albiz Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Το πρωτο ετήσιο πακετο το ξεκίνησε η κοσμοτε (φρογκ) και μετά ακολούθησαν οι υπολοιποι με καθυστέρηση 1 έτους. Η κοσμοτέ δίνει αυτή τη στιγμή πραγματικά απεριόριστα data + απεριόριστη ομιλία + σμσ με 144 ευρώ. Πρέπει να πας σε 1 από τα 2 καταστήματα φρογκ σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να το αποκτήσεις με φορητότητα ή νέο νουμερο. ΥΓ: στην περιοδο black Friday το δίνει φτηνότερα. Αυτό το ξέρω ότι ξεκίνησε από την cosmote. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να έχεις φυσική παρουσία στο κατάστημα για να πάρεις τη συγκεκριμένη προσφορά, οπότε εμείς της επαρχίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη προσφορά. Αυτό που ανέφερα εγώ μπορεί να γίνει και από απόσταση σε συνενόηση με το κατάστημα που προσφέρει τη συγκεκριμένη προσφορά 300Gb + απεριόριστη ομιλία και 100 sms. Γι' αυτό αναρωτήθηκα αν θα αντιδράσει η cosmote με κάτι αντίστοιχο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 53 minutes ago, albiz said: Αυτό το ξέρω ότι ξεκίνησε από την cosmote. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να έχεις φυσική παρουσία στο κατάστημα για να πάρεις τη συγκεκριμένη προσφορά, οπότε εμείς της επαρχίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη προσφορά. Αυτό που ανέφερα εγώ μπορεί να γίνει και από απόσταση σε συνενόηση με το κατάστημα που προσφέρει τη συγκεκριμένη προσφορά 300Gb + απεριόριστη ομιλία και 100 sms. Γι' αυτό αναρωτήθηκα αν θα αντιδράσει η cosmote με κάτι αντίστοιχο Δε νομίζω να κάνει κατι περισσότερο, διότι θα σβήσει τον ανταγωνισμό και δεν τη συμφέρει να έχει πάνω από 50% της αγοράς. Κάποια στιγμή δεν θα κατέβεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Βασικά δες εάν τα 300 σου φτάνουν, διότι ωραίο το απεριόριστο αλλά για την πλειοψηφία τα 300 είναι πρακτικά απεριόριστα. Μετά θα σου πρότεινα βονταφον παρά νόβα για τους γνωστούς λόγους που έχω γράψει παλαιότερα. Βέβαια όλα εξαρτώνται εάν σε καλύπτει το σήμα στα μέρη σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου On 20/5/2026 at 2:03 ΜΜ, gilbaba said: Η φορητότητα προς Kosmokarta είναι δωρεαν? Κανείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 21 minutes ago, gilbaba said: Κανείς; Η φορητότητα καθεαυτή είναι δωρεάν. Εάν θα σε υποχρεώσουν να βάλεις χρήματα για πρόγραμμα, δεν ξέρω. Επίσης ίσως αρχικά είναι Whats Up και χρειάζεται να κάνεις αλλαγή προγράμματος, αλλά η πρώτη είναι επίσης δωρεάν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 4 ώρες πριν, minast said: Η φορητότητα καθεαυτή είναι δωρεάν. Εάν θα σε υποχρεώσουν να βάλεις χρήματα για πρόγραμμα, δεν ξέρω. Επίσης ίσως αρχικά είναι Whats Up και χρειάζεται να κάνεις αλλαγή προγράμματος, αλλά η πρώτη είναι επίσης δωρεάν. Συνήθως ξεκινά ως Cosmokarta και μετα το κάνεις whatsup. Ετσι συνέβη σε εμένα πρόσφατα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου 11 ώρες πριν, opmgls said: Συνήθως ξεκινά ως Cosmokarta και μετα το κάνεις whatsup. Ετσι συνέβη σε εμένα πρόσφατα. Σε κατάστημα "Γερμανός"; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου 35 minutes ago, VIPdriver said: Σε κατάστημα "Γερμανός"; online... Ειχα ζητήσει ενεργοποίηση αριθμού καρτοκινητού σε whatsup αλλά μπήκε πρώτα σε Cosmokarta και μετά μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών μέσω chat που διαμαρτυρήθηκα να κάνω αλλπακ ατελώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου Όσοι έχετε what’s up, υπάρχει κάπου στην εφαρμογή επιλογή για είσοδο με cosmote id? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου (edited) On 3/6/2026 at 4:43 ΜΜ, minast said: Η φορητότητα καθεαυτή είναι δωρεάν. Εάν θα σε υποχρεώσουν να βάλεις χρήματα για πρόγραμμα, δεν ξέρω. Επίσης ίσως αρχικά είναι Whats Up και χρειάζεται να κάνεις αλλαγή προγράμματος, αλλά η πρώτη είναι επίσης δωρεάν. 1) Εννοώ δωρεαν σε καταστήματα, σωστά; Γίνεται on line? 2) πόσο χρονο παιρνει η αλλαγή, ώστε ΚΑΙ να μην μεινω καθολου χωρίς ποσό σε εξερχόμενες, αλλά ΚΑΙ να μην βάλω ολοκληρη καρτα για μήνα? 3) στο app οι ανανεώσεις ξεκινουν ακομη απο 13€ και τα μεικτά πακέτα απο 11.5? Edited 5 Ιουνίου by gilbaba 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 23 ώρες πριν, leo06 said: Όσοι έχετε what’s up, υπάρχει κάπου στην εφαρμογή επιλογή για είσοδο με cosmote id? Κάνε αποσύνδεση και μπες εκ νέου με δεδομένα κινητού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 31 minutes ago, alany said: Κάνε αποσύνδεση και μπες εκ νέου με δεδομένα κινητού. Με δεδομένα έχεις επιλογή για είσοδο με COSMOTE id? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου On 3/6/2026 at 4:43 ΜΜ, minast said: Η φορητότητα καθεαυτή είναι δωρεάν. Εάν θα σε υποχρεώσουν να βάλεις χρήματα για πρόγραμμα, δεν ξέρω. Επίσης ίσως αρχικά είναι Whats Up και χρειάζεται να κάνεις αλλαγή προγράμματος, αλλά η πρώτη είναι επίσης δωρεάν. Προφανώς σε κατάστημα με τη φορητότητα θα δίνουν το γνωστό φακελάκι με τη σιμ, οπότε σίγουρα θα το χρεώνουν τουλάχιστον 15€(με το ανάλογο μηνιαίο πακέτο). Αν πήρε κανεις τελευταία, ας επιβεβαιώσει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου (edited) Η παραγγελία σιμ κάρτας (φορητότητα η νέο νούμερο) από το διαδίκτυο κοστίζει μόνο 3 ευρώ έρχεται σπίτι σου με κούριερ και δεν σε υποχρεώνει κάνεις να βάλεις κάρτα. Είναι σαφώς η καλύτερη λύση από την ταλαιπωρία του καταστήματος και την παραξενια κάθε υπαλλήλου. Edited 7 Ιουνίου by HEO 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 3 ώρες πριν, HEO said: Η παραγγελία σιμ κάρτας (φορητότητα η νέο νούμερο) από το διαδίκτυο κοστίζει μόνο 3 ευρώ έρχεται σπίτι σου με κούριερ και δεν σε υποχρεώνει κάνεις να βάλεις κάρτα. Είναι σαφώς η καλύτερη λύση από την ταλαιπωρία του καταστήματος και την παραξενια κάθε υπαλλήλου. Σωστά, αλλά πόσες μέρες κάνει απο την παραγγελία να έρθει; Επίσης οταν πας σε κατάστημα, ζητανε ταυτότητα και κανουν αυτοί επι τόπου ολη τη γραφειοκρατική δουλειά. Στο on line δεν ειδα κατα την παραγγελία να ζητάει να στείλω ταυτότητα. Μήπως γίνεται κατόπιν, που σημαίνει οτι καθυστερεί κι άλλο η ιστορία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Μολις παραλαβεις σαρωνεις qr ανεβάζεις ταυτότητα και σελφι και ξεκινάει η διαδικασία φορητότητας . Σε 1-2 εργάσιμες είσαι έτοιμος. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 15 ώρες πριν, gilbaba said: Σωστά, αλλά πόσες μέρες κάνει απο την παραγγελία να έρθει; προσωπικη εμπειρια, προπερασμενη εβδομαδα οπως γραφει ο @kmpatra η καρτα ηρθε αστραπιαια στα χερια μου μεσα σε 1 μερα την 2 μερα μετα τα γραφειοκρατικα -καταθεση στοιχεων μεσω εφαρμογης- ημουν στην κοσμοτε η νοβα με απαλαξε συντομα καθοτι δεν ειχα βαλει ποτε καρτα 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου On 8/6/2026 at 2:27 ΜΜ, HEO said: @kmpatra η νοβα με απαλαξε συντομα καθοτι δεν ειχα βαλει ποτε καρτα 🙂 🙂 Οπότε και για μένα που είμαι "γυρολόγος" και "πολυγαμικός" το ίδιο δεν θαναι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 23 minutes ago, gilbaba said: Οπότε και για μένα που είμαι "γυρολόγος" και "πολυγαμικός" το ίδιο δεν θαναι; ετσι ειναι, εμας δεν μας θελουν 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου (edited) 23 ώρες πριν, HEO said: ετσι ειναι, εμας δεν μας θελουν 🙂 On 7/6/2026 at 11:26 ΜΜ, kmpatra said: Μολις παραλαβεις σαρωνεις qr ανεβάζεις ταυτότητα και σελφι και ξεκινάει η διαδικασία φορητότητας . Σε 1-2 εργάσιμες είσαι έτοιμος. Ήρθε η σιμ λοιπόν αλλά το QR ενεργοποίησης δεν σκανάρεται με τιποτα, εχει κανείς το url που αντιστοιχεί, ή τεσπα εννοουν το cosmote app , να το κατεβάσω? Edited 10 Ιουνίου by gilbaba 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Με κάλεσε σήμερα μια εκπρόσωπος από την Cosmote από το σταθερό 2108180495. Έχω φοιτητικό what's up. Η ενημέρωση ήταν η γνωστή για τη λήξη των φοιτητικών παροχών και σε ερώτηση μου για το unlimited μου το έδωσε στα 19.3 με magenta one εκπτώσεις από σταθερό και 1 ακόμη κινητό σε συμβόλαιο που έχω στο σχήμα. Βλέπω σιγά σιγά πέφτουν και κάτω από τα 20€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 30 minutes ago, gilbaba said: Ήρθε η σιμ λοιπόν αλλά το QR ενεργοποίησης δεν σκανάρεται με τιποτα, εχει κανείς το url που αντιστοιχεί, ή τεσπα εννοουν το cosmote app , να το κατεβάσω? Δεν εννοούν το app. Μιλα τους στο τσατ Ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να ενημερωσει η courier (;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 16 ώρες πριν, paokara4594 said: Με κάλεσε σήμερα μια εκπρόσωπος από την Cosmote από το σταθερό 2108180495. Έχω φοιτητικό what's up. Η ενημέρωση ήταν η γνωστή για τη λήξη των φοιτητικών παροχών και σε ερώτηση μου για το unlimited μου το έδωσε στα 19.3 με magenta one εκπτώσεις από σταθερό και 1 ακόμη κινητό σε συμβόλαιο που έχω στο σχήμα. Βλέπω σιγά σιγά πέφτουν και κάτω από τα 20€. 12€ Gigamax 35 με Magenta για 3 αριθμούς από Whats Up. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 17 ώρες πριν, gilbaba said: Ήρθε η σιμ λοιπόν αλλά το QR ενεργοποίησης δεν σκανάρεται με τιποτα, εχει κανείς το url που αντιστοιχεί, ή τεσπα εννοουν το cosmote app , να το κατεβάσω? χρησιμοποίησα την εφαρμογή και τελείωσα σε 5 λεπτά το πρωί της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα είχε γίνει η μεταφορά και ήμουν cosmote 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 19 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν εννοούν το app. Μιλα τους στο τσατ Ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να ενημερωσει η courier (;) 2 ώρες πριν, HEO said: χρησιμοποίησα την εφαρμογή και τελείωσα σε 5 λεπτά το πρωί της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα είχε γίνει η μεταφορά και ήμουν cosmote Άρχισε ο πόλεμος των προσφορων. Δεν έστειλα ακομη δικαιολογητικά, αν συμφωνήσω στην προσφορά Vf, τι γίνεται τώρα που άνοιξα τον φακελο της sim? ( συν το 3ευρω που κόστισε) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts