lek88 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 να ρωτησω κατι θελω να ανεβασω στο φορουμ μια εικονα και δεν μπορω μου λεει βαλε την διευθηνση της εικονας δεν μου βγαζει το αρχειο απο της εικονες που εχω για να ανεβασω.πως γινεται???Ανέβασε την σε αυτό το site και στείλε στο φόρουμ το τελικό λινκ https://postimages.org/el/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 πανω δεξια μονο παταω απο την εφαρμογη και περνω τα 1200mb η θελει και τιποτα αλλο??? Πατας και σου βγάζει τον διαθεσιμο κωδικό και τα διαθέσιμα δωρα και επιλεγεις οποιο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Kαλησπερα, ειχα λαβει το μηνυμα για 1500 λεπτα και 1,5 g ,σε whatsup που δεν χρησιμοποιουσα πολυ. Το ενεργοποιησα τον προηγουμενο μηνα ,αλλα τωρα προσπαθω με το λεκτικο Α 6,οπως και στην πρωτη ενεργοποιηση και δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Συνολικά μιλάω 2-4 ώρες το μήνα (από αυτό το 70% Cosmote). Τα πακέτα που λέω είναι προς όλους μιας και αυτό ψάχνω πλέον. Συμβόλαιο δεν σκοπεύω πλέον να πληρώσω τίποτα πάνω απο 15eu και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Plus και με αυτό είχα ξεκινήσει στα 16ευ και μου το ανέβασαν στα 20 κ κάτι μέσα σε 16 μήνες. Ευχαριστώ για την απάντηση Ilovemetal θα το δω! Δυστυχώς Wind δεν ξαναγυρίζω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.. Για τη χρήση σου, ίσως θέλεις να κοιτάξεις πόσο σου δίνουν το συμβόλαιο Mobile M (400' προς όλους, 550MB, 40 SMS). To Moblile L (700' προς όλους, 1150MB, 150 SMS) ξεπερνάει τα 25€ σε προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Kαλησπερα, ειχα λαβει το μηνυμα για 1500 λεπτα και 1,5 g ,σε whatsup που δεν χρησιμοποιουσα πολυ. Το ενεργοποιησα τον προηγουμενο μηνα ,αλλα τωρα προσπαθω με το λεκτικο Α 6,οπως και στην πρωτη ενεργοποιηση και δεν λειτουργει. Μπορεί να ίσχυε μόνο για 1 φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Κοιτάξτε και το ανανεωμένο http://www.cosmote.gr : Έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης διάφορων υπηρεσίων (πχ φραγή εξερχομένων κλήσεων στο εξωτερικό) και άμεσης γνωστοποίησης των κωδικών PUK1 και PUK2, όπως και ανάλυσης κλήσεων αφού ληφθεί pin στον αναφέρομενο #sim. Δε νομίζω ότι οι άλλες εταιρίες προσφέρουν κάτι τέτοιο άμεσα και friendly user διαδικτυακά. Δείχνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων (ομιλίας, sms, data) διαδικτυακά από το cosmote.gr, αλλά δε βλέπω ακόμα πρακτικά να μπορείς να το κάνεις: .. Ίσως στο μέλλον δοθεί και πρακτικά αυτή η δυνατότητα (που έχουν οι άλλες εταιρίες) και μέσω xxxxxx.gr Όπως και η δυνατότητα να ενημερώνεσαι για τη λήξη σύνδεσης (12μηνο και 13μηνο) που δεν υπάρχει ακόμα. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως το my cosmote είναι το χειρότερο! Πρώτον εάν έχεις πάνω από μία συνδέσεις ή κάνεις νέα σύνδεση στις εντάσσει όλες μαζί χωρίς να σε ρωτήσει εάν τις θες όλες στο mycosmote. Επίσης έαν πάρεις ένα καρτοκινητό με τις προσφορές που βγάζει όπως 1500 λεπτά προς όλους και τον δώσεις σε κάποιον γνωστό σου για να τον εξυπηρετήσεις σου το εντάσσει αυτόματα στο mycosmote και ο άλλος χρήστης μέσα από το mycosmote app βλέπει χωρίς κωδικούς την δική του χρήση αλλά και την δική σου. Επίσης έχει την δυνατότητα μέσα από το app χωρίς κωδικούς να μπει μέσα στο site και να διαχειρίζεται όλες σου τις συνδέσεις κινητής και σταθερής σαν να ήσουν εσύ. Αυτό λύνεται με μεταβίβαση αριθμού βέβαια στο άλλο άτομο! Αυτά που γράφω τα έχω δοκιμάσει και τα επιβεβαίωσε και η εξυπηρέτηση. Επιπλέον στην ανάλυση κλήσεων δεν βλάζει ούτε τι πακέτο έχεις αγοράσει όπως παλιά ούτε πότε έβαλες κάρτα αλλά μόνο πότε έγιναν οι κλήσεις χωρίς να γράφει την ώρα αλλά μόνο την ημέρα και την διάρκεια. Επίσης δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα ομιλίας, μηνυμάτων, ίντερνετ, ούτε για αυτά που έχεις ενεργοποιήσει να δεις πότε λήγουν από το site παρά μόνο από το app. Aκόμη από το app σου ενεργοποιεί αυτόματα τον ηλεκτρονικό λογαργιασμό ακόμη και ας μην έχεις κάνει εγγραφή στο site πράγμα που σε αναγκάζει να παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση για να τον ακυρώσεις. Γενικότερα το mycosmote στο site για τα καρτοκινητά χρησιμεύει μόνο για να βλέπεις υπόλοιπα και μονάδες. Οι άλλες εταιρείες δεν εντάσσουν όλους τους αριθμούς μαζί, δίνουν την δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων και ιδιαίτερα στην vodafone (γιατί το έχω χρησιμοποιήσει) δίνεται η δυνατότητα να δεις ιστορικό ανανεώσεων, λήξη πακέτων, να ενεργοοιήσεις όλα τα πακέτα και τα μπόνους, καθώς και να δείς πότε λήγει η κάρτα σου. Ακόμη οι άλλες έχουν καλύτερο θεωρώ περιβάλλον για τον χρήστη. Γενικά το mycosmote θέλει ακόμη πολλή δουλεια! Edited October 4, 2017 by lord1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εγώ προσωπικά θεωρώ πως το my cosmote είναι το χειρότερο! Πρώτον εάν έχεις πάνω από μία συνδέσεις ή κάνεις νέα σύνδεση στις εντάσσει όλες μαζί χωρίς να σε ρωτήσει εάν τις θες όλες στο mycosmote. Επίσης έαν πάρεις ένα καρτοκινητό με τις προσφορές που βγάζει όπως 1500 λεπτά προς όλους και τον δώσεις σε κάποιον γνωστό σου για να τον εξυπηρετήσεις σου το εντάσσει αυτόματα στο mycosmote και ο άλλος χρήστης μέσα από το mycosmote app βλέπει χωρίς κωδικούς την δική του χρήση αλλά και την δική σου. Επίσης έχει την δυνατότητα μέσα από το app χωρίς κωδικούς να μπει μέσα στο site και να διαχειρίζεται όλες σου τις συνδέσεις κινητής και σταθερής σαν να ήσουν εσύ. Αυτό λύνεται με μεταβίβαση αριθμού βέβαια στο άλλο άτομο! Αυτά που γράφω τα έχω δοκιμάσει και τα επιβεβαίωσε και η εξυπηρέτηση. Επιπλέον στην ανάλυση κλήσεων δεν βλάζει ούτε τι πακέτο έχεις αγοράσει όπως παλιά ούτε πότε έβαλες κάρτα αλλά μόνο πότε έγιναν οι κλήσεις χωρίς να γράφει την ώρα αλλά μόνο την ημέρα και την διάρκεια. Επίσης δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα ομιλίας, μηνυμάτων, ίντερνετ, ούτε για αυτά που έχεις ενεργοποιήσει να δεις πότε λήγουν από το site παρά μόνο από το app. Aκόμη από το app σου ενεργοποιεί αυτόματα τον ηλεκτρονικό λογαργιασμό ακόμη και ας μην έχεις κάνει εγγραφή στο site πράγμα που σε αναγκάζει να παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση για να τον ακυρώσεις. Γενικότερα το mycosmote στο site για τα καρτοκινητά χρησιμεύει μόνο για να βλέπεις υπόλοιπα και μονάδες. Οι άλλες εταιρείες δεν εντάσσουν όλους τους αριθμούς μαζί, δίνουν την δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων και ιδιαίτερα στην vodafone (γιατί το έχω χρησιμοποιήσει) δίνεται η δυνατότητα να δεις ιστορικό ανανεώσεων, λήξη πακέτων, να ενεργοοιήσεις όλα τα πακέτα και τα μπόνους, καθώς και να δείς πότε λήγει η κάρτα σου. Ακόμη οι άλλες έχουν καλύτερο θεωρώ περιβάλλον για τον χρήστη. Γενικά το mycosmote θέλει ακόμη πολλή δουλεια! Εχω δουλεψει MyF2G,MyQ και MyCU.Μακραν ανωτερα σε σχεση με τα My Cosmote και Whats Up App. Το 2ο εχει αλλαξει αρκετα και βελτιωθηκε,μου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις.Το My Cosmote θελει δουλεια,πολυ δουλεια. Επισης ειναι κυριως για συμβολαια και σταθερο/OTE TV. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 το wu app μια χαρά είναι. δεν βλέπω που υπολείπεται σε σχέση με f2g & cu Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Update Δεν με έχει βγάλει το wu app Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Update Δεν με έχει βγάλει το wu app Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε και εμένα φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Το app του What's Up είναι εξαιρετικό. Τόσο σε σχεδιασμό, όσο και σε λειτουργικότητα. Όσον αφορά τη νέα ενημέρωση της εφαρμογής, δεν έχει έρθει ούτε σε εμένα. Πάντως βλέπω νέες προσθήκες στο Deals for You, θετικό αυτό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Πριν λιγο που ανοιξα το xiaomi μου ειχε ενημερωση για το app του whatsup. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Πριν λιγο που ανοιξα το xiaomi μου ειχε ενημερωση για το app του whatsup. Χθες το πρωί μέσα σε 4-5 ώρες μου ήρθαν 2 εμένα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Στο what's up application περίμενα update, νέα έκδοση του My Cosmote μου ήρθε. Είδατε τη νέα έκδοση του My Cosmote app; Κακάσχημο και καθόλου εργονομικό. Το έβαλα και έφαγε αμέσως απεγκατάσταση. Ευτυχώς που κρατάω παλιότερες εκδόσεις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγώ προσωπικά θεωρώ πως το my cosmote είναι το χειρότερο! Πρώτον εάν έχεις πάνω από μία συνδέσεις ή κάνεις νέα σύνδεση στις εντάσσει όλες μαζί χωρίς να σε ρωτήσει εάν τις θες όλες στο mycosmote. Επίσης έαν πάρεις ένα καρτοκινητό με τις προσφορές που βγάζει όπως 1500 λεπτά προς όλους και τον δώσεις σε κάποιον γνωστό σου για να τον εξυπηρετήσεις σου το εντάσσει αυτόματα στο mycosmote και ο άλλος χρήστης μέσα από το mycosmote app βλέπει χωρίς κωδικούς την δική του χρήση αλλά και την δική σου. Επίσης έχει την δυνατότητα μέσα από το app χωρίς κωδικούς να μπει μέσα στο site και να διαχειρίζεται όλες σου τις συνδέσεις κινητής και σταθερής σαν να ήσουν εσύ. Αυτό λύνεται με μεταβίβαση αριθμού βέβαια στο άλλο άτομο! Αυτά που γράφω τα έχω δοκιμάσει και τα επιβεβαίωσε και η εξυπηρέτηση. Επιπλέον στην ανάλυση κλήσεων δεν βλάζει ούτε τι πακέτο έχεις αγοράσει όπως παλιά ούτε πότε έβαλες κάρτα αλλά μόνο πότε έγιναν οι κλήσεις χωρίς να γράφει την ώρα αλλά μόνο την ημέρα και την διάρκεια. Επίσης δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα ομιλίας, μηνυμάτων, ίντερνετ, ούτε για αυτά που έχεις ενεργοποιήσει να δεις πότε λήγουν από το site παρά μόνο από το app. Aκόμη από το app σου ενεργοποιεί αυτόματα τον ηλεκτρονικό λογαργιασμό ακόμη και ας μην έχεις κάνει εγγραφή στο site πράγμα που σε αναγκάζει να παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση για να τον ακυρώσεις. Γενικότερα το mycosmote στο site για τα καρτοκινητά χρησιμεύει μόνο για να βλέπεις υπόλοιπα και μονάδες. Οι άλλες εταιρείες δεν εντάσσουν όλους τους αριθμούς μαζί, δίνουν την δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων και ιδιαίτερα στην vodafone (γιατί το έχω χρησιμοποιήσει) δίνεται η δυνατότητα να δεις ιστορικό ανανεώσεων, λήξη πακέτων, να ενεργοοιήσεις όλα τα πακέτα και τα μπόνους, καθώς και να δείς πότε λήγει η κάρτα σου. Ακόμη οι άλλες έχουν καλύτερο θεωρώ περιβάλλον για τον χρήστη. Γενικά το mycosmote θέλει ακόμη πολλή δουλεια! Πέστα ρε φίλε, το my cosmote ούτε για τον π@υτσ@ δεν είναι. Και σε αυτό που σου υπογράμισα δηλαδή το να βλέπεις μονάδες πάλι δεν το κάνει σωστά, δεν σου δείχνει λεπτομέρειες πότε λήγουν κ.λ.π. Για εμάς τους αρχάριους στο ιντερνετ είναι μιά διαφημιστική αηδία που προσπαθείς να καταλάβεις πως λειτουργεί, όλα μπερδεμένα, αργούνε και ελλιπή. Ευτυχώς που υπάρχει το sms για το υπόλοιπό μας που σώζει την κατάσταση. (Προέρχομαι πρόσφατα από μεγάλο συμβόλαιο που μου το έφτασαν μετά από μεγάλη κοροιδία στα 62 ευρώ και τώρα που το έκανα κοσμοκάρτα μιλάω το ίδιο και παραπάνω αν χρειαστεί με ούτε τα μισά χρήματα το μήνα). Ποτέ δεν κατάφερα να πάρω ανάλυση κλήσεων (γιατί άραγε?) και το κυριότεοο το έγραψα σήμερα σε άλλο νήμα και το μεταφέρω αυτούσιο εδώ: Καλησπέρα, μετά από τηλέφωνο και chat στην Κοσμοτέ δεν βρήκα ακόμη τον αναλυτικό τιμοκατάλογο χρεώσεων προς τρίτους, δηλαδή σε τετραψήφια, πενταψήφια, εξαψήφια κ.λ.π. κυρίως γνωστών οργανισμών κοινής οφέλειας, και εταιρειών. Μου είπαν ότι δεν τον έχουν και μου έστειλαν μόνο τον κατάλογο από τα λιγοψήφια που δεν χρεώνονται επιπλέον από σταθερή χρέωση. Αφού η Κοσμοτέ δεν έχει αναλυτικό κατάλογο χρεώσεων δεν έχει και το δικαίωμα να χρεώσει, διότι που θα στηρίξει την χρέωση? Έτσι αυθαίρετα στον αέρα? Είναι σε διάθεση οποιουδήποτε το ζητήσει η γραπτή συνομιλία που η Κοσμοτέ δεν έχει πλήρη κατάλογο χρεώσεων ολιγοψήφιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Τι να πούμε και εμείς με μικρο wp10 που το αππ είναι τρισάθλιο :mad: Έβαλα μέσω paypal 10€ και ο κωδικός reladit έδωσε μόνο 600ΜΒ και όχι 1200 wtf Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Τι να πούμε και εμείς με μικρο wp10 που το αππ είναι τρισάθλιο :mad: ... +1 αλλά πάλι καλά έστω που βγήκε όταν φαινόταν ότι τα WM10 θα έκαναν τίποτα, γιατί τώρα... δεν θα το βλέπαμε ούτε με κυάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα παιδιά.Μια ερώτηση να κάνω αν ανανεώσω των 20ευρώ στο what's up και πάρω το πακέτο των 7 ευρώ. Περισευουν περίπου13ευρώ.Για να μεταφερθούν ο χρόνος ομιλίας πρέπει να ανανεωσω με χρήματα πριν λήξει η μπορώ να ξανα αγοράσω το πακέτο των7ευρώ από τα χρήματα που έχω μέσα παλι Πριν λήξει τι ισχύει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα παιδιά.Μια ερώτηση να κάνω αν ανανεώσω των 20ευρώ στο what's up και πάρω το πακέτο των 7 ευρώ. Περισευουν περίπου13ευρώ.Για να μεταφερθούν ο χρόνος ομιλίας πρέπει να ανανεωσω με χρήματα πριν λήξει η μπορώ να ξανα αγοράσω το πακέτο των7ευρώ από τα χρήματα που έχω μέσα παλι Πριν λήξει τι ισχύει????? Καλημέρα φίλε, Ξανά ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο με υπόλοιπο χρημάτων που υπάρχει και θα μεταφερθούν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα φίλε, Ξανά ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο με υπόλοιπο χρημάτων που υπάρχει και θα μεταφερθούν. Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Ήθελε η μάνα μου να βάλει κάρτα 20 ευρώ και έκανα αυτό το "κόλπο" με τις 5άρες κάρτες που έχετε αναφέρει παλιότερα. Όλα οκ. Κάθε 5 ευρώ πάρε μοίρασε, και κάθε δευτερη 5άρα κάρτα κωδικός reloadit. Μια χαρά. Άλλο ήθελα να σχολιάσω όμως. Ήρθαν 34 (ολογράφως ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ) sms, για την ανανέωση, για τα παρε μοιρασε, για τους κωδικούς κλπ κλπ. Τρελός καρκίνος. Μου σπασαν τα νεύρα από το γκλιν γκλιν.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 ποσο καιρο υπαρχει το παρε μοιρασε παιδια και το διπλασιασμο των mb απο το reload it με την 10ευρω ανανεωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα! Μετά από σχεδόν 20 χρόνια με πρόγραμμα συμβολαίου αποφάσισα να επιστρέψω σε Csmoκάρτα λόγω περικοπών στα πάγια έξοδα κ κυρίως λόγω ιδιαίτερα χαμηλής πρότασης για ανανέωση συμβολαίου! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: σε 10 ημέρες που λήγει το συμβόλαιο κ πηγαίνοντας σε κατάστημα Γερμανός με κωδικό ακύρωσης, θα χρειαστεί να αλλάξω κάρτα sim; Κ ποιά θα είναι η χρέωση για τη μετάβαση σε καρτοκινητό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα! Μετά από σχεδόν 20 χρόνια με πρόγραμμα συμβολαίου αποφάσισα να επιστρέψω σε Csmoκάρτα λόγω περικοπών στα πάγια έξοδα κ κυρίως λόγω ιδιαίτερα χαμηλής πρότασης για ανανέωση συμβολαίου! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: σε 10 ημέρες που λήγει το συμβόλαιο κ πηγαίνοντας σε κατάστημα Γερμανός με κωδικό ακύρωσης, θα χρειαστεί να αλλάξω κάρτα sim; Κ ποιά θα είναι η χρέωση για τη μετάβαση σε καρτοκινητό; Ευχαριστώ! φιλε αν θυμαμαι καλα οταν το εκανα και εγω αλλα εχει πολλα χρονια νομιζω δεν πληρωνεις τιποτα γυρναει μονο του σε κοσμοκαρτα .δεν χρειαζεται τιποτα με την ιδια καρτα τωρα αν εχεις παλια sim μπορεις να βαλεις μια 4g να ειναι για να εχεις και σημα καλυτερο κοστιζει περιπου 5ευρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα! Μετά από σχεδόν 20 χρόνια με πρόγραμμα συμβολαίου αποφάσισα να επιστρέψω σε Csmoκάρτα λόγω περικοπών στα πάγια έξοδα κ κυρίως λόγω ιδιαίτερα χαμηλής πρότασης για ανανέωση συμβολαίου! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: σε 10 ημέρες που λήγει το συμβόλαιο κ πηγαίνοντας σε κατάστημα Γερμανός με κωδικό ακύρωσης, θα χρειαστεί να αλλάξω κάρτα sim; Κ ποιά θα είναι η χρέωση για τη μετάβαση σε καρτοκινητό; Ευχαριστώ!Πληρώνεις ότι λογαριασμό έχεις ανοιχτό ακόμα και εάν δεν έχει ληξει , κάρτα δεν αλλάζεις αλλά πληρώνεις και τέλος διακοπης συμβολαίου που είναι 15 ευρώ τα οποία δεν τα δινεις μπροστά αλλά στον επόμενο τελικό λογαριασμό που θα σου έρθει. Επίσης η αντικατάσταση καρτας sim είναι 8 ευρώ . Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts