Jump to content

paokara4594

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paokara4594

  1. Λίγο offtopic για το CU αυτό αλλά χρειάζεται πιστεύω. Δούλευα σε κατάστημα για 1 διετία και ξέρω από πρώτο χέρι τις διαδικασίες και το τι υπάρχει από πίσω. Προφανώς και πολλές φορές σου επιβάλλουν να κάνεις πράγματα που δεν πρέπει διαφορετικά δεν θα επιβιώσει το κατάστημα και θα μείνουν όλα τα παιδιά χωρίς δουλειά. Βέβαια πάντα κοιτούσαμε όλα τα παιδιά που είμασταν μέσα να βγάζουμε όφελος προς τους πελάτες και υπήρχαν άνθρωποι που ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά μας και την εξυπηρέτηση που λάμβαναν. Γενικώς να ξέρετε τα καταστήματα είναι ψιλοαφημένα στη μοίρα τους εκτός από αυτά που είναι καθαρά της εταιρείας μέσα στα μεγάλα πολυκαταστήματα βλέπε Mall σε Αθήνα και Cosmos σε Θεσσαλονίκη. Στόχοι στο θεό και κόψε τον κώλο σου να τους βγάλεις για να βγάλει και αντίστοιχα το κατάστημα. Επίσης αυτό που προσωπικά με εκνεύριζε με τα μεγάλα κεφάλια ήταν η αδιαφορία που έδειχναν για τα προβλήματα που υπήρχαν, για παράδειγμα η περιοχή μας είχε πολύ κακό δίκτυο κινητής με κακό σήμα και χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο της πόλης όταν την ίδια ώρα η Cosmote έτρεχε με 5G και η Nova ήταν αρκετά ικανοποιητική. Η απάντηση τους όταν τους τα δείχναμε ήταν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και θα το διορθώσουν είμαστε η καλύτερη εταιρεία πάμε να χτυπήσουμε τους πάντες ααα και φυσικά ο κακός ο ΟΤΕ που μας κάνει bullying. Δεν θα μιλήσω για προβλήματα στην σταθερή που ακούγαμε περιπτώσεις ανθρώπων που με άλλο πάροχο δούλευαν όλα ρολόι και με Vodafone είχαν χίλια 2 προβλήματα. Τότε φυσικά η εταιρεία έκανε τα στραβά μάτια όταν τους ζητούσαμε να βρεθεί μια λύση για να εξυπηρετήσουμε, οπότε μην τα ρίχνουμε όλα εκεί γιατί τα σοβαρά προβλήματα που όλοι γνωρίζουν ξεκινάνε από την αδιαφορία των πιο πάνω. Γενικά η Vodafone και η κάθε Vodafone καλό θα είναι να αρχίσει να κοιτάει την καμπούρα της και να λύσει τα δικά της θέματα και να μην ασχολείται με το τι κάνει η κάθε Nova και Cosmote γιατί αντικειμενικά έχει μερικά πολύ καλά πακέτα και παρόλα αυτά τα δικά της προβλήματα που αγνοεί την έχουν φέρει οριακά νούμερο 3 ενώ είχε προοπτικές να είναι όντως ανταγωνιστική και να κυνηγάει το νούμερο 1.
  2. Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τυγχάνει να έχω ένα καρτοκινητό κάτω από το ίδιο ΑΦΜ και μπορώ να λάβω κωδικό και να μπω να διαχειριστώ τα 2 MiFi που έχω. Αν όμως για παράδειγμα δεν είχα θα έπρεπε απαραίτητα να έχω πρόσβαση στην 1 κάρτα MiFi την οποία μπορεί και να μην είχα δίπλα μου. Και γνωρίζω πολύ κόσμο που έχει κάνει κάτι παρόμοιο μόνο για Internet. Αυτοί που έχουν σταθερό και θέλουν να το διαχειριστούν γιατί να πρέπει να παιδεύονται. Κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε ώστε να το χαλάσουμε εντελώς και να δυσκολέψουμε τη ζωή των άλλων ανθρώπων. Καλό είναι εκεί στη Vodafone να το καταλάβουν αυτό γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν αντί να λύνουν.
  3. Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως αν βγεις από την εφαρμογή και πας να ξαναμπείς σου ζητάει πάλι κωδικό μέσω SMS. Το μοναδικό πράγμα που δούλευε καλά ήταν το app το οποίο κατάφερε και αυτό να το καταστρέψει. Τραγικό.
  4. 10 μέρες μετά την ενεργοποίηση άλλαξε η τιμή στο app σε εμένα. Σήμερα μπήκε η έκπτωση 10% από το one. Με ενημέρωσε το παλικάρι που πήγα να πάρω τις έξτρα σιμ ότι την ενεργοποίησε ο ίδιος οπότε τώρα αναμένω να πάρει και την επιπλέον ώστε να διαμορφωθεί στα 28,53€. Μου δίνουν και ένα πάγιο δώρο όπως μου ανέφεραν και τα παιδιά οπότε προχωράμε!
  5. Σήμερα ενεργοποιήθηκε και η δική μου φορητότητα κινητής προς Cosmote. Η αίτηση έγινε σε κατάστημα Γερμανός. Για την ώρα μέσα στην εφαρμογή γράφει 40€ ωστόσο αναμένω και τις extra sim και φαντάζομαι και κάποιες εκπτώσεις που θα ενεργοποιήσουν λόγο και της σταθερής. Καταχώρησα μόνος μου τη σύνδεση στο Cosmote One ωστόσο ακόμα δεν βλέπω να έχει αλλάξει η τιμή λόγω σταθερής. Αν δω βέβαια ότι καθυστερεί θα τους ενοχλήσω και πάλι.
  6. Άρα με τα τέλη να φανταστώ είναι γύρω στα 30,5€. Από ότι κατάλαβα δηλαδή οι τιμές που επικοινωνούν είναι χωρίς τέλη κινητής.
  7. Απίστευτες τιμές για Cosmote μιλώντας πάντα. Το 28.11 το δίνουν αν έρθει μόνο το κινητό αλλά πρέπει να υπάρχει ήδη σταθερή σύνδεση ή σκέτο μόνο το κινητό σε Unlimited? Και από ότι καταλαβαίνω είναι με τέλη κινητής? Χωρίς τέλη πέφτει και άλλο?? Τι ενημέρωση έδωσαν?
  8. 28.53 ευρώ το unlimited, σε συνδυασμό με το σταθερό που είχα ήδη στην cosmote. Στο συμβόλαιο έγραφε την τιμή 28,53 ή είχες κάποια άλλη τιμή? Στο στείλανε ηλεκτρονικά ή με courier? Γιατί σκέφτομαι να τους το ζητήσω ηλεκτρονικά να μην μπλέκω με courier και τα σχετικά.
  9. Εμένα αυτά που με ενημέρωσαν είναι πως αν κάποιος έχει ήδη σταθερό το δίνουν στα 28,53€ Αν φέρει σταθερό και κινητό ταυτόχρονα τότε είναι 13,77€ Και αν δεν υπάρχει σταθερό είναι στα 40€
  10. Έχουμε κάποιο τηλέφωνο που να καλούν για αυτές τις προσφορές. Με αυτά που διαβάζω ψήνομαι πάρα πολύ να γυρίσω το what's up μου σε unlimited!
  11. Αν υποστηριχτεί επίσημα η Cosmote σε VoLTE και 5G το έχω αγοράσει την επόμενη μέρα. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι αυτό για την ώρα.
  12. paokara4594

    5G NR

    Ίσως και για αυτό να έχω δει ήδη τόσο μεγάλη αύξηση στις ταχύτητες. Το επόμενο διάστημα θα το καταλάβω και καλύτερα και από τους χώρους που θα κινούμαι στο κομμάτι τις βελτίωσης. Θα κάνω σίγουρα και μερικές δοκιμές.
  13. paokara4594

    5G NR

    Το σήμα ήταν ήδη πολύ καλό στην περιοχή και γενικότερα το κέντρο είχε πολύ ισχυρό σήμα. Ίσως να έχει βελτιωθεί λίγο παραπάνω αλλά αυτό που είδα τεράστια βελτίωση είναι οι ταχύτητες του 4G. Από εκεί που με το ζόρι ειδικά σε ώρες αιχμής έβγαζε περίπου 15 με 20mbps τώρα βαράει 200 και 250mbps για πλάκα.
  14. paokara4594

    5G NR

    Στην Πτολεμαΐδα σε δοκιμές Speedtest Down 750mbps Up 110mbps μεταμορφώθηκε το δικτύο. Με το MI 11T έγινε η μέτρηση.
  15. paokara4594

    5G NR

    Και επίσημα πλέον η κεντρική κεραία στην Πτολεμαΐδα με 5G. Άλλαξε και το enb. Αυτά πλέον σε 4G+. Ήδη φαίνεται να έχουν ανέβει αρκετά οι ταχύτητες.
  16. paokara4594

    5G NR

    Καλημέρα και με φωτογραφία από τον ιστό στην Πτολεμαΐδα πάνω από το κτίριο του ΟΤΕ.
  17. paokara4594

    5G NR

    Μακάρι θα είναι ωραία στιγμή αν γίνει τέτοια αναβάθμιση. Αύριο θα στείλω και φωτογραφίες από τα πάνελ πάνω στην κεντρική κεραία.
  18. paokara4594

    5G NR

    Ήδη νομίζω μπήκε και αυτός σε λειτουργία με 5G. Το κακό είναι ότι δεν έχω 5G συσκευή να το επιβεβαιώσω.
  19. paokara4594

    5G NR

    Το Huawei Mate 20 Pro έχω δυστυχώς δεν είναι 5G αλλά ξέρω ότι έχει πολύ καλό chip για 4G. Έβαλα και μια εικόνα από το Netmonster. Το σήμα δεν είναι πολύ ισχυρό αλλά δουλεύει αρκετά καλά. Σε Samsung A52s άναψε κανονικά το σηματάκι του 5G οπότε πλέον το κέντρο της Πτολεμαΐδας έχει και επίσημα 5G με αρκετά ισχυρό σήμερα περίπου -84db. Σε Speedtest είμασταν περίπου στα 120mbps για αρχή σε download οπότε ακόμα σίγουρα κάνουν ελέγχους. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες ακόμα και μετρήσεις αλλά θα το προσπαθήσω τις επόμενες μέρες. Θα στείλω κάποια στιγμή και μια φωτογραφία της κεραίας.
  20. paokara4594

    5G NR

    Στην Πτολεμαΐδα σήμερα το πρωί γίνονταν έργα πάνω στην κεραία της cosmote! Τώρα βλέπω αυτό μέσω του CellMapper δεν ξέρω αν την ενεργοποίησαν και κάνουν δοκιμές. Περνούσαν τα πάνελ του 5g.
  21. Και να που να δείτε τα καημένα τα καταστήματα τι τραβάνε με τα συστημικά προβλήματα με κολλήματα σε αιτήσεις και τα σχετικά!
  22. Εδώ στη βορειοδυτική Ελλάδα που βρίσκονται και τα περισσότερα η αλήθεια ότι μας έχουν λίγο παρατημένους βέβαια πιστεύω υπάρχουν και χειρότερα από ότι διαβάζω μέσα στο forum.
  23. paokara4594

    5G NR

    Ερώτηση. Γνωρίζουμε γενικότερα χρονοδιάγραμμα για αναβάθμιση σε 5g στις κεραίες σε Πτολεμαΐδα, Φλώρινα και Καστοριά? Ξέρω σίγουρα ότι η Κοζάνη και τα Γρεβενά έχουν αναβαθμιστεί ως ένα βαθμό διότι βρίσκονται αρκετά κοντά στην Εγνατία οδό.
  24. paokara4594

    5G NR

    Πρόσφατα που έτυχε να βρεθώ και εγώ στο Λαύκο την περίοδο του 15 Αυγουστου για μερικές μέρες πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το δίκτυο. Ακόμα στο παλιό πέτρινο σπίτι με κάτι τοίχους τέρατα που όπου έμενα έβλεπα 4g και 5g αντίστοιχα στο κινητό της αδερφής μου. Και μιλάμε για περιοχή όπου έχει δυσκολία στην κάλυψη λόγω ανισόπεδου εδάφους. Και φυσικά πολύ καλές ταχύτητες για το 4g που κυμαίνονταν από 35 mbps μέχρι και 110 σε κάποιες μετρήσεις που έκανα. Και εκείνες τις ημέρες το χωριό ήταν πίτα από κόσμο.
  25. Έτυχε αυτές τις μέρες να βρεθώ στο χωριό Λαύκος Πηλίου για διακοπές. Δεν μπαίνω στον κόπο να ποστάρω ταχύτητες καθώς δεν μπορούσα καν να ανοίξω speedtest. Τραγική κάλυψη σε 4g όπου έπιανε σε πολύ λίγα σημεία μέσα στο χωριό σε εξωτερικούς χώρους παρακαλώ με λίγο 3g και αρκετό Edge. Δεν ξέρω αν φταίει μόνο το συγκεκριμένο χωριό ή κάτι άλλο. Ευτυχώς που είχα μια κάρτα της Cosmote και μπορούσα να μπω στο Internet η οποία μάλιστα ακόμα και στα παλιά πέτρινα σπίτια που υπάρχουν στο χωριό έπιανε 4g και 5g ενώ η Vodafone μπορεί και να έχανε εντελώς το δίκτυο. Το θεωρώ απαράδεκτο εν έτη 2022 να υπάρχει τέτοια κατάσταση ειδικά σε ένα μέρος τόσο τουριστικό όπως το Πήλιο.
×
×
  • Create New...