Jump to content

xristosxat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristosxat

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

xristosxat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω δοκιμασα και με το lg one click root που κανει για αρκετα lg αλλα δεν. Ειχα ενα soft brick αλλα επανεφερα τη συσκευη τελικα. Οποτε μην το δοκιμασει κανεις.
  2. Για root μετα την αναβαθμιση ξερουμε κατι; Γιατι ο τροπος που εχει αναφερθει τον δοκιμασα τωρα αλλα δεν δουλευει. Πριν το ειχα rootαρει χωρις προβλημα. Βασικα τωρα το προβλημα ειναι με το supersu που δεν κανει download το binary.
  3. Σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ μιας και διαβάζω πολύ καλά σχόλια αλλά θα ήθελα να μου πείτε πως τα πάει με την διαχείριση των δύο sim. Είναι εύκολη η χρήση τους ; Τώρα έχω ένα galaxy s duos που με custom roms το έχω φέρει σε ένα καλό επίπεδο σε σχέση με την αρχή αλλά και πάλι είναι αργό... όμως η διαχείριση δυο sim είναι πολύ εύκολη. Επίσης όταν μιλάς στην μία γραμμή ή άλλη γίνεται εκτροπή και δεν δείχνει κλειστό το τηλ. Αυτό γίνεται και στο Be x; ( Όχι ότι θα με πειράξει αν δεν γίνεται απλά ρωτάω αν το έχει ως δυνατότητα ) Σκεφτόμουν να πάω και στα πιο ακριβά αδερφάκια be one & be pro αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικά μεγάλα στις 5.5 in και δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές στις επιδόσεις. Σίγουρα είναι καλύτερα αλλά όχι υπερβολικά. Και κάτι τελευταίο ... η κάμερα διάβασα ότι είναι μέτρια.... το flash όμως; Πόσο δυνατό είναι; Γιατί τώρα αυτό το s duos που έχω έχει τόσο δυνατό flash που σε περιπτώσεις με πολύ χαμηλό φωτισμό είναι μέχρι και αδύνατο να βγάλεις φωτογραφία χωρίς να κλείσεις τα μάτια αφού σε τυφλώνει. Πραγματικά πολύ δυνατό flash.
  4. Καλημερα. Μου δωσανε ενα turbo-x breeze iii με σπασμενο touch screen digitizer... και επισημα απο το πλαισιο απο οτι μου ειπαν θα περασει τα 40 ευρω η επισκευη κατι που δεν συμφερει για την συγκεκριμενη συσκευη. Γνωριζει μηπως καποιος ποιο touch screen κανει για αυτη τη συσκευη για να ερθει πιο φθηνο το κοστος. Βρηκα καποια ανταλλακτικα απο εξωτερικο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν. Αν καποιος εχει ιδεα και μπορει ας μου πει πιο touch screen να επιλεξω. Ευχαριστω!!!
  5. Καλησπέρα, διάβασα το μήνυμά σου για root και νέα rom σε GT S7560 και αν και τα ακολούθησα δεν τα κατάφερα. Θα ήθελα αν ξέρετε κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο για λογαριασμό μου, με το αζημίωτο.
  6. geia sou file.. mporeis na mou peis mia stigmi to fb sou gia na kanoume pio efkolo chat sxetika me kapoies erwtiseis pou exw gia to costum rom se galaxy s duos?
  7. Πλεον υπαρχει η v9 που ειναι απλα ενα update απο την v7 ( προσοχη μονο απο την 7 και οχι απο την 8.5 ). Αν εχεις την 7 κανε install το update της 9 απο το CWM Recovery. Οι αλλαγες ειναι αυτες: In Next v9 Based on v7 Some more smoothness + performance [Fixed missed performance in v8.5] Language problem fixed New ICS-PMP Platform Logo No-frills CPU Control added Greenify added Link2SD added In settings menu, some settings added/customized
  8. Καλημερα φιλε. Μετα απο ενα clean install που εκανα ολα πανε πολυ καλα. Δεν εχω κανενα παραπονο. Που και που κανω κανα restart για να καθαρισει η συσκευη και ολα καλα. Και με το greenify δουλευει πολυ καλυτερα!!!
  9. Μπαινεις σε cwm recovery και κανεις install from sdcard. Το αφηνεις να τελειωσει κανεις reboot και ολα ετοιμα!!!
  10. Εδω θα μπεις φιλε μου http://www.sammobile.com/firmwares/2/ . Κανε εγγραφη στο site και μετα πατα το link και θα σε παει κατευθειαν εκει που πρεπει να το κατεβασεις. Στο kies αν εχεις περασει custom rom δεν μπορεις να συνδεθεις. Καινουριο θεμα περνας οπως λεει στις οδηγιες. Το θεμα θα σου αλλαξει μονο δεν θα πειραξει κατι στις ρυθμισεις σου!!!
  11. Λογικα θα εχει βγει καποια αναβαθμιση και αυτη θα ειναι η επομενη εκδοση... δεν ξερω. Παει καιρος απο οταν αλλαξα rom!!!
  12. Κατεβαζεις την ελληνικη rom απο εδω και την περνας μεσω odin και ολα ετοιμα!!!
  13. Ναι ναι ναι το ειδα.... μια χαρα παει η rom. Πεταει και σε σενα!!! :D Κωστα τι να σου πω. Ισως δεν εχει γινει κατι σωστα. Παντως αν η συσκευη σου δεν lagαρει και την βλεπεις να μην εχει προβλημα τοτε μη δινεις και πολυ σημασια στο AnTuTu. Ενα test ειναι μονο. Μπορει να συμβαινουν πολλα, ειναι πιθανο να εχεις και μια αργη καρτα μνημης και να σου ριχνει πολυ το τελικο αποτελεσμα. Μας ενδιαφερει ομως να εχουμε συσκευη χωρις lag και οχι υψηλο σκορ στο test!!!
  14. Μπραβο ρε αδερφε!!!! Για πες;;;; Ποσο πηγες;;; Ανεβασε και κανα screenshoot εδω να το βλεπουμε ολοι. Να ξερουμε οτι εχει επιτυχια αυτη η rom και να το στειλω και στον δημιουργο της!!!
  15. Ναι συνηθως στις baseband που δεν παιζει σωστα το προβλημα υπαρχει στις sim και στο wifi. Η baseband που γραφω στο πρωτο post ειναι ομως πιο καινουρια απο αυτη που ειχε μεχρι τωρα το κινητο μας. Αμα δειτε εξαφανιστηκε η λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας και αντικατασταθηκε απο την λειτουργια αποκλεισμου ( blocking mode ).
×
×
  • Create New...