Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορούμε να ενεργοποιήσουμε πακέτα μέσα απο το mycosmote app?

κάποιος να απαντήσει

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν έχεις smartphone ναι αλλιώς όχι

Οπότε αν κατάλαβα καλά αν μπείς μόνο στο m.whatsup.gr και δεν τραβήξει η συσκευή δεδομένα η πλοήγηση είναι δωρεάν??

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Οπότε αν κατάλαβα καλά αν μπείς μόνο στο m.whatsup.gr και δεν τραβήξει η συσκευή δεδομένα η πλοήγηση είναι δωρεάν??

ακριβώς, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση , εκτός αν δεν είναι smartphone .

Επιπλέον σημειώνω ότι πρέπει να μπεις κατευθείαν , όχι δηλαδή με opera mini ( όπου μπαίνεις στο site του opera και κατεβάζεις συμπιεσμένα από εκεί ) ούτε με χρήση onavo ή άλλων vpn προγραμμάτων.

Η πλοήγηση μόνο στο m.whatsup.gr (πχ να βάλεις κωδικό για το reloaded) χρεώνεται ή είναι δωρεάν ??

Το θεμα ειναι οτι μολις ανοιξεις τα δεδομενα για να κανεις αυτη τη διαδικασια θα αρχισουν να αποστελλονται και να λαμβανονται kb απο αλλες εφαρμογες. Οποτε την χρεωση δεν την γλιτωνεις

Ακόμα και να μπλοκάρεις τη σύνδεση άλλων εφαρμογών από το να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, αν μπεις με browser που χρησιμοποιεί συμπίεση σελίδων και πέρασμα των δεδομένων μέσα από δικούς του servers (τρανό παράδειγμα ο Opera Mini) τότε σαφέστατα θα χρεωθείς. Δεν ξέρω τι ισχύει στο Android, αλλά από τη δική μου εμπειρία στο Symbian, αν μπεις με stock browser ή με Opera Mobile (ή όποιον άλλον επιλέξετε εσείς για την πλατφόρμα σας), τότε δεν υπάρχει χρέωση.

Εν κατακλείδι για να μη χρεωθείς, πρέπει να μπεις μόνο στο http://m.whatsup.gr και με IP της cosmote. Οτιδήποτε άλλο οδηγεί σε χρέωση.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έκανα ξανά την ανανέωση μέσω internet και μου βγάζει ξανά το μήνυμα: "Δεν έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα απαραίτητα στοιχεία:

Το σχετικό αίτημα έχει ήδη υποβληθεί."

Δεν είναι σωστά τα στοιχεία μου τελικά ή απλά το έχω υποβάλει ήδη;; :confused:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Τελικά όντως έχουν αλλάξει τα δώρα του reload it προς το καλύτερο.Ειχα 4-5 χρόνια να πάρω το συγκεκριμένο όπου είναι διπλασιασμος της επομένης κάρτας μέσα σε 7 μέρες.Επειδη δεν θυμάμαι,υπάρχει κάποιο όριο η όσο και να βαλω θα διπλασιαστεί?

Τελικά όντως έχουν αλλάξει τα δώρα του reload it προς το καλύτερο.Ειχα 4-5 χρόνια να πάρω το συγκεκριμένο όπου είναι διπλασιασμος της επομένης κάρτας μέσα σε 7 μέρες.Επειδη δεν θυμάμαι,υπάρχει κάποιο όριο η όσο και να βαλω θα διπλασιαστεί?

όχι. Εγώ είχα βάλει 40 ευρώ και μου αφαίρεσε από τα 40 ευρώ την εφορία και μου έδωσε άλλα 40 ολοκληρα.

Διπλασιασμός της αξίας της επόμενης ανανέωσης. Το What's Up Reload It θα διπλασιάσει την αξία της επόμενης ανανέωσης ανεξαρτήτως ποσού. Η ανανέωση που θα διπλασιαστεί θα πρέπει να γίνει εντός 7 ημέρες από την ημέρα που ενεργοποιήθηκε το δώρο. Ο διπλάσιος δωρεάν χρόνος ομιλίας προστίθεται στον λογαριασμό σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους προορισμούς μέχρι την λήξη του που είναι σε 12 μήνες από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου.

απο: http://www.whatsup.gr/reloadit/prizes/12

Τώρα που είπατε για τον διπλασιασμό, γνωρίζετε αν το ποσό μετά μπορεί να μεταφερθεί;

Τώρα που είπατε για τον διπλασιασμό, γνωρίζετε αν το ποσό μετά μπορεί να μεταφερθεί;

Κανoνικότατα . Αλλά αν κάνεις μεγάλη ανανέωση , πήγαινε Γερμανό-Cosmote .

Βάζοντας από 30-59,99 κερδίζεις 10% ακόμα

Βάζοντας πάνω από 60 ευρώ παίρνεις 15% ακόμα

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_ananeosi_xronou_omilias_COSMOKARTA/section/Prepaid_COSMOKARTA

http://www.whatsup.gr/el/ananeosi-hronoy-omilias

Edited by Vasileios

Παιδιά κάτι ακομα αν γνωριζετε πως να το διορθώσω....παω να ενεργοποιήσω το πακέτο call them all 600' μέσω m.what'sup.gr(απο Lumia 920) και μου λέει να κάνω επιβεβαίωση αλλα δεν εχει κάποιο κουτάκι να πατήσω και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο!Ξέρετε μήπως τι φταίει?

Να ρωτησω και γω κατι. Φανταζομαι τα 1000 φοιτητικα λεπτα προς ολα τα δικτυα δεν συμπεριλαμβανουν και σταθερα, ε;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω και γω κατι. Φανταζομαι τα 1000 φοιτητικα λεπτα προς ολα τα δικτυα δεν συμπεριλαμβανουν και σταθερα, ε;

είναι προς όλα τα δίκτυα κινητά και σταθερά της ελλάδος !

Παιδιά κάτι ακομα αν γνωριζετε πως να το διορθώσω....παω να ενεργοποιήσω το πακέτο call them all 600' μέσω m.what'sup.gr(απο Lumia 920) και μου λέει να κάνω επιβεβαίωση αλλα δεν εχει κάποιο κουτάκι να πατήσω και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο!Ξέρετε μήπως τι φταίει?

Αν χρησιμοποιείς WiFi δεν γίνεται μέσω m.whatsup.gr . Θέλει να συνδεθεις με το ίντερνετ της Cosmote.

Edited by alany

Αν χρησιμοποιείς WiFi δεν γίνεται μέσω m.what's up.gr . Θέλει να συνδεθεις με το ίντερνετ της Cosmote.

Ναι συνδέομαι και μου βγαζει αυτο.Μου λέει να επιβεβαιώσω αλλα δεν έχει κάτι να πατήσω.Επικοινώνησα με την σελίδα του What's up στο Facebook και μου πρότειναν να κάνω διαγραφη ιστορικού,cookies κλπ και να κάνω επανεκκίνηση αλλα δεν άλλαξε κάτι...τι να πω.

Έχω καιρό να μπω εδω, ίσως έχει απαντηθεί αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Η εφαρμογή του What's Up για android θεωρώ ότι σε σχέση με τις αντίστοιχες της Wind και της Vodafone είναι άχρηστη.

Χρησιμοποιώ ένα Whats up ως 2ο αριθμό για να με παίρνουν κάποιοι φίλοι, σε 2γραμμο τηλέφωνο android.

Η εφαρμογή δε δουλεύει...

Αντιθέτως επειδή έχω F2G μπορώ και βλέπω το υπόλοιπο του κινητού μου, των γονιών μου... Ελέγχω δηλαδή 3 κινητά!

Επίσης στη Vodafone η εφαρμογή δουλεύει απο οποιοδήποτε κινητό.

Την εφαρμογή του What's up την έχω διαγράψει, έχω στείλει και μήνυμα στην Cosmote αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.

Υπάρχει κάτι νεότερο;

Μεταξύ μας απορώ γιατί έχουν, όσοι έχουν το Wu ως κύρια γραμμή μια και είναι μακράν το ακριβότερο καρτοκινητό για κλήσεις προς όλους. Με εξαίρεση τους φοιτητές. Αλλά οκ δεν είμαστε όλοι φοιτητές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω καιρό να μπω εδω, ίσως έχει απαντηθεί αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Η εφαρμογή του What's Up για android θεωρώ ότι σε σχέση με τις αντίστοιχες της Wind και της Vodafone είναι άχρηστη.

Χρησιμοποιώ ένα Whats up ως 2ο αριθμό για να με παίρνουν κάποιοι φίλοι, σε 2γραμμο τηλέφωνο android.

Η εφαρμογή δε δουλεύει...

Αντιθέτως επειδή έχω F2G μπορώ και βλέπω το υπόλοιπο του κινητού μου, των γονιών μου... Ελέγχω δηλαδή 3 κινητά!

Επίσης στη Vodafone η εφαρμογή δουλεύει απο οποιοδήποτε κινητό.

Την εφαρμογή του What's up την έχω διαγράψει, έχω στείλει και μήνυμα στην Cosmote αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.

Υπάρχει κάτι νεότερο;

Μεταξύ μας απορώ γιατί έχουν, όσοι έχουν το Wu ως κύρια γραμμή μια και είναι μακράν το ακριβότερο καρτοκινητό για κλήσεις προς όλους. Με εξαίρεση τους φοιτητές. Αλλά οκ δεν είμαστε όλοι φοιτητές.

Το μεταξύ μας μου άρεσε πολύ.

Πες αυτά που θες να πεις χωρίς περιστροφές και περιτυλίγματα.

Προσωπικά κατάλαβα από το post ότι το wu είναι άχρηστο.

Πως γίνεται και σε μας δουλεύει η εφαρμογή άψογα δεν μπορώ να το καταλάβω ποτέ.

Το τσίμπησες το μεροκάματο.

Ανακάλεσε. Αν δεν γνωρίζεις να μη μιλάς. Δε σου απηύθυνα το λόγο.

Η εφαρμογή δε δουλεύει. Αναφέρθηκα σε διγραμμο κινητό. Επίσης το ίδιο λένε αλλα περίπου 600 άτομα στο Play Store.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχα παλι φαγωνεστε για το WhatsUp? Τι να κανουμε, WhatsUp εχει το 80% του πλυθησμου οποτε οτι και να λετε συμφερει πολυ αφου εχουν οι περισοτεροι!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

είναι προς όλα τα δίκτυα κινητά και σταθερά της ελλάδος !

:eek: :eek:

Δεν μας τα πες αυτα κοτε! Θα αρχισω να αναθεωρω σιγα σιγα μου φαινεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ότι το 80% έχει what's up μου δείχνει απλά την πλήρη έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης των Ελλήνων. Αγοράζουν χωρίς να το ψάχνουν. Εγώ πάλι χαίρομαι που δεν

είμαι σε αυτούς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανακάλεσε. Αν δεν γνωρίζεις να μη μιλάς. Δε σου απηύθυνα το λόγο.

Η εφαρμογή δε δουλεύει. Αναφέρθηκα σε διγραμμο κινητό. Επίσης το ίδιο λένε αλλα περίπου 600 άτομα στο Play Store.

Όπως έχει αναφερθεί από άλλους , τα περισσότερα δίγραμμα καρτοκινητά δεν εξυπηρετούν internet από την δεύτερη κάρτα.

Βάλε την κάρτα whats up στην πρώτη θέση ώστε να μπαίνεις στο internet από αυτή.

Από όσο ξέρω , η εφαρμογή whats up θέλει κατευθείαν σύνδεση , δεν δουλεύει δηλαδή από wi-fi ή από άλλη σύνδεση όπως οι εφαρμογές wind - Vodafone Αυτό είναι και το μεγάλο της μειονέκτημα.

Το ότι το 80% έχει what's up μου δείχνει απλά την πλήρη έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης των Ελλήνων. Αγοράζουν χωρίς να το ψάχνουν. Εγώ πάλι χαίρομαι που δεν

είμαι σε αυτούς

Ε καλά όχι και το 80%. Περασμένα μεγαλεία. Εκεί που είχα 15 επαφές με WU τώρα έχω μόνο 3. Ο κόσμος ξύπνησε και πήγε σε άλλες εταιρίες και πολύ καλά έκανε.Παλιά σε ρωτούσαν έχεις WU και τώρα αν σε ρωτήσουν τους κοιτάς περίεργα και σκέφτεσαι ''είναι δυνατόν να ασχολείτε κάποιος με αυτό το τραγικό πακέτο το 2013 όταν υπάρχει το F2G που δεν συγκρίνεται με κανένα''; Τα υπόλοιπα πρόβατα ας μείνουν στο μαντρί και να σταματήσουν να μας κάνουν αναπάντητες γιατί έχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον.

TCL 40 NXTPAPER

Εβαλα καρτα μετα απο κατι μηνες (ανανεωσα το φοιτητικο) και μου ρθε μηνυματακι " TO DATA BUNDLE ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ!" και ξαφνικα 600mb απο το πουθενα!! Τι επαθε ρε παιδια η κοτε;;
[sIGPIC][/sIGPIC]