Jump to content

thanostc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanostc

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

thanostc's Achievements

  1. Και όμως δεν είχαν έρθει τα μηνύματα με τις ρυθμίσεις και λειτουργούσαν κανονικά. Βέβαια είναι esim οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάτι διαφορετικό!
  2. Όχι δεν έχω βάλει άλλωστε πρώτη φορά το έκανε!
  3. Καλησπέρα σε όλους!Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχουν αναφερθεί αυτά που θέλω να ρωτήσω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε είπα να ρωτήσω.. έχω το τηλέφωνο δύο μήνες και είμαι στο android 12 αγορασμενο από Γερμανό οπότε με GREECE(COS) firmware. έχω δύο ερωτήσεις: 1. Εχθές ενώ το τηλέφωνο ενώ ήταν idle και φόρτιζε σε ασύρματο φορτιστή Samsung έτυχε να το έχω μπροστά μου στο γραφείο και το είδα..έκανε μόνο του επανεκκίνηση χωρίς προφανή λόγο..με το που επανεκκίνησε είδα ότι είχε έρθει μήνυμα από Vodafone που έχω κάρτα ζητώντας να κάνει install ρυθμίσεις ίντερνετ και MMS.. το αναφέρω μήπως έχει σχέση..έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό με το restart? 2. Επειδή όπως είπα έχει ROM GREECE COS μπορώ να βάλω την GREECE EUR χωρίς πρόβλημα προκειμένου να μην έχει όλα αυτά τα extra από cosmote? Να υποθέσω ότι χάνεις και την εγγύηση έτσι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Ευτυχώς μια φορά το έβαλα και ευτυχώς με τελείως κλειστή συσκευή και δεν είχε ζεσταθεί καθόλου..
  5. Καλησπέρα και ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Ναι το φορτιζω με τη θήκη της Samsung με το πενάκι... Πήρα αυτό το φορτιστή επειδή έλεγε πως υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση όπως ότι υποστηρίζει φόρτιση με θήκη... Αν δεν είναι για γρήγορη φόρτιση γιατί γράφουν πανω στο κουτί ότι υποστηρίζει μεταξυ άλλων και s21 ultra?? Τι να πω...
  6. Καλησπερα σας όλους! Μια ερώτηση ήθελα να κάνω.. Εχω παρει το κινητό δυο μερες τώρα και παρατηρησα κάτι που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.. Πήρα τον ασυρματο φορτιστή της Samsung στα 9w και έβαλα το κινητό να φορτίσει τελείως κλειστό μιας και είχε φτάσει στο 15% περίπου.. Η φόρτιση διήρκησε περιπου 4 ώρες... Είναι φυσιολογικό? Μήπως για να λειτουργήσει η γρήγορη φόρτιση στην ασυρματη πρεπει το κινητό να είναι ανοιχτό? Ευχαριστώ εκ των προτερων
  7. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
  8. Σε ευχαριστώ! "Λίγο" εννοείς περίπου όσο και ο φορτιστής δεν είναι και χλιαρό..? Ακουμπόντας το θα έλεγα γύρω στους 40 βαθμούς...!
  9. Καλημέρα! Μόλις απέκτησα και εγώ το tablet 8" σε άσπρο LTE απο γνωστό skroutzoμάγαζο!!όλα τέλεια μέχρι στιγμής απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για να ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα η είναι φυσιολογικό.. κατά τη φόρτιση και μέχρι να φτάσει περίπου το 90% με κλειστό τελείως το tablet, ακουμπάω την οθόνη ακριβώς πάνω απο το home button και είναι πολύ ζεστή όπως επίσης και ο φορτιστής... μετά το 90% μέχρι να φορτίσει πλήρως η θερμοκρασία μειώνεται κατακόρυφα..το έχει παρατηρήσει κάποιος στο δικό του?
  10. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Ελπιζω να βγει κανενα update να διορθωνει τετοιες βλακειες!
  11. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.. μετά το update σε lollipop 5.0 και μετά βέβαια απο factory reset.. εξακολουθεί να κάνει ένα λαγκάρισμα στο tab connections των settings.. δηλαδή κάνοντας scroll πάνω κάτω, κάπου στο σημείο που ενεργοποιείς το airplane mode κάνει ένα στιγμιαίο lag.. το έχει παρατηρήσει κανείς? Απλά να αναφέρω οτι το κινητό είναι ευρωπαικό LUX!
  12. Σε ευχαρτιστώ πάρα πολύ θα το δοκιμάσω!Είναι πολύ διαφορετικός απο τον Huawei? Εχει όλες τις ρυθμίσεις και τα shortcuts που δίνει ο άλλος?
  13. καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Το κινητό το έχω μια εβδομάδα.. πραγματικά απίστευτο για τα λεφτά του με πολύ καλό UI και πάρα πολύ χρήσιμες λειτουργίες! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το laggaρισμα που κάνει είτε ανοίγοντας το τα tab των ειδοποιήσεων απο την κορυφή της οθόνης είτε όταν ανοίγω τα folders με τα apps που έχω φτιάξει!Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό όπως και το Talkband το οποίο είναι πολύ χρήσιμο! Το laggaρισμα που περιγράφω δεν το έχει αντιμετοπίσει κανένας?
×
×
  • Create New...