Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, VIPdriver said:

Εαν ηταν καρτέλ, θα εδιναν ολες ετησιο ολα απεριόριστα με 144....

Αυτά που χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος τα δίνουν όλες ακριβά.

Τα απεριόριστα τα έχουν χεσμένα.

Αλλιώς οι ουρές θα ήταν ατελείωτες στα frog store.

Βλέπεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο;; Ή δεν το έχουν μάθει ακόμα μετά από τόσο καιρό;

1 minute ago, cu2goup said:

Αυτά που χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος τα δίνουν όλες ακριβά.

Τα απεριόριστα τα έχουν χεσμένα.

Αλλιώς οι ουρές θα ήταν ατελείωτες στα frog store.

Βλέπεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο;; Ή δεν το έχουν μάθει ακόμα μετά από τόσο καιρό;

Αρα δεν ειναι καρτέλ...

Το οτι η κινητη ειναι ακριβη σε σχεση με το εθνικο εισοδημα και το ποσοστο της ανεργιας, ισχυει.

3 minutes ago, VIPdriver said:

Αρα δεν ειναι καρτέλ...

Το οτι η κινητη ειναι ακριβη σε σχεση με το εθνικο εισοδημα και το ποσοστο της ανεργιας, ισχυει.

Φίλε πραγματικά νιώθω πολύ βλάκας όταν κάνουμε διάλογο. 

19 minutes ago, cu2goup said:

Φίλε πραγματικά νιώθω πολύ βλάκας όταν κάνουμε διάλογο. 

Σορυ που οι γνώσεις μου σε κάνουν να αισθάνεσαι έτσι...

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Και η βονταφονάρα το ίδιο εδωσε. Και το φ2γ δινει 250γβ με 13.3 και το κιου με 11.60

Και η Cosmote πριν μήνες 13.5 ή 13.3 αν θυμάμαι καλά έδινε τα απεριόριστα, τώρα τελευταία το ανέβασε και έβαλε στη τιμή τους τα 20GB..

Έχουν καταντήσει αηδία. 

Just now, elkons said:

Και η Cosmote πριν μήνες 13.5 ή 13.3 αν θυμάμαι καλά έδινε τα απεριόριστα, τώρα τελευταία το ανέβασε και έβαλε στη τιμή τους τα 20GB..

Έχουν καταντήσει αηδία. 

Και οι 3 προωθουν τα προπληρωμενα ετησια, διοτι α) παιρνουν μαζεμενα χρηματα και β) σε εχουν δεμενο για 12 μηνες. Σαν ενα ειδος συμβολαίου, χωρίς φέσια. Οσοι δυσκολευονται να πληρωσουν καποιο ετησιο, μπορουν να πανε στο 3μηνο της βονταφον.

Όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα θέλουν, 13€ ανανέωση, ( κάποιες ζητάνε και τα ρέστα πίσω), όλες οι εταιρίες σε αναγκάζουν να βάλεις πακέτο για να μιλάς αλλιώς σου τα φάγανε, και στους δύο μήνες όλες ζητάνε να επαναληφθεί αλλιώς σου τα παίρνουν πίσω. 
Αν είναι αυτή φιλελεύθερη αγορά, τότε πρέπει να ανοίξει κι άλλο. 

1 hour ago, VIPdriver said:

Και οι 3 προωθουν τα προπληρωμενα ετησια, διοτι α) παιρνουν μαζεμενα χρηματα 

Δεν θέλουμε όλοι προπληρωμένο ετήσιο. 

2 minutes ago, hercoulis said:

Όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα θέλουν, 13€ ανανέωση, ( κάποιες ζητάνε και τα ρέστα πίσω), όλες οι εταιρίες σε αναγκάζουν να βάλεις πακέτο για να μιλάς αλλιώς σου τα φάγανε, και στους δύο μήνες όλες ζητάνε να επαναληφθεί αλλιώς σου τα παίρνουν πίσω. 

14 ελάχιστη online Cosmote και 15 σε κατάστημα/ περίπτερο. 

7 minutes ago, hercoulis said:

Για οσους δεν θελουν ετησια:

Ομιλια: φρογκ με 3,02/μηνα

Ίντερνετ: f2g με 4,50/μηνα

Συνολο 7,52€/μηνα για 120' + 3gb

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εαν ηταν καρτέλ, θα εδιναν ολες ετησιο ολα απεριόριστα με 144....

Πήγαινε σύγκρινε λίγο τα βασικά πακέτα των εταιριών και γυρνα να μου πεις αν υπάρχει καρτέλ. Πήγαινε δες τις ανακοινώσεις τιμολογιακών αλλαγών που αυξάνει ο ένας την ελάχιστη κάρτα 14€ και μετά την αυξάνει κι ο άλλος καπάκι.

Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι θα υπήρχε καρτέλ μόνο αν λέγονταν όλες κοσμοτε

Edited by gpapas640

40 minutes ago, VIPdriver said:

Ναι αλλα πας με τις τιμές των πακέτων και όχι με την ελάχιστη ανανέωση. Παλι θα χρειαστείς 14+13€ αν θες Cosmote με NOVA. Αν έδιναν τουλάχιστον την επιλογή να βάζουμε όσα θέλουμε σε κάθε ανανέωση, μεσα.

50 minutes ago, VIPdriver said:

Παραπληροφορεις.

1) Ξεχνάς το φόρο κινητής 10% (έχει σημασία εδώ γιατί συγκρίνεις με τα ετήσια)

2) 3,02€ είναι τυπικά το πακέτο. Όταν η ελάχιστη ανανέωση είναι 14€ για 3 μήνες (όπου τον 3ο μήνα θα έχεις μηδενικό υπόλοιπο), το πραγματικό κόστος του πακέτου θα είναι 14/3=4,67€.

Άρα 4,67+4,5=9,17€. Η καθαρή ανανεωση βγαίνει πάνω από 10€ το μήνα.

Πολύ μανούρα χωρίς ουσιαστικό κέρδος

8 minutes ago, elkons said:

Ναι αλλα πας με τις τιμές των πακέτων και όχι με την ελάχιστη ανανέωση. Παλι θα χρειαστείς 14+13€ αν θες Cosmote με NOVA. Αν έδιναν τουλάχιστον την επιλογή να βάζουμε όσα θέλουμε σε κάθε ανανέωση, μεσα.

Για τη νοβα ισχύει η παράταση και στο υπόλοιπο με την ενεργοποίηση του πακέτου, άρα δεν υπάρχει θέμα με την ελάχιστη ανανέωση.

Edited by gpapas640

1 hour ago, gpapas640 said:

Πήγαινε σύγκρινε λίγο τα βασικά πακέτα των εταιριών και γυρνα να μου πεις αν υπάρχει καρτέλ. Πήγαινε δες τις ανακοινώσεις τιμολογιακών αλλαγών που αυξάνει ο ένας την ελάχιστη κάρτα 14€ και μετά την αυξάνει κι ο άλλος καπάκι.

Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι θα υπήρχε καρτέλ μόνο αν λέγονταν όλες κοσμοτε

Συμφωνώ ότι σε κάποια πραγματα ακολουθουν ο ένας μετά τον άλλο. Σε άλλα πραγματα όμως βλέπουμε διαφορετική πολιτικη. Δεν είναι όλα τα ίδια. Υπάρχουν παραδειγματα και νομίζω τα ξέρεις. 

1 hour ago, gpapas640 said:

Παραπληροφορεις.

1) Ξεχνάς το φόρο κινητής 10% (έχει σημασία εδώ γιατί συγκρίνεις με τα ετήσια)

2) 3,02€ είναι τυπικά το πακέτο. Όταν η ελάχιστη ανανέωση είναι 14€ για 3 μήνες (όπου τον 3ο μήνα θα έχεις μηδενικό υπόλοιπο), το πραγματικό κόστος του πακέτου θα είναι 14/3=4,67€.

Άρα 4,67+4,5=9,17€. Η καθαρή ανανεωση βγαίνει πάνω από 10€ το μήνα.

Πολύ μανούρα χωρίς ουσιαστικό κέρδος

Για τη νοβα ισχύει η παράταση και στο υπόλοιπο με την ενεργοποίηση του πακέτου, άρα δεν υπάρχει θέμα με την ελάχιστη ανανέωση.

Στο φρογκ 13ε το 3μηνο (και τον 3ο μήνα λειτουργουν τα λεπτά ομιλίας, εάν θέλεις να σου πω τον τρόπο, πολυ ευχαρίστως). Το f2g 15ε το 3μηνο παλι (δεν χάνεται το υπόλοιπο). 

Απλά έγραψα τα φτηνότερα πακετα της αγοράς. Τώρα αυτό που είπες με τον φόρο, δεν αλλάζει τις τιμές των πακέτων που έγραψα, οπότε άκυρη η κατηγορία του "παραπληροφορείς". Με την ίδια λογική να βάλουμε και το κόστος του ρεύματος όταν φορτίζει η συσκευή... 

31 minutes ago, katsiletra said:

Green Fanboys as always... 

15 minutes ago, elkons said:

Μας τα χουνε κάνει Magenta 

Μάλλον δεν διαβάζετε τα ποστς μου.... Πολλές φορές έχω πει θετικά για τον ανταγωνισμό.... Και σε πολυ κόσμο έχω προτεινει τον ανταγωνισμό.... Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.... 

22 minutes ago, VIPdriver said:

Μάλλον δεν διαβάζετε τα ποστς μου.... Πολλές φορές έχω πει θετικά για τον ανταγωνισμό.... Και σε πολυ κόσμο έχω προτεινει τον ανταγωνισμό.... Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.... 

Πάντως δεν είναι κάτι κακό, αφού Magenta εχει γίνει, μέσα Σεπτέμβρη λογικά θα βαφτεί όλη..

BboXrmb.gif

18 ώρες πριν, VIPdriver said:

Συμφωνώ ότι σε κάποια πραγματα ακολουθουν ο ένας μετά τον άλλο. Σε άλλα πραγματα όμως βλέπουμε διαφορετική πολιτικη. Δεν είναι όλα τα ίδια. Υπάρχουν παραδειγματα και νομίζω τα ξέρεις. 

Στο φρογκ 13ε το 3μηνο (και τον 3ο μήνα λειτουργουν τα λεπτά ομιλίας, εάν θέλεις να σου πω τον τρόπο, πολυ ευχαρίστως). Το f2g 15ε το 3μηνο παλι (δεν χάνεται το υπόλοιπο). 

Απλά έγραψα τα φτηνότερα πακετα της αγοράς. Τώρα αυτό που είπες με τον φόρο, δεν αλλάζει τις τιμές των πακέτων που έγραψα, οπότε άκυρη η κατηγορία του "παραπληροφορείς". Με την ίδια λογική να βάλουμε και το κόστος του ρεύματος όταν φορτίζει η συσκευή... 

Είναι ένας τύπος και πάει στον καφενείο, οπου όλοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Αυτός παραξενεμένος λεει "Ρε παιδιά, τι λέτε, εγώ 50€ έβαζα πριν 50€ βάζω και τώρα".

4 minutes ago, gpapas640 said:

Είναι ένας τύπος και πάει στον καφενείο, οπου όλοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Αυτός παραξενεμένος λεει "Ρε παιδιά, τι λέτε, εγώ 50€ έβαζα πριν 50€ βάζω και τώρα".

Τα παράπονα του στους κυβερνώντες...

To magenta δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Cosmote. Θα χάσουν πελάτες. 
# magenta tv #

On 12/5/2026 at 4:15 ΜΜ, VIPdriver said:

Τα παράπονα του στους κυβερνώντες...

Σπίρτο είσαι μιλάμε, μείνε μακριά από εύφλεκτα και δάση 

14 minutes ago, gpapas640 said:

Σπίρτο είσαι μιλάμε, μείνε μακριά από εύφλεκτα και δάση 

Εσυ ξαναψήφισε τους...