albiz Δημ. Κυριακή στις 04:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:02 μμ 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Το πρωτο ετήσιο πακετο το ξεκίνησε η κοσμοτε (φρογκ) και μετά ακολούθησαν οι υπολοιποι με καθυστέρηση 1 έτους. Η κοσμοτέ δίνει αυτή τη στιγμή πραγματικά απεριόριστα data + απεριόριστη ομιλία + σμσ με 144 ευρώ. Πρέπει να πας σε 1 από τα 2 καταστήματα φρογκ σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να το αποκτήσεις με φορητότητα ή νέο νουμερο. ΥΓ: στην περιοδο black Friday το δίνει φτηνότερα. Αυτό το ξέρω ότι ξεκίνησε από την cosmote. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να έχεις φυσική παρουσία στο κατάστημα για να πάρεις τη συγκεκριμένη προσφορά, οπότε εμείς της επαρχίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη προσφορά. Αυτό που ανέφερα εγώ μπορεί να γίνει και από απόσταση σε συνενόηση με το κατάστημα που προσφέρει τη συγκεκριμένη προσφορά 300Gb + απεριόριστη ομιλία και 100 sms. Γι' αυτό αναρωτήθηκα αν θα αντιδράσει η cosmote με κάτι αντίστοιχο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:01 μμ 53 minutes ago, albiz said: Αυτό το ξέρω ότι ξεκίνησε από την cosmote. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να έχεις φυσική παρουσία στο κατάστημα για να πάρεις τη συγκεκριμένη προσφορά, οπότε εμείς της επαρχίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη προσφορά. Αυτό που ανέφερα εγώ μπορεί να γίνει και από απόσταση σε συνενόηση με το κατάστημα που προσφέρει τη συγκεκριμένη προσφορά 300Gb + απεριόριστη ομιλία και 100 sms. Γι' αυτό αναρωτήθηκα αν θα αντιδράσει η cosmote με κάτι αντίστοιχο Δε νομίζω να κάνει κατι περισσότερο, διότι θα σβήσει τον ανταγωνισμό και δεν τη συμφέρει να έχει πάνω από 50% της αγοράς. Κάποια στιγμή δεν θα κατέβεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Βασικά δες εάν τα 300 σου φτάνουν, διότι ωραίο το απεριόριστο αλλά για την πλειοψηφία τα 300 είναι πρακτικά απεριόριστα. Μετά θα σου πρότεινα βονταφον παρά νόβα για τους γνωστούς λόγους που έχω γράψει παλαιότερα. Βέβαια όλα εξαρτώνται εάν σε καλύπτει το σήμα στα μέρη σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts