Jump to content

rupper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Mi 11 Lite 5G

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    West Coast

rupper's Achievements

  1. Nα καταθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία, Από τη στιγμή που αγόρασα freebuds pro δεν τα φορούσα με τά μαμά Eartips. Aπό τις αρχές Ιουνίου Φοράω τα γνήσια Eartips και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αλλεργίες. Εξάλλου λένε ότι το υλικό τους είναι υποαλλεργικό..
  2. το πρόβλημα λύθηκε με την απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος από την διαχείριση εφαρμογών
  3. ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα
  4. Eνα πρόβλημα που παρουσιάστηκε ξαφνικά στην ενημέρωση εφαρμογών συστήματος ενώ έχω καινούργια ενημέρωση και πατάω να ενημερώσει δεν κάνει τίποτα. μετά από λίγο μου λέει ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί. Καμία ιδέα το έχει και κάποιος άλλος?
  5. ρυθμίσεις και πάνω στο ψαχτήρι πες δακτυλικό αποτύπωμα. ξαναβάλε νέα από την αρχή
  6. Πώς και έτσι δεν σε βόλεψαν?
  7. πήγα σήμερα στο service τα FreeBuds Pro έχοντας εδώ και μία εβδομάδα πρόβλημα με το μπάσο. Tα ακουστικά μέσα στην εγγύηση. μέσα σε μισή ώρα με πήρε η κοπέλα και μου είπε ότι μου το αλλάξανε. respect Huawei!!!!
  8. Εκανα λάθος περιγραφή εννοώ την οθόνη συντομεύσεων αριστερά της κεντρικής οθόνης.μπορεί να λέγεται και Αποθήκη εφαρμογών
  9. H Xiaomi στο miui 13 έχει πάρει πίσω την Πλευρική μπάρα? Mου ήρθε η αναβάθμιση σήμερα 13.0.1.0 SKIEUVF και δεν τη βρίσκω.
  10. Δεν μας είπες τελικά Πώς πήγε? Στείλε αν θέλεις και κάποιο link με τον οδηγό που ακολούθησες.
  11. https://www.angroid.gr/android-news/i-anavathmisi-se-miui-13-kanei-brick-xiaomi-mi-11-mi-11-ultra-kai-mi-11-lite-5g
  12. Δεν έχω κάποιο τρόπο να μετρήσω πόσα ντεσιμπέλ βγαίνουν παραπάνω στα ακουστικά...το 50% μου φαίνεται υπερβολικό με βάση αυτό που ακούω στα αυτιά μου.
  13. Sorry φίλε αλλά το 50% που λες μου ακούγεται υπερβολικό
  14. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω τα ακουστικά που έχεις αλλά η διαφορά στα δικά μου είναι ένα με δύο κλικ πάνω η ένταση. Εν πάση περιπτώσει δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μία δοκιμή.
  15. Δοκίμασε να αλλάξεις region και δες αν η ένταση εξακολουθεί να είναι ίδια. ρυθμίσεις-πρόσθετες ρυθμίσεις-περιοχή Βάλε Αμερική η Αυστραλία και τσέκαρε
×
×
  • Create New...