Jump to content

Blakomon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    282
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Blakomon

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Blakomon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλέ μου φίλε μετα απο πολλα χρονια εκαψα 6 ωρες απο την ζωη μου για να κανω root στο ιδιο κινητο δυστυχως εχουν αλλαξει τα οσα πρέπει να κανεις για να γινει root sto κινητο. Θα πρεπει να ακολουθησεις τις αρχικες οδηγίες αλλα να ξετικαρεις την επιλογη autoreboot στο odin αλλα και να περασεις ηδη μεσα στην sd card σου το supersu καθως και την rom επισης θα πρεπει να δεις αν εχεις ήδη την baseband που πρεπει αυτην που πρετινουν τα παιδιά.Γ>ιαολα τα ανωτέρω εχει αρκετη διαδικασια εξου και η 6 ώρες στειλε μ pm .σε καθε περιπτωση θα πρεπει αν σου μπουταρει στο παλιο λειτουργικο να ξανακανεις flasharisma to cwm.
  2. Θα είναι κούκλα αν βγεί έτσι αλλά βέβαια μοίαζει αρκετά και με το καινούργιο Astra!
  3. Μπορείς να μπεις, Λάρισα δεν θα πας ποτέ,και όχι δεν μπαινεις σαν ειδικος φρουρός
  4. κατα πάσα πιθανότητα ειαι μέσα με πιθανότητα αυτή να ειναι 70%
  5. http://exophase.com/psp/ds-emulation-on-psp-1676.htm Ναι υπάρχει τον εχω δοκιμάσει αλλά δεν λέει πολλά πραγματα κολάει και τα περισσότερα παιχνίδια δεν παίζουν απο κει και πέρα δοκιμασέ το και κάνε update αν τον έχουν βελτιώσει!
  6. Υπήρχε σε προηγούμενο post αυτό το link!
  7. Ναι υπάρχει περίπτωση να το βρεις σκέτο και εξαρτάται τι εννοείς pro γιατι υπάρχουν μόνο τα arcade,premium kai elite ο σκληρός χρησιμεύει γιατί πλέον παίζεις παιχνίδια αντιγραμένα σε αυτόν για μεγαλύτερη ταχύτητα(το dvd χρειάζεται όμως) και όχι το arcade με το elite δεν έχουν διαφορά πέραν του σκληρού
  8. Καλησπέρα παιδιά είμαι ένας ευτυχής κάτοχος modded xbox360 premium εδώ και ένα χρόνο και αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω τα updates χωρίς σύνδεση στο xbox live Αν έχει κανείς καμιά ιδέα?
  9. Ναι μην ανησυχείτε θα σας ειδοποιήσουν εγκαίρως!
  10. Μετραέι για το αν θα είσαι βαθμοφόρος και δεν θα κάνεις υπηρεσίες για τον 1ο χρόνο!
  11. Είσαι το Ν1 στην Αστυφυλάκων οπότε όπου και να πάς θα είσαι αρχηγός κάτι είναι και αυτό!
  12. Παιδιά ξέρετε τι παίζει κοζάνη?Ε Πως είναι η ζωή εκεί?Τι λένε οι σχολές ειδικά οι πολυτεχνικές και περαιτέρω πληροφορίες? Επίσης έχει κανένας ιδέα πότε είναι οι εγγραφές αλλά πότε κάνουμε αιτήσεις για μεταγγραφές???
  13. Arcade και τσιπαρέ το μην το συζητάς και μετά τράβα πάρε κάποιο hdmi μοθφα καλώδιο με 15€ για να τα βλέπεις όλα ηιδεφ συνολικά θα σου πάει γυρω 310€ και τα παιχνίδια σου θα κοστίζουν κοντα στα 12€ Βέβαια επείδη δεν είμαι απο αυτόυς που θα πούν μόνο για την πειρατεία αν δεν ενδιαφέρεσαι για πειρατικά τότε πάρε η το elite η αυτό με τα 60 GB που θα βγει τώρα για να απολάυσεις το xbox live
  14. Αν δεν προκαλείς δεν σε ελέγχουν έχω γνωστούς σε σχολές πχ κομοτηνή και ξάνθη και δεν τους έλεγξαν καθώς δεν τα βγάζαν μπροστά σε αξιωματικούς οπότε όλα γίνονται αρκεί να μην σε πιάσουν παιδική χαρα δεν είναι αυτό δεν το λέω.
×
×
  • Create New...