king2009 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 γνωρίζει καποιος πως μπορώ να αξιοποιήσω το χρηματικό μ υπολοίπο εχω αρκετές μονάδες και δεν ξερω τ να τσ κανω Κάνε μεταφορά ποσού σε άλλα cosmote κινητά και πες τους να σε δώσουν τα χρήματα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastos92 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 καλή φάση :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Η πολυαγαπημένη μας κόσμοτε από 1/4 χρεώνει 15€ να κάνεις φορητότητα στο δίκτυο της Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Η πολυαγαπημένη μας κόσμοτε από 1/4 χρεώνει 15€ να κάνεις φορητότητα στο δίκτυο της Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οϊϊΐΐ θα τ'άφηνε!! Για κορόϊδα τους έχεις; Ό,τι και να κάνουν , όμως.... {δε το συνεχίζω...} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Η πολυαγαπημένη μας κόσμοτε από 1/4 χρεώνει 15€ να κάνεις φορητότητα στο δίκτυο της Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε αιτηση στο καταστημα? Στο 13897 ? σε ποια περιπτωση τα ζηταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Εξακολουθεί ο αριθμός μου να μην έχει γίνει φοιτητικό, εδώ και 5 μέρες... Αύριο Τρίτη πάμε για 6η. Έγραψα και στο Facebook της Cosmote το Σάββατο και μου λένε ότι θα το δουν από Δευτέρα. Ακόμα περιμένω... Τέτοια τραγική εξυπηρέτηση, ούτε στη WIND... :down: EDIT: Επιτέλους! Σήμερα στις 9 το πρωί, μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα φοιτητικά δώρα! :up: Edited April 4, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 σε αιτηση στο καταστημα? Στο 13897 ? σε ποια περιπτωση τα ζηταει? Σε όλες τις περιπτώσεις φίλε....αμα είσαι σε άλλη εταιρεία και θες να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό κόσμοτε πληρώνεις από 1/4 15€ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τα 15€ χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Σε όλες τις περιπτώσεις φίλε....αμα είσαι σε άλλη εταιρεία και θες να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό κόσμοτε πληρώνεις από 1/4 15€ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν είναι ακριβώς έτσι 5€ ή sim ,10€ στην κάρτα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει λογαριασμό My Cosmote και να δηλώσει νούμερο what's up; Έχω κάνει λογαριασμό εδώ και 2-3 χρόνια και έχω δηλώσει κανονικότατα ένα 2ο νούμερο Cosmoκάρτα που έχω, αλλά όταν πάω να συνδέσω και τον What's Up τρώω σφάλμα. Τι κερδίζουμε αν το δηλώσουμε στο my Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Σε όλες τις περιπτώσεις φίλε....αμα είσαι σε άλλη εταιρεία και θες να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό κόσμοτε πληρώνεις από 1/4 15€ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κάποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 δεν είναι ακριβώς έτσι 5€ ή sim ,10€ στην κάρτα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Ενταξει,μπραβο σε ολες.Πρεπει δηλαδη και να πληρωνουμε; Θα την βαζω 5€ καθε χρονο για να κρατησω νουμερο και μετα φοιτητικο.Μια καρτα και καλη θα κρατησω... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 δεν είναι ακριβώς έτσι 5€ ή sim ,10€ στην κάρτα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Άρα, να υποθέσω, 10€ σε κάρτα/ξυστό για αίτηση φορητότητας από το 13897; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Άρα, να υποθέσω, 10€ σε κάρτα/ξυστό για αίτηση φορητότητας από το 13897; να μη υποθέσεις τίποτα γιατί τώρα άρχισαν τα όργανα και στη cosmote, παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς... εγώ πήρα τηλ για frog φορητότητα μόνο από κατάστημα με 15€ με τα 10€ στην κάρτα... απλά ξεκαθάρισα πιο πάνω αυτό που γραφτηκε για τα 15€ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Καλά επι της ουσίας δεν άλλαξε κάτι δραματικά,5 ευρώ εκανε η sim και τα άλλα 10 θα τα έδινες για ανανέωση ούτως ή άλλως στο κατάστημα. Τώρα για το 13897 δεν αποκλείεται να τα πληρώνεις στο κουριερ και να υπάρχουν τα λεφτά μέσα κατα την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Καλά επι της ουσίας δεν άλλαξε κάτι δραματικά,5 ευρώ εκανε η sim και τα άλλα 10 θα τα έδινες για ανανέωση ούτως ή άλλως στο κατάστημα. Τώρα για το 13897 δεν αποκλείεται να τα πληρώνεις στο κουριερ και να υπάρχουν τα λεφτά μέσα κατα την ενεργοποίηση. άλλαξε στο ότι δεν κάνουν πια φορητότητα τηλεφωνικα παρ'ολο που στο site του frog λέει ότι μπορεις... όποιος θέλει φορητότητα θα ήταν καλύτερα να επικοινωνεί πρώτα μαζί τους... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 στο θεμα της διαδικασιας ναι,πιο πολυ για το κοστος ελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μουλτι σιμ τελικα δεν υπαρχει για whats up, σωστά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μουλτι σιμ τελικα δεν υπαρχει για whats up, σωστά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Γιατι να μην υπαρχει; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 να μη υποθέσεις τίποτα γιατί τώρα άρχισαν τα όργανα και στη cosmote, παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς... εγώ πήρα τηλ για frog φορητότητα μόνο από κατάστημα με 15€ με τα 10€ στην κάρτα... απλά ξεκαθάρισα πιο πάνω αυτό που γραφτηκε για τα 15€ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Ακριβώς όπως το λες (το υπογραμμισμένο). Κατά τα άλλα (€...) για WU δεν ισχύουν: 0€._:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) καλησπερα πως μπορω να κανω μεταφορα χρηματων απο wu σε wu online? μεσω του app? η μηπως απο το cosmote account? δεν βρηκα κατι.ευχαριστω Edited April 4, 2017 by DEERHUNTER οκ το βρηκα απο το myaccount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Άκυρο ... λάθος νήμα!!! Edited April 4, 2017 by Panos1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Γιατι να μην υπαρχει; Αυτο με ειπε η κοσμοτε..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Υπάρχει γενικά multisim. Απλά δεν έχουν σε όλα τα καταστήματα. Συνήθως δίνουν απευθείας αυτό το μέγεθος που χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Γίνεται διπλασιασμός 60+60 αυτή τη βδομάδα Edited April 4, 2017 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts