stelios777 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Απ ευθειας στα 4mbs εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Εμενα, παντοτε με εξυπηρετουν σε 0 χρονο. Γι αυτο και δε φευγω απο τον ΟΤΕ. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Πραγματι κι εμενα εκανε κατι τσαλιμια και επεσε στα 180!!!, αλλα πηρα το 121 και αφου ειχε γινει πρωτα ελεγχος απο το 1242 και μου ειπαν να κανω reset στο μοντεμ, δηλδ., να το βγαλω απο την πριζα και σε κανα 10λεπτο να το ξαναβαλω. Οταν τελειωσα, ειχε παει κατευθειαν στα 880 και μετα απο λιγο, πηγε στα 1400. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Να σας πω και την δικια μου ιστορια Eκανα αιτηση ADSL 768K (Jetpack Altec)στις 27/6.Μετα απο 1 μιση μηνα αφου μπηκαν πορτες επιτελους ενεργοποιηθηκε που λετε η γραμμη.Φυσικα πηρα τηλ στην Altec για να μου ενεργοποιησει τα στοιχεια και οκ μετα απο 3-4 μερες.Οι ταχυτητες ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ για 768 κ Καθω κατεβαζω το μεσημερι απο 15kb/s μεχρι 35 το πολυ!Ελεος δηλαδη 256Κ γραμμη πηρα?Παιρνω τηλ στον ΟΤΕ και μου λενε παρτε στην Altec.Τι να με κανει η Altec ???Tι να κανω?τις πρωτες 3 μερες κατεβαζα απο 37 μεχρι και 60 τωρα η κατασταση εχει χειροτερεψει εντελως και δεν μπορω να κανω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Εκεινο που θα ηθελα να προσθεσω, ειναι οτι τις λιγες φορες που μου εκανε χμηλες ταχυτητες, η αντιδραση απο μεριας ΟΤΕΝΕΤ, αλλα και ΟΤΕ, ηταν αμεση. Παιρνουν τηλεφωνα ρωτανε φτιαχνουν και καθαριζεις σε κανα δυο ωρες. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Παρέλαβα χθες το Conn-x κι ενώ η ADSL γραμμή έχει ενεργοποιηθεί από τις 14 Αυγούστου,το λαμπάκι του ADSL δεν ανάβει στον router (εν αντιθέσει με το wireless). Ενημέρωσα το 121 για το πρόβλημα.Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Παρέλαβα χθες το Conn-x κι ενώ η ADSL γραμμή έχει ενεργοποιηθεί από τις 14 Αυγούστου,το λαμπάκι του ADSL δεν ανάβει στον router (εν αντιθέσει με το wireless). Ενημέρωσα το 121 για το πρόβλημα.Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό; Ανάμεσα στο Modem-router και την τηλεφονική γραμμή υπάρχει κάποιο φίλτρο ή splitter? Αν ναι αφαίρεσε το και δοκίμασε χωρίς να υπάρχει τπτ ανάμεσα. Αν ανάψει τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συνδεσμολογία σου ή το splitter.. Αν δεν ανάψει και πάλι, τότε μπορεί να φταίει και ο ΟΤΕ. Δοκίμασε και μας λες... Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Δοκίμασα χωρίς φίλτρο σε δύο διαφορετικές υποδοχές τηλεφωνικής γραμμής. Το φωτάκι δυστυχώς δεν άναψε σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Δοκίμασα χωρίς φίλτρο σε δύο διαφορετικές υποδοχές τηλεφωνικής γραμμής. Το φωτάκι δυστυχώς δεν άναψε σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Τι modem-router έχεις? Το λαμπάκι για το οποίο μιλάμε τι σημαίνει σύμφωνα με το manual? Μήπως σου λείπει κάποια ρύθμιση απο το modem-router? Τι γραμμή έχεις pstn ή isdn? Ξαναπάρε και ένα τηλεφωνάκι για να επιβεβαιώσεις οτι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή. Username/password σου έδωσαν? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ναι,μου είχαν δώσει και username και password. Τελικά διόρθωσε το πρόβλημα ένας τεχνικός και το Conn-x λειτουργεί κανονικά. Μάλλον το router ευθυνόταν για αυτό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Ναι,μου είχαν δώσει και username και password. Τελικά διόρθωσε το πρόβλημα ένας τεχνικός και το Conn-x λειτουργεί κανονικά. Μάλλον το router ευθυνόταν για αυτό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. Παρακαλώ!:) Συνήθως όταν γίνεται η ενεργοποίηση δεν υπάρχει πρόβλημα και γίνεται απο λάθος συνδεσμολογία του splitter γι'αυτό σου το είπα αυτό το τρόπο για να καταλάβουμε.;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 O OTE και η Otenet έδωσαν ρέστα σήμερα... Μέχρι και τις 23.00 ή δεν έμπαινε καθόλου στο internet ή σερνότανε... Με Conn-x πάντα. Ok, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χώρα, αλλά να μην μπορείς να μπεις στο internet από το κέντρο της Αθήνας μια ολόκληρη μέρα επειδή καίγεται η Πελοπόννησος και η Εύβοια (άντε, άρπαξε και λίγο ο Υμμητός :p), αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ολη η Ελλαδα ειχε προβλημα - Γενικευμενο προβλημα λεγανε... Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Αμπελοκηπους Θεσσαλονικης και καποιες περιοχες ακομα δεν υπαρχει προσβαση. Και η Forthnet Down.... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ολοι οσοι ειναι σε ΑΡΥΣ (ανεξαρτητου εταιριας) ειχαν προβλημα αφου το προβλημα ηταν στο δικτυο aDSL του ΟΤΕ. :( Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ειναι απο τις περιπτωσεις εκεινες, που δεν το συζηταμε, γιατι καταλαβαινουμε οτι μπορει και να ητανε σοβαρο το προβλημα. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Και εγώ δεν είχα σύνδεση από χθες το μεσημέρι. Σήμερα όμως δουλεύει μια χαρά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Καλημερα παιδια. Ξερει κανεις τι γινεται με το προβλημα της DSL. Ακομα δεν μπορω να συνδεθω. Δεν εχει λυθει το προβλημα? Μπαινω με Wireless της Vodafone μπας και βγαλω καμια ακρη απο δω γιατι στην Forthnet δεν απαντανε στα τηλεφωνα!!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ειναι απο τις περιπτωσεις εκεινες, που δεν το συζηταμε, γιατι καταλαβαινουμε οτι μπορει και να ητανε σοβαρο το προβλημα. Θοδωρος. Γιατι δεν το συχητάμε παρακαλώ? Επειδή είχε πιάσει φωτιά η Πελοπόννησος και η Εύβοια είναι δυνατόν να μην έχεις internet στο κέντρο της Αθήνας (και από ότι βλέπω σε όλη την Ελλάδα...)??? Έχεις μήπως την εντύπωση πως π.χ στη Γαλλία αν πιάσει κάπου στη χώρα φωτιά δεν θα έχεις internet μέσα στο Παρίσι? Αλλά ξέχασα, Ελλάδα...' Με αυτή τη λογική επειδή τα κινητά στις πληγείσες περιοχές δεν λειτουργούσαν (καθώς πολλές κεραίες ήταν down) δενβ έπρεπε να έχουμε σήμα σε όλη την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Γιατι δεν το συχητάμε παρακαλώ? Επειδή είχε πιάσει φωτιά η Πελοπόννησος και η Εύβοια είναι δυνατόν να μην έχεις internet στο κέντρο της Αθήνας (και από ότι βλέπω σε όλη την Ελλάδα...)??? Έχεις μήπως την εντύπωση πως π.χ στη Γαλλία αν πιάσει κάπου στη χώρα φωτιά δεν θα έχεις internet μέσα στο Παρίσι? Αλλά ξέχασα, Ελλάδα...' Με αυτή τη λογική επειδή τα κινητά στις πληγείσες περιοχές δεν λειτουργούσαν (καθώς πολλές κεραίες ήταν down) δενβ έπρεπε να έχουμε σήμα σε όλη την Ελλάδα. ελλαδισταν u know???:kill: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Καλημερα παιδια. Ξερει κανεις τι γινεται με το προβλημα της DSL. Ακομα δεν μπορω να συνδεθω. Δεν εχει λυθει το προβλημα? Μπαινω με Wireless της Vodafone μπας και βγαλω καμια ακρη απο δω γιατι στην Forthnet δεν απαντανε στα τηλεφωνα!!! Εγώ με HOL σήμερα είμαι ΟΚ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Το περίεργο είναι ότι έχω οτενετ και έμπαινα με ρουτερ. Σήμερα πλέον μπορώ να συνδεθώ στο internet αλλά μόνο με απλό USB modem ο ρουτερ βλέπει κανονικά την γραμμή αλλά δεν μπορώ να πάρω Ip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Το περίεργο είναι ότι έχω οτενετ και έμπαινα με ρουτερ. Σήμερα πλέον μπορώ να συνδεθώ στο internet αλλά μόνο με απλό USB modem ο ρουτερ βλέπει κανονικά την γραμμή αλλά δεν μπορώ να πάρω Ip Έτσι ήταν χθες σε όλη την Ελλάδα. Εσύ πας με μια μέρα καθυστέρηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Έτσι ήταν χθες σε όλη την Ελλάδα. Εσύ πας με μια μέρα καθυστέρηση. :p Μα και εγώ από εχτές το βράδυ έχω internret αλλά μόνο από USB modem ο ρουτερ μου συγχρονίζει με το dslam κανονικά αλλά δεν παίρνει ip μέχρι τώρα . Aν εχει πάθει ο ρουτερ βλάβη δεν θα συγxρωνηζονταν με το dslam ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Λοιπόν απλά έχω να πω κάτι βρίσκομαι μέσα στο Λεκανοπέδιο αλλά ο καλός μας ΟΤΕ αν και προσφέρει 8mbit δεν μπορώ να πάω πάνω απο 2 γιατί έτσι ασυγχρονίζει συνεχως!!!!Τι ωραία το θέμα είναι ότι ανακαλύψαν το πρόβλημα αφότου με αναβαθμήσανε!Και ρωτάω αφού δεν μπορείς να το προσφέρεις γιατί εμένα μου λες ότι μπορείς!!!!!!!!!!! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts