το ΧΕΗ CSC και αντιστοιχα για καθε χωρα. Τωρα αμα το κινητο σας ειναι Πολωνικο και βαλετε Ρομ απο Ουγγαρια ΟΤΑ θα παιρνετε απο Πολωνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Απο οτι εχουν αναφερει ατομα που πηγανε στην Smartec..κινητα με περασμενες official rom αλλης Χωρας ...το περασανε κανονικα εγγυηση... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έχω ένα S4 γαλλικό από σκρουτζομαγαζο μου κάηκε η μητρική και το πήγα για φτιάξιμο στην Samsung με εγγύηση όταν το πήρα μου είχαν περάσει ελληνικη ρομ.οποτε μάλλον δεν πέζει ρόλο η ρομ άλλης χώρας. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έχω ένα S4 γαλλικό από σκρουτζομαγαζο μου κάηκε η μητρική και το πήγα για φτιάξιμο στην Samsung με εγγύηση όταν το πήρα μου είχαν περάσει ελληνικη ρομ.οποτε μάλλον δεν πέζει ρόλο η ρομ άλλης χώρας. Αφού σου κάηκε η μητρική ρε φίλε... Δεν άνοιγε καν το κινητό ούτε μπορούσαν να αναγνωρίσουν τί είχες κ τι δεν είχες μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Κι εμένα όταν κάηκε η μητρική στο Note II μου που είχα ελληνική ROM μαμά, το πήγα στο επίσημο service εδώ στο Αϊντχοφεν και η Samsung Benelux μου το επισκεύασε και μου πέρασε Ολλανδική ROM . Δεν ξέρω αν βοηθάει σε αυτά που λέτε :p. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αφού σου κάηκε η μητρική ρε φίλε... Δεν άνοιγε καν το κινητό ούτε μπορούσαν να αναγνωρίσουν τί είχες κ τι δεν είχες μέσα... Αφού με το imei της συσκευής ξέρουν από ποια χώρα είναι. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγω που εχω το s duos 2 και θελω να φλασαρω μαμα,μπορω να κανω το ιδιο απλα αλλαζοντας την ρομ; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αφού με το imei της συσκευής ξέρουν από ποια χώρα είναι. Από το ΙΜΕΙ μπορείς να δεις ποιας χώρας είναι αλλά άμα καεί η μητρική δεν μπορούν να δουν τίποτα .οούτε άμα είσαι ήσουν ρουτ.ερουτ.επισης λογικό είναι να σου έβαλαν ελληνική ρομ γιατί το πήγες σε ελληνικό σέρβις και επίσης τα ανταλλακτικά είναι προορισμενα για ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 εχθες περασα την πολωνικη lollipop και αππο εκεινη την ωρα το σημα τς κεραιας επεσε στα μισα .μηπως εχει ιδεα κανενας πως θα βρω αυτην που ειχε πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εμένα μου κολλάει ο οντιν μόλις επιλέξω το pda! Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εμένα μου κολλάει ο οντιν μόλις επιλέξω το pda! Σου βγαζει δεν ανταποκρινεται?Αν ναι περιμενε λιγο και θα ξεκολλησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Οκ ξεκόλλησε μετά από κανένα τρίλεπτο, νομίζω πρέπει να κάνω και μια αναβάθμιση του υπολογιστή γιατί αρχίζει και το ξεπερνάει το κινητό :p Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios88 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εμένα έχει φτάσει 51 βαθμούς. Αυτό μου έδειξε το clean Master ενώ έπαιζα looney tunes. Γενικά ζεσταίνετε συχνά. Το έχω 2μισή εβδομάδες και μια φορά έκανε και επανεκκίνηση. Λογικά από υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εμένα έχει φτάσει 51 βαθμούς. Αυτό μου έδειξε το clean Master ενώ έπαιζα looney tunes. Γενικά ζεσταίνετε συχνά. Το έχω 2μισή εβδομάδες και μια φορά έκανε και επανεκκίνηση. Λογικά από υπερθέρμανση.51 βαθμοί σε παιχνίδι είναι νορμάλ. Βάλε από το play το cpuz και δες αν οι 3 πυρινες μηδενιζουν αν όχι κάνε επανεκκίνηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios88 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τι εννοείς αν μηδενίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τι εννοείς αν μηδενίζουν? Θα γράφει CPU 1 stopped, CPU 2 stopped, CPU 3 stopped. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Θα γράφει CPU 1 stopped, CPU 2 stopped, CPU 3 stopped. Σου βαζω ενα screenshot για να καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Ανοιγω αυτο το θεμα για συζητηση οσον αφορα το πενακι του Note4 η ακομα και aftermarket πενακια και κολπα η συμβουλες που μπορει να εχουμε διαβασει κατα καιρους και να εχουν χαθει στα απειρα ποστ. Μπορουμε επισης να αναφερουμε και εφαρμογες που αξιποιουν το πενακι. Και ξεκιναω με κατι που ειχα βρει σε αλλο φορουμ του εξωτερικου το οποιο ειναι must: Oι ανταλλακτικες μυτες που εχει στη συσκευασια το Note4 δεν ειναι απλα για αντικατασταση αν μας χαλασει αυτη που εχει πανω το πενακι. Οι 2 γκρι ειναι για να γλυστρουν πανω σε μεμβρανες προστασιας και οι υπολοιπες 3 που ειναι στο χρωμα του τηλεφωνου ειναι για χρηση σε γυαλινη επιφανια (γυμνη οθονη η tempered glass). Δοκιμαστε και θα δειτε την τεραστια διαφορα ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακομα ενα κολπακι ειναι οταν ειμαστε στην home screen και με πατημενο το button του s-pen κανουμε double tap στην οθονη δημιουργουμε γρηγορα μια σημειωση. Edited February 27, 2015 by rebelos Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts