Jump to content

eurostar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eurostar

  1. Καλησπερα,οταν μιλας στο τηλεφωνο ανεβασαι το volume button
  2. Καλημέρα, πρέπει να πας στη διαχείριση ειδικών κωδικών,να φτιάξεις κωδικούς και να είσαι διαχειριστής της εταιρείας. Βαλε https://www.aade.gr/epiheiriseis/forologikes-ypiresies/fpa/yperesia-arthroy-39a και κάνε ότι σου λέει Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλημερα τα firmware που δινεις ειναι για S21+ και οχι για ultra
  4. Νομίζω ειναι εξοικονομοηση ενέργειας
  5. Όταν μπεις σε recovery mode η δεύτερη επιλογή είναι reboot to bootloader, με αυτή θα μπει σε download mode
  6. Καλημέρα, κρατάς πατημένα το volume up ,Bixby,power μέχρι να μπει σε download mode μην τα αφήσεις. Επίσης μπορεί όποιος θέλει να βάλει Android 11 stable Ελβετίας με το frija το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το CSC σε AUT.
  7. Πρεπει να καταργησεις το λογαριασμο σου απο τις Ρυθμισεις-Λογαριασμοι
  8. Εχεις ενεργοποιησει τη γραμματοσειρα υψηλης αντιθεσης.Ρυθμισεις-εμφανιση-οραση
  9. Σε οποιαδήποτε rom πας στις εφαρμογές στο πληκτρολογιο google και κανεις ρυθμίσεις πληκτρολογίου και κατεβάζει πακέτο ελληνικων.Αν δεν το εχεις τότε το κατεβάζεις από play store.
  10. Ο ευκολότερος τρόπος ειναι να κατεβάσεις το texdroid dpi απο το play store,δοκιμάστε τον elemenentax επιλέξτε το cooler για τα χρώματα απογειωνει την οθόνη.
  11. Για το toolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790399
  12. Καλησπέρα,παιδιά δοκιμάστε την [ROM] [4.2.2] [OFFICIAL] uXylon \\ 6.27.13 {PRETTY HALOS AND TOGGLES} {SPEEEEED} απίστευτη ταχύτητα σταθερότητα και πολύχρωμα toggles.
  13. Παιδια αξιζει να δοκιμασεται την JBSourceryV4.5-GSM.Φανταστικη παραμετροποιηση πολυ γρηγορη,επισης kernel AK 670.
  14. Το κανει γιατι δεν εχει drives για fastboot.Αν εχεις windows 8 τοτε το προβλημα ειναι οτι δεν δεχονται τους μη ψηφιακα υπογεγραμμενους drivers.Η λυση ειναι σχετικα απλη.Κατεβασε το Nexus Root Toolkit και ακολουθα πως επιτρεπει τα windows 8 να δεχθουν μη ψηφιακα υπογεγραμμενους drivers.
  15. Δεν εμφανίζεται ούτε στις εφαρμογές.
  16. Καλημέρα σε όλους.Εχω φλασάρη όλες τις εκδόσεις της ΩΜΕΓΑ χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα μέχρι την 6.1.Οταν φλασάρο την 6.1 εξαφανίζεται το εικονίδιο για τα μηνύματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανοίξω τα μηνύματα.Γύρισα πίσω στην 6.0 και όλα καλά.Επίσης υπάρχη καμιά λύση στα αρχεία καταγραφής κλήσεων ώστε τα ίδια νούμερα να μην εμφανίζονται ξεχωριστά?Ευχαριστώ.
  17. Γιάννη συνχαρητηρια και απο μένα για την καταπληκτική ROM.Είμαι νεός στο άθλημα του φλασαρίσματος.Ακολουθώ τη OMEGA από την αρχή και πάντοτε μου καθόντουσαν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.Θέλω όμως να επιβεβαιόσω το πρόβλημα με το call log και τις ξεχωριστες καταχωρισεις για το ίδιο νούμερο.Είμαι και εγώ από τη Ρόδο και θα ήθελα να γνωριστούμε αν είναι δυνατό.Ευχαριστώ..............................
  18. Εαν θέλεται να συνδέεστε ασύρματα με το PC για μεταφορά δεδομένων τότο το Software Data Cable είναι η καλύτερη λύση.Κατεβάστετο από το market.
  19. Καλημέρα,όταν από τον κατάλογο πάω να κάνω εξαγωγή τον κατάλογο, η επιλογή είναι μόνο για τη sim.Εγώ θέλω να κάνω εξαγωγή στην κάρτα του κινητού για επαναφορά.Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από vodafone.Οταν το συνδέω στο kies μου λέει οτι το τρέχον λογισμικό είναι το¨PDA:KG2/PHONE:KG1/CSC:KE2 (VGR).Αυτό είναι το τελευταίο λογισμικό ή επειδή είναι vodafone δεν μπορώ να πάρω αναβάθμιση; αν ναι ποιά είναι η λύση;
×
×
  • Create New...