andreas545 Δημ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:31 πμ 8 minutes ago, opmgls said: Εκεί ακριβώς εμένα δεν μου το εμφανίζει. Όπως έγραψα έχω μηδενικό υπόλοιπο εδώ και μήνες. Επίσης δεν έχω ανοίξει λογαριασμό σε box. Ίσως παίζει ρόλο κι αυτό. Κρίμα γιατι τώρα για τον Αύγουστο θα ηταν ένα κίνητρο για εμένα να βάλω χρήματα αν υπήρχε αυτό το πακέτο. Μου βγάζει βέβαια το άλλο 150Gb/30μερες/13.90€. Κι εγώ δεν έχω λογαριασμό BOX, υποψιάζομαι ότι αυτή η προσφορά εμφανίζεται για να μας παρασύρει στο BOX κι όσο το δεν το ενεργοποιούμε θα εμφανίζεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:34 πμ 1 minute ago, andreas545 said: Κι εγώ δεν έχω λογαριασμό BOX, υποψιάζομαι ότι αυτή η προσφορά εμφανίζεται για να μας παρασύρει στο BOX κι όσο το δεν το ενεργοποιούμε θα εμφανίζεται. Αν πατήσεις δεν ενδιαφέρομαι θα εξαφανιστεί λογικά. Τώρα που ανέφερες το BOX, έβαλαν και στο What's Up banner. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:58 μμ Τα καλοκαιρινά απεριόριστα η κόσμο τα δίνει σε όλα τα καρτοκινητα της. Ελπίζω και φέτος να κάνει το ίδιο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 01:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:01 μμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Τα καλοκαιρινά απεριόριστα η κόσμο τα δίνει σε όλα τα καρτοκινητα της. Ελπίζω και φέτος να κάνει το ίδιο.... Το καλοκαιρινό πακέτο είναι αυτό με τα 150GB και ισχύει για όλα τα καρτοκινητά της Cosmote. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 01:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:06 μμ 3 minutes ago, elkons said: Το καλοκαιρινό πακέτο είναι αυτό με τα 150GB και ισχύει για όλα τα καρτοκινητά της Cosmote. Στο κοσμοτε αππ στο wu νούμερο δεν το δειχνει Το απεριόριστο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 01:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:10 μμ (edited) 8 minutes ago, VIPdriver said: Στο κοσμοτε αππ στο wu νούμερο δεν το δειχνει Το απεριόριστο Το απεριόριστο πακέτο με τα 12€ BOX δεν είναι καλοκαιρινή προσφορά, είναι προσφορά (σκέτο) σε επιλεγμένους συνδρομητές, με άγνωστα κριτήρια. Τη λες και ανεπίσημη. Δίνεται αποκλειστικά στο what's up app, όπως και πολλές άλλες προσφορές του συγκεκριμένου καρτοκινητού. Γιαυτό και υπάρχει η εφαρμογή. Edited Παρασκευή στις 01:14 μμ by elkons 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 01:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:12 μμ Just now, elkons said: Το απεριόριστο πακέτο με τα 10€ BOX δεν είναι καλοκαιρινή προσφορά, είναι προσφορά (σκέτο) σε επιλεγμένους συνδρομητές, με άγνωστα κριτήρια. Τη λες και ανεπίσημη. Δίνεται αποκλειστικά στο what's up app, όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες του συγκεκριμένου καρτοκινητού. Γιαυτό και υπάρχει η εφαρμογή. Τράτζικ απλά.... 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. Παρασκευή στις 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:21 μμ το anniversary token χρειάζεται αναβάθμιση νομίζω, 1gb για ένα μήνα; 😱😕 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 03:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:23 μμ 1 minute ago, patrickdrd said: το anniversary token χρειάζεται αναβάθμιση νομίζω, 1gb για ένα μήνα; 😱😕 Και 2 για εβδομάδα αν θυμάμαι καλά, όπως το bronze αν βάλεις με κωδικό υπόλοιπο. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. Παρασκευή στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:20 μμ (edited) On 29/7/2026 at 11:13 ΠΜ, kmpatra said: Σε κοσμοτε μιας και έγραψες εδώ, κάνεις ανανεωση,το υπολοιπο χανεται στο 2μηνο, και στους 3 μήνες μπαίνει φραγή στις κλήσεις. Τα sms έρχονται κανονικά ως τους 12-13 μήνες. Οπότε θεωρητικά για τη χρήση που θες ειναι οκ. Αν την παρεις online, πέρα από τα 3€ πού κάνει η αποστολή της σιμ, έχει αρχικα κάτι λεπτά του ευρώ, ίσως να μη χρειαστεί να βάλεις και καθόλου αν θες μονο τα sms. Επειδη και εγώ ενδιαφέρομαι για τα sms. Σίγουρα ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η comsote λέει άλλα: https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-ananeosi-ypoloipoy.pdf?utm_source=chatgpt.com Στους 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς ανανέωση υπολοίπου, θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου. Edited Παρασκευή στις 05:21 μμ by enterhere 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:41 μμ 14 minutes ago, enterhere said: Επειδη και εγώ ενδιαφέρομαι για τα sms. Σίγουρα ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η comsote λέει άλλα: https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-ananeosi-ypoloipoy.pdf?utm_source=chatgpt.com Στους 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς ανανέωση υπολοίπου, θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου. Όπως έχω γράψει έχω ένα τριτεύον νούμερο whatsup με μηδέν υπόλοιπο που δεν το έχω ταίσει εδώ και 6 μήνες. Το έχω πάντα ενεργό μεσα στην 2η συσκευή μου. Κάποιος που έχει πολλα sms και θέλει να συμμετέχει στο τεστ ας μου πει να του στείλω το νούμερο μου σε pm και να μου στείλει εκείνος sms με το κείμενο: myphone 31/07/2026 test sms whatsup zero balance Θα τραβηξω screenshot και θα το ανεβάσω εδώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ 3 ώρες πριν, enterhere said: Επειδη και εγώ ενδιαφέρομαι για τα sms. Σίγουρα ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η comsote λέει άλλα: https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-ananeosi-ypoloipoy.pdf?utm_source=chatgpt.com Στους 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς ανανέωση υπολοίπου, θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου. Δοκιμασμένο από μένα από πολύ καιρό πριν μέχρι τις αρχές του χρόνου δούλευε. Πρώτα από όλα για να κάνεις ανανέωση αν θέλεις online πρέπει να μπεις στην εφαρμογή. Η οποία ζητάει κάθε τρεις και λίγο sms για να δουλέψει. Μόνο και μόνο για αυτό επιβάλλεται να τα έχουν αφήσει ανοιχτά. *Και η μη φραγή σε "ενεργά" νούμερα στη Νόβα ανεπίσημη είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ 3 minutes ago, kmpatra said: *Και η μη φραγή σε "ενεργά" νούμερα στη Νόβα ανεπίσημη είναι Απλά εκεί στη Nova είναι κιμπάρηδες και αφήνουν και τις εισερχόμενες κλήσεις να περνανε! 😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 04:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:23 πμ 7 ώρες πριν, opmgls said: Απλά εκεί στη Nova είναι κιμπάρηδες και αφήνουν και τις εισερχόμενες κλήσεις να περνανε! 😄 Έχω Q που είναι στο 7μηνο και πριν λίγο καιρό παρατήρησα ότι είναι σε 2g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 05:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:21 πμ 57 minutes ago, VIPdriver said: Έχω Q που είναι στο 7μηνο και πριν λίγο καιρό παρατήρησα ότι είναι σε 2g Έτσι κάνει.. μόλις και αν βάλεις κάρτα θα επανέλθει το 4/5G. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:56 πμ Τα γνωστά. 🙂 2 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. Χθες στς 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:19 μμ Έκανα μια τεράστια απερισκεψία προχθές . Μεσα στην εφαρμογή του wu έψαχνα να βρω φοιτητικά πακέτα αλλά πρόσεξα πως όλα πλέον χάθηκαν , αντ’ αυτού είχε τοποθετηθεί η επιλογή U30. Μέρες τώρα το έβλεπα , και απεγγράφην διότι είμαι άνω των 30. Σήμερα ΔΕΝ μου βάλαν τα 600´ προς wu και 600mb όπως γινόταν κάθε μήνα τα τελευταία σχεδον 14 χρόνια , δηλαδή από τον Οκτώβρη του 2012. Πλέον έχω το απλό wu και δεν μπορώ να το κάνω φοιτητικό διότι υπάρχει μόνο το U30. Είμαι ωστόσο σε μεταπτυχιακό. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts