Jump to content

nionios88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nionios88

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

nionios88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Με το cpuz ελέγχω τις ραμ. EΧΩ το cm security και το clean Master.θα δοκιμάσω hard reset και θα σας πω. Ευχαριστω
  2. Παιδιά sos. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο note και μου έχει κάνει επανεκκίνηση γύρω στις 6 φορές. Πριν από αυτό πάντως είχε κάνει επανεκκίνηση 2 φορές. Επίσης έβαλα tempered glass screen protector αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Οι cpu μου δουλεύουν συνέχεια και οι 4. Και κολλάει. Ένα άλλο πρόβλημα που το έχω από την πρώτη μέρα. Κολλάει η κάμερα πολύ συχνά και δεν ανοίγει. Βγάζει "σφάλμα κάμερας" ανοίγει μόνο αν κάνω επανεκκίνηση. Λέτε να βγήκε ελλατωματικο?
  3. Πολύ συχνά δεν μου ανοίγει η κάμερα και βγάζει σφάλμα κάμερας το κιν δεν το έχω πολύ καιρό. Το έχει πάθει κάνεις? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου βγάζει συχνά "σφάλμα κάμερας" και δεν ανοίγει η κάμερα αν δεν κάνω επανεκκίνηση. δεν έχω πολύ καιρό το κινητό. Το έχει πάθει κανείς?
  4. Ευχαριστώ για τη διαφωτιση. Εκτός από τη 0 οι άλλες 3 μηδενιζουν
  5. Είχα πάρει από τη Vodafone το neo v και το λειτουργουσα με σιμ κοσμοτε έβαλα της μητέρας μου τη wind και δεν την αναγνωρίζει. Αντικατεστησα τη σιμ πάλι τίποτα. Έκανα επαναφορά τη διάβασε και σε ένα λεπτό άρχισε να μην τη διαβάζει πάλι
  6. Έχουμε 3 άτομα στην παρέα note 3 2 λευκά και ένα μαύρο. Το δικό μου σε σχέση με τα άλλα 2 φαίνεται πολύ πλαστικό το καπάκι ενώ τα άλλα ακόμα και στην υφή τους μοιάζουν δερμάτινα. Επίσης εμένα πίσω στο καπάκι γράφει Lte ενώ στο άλλο λευκό δεν γράφει τίποτα
  7. Εμένα έχει φτάσει 51 βαθμούς. Αυτό μου έδειξε το clean Master ενώ έπαιζα looney tunes. Γενικά ζεσταίνετε συχνά. Το έχω 2μισή εβδομάδες και μια φορά έκανε και επανεκκίνηση. Λογικά από υπερθέρμανση.
×
×
  • Create New...