MitsosDaBest13 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Δυο εργασιμες μερες. Σαββατο η αιτηση , Τριτη απογευμα πηγα στο Γερμανο και ολοκληρωθηκε η δουλεια με εκδοση νεας καρτας. Αλλα δεν με ειδοποιησε κανενας , πηγα μονος μου στο Γερμανο ( βεβαια απο την αρχη μου ειχαν πει να παω Τριτη απογευμα) και πηγα. Νομιζω οτι αφου χτες πηρες το SMS αυριο το πρωι να πας στο καταστημα και θα ειναι ολα ενταξει. ΥΓ ολα αυτα που σου λεω πριν 3 βδομαδες ακριβως. Όμως ακόμα έχω σήμα από τη WIND και στέλνει/δέχεται κανονικά κλήσεις, που σημαίνει πως αυτή δεν έχει "κοπεί" ακόμα. Πρέπει να πάω στο Γερμανό λες, να πάρω SIM Cosmote και η WIND θα κοπεί αργότερα; :blink: Άλλωστε μου είπε ο υπάλληλος ότι θα με ειδοποιήσουν εκείνοι. 4 εργάσιμες και σήμερα... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Να έφτιαχνε λίγο τα applications στην καρτοκινητή ας πούμε .... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Τι λίγο? Οι άνθρωποι είναι για τα θηρία.....Τους είναι τόσο δύσκολο να την φτιάξουν ώστε να δουλέψει στο δεύτερο σλοτ μιας 2καρτης συσκευής Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 η εφαρμογη του wu εχει στις ρυθμισεις επιλογη για να δηλωσεις την σωστη σιμ.Απο τοτε που το ρυθμισα δουλευει χωρις θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 η εφαρμογη του wu εχει στις ρυθμισεις επιλογη για να δηλωσεις την σωστη σιμ.Απο τοτε που το ρυθμισα δουλευει χωρις θεματα. Δυστυχώς δεν δουλεύει σε όλους σωστά. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σε καρτοκινητο cosmokarta αμα ανανεωσης σε καταστημα γερμανος με 10+€ δινη μονο 500mb για 15 μερες; δεν δινη αλλα 500mb για ενα μηνα οπως το whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δίνει 500 mb για ένα μήνα στο what's up γενικά; Μήπως τα παίρνεις επειδή έχεις φοιτητικό; Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μόνο με χρεωστικη η paypal τα δίνει παιδιά. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δυο εργασιμες μερες. Σαββατο η αιτηση , Τριτη απογευμα πηγα στο Γερμανο και ολοκληρωθηκε η δουλεια με εκδοση νεας καρτας. Αλλα δεν με ειδοποιησε κανενας , πηγα μονος μου στο Γερμανο ( βεβαια απο την αρχη μου ειχαν πει να παω Τριτη απογευμα) και πηγα. Νομιζω οτι αφου χτες πηρες το SMS αυριο το πρωι να πας στο καταστημα και θα ειναι ολα ενταξει. ΥΓ ολα αυτα που σου λεω πριν 3 βδομαδες ακριβως. Τελικά είχες δίκιο! Έπρεπε εγώ να πάω στο Γερμανό, για να μου δώσουν Cosmote SIM και τότε να κοπεί η WIND... Ούτε ενημέρωση, ούτε τίποτα. :down: Ενεργοποιήθηκε κανονικά ο αριθμός μου και είχε μέσα 0,25€. Κανένα όμως δώρο σε ομιλία και ΜΒ, για το καλωσόρισμα στο What's Up... Θέλει κατευθείαν "τάισμα" με κάρτα. :blink: Άλλο ένα fail, είναι πως η Cosmote δίνει μόνο 1 μέγεθος SIM (πήρα Nano), ενώ στις άλλες δίνουν 3 μαζί σε 1 κάρτα και τη μικραίνεις ή τη μεγαλώνεις, όποτε θες... Μου ζήτησαν μόνο 5€ για τη SIM. Η Cosmote είναι η φθηνότερη σε φορητότητα. Οι άλλες 2 ζητάνε 30+€ για φορητότητα σε καρτοκινητό, απλά έλεος... Πολύ φοβάμαι, ότι σύντομα θα το κάνει και η Cosmote αυτό. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δίνει 500 mb για ένα μήνα στο what's up γενικά; Μήπως τα παίρνεις επειδή έχεις φοιτητικό; Sent from my MotoE2 Να πω την αληθεια εγω εχω wu φοιτητικο και με 10€ ανανεωση μου δινει 500mb για 15 μερες και αλλα 500mb για ενα μηνα το οποιο νομιζα οτι το δινει και στα απλα wu. Δεν ισχυη κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Να πω την αληθεια εγω εχω wu φοιτητικο και με 10€ ανανεωση μου δινει 500mb για 15 μερες και αλλα 500mb για ενα μηνα το οποιο νομιζα οτι το δινει και στα απλα wu. Δεν ισχυη κατι τετοιο; Με χρεωστικη paypal τα δίνει. Από περίπτερο δίνει μόνο 500. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Άλλο ένα fail, είναι πως η Cosmote δίνει μόνο 1 μέγεθος Sim: μάλλον ειχαν απόθεμα οι καινούργιες είναι κανονικά multi Sim, προχθες μου στείλανε μία cosmokarta... Edited March 29, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Έκανα ανανέωση 10€ με χρεωστική, μου έδωσε 500MB δώρο που λήγουν σε 15 μέρες + 500ΜΒ που λήγουν σε 30 μέρες και πήρα άλλα 100ΜΒ από το Reload It που λήγουν σε 7 μέρες. Αντί λοιπόν να μου τρώει πρώτα από αυτά που λήγουν σε 7 μέρες, μου τρώει από αυτά που λήγουν σε 15!! :down: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. Έχει η μητέρα μου καρτοκινητό cosmote.. Τώρα το απόγευμα προσπαθούσε να πάρει τηλέφωνο και της έκανε απότομα τερματισμό κλήσης, πριν καν χτυπήσει.. Αντίθετα, δεχόταν κανονικά κλήσεις. Μετά από συνεχόμενα restart και κανά μισάωρο έφτιαξε. Αλλά διαπίστωσε ότι έλειπαν 10€ από την κάρτα της... :cry: Τι πάιζει να έγινε; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Οι της Cosmokarta να καλέσουν το 1330 επιλογή 0. Διακόσια λεπτά προς όλους για το ΣΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. Έχει η μητέρα μου καρτοκινητό cosmote.. Τώρα το απόγευμα προσπαθούσε να πάρει τηλέφωνο και της έκανε απότομα τερματισμό κλήσης, πριν καν χτυπήσει.. Αντίθετα, δεχόταν κανονικά κλήσεις. Μετά από συνεχόμενα restart και κανά μισάωρο έφτιαξε. Αλλά διαπίστωσε ότι έλειπαν 10€ από την κάρτα της... :cry: Τι πάιζει να έγινε; Αυτό για την κάρτα δεν το γνωρίζω. Αλλά γνωρίζω ότι υπήρχε πρόβλημα και δεν μπορούσα ούτε και γω να κάνω κλήσεις, ούτε και αρκετοί γνωστοί μου. Μετά από μισή ώρα έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Οι της Cosmokarta να καλέσουν το 1330 επιλογή 0. Διακόσια λεπτά προς όλους για το ΣΚ. Όλο στην απέξω οι της frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Οι της Cosmokarta να καλέσουν το 1330 επιλογή 0. Διακόσια λεπτά προς όλους για το ΣΚ. Μονο γιαυτο το σκ ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 μάλλον ειχαν απόθεμα οι καινούργιες είναι κανονικά multi Sim, προχθες μου στείλανε μία cosmokarta... Απλά στο Γερμανό το κάνουν έτσι για να σου πουλήσουν ανταπτοράκι 3,90€ . Εμένα μάλιστα μου είχε πει ο υπάλληλος 'μόνο σε συμβόλαια μουλτισιμ'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Απλά στο Γερμανό το κάνουν έτσι για να σου πουλήσουν ανταπτοράκι 3,90€ . Εμένα μάλιστα μου είχε πει ο υπάλληλος 'μόνο σε συμβόλαια μουλτισιμ'. Πάντως όταν άλλαξα κάρτα στο frog με ρώτησαν nano η micro. Multisim δεν είχαν... και στο συμβόλαιο που άλλαξα σε άλλο κατάστημα πάλι τα ίδια. Οπότε παίζει να υπάρχει έλλειψη και να δίνουν απευθείας το μέγεθος παρά το 3 σε 1. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλησπέρα στη παρέα, μια ερώτηση. Αν κάνεις ανανέωση 10€ τι δίνει το what's up? 500mb inetrnet? Στο What's Up παίρνεις 500MB/15 ημέρες για ανανέωση με κάρτα/paypal και άλλα 500MB/30 ημέρες με ανανέωση 10€ από το ΤΩΡΑ DATA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Με χρεωστικη paypal τα δίνει. Από περίπτερο δίνει μόνο 500. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Μόνο χρεωστική? Ή και πιστωτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Με κάρτα τράπεζας γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Απλά στο Γερμανό το κάνουν έτσι για να σου πουλήσουν ανταπτοράκι 3,90€ . Εμένα μάλιστα μου είχε πει ο υπάλληλος 'μόνο σε συμβόλαια μουλτισιμ'. ααααα πονηρουληδες δηλ...κάτσε να πάρω τηλ στα κεντρικά ορίστε και η απόδειξη μη ψαρωνετε λοιπόν LG V10 Edited March 30, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Update για το application του What's up με νέο look! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 ααααα πονηρουληδες δηλ...κάτσε να πάρω τηλ στα κεντρικά ορίστε και η απόδειξη μη ψαρωνετε λοιπόν LG V10 Εμένα στο Γερμανό χτες μου έδωσαν αυτή και με χρέωσαν 5€... :cry: :cry: Ήταν μέσα σε φάκελο, σαν γράμμα. http://i67.tinypic.com/2hq84ti.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts