andreasomageiras Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 1 ώρα πριν, EvO_Boss said: Στη black friday παντως που επαιζε το lite στα 300 ευρω απο ινφο ηταν τρελη ευκαιρια. Στα 300€ έπαιζε το "xiaomi 11 lite 5g ne" (το καινούριο) Το "xiaomi mi 11 lite 5g" (το παλιό) ήταν στα 270€. Το 270€ πήρα για την κυρά, μου κάνει παράπονα όμως, όταν τελειώσει μια κλήση (και έχει κλειστό το καπάκι από την θήκη βιβλίο) η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν μπορεί να τερματίσει το τηλεφώνημα. Κάποιες φορές "πατάει" διάφορα με το μάγουλο ή το αυτή. Δεν ξέρω ακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες συμβαίνει το κάθε τι ή αν είναι τυχαία γεγονότα. Θα ρωτήσω λεπτομέρειες και θα επανέλθω. Υ. Γ. Μια δόση μουρμούρας την έχω... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 On 26/12/2021 at 10:06 ΠΜ, Arinapac said: Καλημέρα και χρόνια πολλά ! Τέτοια να μου λέτε και ετοιμαζομουν για αγορά σε ένα από αυτά τα μαγαζιά ! Διαβάζοντας τις κριτικές όμως ...σπάνια έχει αρνητικά σχόλια από αγοραστές ! Δεν βλέπω να προχωράω σε αγορά όπως πάει .. Το σχόλιο μου περί realme στο εδώ θέμα αφορά μόνο και μόνο την περίπτωση του συμφορουμίτη πιο πάνω που κοιταζε σε αγορά σε αυτά τα χρήματα αλλά είχε εκφράσει κάποιους προβληματισμούς,άρα του ανέφερα μια πολύ καλύτερη συνολικά εναλλακτική με λιγότερα χρήματα σε σχέση με το κινητό του θέματος μήπως και τον ενδιαφέρει για άμεση αγορά,επειδή η πιο πίσω προσφορά τελειώνει τέλος του χρόνου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molivos Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 (edited) Παντως δεν ειναι φρονιμο ,ουτε "ηθικο" , σε topic μιας συγκεκριμενης συσκευης να αναφερομαστε στα καλα ή στα κακα καποιας αλλης ... Αφ ενος πλατιαζουμε ασκοπα και καποιος που θελει να βοηθηθει σε κατι για την συγκεκριμένη συσκευή ...χανεται ....αφ εταιρου ...για συμβουλες παρατηρησεις κλπ αλλης συσκευης υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα ... PS Καλες και ομορφες γιορτες σε ολους .... Edited February 11, 2022 by molivos Παράθεση ((( M o I_ i \/ o S ))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 20 minutes ago, molivos said: Παντως δεν ειναι φρονιμο ,ουτε "ηθικο" , σε topic μιας συγκεκριμμενης συσκευης να ν 'αναφερομαστε στα καλα ή στα κακα καποιας αλλης ... Αφ ενος πλατιαζουμε ασκοπα και καποιος που θελει να βοηθηθει σε κατι για την συγκεκριμμενη συσκευη ...χανεται ....αφ εταιρου ...για συμβουλες παρατηρησσεις κλπ αλλης συσκευης υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα ... PS Καλες και ομορφες γιορτες σε ολους .... Σωστό. Ας κλείσει εδώ το εκτενέστατο συγκριτικό με το Realme και ας επικεντρωθούμε εδώ αποκλειστικά στα της συσκευής του τίτλου. Υπάρχει ξεχωριστός χώρος εδώ στο φόρουμ για συγκρίσεις συσκευών όπου μπορούν να απευθυνθούν οι όποιοι ενδιαφερόμενοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Υπάρχει εφαρμογή στο playstore η οποία διορθώνει το θέμα με τον proximity.Τη χρησιμοποιώ λίγες μέρες και λειτουργεί.Δε γνωρίζω αν μπορώ να την αναφέρω για να την δοκιμάσει και κάποιος άλλος να δούμε αν όντως ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Υπάρχουν σχετικές εφαρμογές, αλλά το κατά πόσο δουλεύουν σωστά είναι το θέμα. Θυμάμαι παλιά σε note 7 φίλου που είχε ζήτημα, δεν είχε βοηθήσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 51 minutes ago, grande said: Υπάρχει εφαρμογή στο playstore η οποία διορθώνει το θέμα με τον proximity.Τη χρησιμοποιώ λίγες μέρες και λειτουργεί.Δε γνωρίζω αν μπορώ να την αναφέρω για να την δοκιμάσει και κάποιος άλλος να δούμε αν όντως ισχύει. Προφανώς και μπορείς, αλλιώς τι κάνουμε εδώ; 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 34 minutes ago, minast said: Προφανώς και μπορείς, αλλιώς τι κάνουμε εδώ; 😉 Proximity sensor reset/repair Απλή εφαρμογή,γράψε αν μπορείς μετά και εσύ εντυπώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Εφόσον λοιπόν η επιδιόρθωση ας πούμε του προβλήματος γίνεται με εφαρμογή, θα έπρεπε η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία να κάνει το fix μέσω update. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 35 minutes ago, grande said: Proximity sensor reset/repair Απλή εφαρμογή,γράψε αν μπορείς μετά και εσύ εντυπώσεις. Αυτή η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να μπεις στο CIT Menu και να κάνεις calibration τον proximity sensor. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Just now, chios said: Αυτή η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να μπεις στο CIT Menu και να κάνεις calibration τον proximity sensor. Κάποιοι όμως δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία αυτή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 1 minute ago, p_k said: Κάποιοι όμως δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία αυτή. Ποια εξοικείωση; είναι τόσο απλό που και η γιαγιά μου θα το κάνει, δεν είναι πυρηνική φυσική. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 4 minutes ago, chios said: Ποια εξοικείωση; είναι τόσο απλό που και η γιαγιά μου θα το κάνει, δεν είναι πυρηνική φυσική. Ok,δεν το γνώριζα.Ας υπάρχει και η εφαρμογή ,δεν ενοχλεί πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 https://www.xiaomist.com/2020/07/how-to-calibrate-proximity-sensor-of.html δοκίμασε αυτόν τον τρόπο που δίνει η ίδια η xiaomi χτύπα στον dialler * # * # 6484 # * # * Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εδω και αρκετο καιρο οταν με καλουν η οθονη παραμενει σβηστη και δεν δειχνει την κληση, μονο ακουγεται. Καποιες φορες την δειχνει κανονικα.Theme εχω το κλασσικο που θαμπορουσε να φταιει. Πριν δοκιμασω full reset εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Τα προβλήματα που αναφέρονται με το proximity sensor παρατηρούνται και στο NE; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 36 minutes ago, vastegial_74 said: Τα προβλήματα που αναφέρονται με το proximity sensor παρατηρούνται και στο NE; Αυτό καλύτερα να το ρωτήσεις στο thread του NE… https://myphone.gr/forum/topic/190307/?tab=comments#comment-7022202 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εδω και αρκετο καιρο οταν με καλουν η οθονη παραμενει σβηστη και δεν δειχνει την κληση, μονο ακουγεται. Καποιες φορες την δειχνει κανονικα.Theme εχω το κλασσικο που θαμπορουσε να φταιει. Πριν δοκιμασω full reset εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση?Καλή χρονιά.Υπάρχει περίπτωση να έβαλες μεμβράνη ή τζαμάκι, και τα προβλήματα να εμφανίστηκαν από εκείνη τη στιγμή και έπειτα;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 On 2/1/2022 at 4:40 ΜΜ, tsiftsism said: Καλή χρονιά. Υπάρχει περίπτωση να έβαλες μεμβράνη ή τζαμάκι, και τα προβλήματα να εμφανίστηκαν από εκείνη τη στιγμή και έπειτα; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Δεν εχω βαλει τωρα τελευταια καποιο τζαμακι αλλα εχει. Επειδη το ειχα παρει απο αλλον δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε απο τηναρχη που το πηρα. Θα το βγαλω να δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Δεν εχω βαλει τωρα τελευταια καποιο τζαμακι αλλα εχει. Επειδη το ειχα παρει απο αλλον δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε απο τηναρχη που το πηρα. Θα το βγαλω να δοκιμασω.Δεν γνωρίζω αν βγάζοντάς το θα διορθωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αλλά από τότε που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τζαμάκια/μεμβράνες στα κινητά μας έχω διαβάσει πολλά posts με προβλήματα που δημιουργούνταν επειδή καλύπτονταν ο proximity αισθητήρας, γι' αυτό αναρωτιέμαι αν συμβαίνει το ίδιο και μ' εσένα. ;)Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 9 ώρες πριν, tsiftsism said: Δεν γνωρίζω αν βγάζοντάς το θα διορθωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αλλά από τότε που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τζαμάκια/μεμβράνες στα κινητά μας έχω διαβάσει πολλά posts με προβλήματα που δημιουργούνταν επειδή καλύπτονταν ο proximity αισθητήρας, γι' αυτό αναρωτιέμαι αν συμβαίνει το ίδιο και μ' εσένα. ;) Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παντως ειχα προβλημα και με την always on επιλογη. Παντα κραταγε μονο 10 δευτερα και μετα εκλεινε. Τελικα η λυση ηταν να ενεργοποιησω developer mode και να απενεργοποιησω τα miui optimizations . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosbk Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 On 4/1/2022 at 2:57 ΠΜ, gbras said: Παντως ειχα προβλημα και με την always on επιλογη. Παντα κραταγε μονο 10 δευτερα και μετα εκλεινε. Τελικα η λυση ηταν να ενεργοποιησω developer mode και να απενεργοποιησω τα miui optimizations . Καλησπέρα.. μπορείς να βοηθήσεις ....να ρυθμιστεί το always on να μην κλείνε μετά απο 10 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 41 minutes ago, Steliosbk said: Καλησπέρα.. μπορείς να βοηθήσεις ....να ρυθμιστεί το always on να μην κλείνε μετά απο 10 δευτερόλεπτα https://youtu.be/Ux2J1EZ7r3Y?t=383 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosbk Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 14 minutes ago, rupper said: https://youtu.be/Ux2J1EZ7r3Y?t=383 Ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 (edited) Edit Edited January 12, 2022 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts