ganian Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Καλησπερα, απο προχθες και εγω στην παρεα, ολα καλα ομως εχω μια απορια: στα θεματα η φωτεινη η σκοτεινη λειτουργια παιζει; Στην σκοτεινη τιποτε με εγχρωμα γραφικα δεν παιζει; Προερχομαι απο S8 και ειναι το μονο που μου λειπει, εκει αναλογα με το θεμα αλλαζαν και τα χρωματα στα μενου, εδω η ασπρο η μαυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 (edited) Για την cube acr δεν έχει να κάνει με MIUI, εγώ την κατέβασα και παίζει απροβλημάτιστα σε OnePlus 8Pro, αλλά δυστυχώς (για μένα που χρησιμοποιώ συνεχώς ακουστικό bluetooth) δεν καταγράφει τον συνομιλητή σου. Edited July 18, 2021 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Εγώ παιδιά ούτε κολλήματα έχω ούτε επανεκκίνησεις ούτε η μπαταρία πέφτει ούτε με τις ειδοποιήσεις έχω θέμα ούτε και υπερθέρμανση που λέτε μερικοί. Πχ τώρα το έχω λιώσει παραλία εδώ και δύο ώρες με social media Spotify camera κτλ και το κινητό είναι παγωμένο.. Εκτός από τα κλασσικά (nova που δεν δουλεύει Spotify να θέλει restart για να κλείσει και διάφορα τέτοια χαζά και ασήμαντα) το κινητό δουλεύει ρολόι.. Για τα λεφτά του είναι αυτή την στιγμή έξω ναυαρχίδα κανονική. Η δε οθόνη οθονάρα θα έλεγα κάτω από τον ήλιο τα σπάει. Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για τον nova εννοείς ότι δεν δουλεύουν τα gestures. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Για την cube acr δεν έχει να κάνει με MIUI, εγώ την κατέβασα και παίζει απροβλημάτιστα σε OnePlus 8Pro, αλλά δυστυχώς (για μένα που χρησιμοποιώ συνεχώς ακουστικό bluetooth) δεν καταγράφει τον συνομιλητή σου. Έτσι είναι ,στο bluetooth του αυτοκινήτου δεν λειτουργεί καλά γράφει μόνο εμένα καλά το συνομιλητή μου χαμηλά .... Αυτό βέβαια είναι πταίσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 :blink: Σοβαρά; Τί αινίγματα είναι αυτά που μας κάνει η Xiaomi; Σ'ευχαριστώ πάντως :happy: Παρακαλώ, το κάνουνε με αινίγματα για να μην βαριόμαστε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Για τον nova εννοείς ότι δεν δουλεύουν τα gestures. ναι αυτο :) αλλα δεν με νοιαζει πλεον εχω στρωσει τοσο ομορφα τον στοκ λανσερ που τον ξεχασα εντελως τον nova ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Εχθες εβγαζα σε ένα μπιτσομπαρο φωτο με το rn 10 pro και ένα s21 ultra και μην γελάσετε αλλά σε καλό φωτισμό το xiaomi με 108 που τραβούσα έβγαζε καλύτερες.βεβαια όταν σκοτείνιασε εκεί υπέφερε το xiaomi έπεσε πολύ η ποιότητα.αλλα δεν περίμενα εστω και σε καλό φωτισμονα μπορέσω να κοντράρω κινητό 1200 ευρώ.η κοπέλα που το είχε έπαθε σοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Εχθες εβγαζα σε ένα μπιτσομπαρο φωτο με το rn 10 pro και ένα s21 ultra και μην γελάσετε αλλά σε καλό φωτισμό το xiaomi με 108 που τραβούσα έβγαζε καλύτερες.βεβαια όταν σκοτείνιασε εκεί υπέφερε το xiaomi έπεσε πολύ η ποιότητα.αλλα δεν περίμενα εστω και σε καλό φωτισμονα μπορέσω να κοντράρω κινητό 1200 ευρώ.η κοπέλα που το είχε έπαθε σοκ Στην βραδινή φωτό που έβγαλες χρησιμοποίησες την λειτουργία νύχτα; Εγώ όταν δοκίμασα το note 7 με google camera και το pro στη λειτουργία νύχτα, το pro το έκανε σκόνη.καμι α σύγκριση. Σταθεροποίησα καλά το κινητό τι φωτογραφίες που ήτανε ήταν πεντακάθαρες με ελάχιστο θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Δυστυχώς σε μένα μόνο τη φωνή μου καταγράφει. Ο άλλος δεν ακούγεται καν. Εκτός αν θέλει κάποια ρύθμιση. Πάντως έδωσα όλες τις άδειες. Φαίνεται στο Note 10pro να δουλεύει καλύτερα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Δυστυχώς σε μένα μόνο τη φωνή μου καταγράφει. Ο άλλος δεν ακούγεται καν. Εκτός αν θέλει κάποια ρύθμιση. Πάντως έδωσα όλες τις άδειες. Φαίνεται στο Note 10pro να δουλεύει καλύτερα. Έτσι μου είχε κάνει η σ υγκεκριμένη εφαρμογή εμένα σε ένα galaxy a7 που είχα του 18 και στο mi9 lite.Μόνο εμένα έγραφε Καμπανα ο συνομιλητής δεν ακουγόταν καθόλου, δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Διαλέγει συσκευές η εφαρμογή φαίνεται. Ακόμα κι από ίδιες εταιρίες. Αφού δεν είναι θέμα ρύθμισης θα την απεγκαταστήσω πάλι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Και σε μένα δεν δούλεψε σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Διαλέγει συσκευές η εφαρμογή φαίνεται. Ακόμα κι από ίδιες εταιρίες. Αφού δεν είναι θέμα ρύθμισης θα την απεγκαταστήσω πάλι. Ίσως έχει να κάνει με τις δικλείδες ασφαλείας κάθε κινητού...στο Α5 του 16 παίζει μια χαρά.στο Α7 tab 4g δεν παίζει καθόλου ούτε το true phone σαν ηχογράφηση....το σίγουρο είναι ότι παίζει σε παλιά αντροιντ 8 και πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 (edited) Παιδιά καλημέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή θήκη προστασίας; Αποφεύγω γενικά τις διάφανες, επειδή κιτρινίζουν. Να καλύπτει καλά τις κάμερες και να μην είναι και πολύ γκουμούτσα. Edited July 20, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Παιδιά καλημέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή θήκη προστασίας; Αποφεύγω γενικά τις διάφανες, επειδή κιτρινίζουν. Να καλύπτει καλά τις κάμερες και να μην είναι και πολύ γκουμούτσα.Νομίζω αυτή της nillkin,με συρόμενο καπάκι για τις κάμερες ,θα σε καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Νομίζω αυτή της nillkin,με συρόμενο καπάκι για τις κάμερες ,θα σε καλύψει. Και εγώ αυτή πήρα πρώτα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το σκληρό πλαστικό της. Ήταν και παχιά. Τώρα έχω μια της spigen και είμαι ευχαριστημένος. Μαλακό πλαστικό και σχετικά λεπτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Και εγώ αυτή πήρα πρώτα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το σκληρό πλαστικό της. Ήταν και παχιά. Τώρα έχω μια της spigen και είμαι ευχαριστημένος. Μαλακό πλαστικό και σχετικά λεπτή. Και εγώ έχω μια αδυναμία στις Spigen. Ποια πήρες; Θυμάσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Και εγώ έχω μια αδυναμία στις Spigen. Ποια πήρες; Θυμάσαι; Αυτή. Την ίδια έχω και σε ένα poco f3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Αυτή. Την ίδια έχω και σε ένα poco f3. Καλύπτει καλά την κάμερα αυτή η θήκη αν το ακουμπήσεις με την πλάτη το κινητό; Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Καλύπτει καλά την κάμερα αυτή η θήκη αν το ακουμπήσεις με την πλάτη το κινητό; Ναι μια χαρά. Δεν έχω θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Ναι μια χαρά. Δεν έχω θέμα Ευχαριστώ;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Spigen κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Σε όλες τις συσκευές μου, έβαζα πάντα θήκες spigen. Τις θεωρώ από τις καλύτερες και ποιοτικές θήκες προστασίας. Μέχρι το redmi note 8 pro, είχα σαν την παραπάνω carbon look. Τώρα στο 10 επειδή είναι το κοραλί χρώμα και μου αρέσει, του έβαλα πάλι spigen εννοείται, αλλά την διαφανή στην πλάτη https://mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-xiaomi/spigen-ultra-hybrid-for-xiaomi-redmi-note-10-pro-matte-black-msxi00101-p Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Σε όλες τις συσκευές μου, έβαζα πάντα θήκες spigen. Τις θεωρώ από τις καλύτερες και ποιοτικές θήκες προστασίας. Μέχρι το redmi note 8 pro, είχα σαν την παραπάνω carbon look. Τώρα στο 10 επειδή είναι το κοραλί χρώμα και μου αρέσει, του έβαλα πάλι spigen εννοείται, αλλά την διαφανή στην πλάτη https://mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-xiaomi/spigen-ultra-hybrid-for-xiaomi-redmi-note-10-pro-matte-black-msxi00101-p Το κοραλί είναι το σιελ;; Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Κάποιο καλό τζαμακι έχετε να προτείνετε; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts