elteo Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 9 ώρες πριν, anergos13 said: doh-de.blahdns.com και καθαρισες.., Ωραίος! Να σαι καλά φίλε! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 12 ώρες πριν, LAGGI said: Στο προσωπικό DNS τι έχουμε να προτείνουμε εκτός από το adguard? Μάλλον το adguard μου ρίχνει την ποιότητα στις συνδέσεις wifi και κολλάνε οι βιντεοκλησεις στο messenger αλλά και στο whatsapp... Αν το βάλω στο off όλα είναι ΟΚ... Φίλε μου τι είναι αυτό που αναφέρεις και πως κάνεις τη ρύθμιση που είπε ο φίλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 10 ώρες πριν, anergos13 said: doh-de.blahdns.com και καθαρισες.., Ευχαριστώ πολύ 1 hour ago, LELELO said: Φίλε μου τι είναι αυτό που αναφέρεις και πως κάνεις τη ρύθμιση που είπε ο φίλος ? Πας στις ρυθμίσεις και βάζεις στο search προσωπικό DNS. Εκεί βάζεις τη διεύθυνση που έγραψε ο φίλος μας. Με τον τρόπο αυτό γλυτώνεις από πάσης φύσεως διαφημίσεις σε browser αλλά και στις εφαρμογές 1 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 22 minutes ago, LAGGI said: Ευχαριστώ πολύ Πας στις ρυθμίσεις και βάζεις στο search προσωπικό DNS. Εκεί βάζεις τη διεύθυνση που έγραψε ο φίλος μας. Με τον τρόπο αυτό γλυτώνεις από πάσης φύσεως διαφημίσεις σε browser αλλά και στις εφαρμογές Εαν κάποιο παιχνίδι σου δίνει κάποια ζωή βλέποντας μια διαφήμιση, χάνεις αυτή την λειτουργία μιας και δεν βλέπεις διαφημίσεις; Επίσης κόβει τις διαφημίσεις στο YouTube; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Οχι το youtube. εγώ youtube βλέπω μέσα από τον brave. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Πάντως η παραπάνω πρόταση dns δεν κόβει διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, noisex said: Πάντως η παραπάνω πρόταση dns δεν κόβει διαφημίσεις. Σίγουρα? Εγώ δεν έχω Πάντως διαφημίσεις! Edited January 22, 2022 by LAGGI 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 b5dc99.dns.nextdns.ioΔοκιμάστε και αυτό πάει σφαίρα Το βρήκα από εδώ https://my.nextdns.io/b5dc99/setupΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Πάντως η παραπάνω πρόταση dns δεν κόβει διαφημίσεις. Κοβει εντελως !! 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Έχετε δίκιο. Τώρα ξαναδοκίμασα και παίζει. Είχα πατήσει το αυτόματο, σαν επιλογή, γι αυτό δεν...Μακάρι να παίζει χωρίς να κάνει τη γραμμή να σέρνεται. Γι αυτό το λόγο είχα σταματήσει να παίζω το adguard. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Καλησπέρα σε όλους!Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχουν αναφερθεί αυτά που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε είπα να ρωτήσω.. έχω το τηλέφωνο δύο μήνες και είμαι στο android 12 αγορασμενο από Γερμανό οπότε με GREECE(COS) firmware. έχω δύο ερωτήσεις: 1. Εχθές ενώ το τηλέφωνο ενώ ήταν idle και φόρτιζε σε ασύρματο φορτιστή Samsung έτυχε να το έχω μπροστά μου στο γραφείο και το είδα..έκανε μόνο του επανεκκίνηση χωρίς προφανή λόγο..με το που επανεκκίνησε είδα ότι είχε έρθει μήνυμα από Vodafone που έχω κάρτα ζητώντας να κάνει install ρυθμίσεις ίντερνετ και MMS.. το αναφέρω μήπως έχει σχέση..έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό με το restart? 2. Επειδή όπως είπα έχει ROM GREECE COS μπορώ να βάλω την GREECE EUR χωρίς πρόβλημα προκειμένου να μην έχει όλα αυτά τα extra από cosmote? Να υποθέσω ότι χάνεις και την εγγύηση έτσι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 17 ώρες πριν, noisex said: Πάντως η παραπάνω πρόταση dns δεν κόβει διαφημίσεις. Mια χαρά κόβει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 8 ώρες πριν, thanostc said: Καλησπέρα σε όλους!Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχουν αναφερθεί αυτά που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε είπα να ρωτήσω.. έχω το τηλέφωνο δύο μήνες και είμαι στο android 12 αγορασμενο από Γερμανό οπότε με GREECE(COS) firmware. έχω δύο ερωτήσεις: 1. Εχθές ενώ το τηλέφωνο ενώ ήταν idle και φόρτιζε σε ασύρματο φορτιστή Samsung έτυχε να το έχω μπροστά μου στο γραφείο και το είδα..έκανε μόνο του επανεκκίνηση χωρίς προφανή λόγο..με το που επανεκκίνησε είδα ότι είχε έρθει μήνυμα από Vodafone που έχω κάρτα ζητώντας να κάνει install ρυθμίσεις ίντερνετ και MMS.. το αναφέρω μήπως έχει σχέση..έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό με το restart? 2. Επειδή όπως είπα έχει ROM GREECE COS μπορώ να βάλω την GREECE EUR χωρίς πρόβλημα προκειμένου να μην έχει όλα αυτά τα extra από cosmote? Να υποθέσω ότι χάνεις και την εγγύηση έτσι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Δες μήπως έχεις βάλει συγκεκριμένο πρόγραμμα κ ώρα για επανεκκίνηση τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 47 minutes ago, challenge143 said: Δες μήπως έχεις βάλει συγκεκριμένο πρόγραμμα κ ώρα για επανεκκίνηση τηλεφώνου Όχι δεν έχω βάλει άλλωστε πρώτη φορά το έκανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 15 ώρες πριν, thanostc said: Καλησπέρα σε όλους!Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχουν αναφερθεί αυτά που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε είπα να ρωτήσω.. έχω το τηλέφωνο δύο μήνες και είμαι στο android 12 αγορασμενο από Γερμανό οπότε με GREECE(COS) firmware. έχω δύο ερωτήσεις: 1. Εχθές ενώ το τηλέφωνο ενώ ήταν idle και φόρτιζε σε ασύρματο φορτιστή Samsung έτυχε να το έχω μπροστά μου στο γραφείο και το είδα..έκανε μόνο του επανεκκίνηση χωρίς προφανή λόγο..με το που επανεκκίνησε είδα ότι είχε έρθει μήνυμα από Vodafone που έχω κάρτα ζητώντας να κάνει install ρυθμίσεις ίντερνετ και MMS.. το αναφέρω μήπως έχει σχέση..έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό με το restart? 2. Επειδή όπως είπα έχει ROM GREECE COS μπορώ να βάλω την GREECE EUR χωρίς πρόβλημα προκειμένου να μην έχει όλα αυτά τα extra από cosmote? Να υποθέσω ότι χάνεις και την εγγύηση έτσι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Επειδή έχεις firmware της Cosmote έχει προεγκατεστημένες τις ρυθμίσεις της στο κέντρο μηνυμάτων και internet. Το μήνυμα λογικά με τις ρυθμίσεις της Vodafone σου ήρθε για να αντικαταστήσεις τις ρυθμίσεις αυτές. (Internet μέσω data) και μηνύματα λειτουργούσαν κανονικά πριν; Αυτό έπρεπε να στο κάνει όταν το έστηνες το τηλέφωνο με την κάρτα sim μέσα και μετά από 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 5 ώρες πριν, makouin said: Επειδή έχεις firmware της Cosmote έχει προεγκατεστημένες τις ρυθμίσεις της στο κέντρο μηνυμάτων και internet. Το μήνυμα λογικά με τις ρυθμίσεις της Vodafone σου ήρθε για να αντικαταστήσεις τις ρυθμίσεις αυτές. (Internet μέσω data) και μηνύματα λειτουργούσαν κανονικά πριν; Αυτό έπρεπε να στο κάνει όταν το έστηνες το τηλέφωνο με την κάρτα sim μέσα και μετά από 2 μήνες. Και όμως δεν είχαν έρθει τα μηνύματα με τις ρυθμίσεις και λειτουργούσαν κανονικά. Βέβαια είναι esim οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάτι διαφορετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsymia Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Καλησπέρα σε όλους!! είμαι καινούργιος κάτοχος του κινητού εδώ και καμιά εβδομάδα, και αντιμετωπίζω το εξής θέμα κάποιες φορές όταν ξεκλειδώσω το κινητό ( είτε με την αναγνώριση προσώπου ή με το δακτυλικο αποτύπωμα) κανει κάποια "σπασίματα" στο σκολαρισμα. αν το κλειδώσω και το ξανά ξεκλειδώσω στρώνει... συμβαίνει και σε αλλους;; διορθώνεται κάπως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 10 ώρες πριν, gsymia said: Καλησπέρα σε όλους!! είμαι καινούργιος κάτοχος του κινητού εδώ και καμιά εβδομάδα, και αντιμετωπίζω το εξής θέμα κάποιες φορές όταν ξεκλειδώσω το κινητό ( είτε με την αναγνώριση προσώπου ή με το δακτυλικο αποτύπωμα) κανει κάποια "σπασίματα" στο σκολαρισμα. αν το κλειδώσω και το ξανά ξεκλειδώσω στρώνει... συμβαίνει και σε αλλους;; διορθώνεται κάπως;; Καλημέρα το ίδιο ακριβώς γίνετε και σε μένα μετά το τελευταίο update του Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Ούτε και εγώ έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Όντως είναι πολύ γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Αν θελει κανεις πολυ προσεγμενη συσκευη με θηκες μου λεει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Πραγματικα δουλευει απροβληματιστα,χωρις κολληματα,χωρις bug, μπαταρια που μου βγαζει την ημερα με αρκετη χρηση,οθοναρα που απολαμβανεις....μονο το μικροβιο της αλλαγης θα με εκανε να την αφησω αφου ειναι τερας αξιοπιστιας τοσο σε επιπεδο Hardware οσο και σε software ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 10 ώρες πριν, andreas443 said: Καλημέρα το ίδιο ακριβώς γίνετε και σε μένα μετά το τελευταίο update του Ιανουαρίου Και σε μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 Και σε εμενα συμβαινει μετα το update Ιανουαριου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 Περίεργο σαν να μαζευεσται αρκετοί με το θέμα αυτό. Το έχετε κάνει ποτέ επανεκκίνηση την συσκευή μετά το update. Λέω μήπως...γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε μένα. Μήπως έχετε αλλάξει άλλον λανσερ κ σας δημιουργεί αυτό θέμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 (edited) Με nova ειμαι και ΔΕΝ το κανει σε εμενα! Edited January 26, 2022 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts