bromonano2 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Ορίστε και η δική μου. Το κουβαλάω από το πρωί στην τσέπη του μπουφάν και επειδή είμαι συνέχεια σε κίνηση λόγο δουλειάς σκίζει την μπαταρία. Όταν κάνω δουλειά γραφείου βράχος η μπαταρία. Το ims από την άλλη καινούργιο φρούτο. Απενεργοποιησα το volte αλλά δεν... @alextrela ποια εφαρμογή μηνυμάτων χρησιμοποιείς? Την στοκ samsung ή της google? Έχεις ενεργοποιησει το RCS? Διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται στο RCS. Βλέπω ότι δεν έχεις καθόλου κατανάλωση. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Εγώ πάντα και παντού βάζω sms textra δεν βάζω stock η Google σε καμία συσκευή, της αφαιρώ. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Εγώ πάντα και παντού βάζω sms textra δεν βάζω stock η Google σε καμία συσκευή, της αφαιρώ. Sent from my SM-G9980 using TapatalkΠως την aφαιρεις αφού είναι εφαρμογή συστήματος η stock? Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Από iPhone ήρθα και εγώ σε 21 ultra. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για email? (Exchange) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Πως την aφαιρεις αφού είναι εφαρμογή συστήματος η stock? Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέσω adb. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Από iPhone ήρθα και εγώ σε 21 ultra. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για email? (Exchange) Εγω τα τελευταία 5 χρόνια σε Samsung συσκευές πάντα λειτουργώ την stock εφαρμογή της Samsung για 3 λογαριασμούς και εναν exchange... Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει προδώσει ποτέ ιδιαίτερα σε λογαριασμούς οπως gmail και exchange με push real time notification... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Εγω τα τελευταία 5 χρόνια σε Samsung συσκευές πάντα λειτουργώ την stock εφαρμογή της Samsung για 3 λογαριασμούς και εναν exchange... Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει προδώσει ποτέ ιδιαίτερα σε λογαριασμούς οπως gmail και exchange με push real time notification... ποια ειανι η στοκ και δεν μπορω να την βρω; μονο gmail και outlook εχω στο κινητο. Πως λεγεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 ποια ειανι η στοκ και δεν μπορω να την βρω; μονο gmail και outlook εχω στο κινητο. Πως λεγεται; Θα μπεις στο Galaxy store και θα βάλεις στην αναζήτηση το "Samsung mail" και την περνάς περνάς λογαριασμούς και αν είσαι οκ απενεργοποιεις gmail & outlook Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Μετά από 5ωρο από τελευταία φόρτιση. Αυτό που παρατήρησα ότι αν πχ είσαι συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο και ακουμπάς κινητό στο γόνατο η αν είσαι όρθιος σε μετρό και κρατάς προς τα κάτω το τηλέφωνο δεν καταγράφει δραστηριότητα. Το ίδιο αν περπατάς και εχεις εξίσου το κινητό στο χέρι προς τα κάτω. Αν το βάλεις τσέπη όμως και περπατάς αμέσως καταγράφει δραστηριότητα. Γενικά για τη χρήση μου πολύ μικρή επίπτωση έχει. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Η eurobank δουλεύει με πληρωμή pos μέσω κινητού ή ρολογιού; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Η eurobank δουλεύει με πληρωμή pos μέσω κινητού ή ρολογιού; Απο ότι ξέρω γενικός δουλεύει αλλα αυτή την στιγμή η εφαρμογή έχει βγει off λόγω αναβάθμιση Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Ξέρετε τι είναι το εικονίδιο δίπλα από το nfc; Αριστερά; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Σα να μετράει κάτι αντίστροφα φαίνεται Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 (edited) Είναι η βελτιωμένη επεξεργασία κατεβάζεις την κουρτίνα και την κλείνεις. Στάλθηκε από το SM-G9980 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 3, 2021 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurostar Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Νομίζω ειναι εξοικονομοηση ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Βελτιωμένη επεξεργασία είναι αλλά κλείνει από τις ρυθμίσεις μόνο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Βελτιωμένη επεξεργασία πάνω σε τι; from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Δες εδώ .... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 (edited) Παρέλαβα κι εγώ 256.. Το έχω μερικές μέρες, Μετά την απογοήτευση του S20+ μου φαίνεται πολύ καλό χωρίς να ζεσταίνεται, με καλή αυτονομία, καλή κάμερα, ωραία απόκριση το πενάκι Μπράβο στη Samsung Edited April 4, 2021 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Παρέλαβα κι εγώ 256.. Το έχω μερικές μέρες, Μετά την απογοήτευση του S20+ μου φαίνεται πολύ καλό χωρίς να ζεσταίνεται, με καλή αυτονομία, καλή κάμερα, ωραία απόκριση το πενάκι Μπράβο στη Samsung Σε τι ακριβως απογοητευτηκες απο το S20+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 (edited) Για καποιους το S20+ δεν εκανε λογω exynos κυριως. Το S21 εχει πλησιασει την snapdragon εκδοαη. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει οτι υπαρχει η Snap εκδοση και το S20+ το συγκρινω με τις προηγουμενες Samsung ναυαρχιδες που ειχα και ειναι και ειναι το καλυτερο με διαφορα σε ολα εκτος του design που εκει παραμενει καλυτερο το ασημι S7 Edge. Edited April 5, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 σημερα στη δουλεια στην ομονοια μου εδειξε 5g ελληνικο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Σε τι ακριβως απογοητευτηκες απο το S20+ ? Ζεσταινόταν κατά τη χρήση πολύ και δεν είχε καθόλου καλή αυτονομία Απόγευμα με άφηνε, έπρεπε να είμαι συνέχεια με ενα φορτιστή. 3 ώρες SOT max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 (edited) Το 256 σε καλή τιμή στο Amazon.es. Δέκα μέρες που το κοιταζω δεν είδα αλλού τέτοια τιμή. Έχει 1080 +μεταφορικά (10 ευρώ). Δίνει δώρο κουπόνι αξίας 100 ευρώ για αγορές από το Amazon.es. Με απαλλαγή φπα βγαίνει μαζι μεμεταφορικά λίγο κάτω από 900 ευρώ και αν υπολογίσουμε το κουπόνι αγορών τότε λίγο κάτω από 800 ευρώ τελική τιμή. Edited April 6, 2021 by vlgeor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Καλημερα σε ολους..Κατοχος και εγω απο χθες.Σε καποια στιγμη ενω το εστηνα αρχισε να αναβοσβηνει γρηγορα η οθονη(σαν τρεμοπαιγμα).Μπορει να μου πει καποιος γιατι μπορει να εγινε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts