Jump to content

takinio1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takinio1

  1. Kαλημερα ,το παραλαμβανω μεσα στην εβδομαδα ,αλλα προτρεχω γιατι ειμαι λιγο απροσεχτος ..
  2. Kαλημερα , εχει βρει κανεις ,θηκη και tempered glass ?
  3. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ,καλη συνεχεια.
  4. Καλησπερα ,στα φοιτητικα προγραμματα ,τα mb που δεν καταναλωνονται ,μπορουν με την ανανεωση του προγραμματος να μεταφερθουν?
  5. Καλησπερα παιδια, Γνωριζεται αν υπαρχουν προωθητικα πακετα πουθενα,οπως παλαιοτερα στο κεντρο?
  6. takinio1

    iPhone 7

    Ευχαριστω πολυ. Μια χαρα ,το βρηκα ,καλημερα
  7. takinio1

    iPhone 7

    Καλησπερα παιδια ,ασχετος απο Iphone, Ηρθε στην κατοχη μου το τηλεφωνο, Μπορει να χρησιμοποιηθει για πληρωμες ; Π.χ εφαρμογη της Eurobank με Nfc ? Εψαξα λιγο αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω. Ευχαριστω
  8. Καλησπερα, εχω το κινητο στην κατοχη μου δυο μερες ,εχω ενα θεμα με το mihome, την εφαρμογη ,δεν μπορω να παρω ειδοποιησεις. Πρεπει να ειναι ανοικτη στο παρασκηνιο για να δουλευουν. Δεν μπορω να βρω καποια ρυθμιση και εχω ανοικτες τις ειδοποιησεις .
  9. Kαλησπερα, ειχα λαβει το μηνυμα για 1500 λεπτα και 1,5 g ,σε whatsup που δεν χρησιμοποιουσα πολυ. Το ενεργοποιησα τον προηγουμενο μηνα ,αλλα τωρα προσπαθω με το λεκτικο Α 6,οπως και στην πρωτη ενεργοποιηση και δεν λειτουργει.
  10. Καλησπερα,στο μετρο Πανορμου πηρα 2 πακετα με τα 1500 και θα ειναι εκει σιγουρα μεχρι τις 3 σημερα. Ξερει κανεις αν με τα εξτρα που δινει ,π.χ. παρε μοιρασε δινει και sms?
  11. Καλημερα εχω την προσφορα με το1 γιγα για οκτω μηνες,αν παρω τα 15 γιγα για 2 μηνες θα προστεθουν ,η θα χασω τα οκτω γιγα? Ευχαριστω πολυ.
  12. takinio1

    LG G5

    Kαλημερα, υπάρχει κανενα τζαμακι δοκιμασμένο για το κινητο ? Ευχαριστώ.
  13. Καλημέρα, εχω 2 κινητα ,με global stable 7.5.3.0 το ένα και 8.0.2.0 Kenzo και τα δυο. Καπου διαβασα ότι η τελευταια αναβαθμιση εχει και Ελληνικα ,είναι ασφαλες να προχωρήσω και στα δυο σε αναβαθμιση ,χρειαζεται να κανω κατι πριν? Επισης tempered glass ,αν υπαρχει καποια προταση. Ευχαριστω πολύ.
  14. Υπαρχει αυτή από πωλητη στο Εbay που εχουμε αγορασει αρκετα ατομα από διπλανο φορουμ,ειναι γνησια, http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-PLUS-64GB-80MB-64G-64-G-GB-UHS-1-U1-C10-MEMORY-CARD-NEW-/331651939770?hash=item4d37fefdba:g:koQAAOSw9r1V8oOt και αυτή από Zapals φθηνοτερα ,είναι ιδια μαρκα και μοντελο με αυτην από Ebay,https://www.zapals.com/samsung-evo-64gb-micro-sd-memory-card-uhs-1-class10.html αλλα δεν γνωρίζουμε την γνησιοτητα της. Για το αν είναι καλη καρτα, ναι αλλα δεν γνωρίζω για την συμβατοτητα της με το κινητο αυτό.
  15. Καλημέρα,με το ιδιο πακετο για να μην το χασεις ,ειχα διαβασει καπου παλαιοτερα ότι θελει να το ενεργοποιείς τουλάχιστον μια φορα το τριμηνο. Ισχυει?
  16. Καλημέρα, τα log and win στην ανανεωση μπορεις να τα βαζεις για 4 εβδομάδες η διαρκουν μεχρι να τα χρησιμοποιησεις? Η λογικη λεει ότι χανονται στον μηνα αλλα ειπα να ρωτησω για σιγουρια.
  17. Τελικά δεν με άφηνε να το σβησω λογο του ότι υπήρχαν τα κλειδώματα ,pin και fingerprint,τα απενεργοποίησα και με άφησε να το κανω.
  18. φτου... πανω που το εστησα, να εισαι καλα φιλε μου,ελπιζω να μην χρειαστεί να σας ζαλισω παλι.
  19. Όλα καλα με το κινητο παρελαβα πριν λιγο ,προσπαθησα να το σεταρω με το δικο μου gmail και να το δωσω στον γιο μου αλλα τωρα δεν με αφηνει να το σβησω.
  20. Καλημέρα, Ηρθε επιτελους ,το παραλαμβανω σημερα, παρηγγειλα με Official Global Rom,(προτιμω να ασχοληθώ οσο λιγοτερο μπορω με το κινητο),από οσα εχω διαβασει στο θεμα,οτι update υπαρχει, θα κατεβαινει ota. Το θεμα είναι,οταν προχωραω σε καποιο update χρειαζεται να γινεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων κ.τ.λ? Λογικα θα δουλευει ετσι ,out of the box χωρις θεματα με αυτή τη ρομ και ξεκιναω να περναω εφαρμογες κανονικα?
  21. Καλημέρα, ισχυει αυτό, 800 μπαντα...http://en.miui.com/thread-299743-1-1.html
  22. Καλησπέρα,διαβασα το θεμα γιατι θελω να προχωρήσω στην αγορα του κινητου,μπορει καποιος να μου πει από ποιο κατάστημα να το παρω? Και αν καταλαβα καλα, πρεπει να να ζητησω την official αγγλοκινεζικη ρομ? Ευχαριστω .
  23. Σας ευχαρισω πολύ παιδια,θα δοκιμασω όπως μου ειπατε με τον επεξεργαστη. Να ειστε καλα.
  24. Kαλησπερα και καλη χρονια. Γνωριζει κανεις σε ποιο κινεζικο τηλεφωνο αντιστοιχει το mls iq talk spicy, για να βρω θεματα που αφορουν το ρουταρισμα του και επισης αξεσουάρ,θηκες,tempered glass κ.λ.
  25. Kαλησπερα, πηρα το MXIII s802 με την 2 γιγα μνημη ,ειχε προεγκατεστημενη την εκδοση xbmc 13.2. Oλα καλα με τα streams ,εκτος από αυτά του P2P,που κρασαρουν και με πεταει εξω από το πρόγραμμα. Αναβαθμισα σε KODI και παλι τα ιδια. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.
×
×
  • Create New...