rs280ps Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 23 ώρες πριν, rs280ps said: Είμαι ήδη what’s up. Ο πιο εύκολος τρόπος να φύγω κ να επιστρέψω σε ετήσιο φρογκ; Ξέρει κανείς; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου (edited) 1. Online φορητότητα σε cu με 15€. Ζητάς να μείνουν μέσα τα λεφτά και να μην μπει πακέτο. Αφού μπούν τα λεφτά, τα μετατρέπεις σε κουπόνια efood. Και μετά πας φρογκ. https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ 2. Βρίσκεις κατάστημα nova και πας σε f2g ρωτώντας εκ των προτέρων αν θα σε υποχρεώσει να βάλεις λεφτά. Edited 25 Ιουνίου by kmpatra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 22 minutes ago, rs280ps said: Ξέρει κανείς; 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Υπάρχει ενας οδηγός/παραθυράκι για να μας βγάζει άνθρωπο/εκπρόσωπο το chat στο app? Πηγαινω στο "Βοήθεια>ψηφιακος βοηθός" και απο κει ότι και να πληκτρολογήσω είτε το ακριβές πρόβλημα με λεπτομέρειες, ειτε το "εκπρόσωπος", μου κανει μια συνεχόμενη λούπα στον ψηφιακό βοηθό, κι αντε πάλι απ'την αρχή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Ποσες φορες; Εγω είχα δοκιμάσει συνεχόμενα "σύνδεση με εκπρόσωπο" "εκπροσωπος" ακομα και " δεν μπορείς να με βοηθήσεις" σε ανάλογη ερώτηση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου (edited) 1 hour ago, gilbaba said: Υπάρχει ενας οδηγός/παραθυράκι για να μας βγάζει άνθρωπο/εκπρόσωπο το chat στο app? Πηγαινω στο "Βοήθεια>ψηφιακος βοηθός" και απο κει ότι και να πληκτρολογήσω είτε το ακριβές πρόβλημα με λεπτομέρειες, ειτε το "εκπρόσωπος", μου κανει μια συνεχόμενη λούπα στον ψηφιακό βοηθό, κι αντε πάλι απ'την αρχή. Γράφεις, θέλω εκπρόσωπο, μόνο αυτό και αν πει κάτι το μποτ το ξαναγράφεις, αφού πρώτα έχεις γράψει σύντομη περίληψη του προβλήματος. 52 minutes ago, kmpatra said: Ποσες φορες; Εγω είχα δοκιμάσει συνεχόμενα "σύνδεση με εκπρόσωπο" "εκπροσωπος" ακομα και " δεν μπορείς να με βοηθήσεις" σε ανάλογη ερώτηση. Edited 25 Ιουνίου by Konsta_ntina 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Γράφεις, θέλω εκπρόσωπο, μόνο αυτό και αν πει κάτι το μποτ το ξαναγράφεις, αφού πρώτα έχεις γράψει σύντομη περίληψη του προβλήματος. Προσπάθησα πανω απο 15 φορές και διαφορετικες ωρες. Κοίτα, εχουν δυο επίπεδα chat. Το πρώτο που το bot κατηγοριοποιεί το προβλημα και σου βγάζει μενου να επιλέξεις, και το δευτερο οπου εκει υπάρχει η ελπίδα να βγει άνθρωπος. Αυτο που γραφεις έκανα κι εγω. Στο πρωτο επιπεδο εγραψα το προβλημα με τη φορητότητα, μου έβγαλε το μενου να επιλεξω συγκεκριμένα τι θέλω για φορητότητα, επελεγα "άλλο προβλημα φορητότητας" και εκει αφου δεν χαμπάριαζε, επεμενα σε "εκπρόσωπο" όπου με πηγαινε πάλι είτε στο αρχικό bot είτε στο δευτερο επίπεδο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 9 ώρες πριν, gilbaba said: επεμενα σε "εκπρόσωπο" όπου με πηγαινε πάλι είτε στο αρχικό bot Αυτό είναι το λάθος. Δεν γράφεις "εκπρόσωπο" γράφεις "θέλω εκπρόσωπο". Αυτό είναι το μύνημα. Στα προκαταρκτικά γράφεις απλώς το πρόβλημα, ώστε να το διαβάσει ο εκπρόσωπος για να μην χάνεις ώρα. Δοκίμασε το έτσι ακριβώς να δούμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 12 minutes ago, Konsta_ntina said: Στα προκαταρκτικά Μην μας λες τέτοια πρωί πρωί.. 😉😂😂 1 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος να μιλήσεις με εκπρόσωπο στο τηλέφωνο. Λες ενεργοποίηση WIFI CALLING ή ενεργοποίηση 5G SA. Οπότε σε περνάει άμεσα σε εκπρόσωπο διότι το BOT δεν θα ενημερωθεί ποτέ για αυτά. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 36 minutes ago, Geokat2829 said: Υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος να μιλήσεις με εκπρόσωπο στο τηλέφωνο. Λες ενεργοποίηση WIFI CALLING ή ενεργοποίηση 5G SA. Οπότε σε περνάει άμεσα σε εκπρόσωπο διότι το BOT δεν θα ενημερωθεί ποτέ για αυτά. Να προσθέσω την πολύ πιασάρικη λέξη "αποσύνδεση"... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Είχα κάνει κάτι παρόμοιο στη nova πιο παλιά. Είχε βλάβη το σταθερό και όταν έπαιρνα στις βλάβες μου έλεγε να καλέσω αργότερα και το έκλειναν. Πήρα στην εξυπηρέτηση, είπα νέα σύνδεση, συνδέθηκα απευθείας και με μετέφεραν μετά στην τεχνική υποστήριξη κανονικά. 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Geokat2829 said: Υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος να μιλήσεις με εκπρόσωπο στο τηλέφωνο. Λες ενεργοποίηση WIFI CALLING ή ενεργοποίηση 5G SA. Οπότε σε περνάει άμεσα σε εκπρόσωπο διότι το BOT δεν θα ενημερωθεί ποτέ για αυτά. 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Να προσθέσω την πολύ πιασάρικη λέξη "αποσύνδεση"... Ποιο τηλέφωνο;;; Μιλάμε για το chat. Αν ήταν να φτάσω να παρω ΚΑΙ τηλέφωνο κ μάλιστα στο με χρέωση 5ψηφιο, και ως ΜΗ πελάτης και μου τα εκαναν αυτά με χρέωση, θα τους έκανα και μύνηση. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) Γεια σας έχω το cosmote neo που ανανεώνεται κάθε μήνα 18 του μηνός. Αν αλλάξω τώρα σε whats up τωρα χάνονται τα λεπτά ομιλίας που έχω μέχρι τότε; Η αλλαγή γίνεται με μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314; Edited 29 Ιουνίου by empeiros 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 21 minutes ago, empeiros said: Γεια σας έχω το cosmote neo που ανανεώνεται κάθε μήνα 18 του μηνός. Αν αλλάξω τώρα σε whats up τωρα χάνονται τα λεπτά ομιλίας που έχω μέχρι τότε; Η αλλαγή γίνεται με μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314; Χάνονται. Ισχύει ακόμα ο 1' μήνας δωρεάν? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 32 minutes ago, GRIGORIOS said: Χάνονται. Ισχύει ακόμα ο 1' μήνας δωρεάν? Δηλαδη θα πρεπει να κανω τωρα ανανεωση στο whats up ενω μςχρι 18 Ιουλιου θα επρεπε να εχω λεπτα ομιλιας και GB απ'το cosmote neo; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) Γιατί να το αλλάξεις τώρα? Το αλλάζεις στις 17 του μήνα. Αν δεν έχεις αρκετο υπολοιπο (μεταφέρεται στο whats up όταν κάνεις την αλλαγή) όντως θα πρέπει να κάνεις ανανέωση τότε. Edited 29 Ιουνίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Γιατί να το αλλάξεις τώρα? Το αλλάζεις στις 17 του μήνα. Αν δεν έχεις αρκετο υπολοιπο (μεταφέρεται στο whats up όταν κάνεις την αλλαγή) όντως θα πρέπει να κάνεις ανανέωση τότε. Έτσι έπρεπε αλλά βιαστηκα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) Μου έστειλαν αυτό το SMS πριν από cosmote και τα GB ενεργοποιήθηκαν αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι. Edited 29 Ιουνίου by nick.76 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Μπήκαν μέσα βλέπω για να δείξουν την ευχαρίστησή τους, respect. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Στην εφαρμογή mycosmote, πώς μπορώ να αλλάξω τη σειρά που θα φαίνονται οι συνδέσεις μου; Προσπαθώ να το βρω (το είχα κάνει παλαιότερα) και δεν το βρίσκω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Στην εφαρμογή mycosmote, πώς μπορώ να αλλάξω τη σειρά που θα φαίνονται οι συνδέσεις μου; Προσπαθώ να το βρω (το είχα κάνει παλαιότερα) και δεν το βρίσκω! Στην αρχική οθόνη ανάμεσα στο + και στον αριθμό, τρεις γραμμές σαν σήμα μετά τέρμα πάνω δεξιά δύο παύλες. Σε iOS, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό σε Android Edited 29 Ιουνίου by leo06 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 3 ώρες πριν, leo06 said: Στην αρχική οθόνη ανάμεσα στο + και στον αριθμό, τρεις γραμμές σαν σήμα μετά τέρμα πάνω δεξιά δύο παύλες. Σε iOS, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό σε Android Δεν υπάρχει το "=" Πριν καιρό υπήρχε και μπόρεσα να αλλάξω την σειρά των αριθμών, τώρα δεν υπαρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν υπάρχει το "=" Πριν καιρό υπήρχε και μπόρεσα να αλλάξω την σειρά των αριθμών, τώρα δεν υπαρχει Στην αρχική οθόνη η πρώτη φωτογραφία και μετά αφού επιλέξεις τις τρεις γραμμές 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 5 ώρες πριν, leo06 said: Στην αρχική οθόνη η πρώτη φωτογραφία και μετά αφού επιλέξεις τις τρεις γραμμές Σε ευχαριστώ φίλε μου, τελικά έφταιγε η έκδοση, είχα την προηγούμενη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts