challenge143 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Τι πρόβλημα είχε η συσκευή για να γνωρίζουμε Κ οι υπόλοιποι αν το έχουν παρατηρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Η προσφορά με τα ακουστικά ισχύει ακόμα? αν το πάρω πχ σήμερα θα μπορέσω να ζητήσω και τα ακουστικά? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Η προσφορά με τα ακουστικά ισχύει ακόμα? αν το πάρω πχ σήμερα θα μπορέσω να ζητήσω και τα ακουστικά?Οχι Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Τι πρόβλημα είχε η συσκευή για να γνωρίζουμε Κ οι υπόλοιποι αν το έχουν παρατηρήσει; https://instagram.com/p/CKmJbhfFuvJ/ Σε εσωτερικούς χώρους με όλες τις συνθήκες φωτισμού ... υπάρχουν οι κάθετες μαύρες γραμμές , που τρεμοπαίζουν συνεχώς .. Στον ίδιο χώρο το iPhone τραβάει χωρίς προβλήματα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 (edited) Στο κάνει είτε έχεις ενεργοποιήσει τα 120 hz είτε όχι? Edited March 3, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 https://instagram.com/p/CKmJbhfFuvJ/ Σε εσωτερικούς χώρους με όλες τις συνθήκες φωτισμού ... υπάρχουν οι κάθετες μαύρες γραμμές , που τρεμοπαίζουν συνεχώς .. Στον ίδιο χώρο το iPhone τραβάει χωρίς προβλήματα ..... Νομίζω αυτό που τρεμοπαίζει είναι η συχνότητα από το φωτισμό. Δεν βλέπω πρόβλημα στη συσκευή. Ίσως και η εφαρμογή να το κάνει. Δεν είμαι ειδικός λέω τη γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 https://instagram.com/p/CKmJbhfFuvJ/ Σε εσωτερικούς χώρους με όλες τις συνθήκες φωτισμού ... υπάρχουν οι κάθετες μαύρες γραμμές , που τρεμοπαίζουν συνεχώς .. Στον ίδιο χώρο το iPhone τραβάει χωρίς προβλήματα .....Αν είχες πχ τα 60fps ειναι λογικό να στο κάνει σε συγκεκριμένα φωτιστικά και θα πρέπει να βάζεις χαμηλότερα fps (30fps ή 24fps) για να μην πιάνει την συχνότητα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Όταν κατεβάζω τον ρυθμό ανανέωσης στα 25, στο iPhone σταματάει το πρόβλημα , κάτι που δεν συμβαίνει όμως στο s21. Μετά από έλεγχο που έκανε το service (απομακρυσμένη πρόσβαση) της Samsung , είπαν ότι είναι πρόβλημα της συσκευής .... και δεν διορθώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Όταν κατεβάζω τον ρυθμό ανανέωσης στα 25, στο iPhone σταματάει το πρόβλημα , κάτι που δεν συμβαίνει όμως στο s21. Μετά από έλεγχο που έκανε το service (απομακρυσμένη πρόσβαση) της Samsung , είπαν ότι είναι πρόβλημα της συσκευής .... και δεν διορθώνεταιΕκεί αλλάζει το θέμα. Δεν απάντησες όμως στο πως έγινε η αποστολή της συσκευής στο service, εσυ το έστειλες απ'ευθειας ή το πήγες στον Γερμανό; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Το είπαμε αυτό....στον γερμανό. Την μεγαλύτερη καθυστέρηση/ευθύνη την έχει το κατάστημα ....όχι η samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Και τι σημαίνει αυτό; Πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής και αφού δεν μπορούν να το φτιάξουν πας για άλλο. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ή αντικατάσταση μητρικής ή συστήματος καμερών κ.τ.λ... (το ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν αφού όλα αντικαθιστώνται δεν ξέρω που μπορεί να ισχύει). Φυσικά μακάρι να γίνει αντικατάσταση και να το απαιτήσεις εφόσον είναι στο DOA αλλά από παλαιότερη εμπειρία μου εάν είναι εκτός έστω και 3-4 μέρες και ΔΕΝ επιμείνει πολύ ΔΕΝ το αντικαθιστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Άρχισα να σκέφτομαι να στείλω επιστολή διαμαρτυρίας στην Samsung global .... ή να αρχίσω να γράφω σε όλα τα φόρουμ της Samsung.... Σήμερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, πήρα την γνωστή απάντηση ... το αίτημα σας το έχουμε προωθήσει .... Από τις 16/02 έγινε η εισαγωγή στο σέρβις του Γερμανού .... Θα τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Η προσφορά με τα ακουστικά ισχύει ακόμα? αν το πάρω πχ σήμερα θα μπορέσω να ζητήσω και τα ακουστικά? Όχι πλέον. ίσχυε μόνο για προπαραγγελίες και πληρωμή μέχρι 28/2. Εγώ έκανα λάθος και παρήγγειλα τηλεφωνικά, οπότε έχασα τα δώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 (edited) Μόλ ήρθε security update Μαρτίου σε ελληνικά... περίπου 280mb ... μόνο security είναι Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Edited March 4, 2021 by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Μόλ ήρθε security update Μαρτίου σε ελληνικά... περίπου 280mb ... μόνο security είναι Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Δεν είναι μόνο security το update. Έχει και άλλες βελτιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Δεν είναι μόνο security το update. Έχει και άλλες βελτιώσειςΌπως? Γιατί δεν γράφει κάτι Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 (edited) Όπως? Γιατί δεν γράφει κάτι Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το security update είναι γύρο στα 160 mb , τα υπόλοιπα είναι κάποιες διορθώσεις που δεν στα αναλύει Edited March 4, 2021 by SpeedRacer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 (edited) Το security update είναι γύρο στα 160 mb , τα υπόλοιπα είναι κάποιες διορθώσεις που δεν στα αναλύει Οκ Ευχαριστώ Edited March 4, 2021 by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Ρε παίδες στις λήψεις με night mode βγάζει πολύ θόρυβο στον ουρανό, στο NOTE 10PLUS που είχα δεν είχε τόσο πολύ... τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Αν και έχει αρκετά φώτα, γενικότερα είναι μια δύσκολη φωτογραφία αλλά και μια κακή φωτογραφία και δεν αναφέρομαι μόνο στον ουρανό!Είναι δύσκολη λήψη όμως να ξέρεις! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Καλησπέρα.Ειμαι κάτοχος S9 plus και ψαχνω νέα συσκευή.Έλεγα για xiaomi αλλα πάλι θα καταλήξω σε Samsung.Ψήνομαι πολύ για S21 ultra ,αλλά και τα χαρακτηριστικά του S20 Ultra δε με χαλάνε.Τι μέ συμβουλεύετε ως κάτοχοι του S21.Αυτο η S20; Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Αν και έχει αρκετά φώτα, γενικότερα είναι μια δύσκολη φωτογραφία αλλά και μια κακή φωτογραφία και δεν αναφέρομαι μόνο στον ουρανό! Είναι δύσκολη λήψη όμως να ξέρεις!Ναι αυτό βλέπω δυστυχώς... ελπίζω με κάποια update να διορθωθεί η κατάσταση... γενικά στον χαμηλό φωτισμό έχει θέμα...πολύ θόρυβο... Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Τηλέφωνο στο Γερμανό έκανες; Αν ναι μεγάλο λάθος. Φυσικά το πρώτο λάθος ήταν που το πήγες εκεί και όχι στη smartec. Στα φόρουμ δε θα κάνεις κάτι. Στείλε email στην εταιρεία και αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα σου σε εύλογο χρόνο, μαζί με τα email στο συνήγορο του καταναλωτή. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γνώριζα με τί ανθρώπους έχω να κάνω....... Το αγόρασα από τον Γερμανό ...ακριβότερα (είς γνώση μου) ,δεν επέλεξα κάποιο φθηνότερο κατάστημα (σκρουτζ) για να έχω μια επιπλέον ασφάλεια.... Δυστυχώς αυτοί αποδείχθηκαν οτι είναι χειρότεροι.... Η Samsung δεν μπορεί να βρεί, ούτε με τον σειριακό αριθμό, το τηλέφωνο μου. Σήμερα πήρα πάλι την ίδια απάντηση ....είναι σε διαδικασία τεχνικού ελέγχου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Φίλε μου, καταγγελία άμεσα σε συνήγορο του πολίτη και την γραμματεία προστασίας του καταναλωτή. Προφανώς προσπαθεί το σέρβις του Γερμανού να κάνει αλχημείες και εσυ έχεις μείνει και περιμένεις. Είναι άχρηστοι και είναι ευρέως γνωστό. Δυστυχώς όσο αφορά τα στα samsung κινητά μόνο στην smartec γίνετε σωστή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 https://instagram.com/p/CKmJbhfFuvJ/ Σε εσωτερικούς χώρους με όλες τις συνθήκες φωτισμού ... υπάρχουν οι κάθετες μαύρες γραμμές , που τρεμοπαίζουν συνεχώς .. Στον ίδιο χώρο το iPhone τραβάει χωρίς προβλήματα ..... Εμένα αυτό το πράγμα μου το κάνει και το iPhone 12 pro σε κάποιους φωτισμους πιθανότατα led Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts