kmpatra Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Σε κοσμοτε μιας και έγραψες εδώ, κάνεις ανανεωση,το υπολοιπο χανεται στο 2μηνο, και στους 3 μήνες μπαίνει φραγή στις κλήσεις. Τα sms έρχονται κανονικά ως τους 12-13 μήνες. Οπότε θεωρητικά για τη χρήση που θες ειναι οκ. Αν την παρεις online, πέρα από τα 3€ πού κάνει η αποστολή της σιμ, έχει αρχικα κάτι λεπτά του ευρώ, ίσως να μη χρειαστεί να βάλεις και καθόλου αν θες μονο τα sms. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 12 minutes ago, VIPdriver said: F2g ή Q διότι είναι ενεργά 12 μήνες χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κάρτα. Δεν ξέρω εάν η κοσμοτε δέχεται σμσ μετά το 3μηνο, αλλιώς με 3 ευρώ πας εκεί. απλά το χρειάζομαι για αιτήσεις στοn gov ικα που χρειάζεται να υπάρχει ένας αριθμός ταυτοποιημενος γιατί αλλιώς τρως πόρτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 13 minutes ago, tsiou55 said: απλά το χρειάζομαι για αιτήσεις στοn gov ικα που χρειάζεται να υπάρχει ένας αριθμός ταυτοποιημενος γιατί αλλιώς τρως πόρτα Cu stay on, με 50€ έχεις τον αριθμό για 13 μήνες. Έχεις και 100 λεπτά για ολόκληρο το χρόνο αν χρειαστεί. Edited 29 Ιουλίου by leo06 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 6 ώρες πριν, leo06 said: Cu stay on, με 50€ έχεις τον αριθμό για 13 μήνες. Έχεις και 100 λεπτά για ολόκληρο το χρόνο αν χρειαστεί. 3,85€/μηνα για 100 λεπτά, βασικά αέρα αγοράζει. Και δεν δίνει 52 να έχει 120 κάθε μήνα στο φρογκ, τα οποία προστίθενται στον επόμενο μήνα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 1 hour ago, VIPdriver said: 3,85€/μηνα για 100 λεπτά, βασικά αέρα αγοράζει. Και δεν δίνει 52 να έχει 120 κάθε μήνα στο φρογκ, τα οποία προστίθενται στον επόμενο μήνα; έγραψε δεν τον ενδιαφέρει αν έχει λεπτά ομιλίας, μόνο να υπάρχει ο αριθμός. Με το stay on δίνει 50 και δεν ξανα ασχολείται για 13 μήνες. Με το frog κάθε μήνα πρέπει να βάζει πακέτο και κάθε τρεις μήνες χρήματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 19 minutes ago, leo06 said: έγραψε δεν τον ενδιαφέρει αν έχει λεπτά ομιλίας, μόνο να υπάρχει ο αριθμός. Με το stay on δίνει 50 και δεν ξανα ασχολείται για 13 μήνες. Με το frog κάθε μήνα πρέπει να βάζει πακέτο και κάθε τρεις μήνες χρήματα Σωστό κ αυτό. Δίνει το 50αρικο κ δεν ασχολείται ξανά για 13 μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 2 ώρες πριν, leo06 said: έγραψε δεν τον ενδιαφέρει αν έχει λεπτά ομιλίας, μόνο να υπάρχει ο αριθμός. Με το stay on δίνει 50 και δεν ξανα ασχολείται για 13 μήνες. Με το frog κάθε μήνα πρέπει να βάζει πακέτο και κάθε τρεις μήνες χρήματα 50€ ειναι πολλά για την δουλειά που το θέλει. Όπως εγραψε στο 1ο μήνυμα, σε αυτή την σελίδα που γράφουμε, ο @kmpatra με whatsup περνάνε τα sms χωρίς να κάνει ανανέωση για ένα χρόνο. 3€ κοστίζει η sim. Επίσης με Q δίνει αρχικά 15€ και επίσης δουλεύουν τα sms για ένα χρόνο αρκεί να την έχει ενεργή μεσα σε συσκεύή να είναι εντός δικτύου δηλαδή και όχι σε συρτάρι. Και στην Q όταν θα πρέπει να βάλει χρηματα αυτή τη μία φορά τον χρονο για να ανανεωθεί για τον επόμενο χρόνο ακόμη θα βάλει 8€ στη διάρκεια του Countdown. Αν δεν θέλει/δεν μπορεί την sim να την έχει μόνιμα σε συσκευή τότε ναι, σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο το CU stayon. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά ειλικρινά με έχετε μπερδέψει😏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 13 ώρες πριν, leo06 said: έγραψε δεν τον ενδιαφέρει αν έχει λεπτά ομιλίας, μόνο να υπάρχει ο αριθμός. Με το stay on δίνει 50 και δεν ξανα ασχολείται για 13 μήνες. Με το frog κάθε μήνα πρέπει να βάζει πακέτο και κάθε τρεις μήνες χρήματα Γιατι πρέπει να βαζει χρήματα και πακετο? Κοιτα τι εγραψα πιο πισω. 2 minutes ago, tsiou55 said: ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά ειλικρινά με έχετε μπερδέψει😏 Να σε ξεμπερδέψουμε. Θελεις εισερχόμενες ολο το χρόνο? Α) Βαλε f2g/q, κανοντας την πρωτη ανανεωση και εχοντας το ανοιχτό θα δουλεψει ολο το χρονο. Σε σπάνιες περιπτώσεις ή αν το εχεις μεγαλο διάστημα κλειστό μπορεί να μπει φραγή. Β) παραγγειλε cu online με την επιλογή stay on με 50€ που δινει 100' για εξερχόμενες και εγγυημένα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Δεν σε ενδιαφερουν οι εισερχόμενες? Δωσε 3€ online για παραγγελία νέου whatsup/frog απο κοσμοτε, και εγγυημένα θα έχεις εισερχόμενα μηνύματα (που χρειάζονται για τις υπηρεσιες που λες) ολο το χρόνο. Στη χειρότερη να χρειαστεί η πρωτη ανανεωση που απ'οτι θυμάμαι δεν χρειαζόταν σε τέτοια περίπτωση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Τον τελευταίο μήνα μέσα από το Cosmote app μου εξαφανίστηκε το Paypal που είχα περασμένο εδώ και χρόνια. Μάλιστα, επειδή άφησα τελευταία στιγμή μία ανανέωση, δεν πρόλαβα να την κάνω εγκαίρως, έχασα παροχές που είχα μαζεμένες σε έναν αριθμό και η Cosmote δεν συμφώνησε να τις αποκαταστήσει. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με αφήνει να προσθέσω ξανά λογαριασμό Paypal, κάνω τη διαδικασία και κολλάει αενάως στο "Return to Merchant". Σε εσάς δουλεύει κανονικά το Paypal μέσα στο app; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Η προσφορά ισχύει έως και 30/09/2026 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 20 ώρες πριν, andreas545 said: Η προσφορά ισχύει έως και 30/09/2026 Γιατί δεν το βρίσκω εγώ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Γιατί δεν το βρίσκω εγώ; Είναι για καλούς πελάτες. Εσύ μόνο το ετήσιο πήρες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 5 minutes ago, cu2goup said: Είναι για καλούς πελάτες. Εσύ μόνο το ετήσιο πήρες. Διαχειρίζομαι και απλό wu και απλό frog.... Edited 31 Ιουλίου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 44 minutes ago, VIPdriver said: Διαχειρίζομαι και απλό wu και απλό frog.... Είσαι απλός... Γι' αυτό δεν σε θέλει!! 😉😋😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Διαχειρίζομαι όλο το σόι.... Θα μου πει κάποιος τώρα πού βρίσκω αυτό το απεριόριστο της φωτογραφίας που ανέβασε ο φίλος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Διαχειρίζομαι όλο το σόι.... Θα μου πει κάποιος τώρα πού βρίσκω αυτό το απεριόριστο της φωτογραφίας που ανέβασε ο φίλος; Εχω ένα whatsup που δεν έχω βάλει χρήματα για 6 μήνες. Κι εμένα δεν μου το εμφανίζει. Μου εμφανίζει ένα άλλο μήνυμα για καινούργια εγγραφή στο box app και 10€ δώρο. Πρέπει να ενεργοποιηθεί με αριθμό κινητού που δεν έχει ξαναπαραγγείλει από box. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 14 minutes ago, VIPdriver said: Διαχειρίζομαι όλο το σόι.... Είναι ένα απλό σόι.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 21 minutes ago, VIPdriver said: Θα μου πει κάποιος τώρα πού βρίσκω αυτό το απεριόριστο της φωτογραφίας που ανέβασε ο φίλος; Τσουκ!!! 😋😋😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 40 minutes ago, VIPdriver said: Διαχειρίζομαι όλο το σόι.... Θα μου πει κάποιος τώρα πού βρίσκω αυτό το απεριόριστο της φωτογραφίας που ανέβασε ο φίλος; Δίνεται επιλεγμένα μάλλον, για να δείχνει με ενδιαφέρει ή ενεργοποίηση. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Γιατί δεν το βρίσκω εγώ; Απλό what's up.... Shop - Data 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 51 minutes ago, andreas545 said: Απλό what's up.... Shop - Data Ευχαριστώ, περιμένω να έρθει και στο κοσμοτε αππ.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Ευχαριστώ, περιμένω να έρθει και στο κοσμοτε αππ.... Στο What's Up φαίνεται μόνο. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 1 hour ago, andreas545 said: Απλό what's up.... Shop - Data Εκεί ακριβώς εμένα δεν μου το εμφανίζει. Όπως έγραψα έχω μηδενικό υπόλοιπο εδώ και μήνες. Επίσης δεν έχω ανοίξει λογαριασμό σε box. Ίσως παίζει ρόλο κι αυτό. Κρίμα γιατι τώρα για τον Αύγουστο θα ηταν ένα κίνητρο για εμένα να βάλω χρήματα αν υπήρχε αυτό το πακέτο. Μου βγάζει βέβαια το άλλο 150Gb/30μερες/13.90€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts