Dimitris_15 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Η εφαρμογή της Cosmote συνέχεια κρασαρει ξανα ανοίγει και ξανα ανοίγει 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, rob21 said: Αυτό δεν είναι προσωπική προσφορά; Επειδή γράφει:Δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει στο Shop.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου (edited) 7 ώρες πριν, gilbaba said: Το ξαναέγραψα παραπάνω: Το app το ειχα πάντα, ακόμη κι οταν προ 6μηνου εφυγα για Cu. Όλο αυτο το 6μηνο έμπαινα που κ που στο app απο περιέργεια, κανονικά με το cosmote id μου με το νουμερο μου. Οπότε οχι, δεν μου το περασαν αυτοί. Άσε που απο την ολη εμπειρία του chat, δεν τους το έχω να το κάνουν. Εκτός πια κι αν ο κάθε "εκπρόσωπος" συνομιλεί κάθε φορά με πολλούς πελάτες... Μονο τότε τους δικαιολογώ. Οι 14 μερες που γράφεις ειναι χύμα σερί ή μονο οι εργάσιμες? Οι 14 μέρες ειναι ημερολογιακές. Η δικιά μου εντύπωση στο chat είναι οτι ο κάθε εκπρόσωπος συνομιλεί με πάνω από ενα πελάτη ταυτόχρονα. Edited 17 Ιουνίου by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, andreas545 said: Υπάρχει στο Shop.... Σε μένα δεν αναφέρει δώρο BOX 10€, δεν έχω BOX αλλά ήρθε εχτές σε SMS ένας κωδικός. Τη προσφορά μου την εμφανίζει στο Shop και στην αρχική σελίδα 2η. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου (edited) Έχει αλλάξει κάτι με την εντολή ΑΛΠΑΚ στο 1314; Στέλνω το μήνυμα (έχω whats up και θέλω να το κάνω φρογκ) και μου έρχεται η εξής απάντηση που φαίνεται στην φωτο. Edited 18 Ιουνίου by Lyricmyth19 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 4 minutes ago, Lyricmyth19 said: Έχει αλλάξει κάτι με την εντολή ΑΛΠΑΚ στο 1314; Στέλνω το μήνυμα (έχω whats up και θέλω να το κάνω φρογκ) και μου έρχεται η εξής απάντηση που φαίνεται στην φωτο. Σε εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 15 ώρες πριν, andreas545 said: Υπάρχει στο Shop.... Δεν είναι για όλους η προσφορά. 15 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Η εφαρμογή της Cosmote συνέχεια κρασαρει ξανα ανοίγει και ξανα ανοίγει Ένα μπάχαλο είναι η εφαρμογή. Μόνο η Vodafone έχει σωστή εγαρμογη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Καλημέρα σας, Κάποιος φίλος/φίλη που να έχει πάρει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB χωρίς ανανέωση για 2 χρόνια, υπάρχει για ορισμένες πληροφορίες; 1 Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vaggos13 said: Καλημέρα σας, Κάποιος φίλος/φίλη που να έχει πάρει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB χωρίς ανανέωση για 2 χρόνια, υπάρχει για ορισμένες πληροφορίες; Για ποιο καρτοκινητό της Cosmote λες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vaggos13 said: Καλημέρα σας, Κάποιος φίλος/φίλη που να έχει πάρει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB χωρίς ανανέωση για 2 χρόνια, υπάρχει για ορισμένες πληροφορίες; Αν εννοείς την προσφορά με τη σταθερή, το έχω εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, vaggos13 said: Καλημέρα σας, Κάποιος φίλος/φίλη που να έχει πάρει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB χωρίς ανανέωση για 2 χρόνια, υπάρχει για ορισμένες πληροφορίες; εννοείς την προσφορά ανανέωσης της σταθερής με 1000' ομιλίας και 10 ευρώ κάρτα σε δύο καρτοκινητά;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου On 19/6/2026 at 1:29 ΜΜ, mikros_elvetos21 said: εννοείς την προσφορά ανανέωσης της σταθερής με 1000' ομιλίας και 10 ευρώ κάρτα σε δύο καρτοκινητά;; Έχω προσφορά σε 2 καρτοκινητά 1000' προς όλους και 3gb κάθε μήνα, χωρίς ανανέωση. Τα χρήματα που ήδη έχω στην κάρτα, μετά από 2 μήνες χάνονται, ή παραμένουν για αυτά τα 2 χρόνια; Επίσης τα token χάνονται αν δεν κάνεις μηνιαία ανανέωση, ή όχι; 1 Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 3 ώρες πριν, vaggos13 said: Έχω προσφορά σε 2 καρτοκινητά 1000' προς όλους και 3gb κάθε μήνα, χωρίς ανανέωση. Τα χρήματα που ήδη έχω στην κάρτα, μετά από 2 μήνες χάνονται, ή παραμένουν για αυτά τα 2 χρόνια; Επίσης τα token χάνονται αν δεν κάνεις μηνιαία ανανέωση, ή όχι; Κατά 99,9% θα παραμένουν ως υπόλοιπο για 24 μηνες, όσο δηλαδή διαρκεί η προσφορά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Εάν είναι χρήματα που έχει βάλει η Cosmote, πιθανότατα διατηρούνται. Εάν είναι χρήματα που έχεις βάλει εσύ, το βρίσκω απίθανο. Στην εφαρμογή όταν διαλέξεις τα χρήματα, τι σου αναφέρει ως ημερομηνία λήξης; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου (edited) Όλα τα χρήματα ενοποιούνται και διατηρούνται για όσο διάστημα διαρκεί η προσφορά συν δύο μήνες. Μάλλον λάθος καθώς νόμιζα ότι σου βάζουν και 10€ κάθε μήνα. Edited 21 Ιουνίου by panosss567 Διόρθωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 7 ώρες πριν, vaggos13 said: Έχω προσφορά σε 2 καρτοκινητά 1000' προς όλους και 3gb κάθε μήνα, χωρίς ανανέωση. Τα χρήματα που ήδη έχω στην κάρτα, μετά από 2 μήνες χάνονται, ή παραμένουν για αυτά τα 2 χρόνια; Επίσης τα token χάνονται αν δεν κάνεις μηνιαία ανανέωση, ή όχι; Τα χρήματα ανανεώνονται για 2 μήνες κάθε φορά που μπαίνουν τα 1000'+3GB. Για τα token δεν γνωρίζω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου On 17/6/2026 at 8:17 ΠΜ, kmpatra said: 2. To id παραμένει για λίγο καιρό διότι πάντα υπάρχει πιθανότητα επιστροφής από την πλευρά του πελάτη. Συνδέσεις που διακόπτονται, με βάση τον κανονισμό της εεττ, μπορούν να επανασυνδεθούν εντός 6μηνου. Στη φορητότητα βέβαια η προθεσμία επιστροφής (και μόνο για εξ'αποστασεως διαδικασία) είναι 14 μέρες. Υποθέτω οτι από τεχνικής πλευράς υιοθετούν το 6μηνο, αν υπάρχει αυτοματοποιημένη διαδικασία διαγραφής. Αλλά μπορεί να τα αφήνουν και ενεργά χωρίς να υπάρχουν νούμερα μέσα,ή να τα διαγράφουν χεράτα ανα διαστήματα, ανάλογα με την πολιτική προστασίας δεδομένων. 4. Μπορεί στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο τελευταίων συνομιλιών κάποιος να το έφτιαξε με το χέρι και να το πέρασε μέσα στο id το νούμερο σου. Βέβαια αν έχει γίνει έμμεση φορητότητα οπως φαίνεται (αν και αυτό έπρεπε να το διαλέξεις εσύ και όχι μόνοι τους) δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο μπήκε το νούμερο μέσα εφόσον σε αυτό το διάστημα των 14 ημερων υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης Έπρεπε πρώτα να ενεργοποιηθεί η σύνδεση και μετά να μπει το νούμερο στο id. Τι ειναι η "έμμεση φορητότητα"? Στη μακρά συννομιλία μαζι τους δεν μου ανέφεραν ποτέ αυτη την ορολογία. Απλά οτι πρέπει να γίνει online ταυτοποίηση μονο απο μένα. Μέχρι που ανακάλυψαν οτι εχω ήδη... Cosmote id απο κάποτε...παλαιότερη χρήση και μου εγραψαν " Ξερετε κατι; μην προσπαθείτε άλλο για online ταυτοποίηση αφου δεν δουλεύει, βλεπω εχετε ήδη id στο app, θα ενεργοποιηθεί η κάρτα σε 14 μερες απτην παραλαβή της". Εκτός κι αν "έμμεση" εννοείς μονο κ μόνο την on line αγορά της σιμ που εγινε, και την επιλογή "Υπάρχων αριθμός" αντι του "Νεος αριθμός". Δεν νομίζω ομως να ειναι τοσο απλό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου (edited) Αμεση φορητότητα : επιλεγεις να φύγεις αμεσα απο τον παροχο που εισαι,μεσα σε λιγες εργασιμες ωρες (πρακτικα 1-2 εργασιμες μερες). Το μονο παράθυρο επιστροφής ειναι να ακυρωσεις εσυ τη διαδικασία πριν ενεργοποιηθεί η νεα σιμ,λογω π.χ. αντιπροσφορας,το χρονικο περιθώριο είναι πρακτικα πολυ μικρο. Έμμεση φορητότητα : η διαδικασία ξεκιναει και το αίτημα στέλνεται στον πάροχο σου 14 μέρες μετα την αιτηση. Σε αυτό το διάστημα μπορείς να υπαναχωρήσεις. Στην αίτηση που κάνεις υπάρχουν και οι δύο επιλογές. Σε περίπτωση που κάνεις αίτηση φορητότητας σε κατάστημα δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης. Edited 23 Ιουνίου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου (edited) 3 ώρες πριν, kmpatra said: Αμεση φορητότητα : επιλεγεις να φύγεις αμεσα απο τον παροχο που εισαι,μεσα σε λιγες εργασιμες ωρες (πρακτικα 1-2 εργασιμες μερες). Το μονο παράθυρο επιστροφής ειναι να ακυρωσεις εσυ τη διαδικασία πριν ενεργοποιηθεί η νεα σιμ,λογω π.χ. αντιπροσφορας,το χρονικο περιθώριο είναι πρακτικα πολυ μικρο. Έμμεση φορητότητα : η διαδικασία ξεκιναει και το αίτημα στέλνεται στον πάροχο σου 14 μέρες μετα την αιτηση. Σε αυτό το διάστημα μπορείς να υπαναχωρήσεις. Στην αίτηση που κάνεις υπάρχουν και οι δύο επιλογές. Σε περίπτωση που κάνεις αίτηση φορητότητας σε κατάστημα δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης. Αν δεν κάνω λάθος αυτή η επιλογή υπάρχει όταν ενεργοποιηθεί η σιμ στην εφαρμογή. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τίποτα δεν γίνει για το φίλο γιατί πρακτικά δεν υπάρχει καμία αίτηση. Όπως και να έχει η σιμ πρέπει να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή, αυτή τη στιγμή η σιμ είναι μια κενή κάρτα. Αν λάβει αίτημα φορητότητας ή Vodafone θα τον ενημερώσει με sms. Edited 23 Ιουνίου by leo06 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Ενεργοποιησα καονουργια σιμ στο whatsup και κατα τη διαδικασια, συνδεθηκε σε ενα cosmote id που ειχα ηδη σε χρηση με αλλα κινητα, σταθερο, τιβι κτλ. Αν και δεν το ηθελα στο ηδη υπαρχων id, ωστοσο ας πουμε οτι δεν πειραζει αυτο. Προσπαθω να συνδεθω με το νεο νουμερο (που λειτουργει κανονικα και δεχεται κλησεις κτλ) στην εφαρμογη whatsup και μολις βαλω τον ΟΤΡ κωδικο, εχω το παρακατω μηνυμα σφαλματος.... τι κανω λαθος ? Επισης, ηξερα οτι google και meta δεν σε αφηνουν απο τα πλοκαμια τους αλλα και η κοσμοτε να θελει διδακτορικο και αν βγαλεις ακρη παλι και να μην επιτρεπει να αποσυνδεσεις ενα νουμερο απο το cosmote id - εστω για να το συνδεσεις με αλλο ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Το ίδιο έπαθα και εγώ όταν άλλαξα από το νέο σε whats up προχθές. Περίμενε λίγη ώρα. Εμένα δούλεψε μετά από μία ώρα. Βέβαια, έκανα και κάποιο άλλο βήμα το οποίο μάλλον εσένα δεν σε αφορά διότι είναι νέο νούμερο. Το γράφω μήπως φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον. Μέσα στην εφαρμογή της cosmote έχει επιλογή για το ποιες εφαρμογές έχουν συνδεθεί με το id. Επειδή μου έβγαζε το συγκεκριμένο μήνυμα υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει αυτό διότι το νούμερο το δικό μου ήταν και πιο πριν μεσα σε εφαρμογή whatsup (πριν το κανω neo). Οπότε αποσύνδεσα το id από την εφαρμογή whats up μεσα απο το app της κοσμοτε. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό πάντως πέρασε μία ώρα για να μπορέσω να συνδεθώ κανονικά στην εφαρμογή του whats up. *Πατώντας το εικονίδιο του προφίλ πας μετά στην ασφάλεια και σου δείχνει με ποιες εφαρμογές είναι συνδεδεμένο το id. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, lalakis said: Ενεργοποιησα καονουργια σιμ στο whatsup και κατα τη διαδικασια, συνδεθηκε σε ενα cosmote id που ειχα ηδη σε χρηση με αλλα κινητα, σταθερο, τιβι κτλ. Αν και δεν το ηθελα στο ηδη υπαρχων id, ωστοσο ας πουμε οτι δεν πειραζει αυτο. Προσπαθω να συνδεθω με το νεο νουμερο (που λειτουργει κανονικα και δεχεται κλησεις κτλ) στην εφαρμογη whatsup και μολις βαλω τον ΟΤΡ κωδικο, εχω το παρακατω μηνυμα σφαλματος.... τι κανω λαθος ? Επισης, ηξερα οτι google και meta δεν σε αφηνουν απο τα πλοκαμια τους αλλα και η κοσμοτε να θελει διδακτορικο και αν βγαλεις ακρη παλι και να μην επιτρεπει να αποσυνδεσεις ενα νουμερο απο το cosmote id - εστω για να το συνδεσεις με αλλο ? Και σε μένα σε καινούργιο whatsup πήρε μια μέρα να ξεκολλήσει και να μπω στο app. Είχα κι εγω παλιό id. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου (edited) 1 ώρα πριν, kmpatra said: Το ίδιο έπαθα και εγώ όταν άλλαξα από το νέο σε whats up προχθές. Περίμενε λίγη ώρα. Εμένα δούλεψε μετά από μία ώρα. Βέβαια, έκανα και κάποιο άλλο βήμα το οποίο μάλλον εσένα δεν σε αφορά διότι είναι νέο νούμερο. Το γράφω μήπως φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον. Μέσα στην εφαρμογή της cosmote έχει επιλογή για το ποιες εφαρμογές έχουν συνδεθεί με το id. Επειδή μου έβγαζε το συγκεκριμένο μήνυμα υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει αυτό διότι το νούμερο το δικό μου ήταν και πιο πριν μεσα σε εφαρμογή whatsup (πριν το κανω neo). Οπότε αποσύνδεσα το id από την εφαρμογή whats up μεσα απο το app της κοσμοτε. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό πάντως πέρασε μία ώρα για να μπορέσω να συνδεθώ κανονικά στην εφαρμογή του whats up. *Πατώντας το εικονίδιο του προφίλ πας μετά στην ασφάλεια και σου δείχνει με ποιες εφαρμογές είναι συνδεδεμένο το id. Είχα το ίδιο θέμα εδώ και εβδομάδες και ακόμη θα περίμενα τους άχρηστους από το support να το λύσουν. Αν έχει iphone ο φίλος να μην παιδεύεται στο συγκεκριμένο μενού αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα, μόνο από android μπορείς να αφαιρέσεις την εφαρμογή what's up. Και στην εφαρμογή στο iPhone συνεχίζει να έχει το ίδιο θέμα η εφαρμογή what’s up ενώ στο android συνδέθηκε κανονικά Edited 23 Ιουνίου by leo06 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Μεσα στη βλακεια είναι η κοσμοτε με τα cosmote id... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Μεσα στη βλακεια είναι η κοσμοτε με τα cosmote id... Δεν σε πιστεύω!!! 😳😳😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts