elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 40 minutes ago, GREGORYMO said: ΟΥΤΕ στο frog app.. Μα το Frog δεν έχει ενσωματώσει ακόμα το Magenta Moments 1 minute ago, marios239 said: Άλλο πράγμα εννοούσα 🙂 Προσβάσιμο = προσβασιμότητα, ισότιμη πρόσβαση. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι το moments λειτουργεί πλέον με το talkback στο android. Σχετικά με την λειτουργία ή όχι των κωδικών, συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε απ' το deals for you! Λογικά μπορείς να στείλεις στο chat ή στο email που έχουν στο playstore για να το δουν. Εγώ εχω χρησιμοποιήσει για Intersport. Λειτουργεί απλα σου δείχνει εκεί τον κωδικό αντι SMS οπως στο DFU. Τι Γιάννης τι Γιαννάκης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: Μα το Frog δεν έχει ενσωματώσει ακόμα το Magenta Moments Εγώ εχω χρησιμοποιήσει για Intersport. Λειτουργεί απλα σου δείχνει εκεί τον κωδικό αντι SMS οπως στο DFU. Τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Πάντως σε Pizza Fan που χρησιμοποιούσα, οι προσφορές στο Moments είναι χειρότερες απ' ότι στο Deals for You. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 Ξέρει κάποιος πως λειτουργεί από το. magenta ο κωδικός για τα intersport ; Πήρα κωδικό ο οποίος είναι μόνο νούμερα, 9 στον αριθμό. Πάω να κάνω παραγγελία ηλεκτρονική με προϊόντα που έχουν έκπτωση (έτσι και αλλιώς τώρα όλα έκπτωση έχουν λόγω των ημερών), βάζω τον κωδικό πριν τη πληρωμή εκεί που λέει "έχεις κωδικό" και μου βγάζει ότι δεν ισχύει. Λέω ίσως επειδή το προϊόν έχει έκπτωση. Βάζω άλλη παραγγελία με προϊόν χωρίς έκπτωση και πάλι τα ίδια. Δεν κάνω κάτι καλά εγώ ή δεν λειτουργεί; Έχει κανείς άλλος αντίστοιχη εμπειρία είτε με το συγκεκριμένο κατάστημα ή με κάποιο άλλο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 Σε κατάστημα δουλεύει κανονικά. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 13 minutes ago, albiz said: Ξέρει κάποιος πως λειτουργεί από το. magenta ο κωδικός για τα intersport ; Πήρα κωδικό ο οποίος είναι μόνο νούμερα, 9 στον αριθμό. Πάω να κάνω παραγγελία ηλεκτρονική με προϊόντα που έχουν έκπτωση (έτσι και αλλιώς τώρα όλα έκπτωση έχουν λόγω των ημερών), βάζω τον κωδικό πριν τη πληρωμή εκεί που λέει "έχεις κωδικό" και μου βγάζει ότι δεν ισχύει. Λέω ίσως επειδή το προϊόν έχει έκπτωση. Βάζω άλλη παραγγελία με προϊόν χωρίς έκπτωση και πάλι τα ίδια. Δεν κάνω κάτι καλά εγώ ή δεν λειτουργεί; Έχει κανείς άλλος αντίστοιχη εμπειρία είτε με το συγκεκριμένο κατάστημα ή με κάποιο άλλο; Το ίδιο μου έδειχνε αλλα πέρασε η έκπτωση. Απλα πριν ολοκληρώσεις τθ παραγγελία το ελέγχεις εκει που λέει στο τέλος αναλυτικά τη τιμή με/χωρίς ΦΠΑ,εκπτώσεις, μεταφορικά κτλ. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tidalus Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) Κάπως άκυρο αλλά αν κάποιος καλός Σαμαρείτης έχει λίγο χρόνο και διάθεση να βγάλει ένα κωδικό magenta μια και δεν έχω εύκαιρο αριθμό cosmote πια (εννοείται θα του αποδώσω το κόστος για το μνμ) αν θέλει ας μου στείλει πμ. EDIT Ευχαριστώ θερμά τον χρήστη paanos για το κωδικό Edited July 28, 2025 by tidalus problem solved 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 1 ώρα πριν, tidalus said: Κάπως άκυρο αλλά αν κάποιος καλός Σαμαρείτης έχει λίγο χρόνο και διάθεση να βγάλει ένα κωδικό magenta μια και δεν έχω εύκαιρο αριθμό cosmote πια (εννοείται θα του αποδώσω το κόστος για το μνμ) αν θέλει ας μου στείλει πμ. Έχει αλλάξει το πρόγραμμα. Ποια προσφορά θέλεις; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 1 ώρα πριν, tidalus said: Κάπως άκυρο αλλά αν κάποιος καλός Σαμαρείτης έχει λίγο χρόνο και διάθεση να βγάλει ένα κωδικό magenta μια και δεν έχω εύκαιρο αριθμό cosmote πια (εννοείται θα του αποδώσω το κόστος για το μνμ) αν θέλει ας μου στείλει πμ. Ο κωδικός Everest δεν δουλεύει 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 6 minutes ago, GREGORYMO said: Ο κωδικός Everest δεν δουλεύει Εμένα λειτούργησε το 1+1 τη προηγούμενη εβδομάδα στο κατάστημα στο Κρυονέρι. Μήπως πήγες σε ΣΕΑ; Έχω άλλον έναν κωδικό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tidalus Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 2 ώρες πριν, paanos said: Έχει αλλάξει το πρόγραμμα. Ποια προσφορά θέλεις; https://www.ikea.gr/prosfores/magenta-moments-cosmote-telekom#cosmote-section Κωδικό για ΙΚΕΑ -10€ για online αγορές στο IKEA.gr από 100€ και πάνω και επιπλέον IKEA Family πόντους αξίας 25€. Ήμουν 15 χρόνια Cosmote χωρίς να εξαργυρώσω ποτέ κάτι και τώρα που έφυγα βγάλαν κάτι που μ ενδιαφέρει😆 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 24 minutes ago, tidalus said: Κωδικό για ΙΚΕΑ -10€ για online αγορές στο IKEA.gr από 100€ και πάνω και επιπλέον IKEA Family πόντους αξίας 25€. Στον έχω στείλει σε πμ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: Για μενα να μην δεχθεί κανείς τέτοια προσφορά γιατί μέχρι πρίν λίγο καιρό έδιναν το gigamax unlimited με ολα απεριόριστα σε αυτές τις τιμές. Πάνε να κάνουν τσιγγουνιές παντού με λιγότερες παροχές. Για τιμωρία πρέπει να αρνηθήτε. Άν δουν οτι τσιμπάει ο κόσμος πάνε οι καλύτεροι συνδιασμοι τιμών-παροχών. 8 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 2 ώρες πριν, Nikos_96 said: Για μενα να μην δεχθεί κανείς τέτοια προσφορά γιατί μέχρι πρίν λίγο καιρό έδιναν το gigamax unlimited με ολα απεριόριστα σε αυτές τις τιμές. Πάνε να κάνουν τσιγγουνιές παντού με λιγότερες παροχές. Για τιμωρία πρέπει να αρνηθήτε. Άν δουν οτι τσιμπάει ο κόσμος πάνε οι καλύτεροι συνδιασμοι τιμών-παροχών. Αυτόματα βγαίνουν αυτά παιδιά, με βάση τη χρήση που κάνεις. Εννοείται κάνουμε αυτό που λες και περιμένουμε κάτι καλύτερο όπως το unlimited που έδιναν με το neo για παράδειγμα 😉 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Μου είχαν στείλει GIGAMAX UNLIMITED δτα 25€ και δεν το πήρα, θα έληξε λογικά η προσφορά και έστειλαν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Τα 1000 λεπτά και 3GB από τον συνδυασμό με σταθερή τελικά δεν ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ για όσους ενδιαφέρονται. Δεν είχα και πολλές προσδοκίες. Ούτε rollover δεν κάνουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Αν ζητήσω online μεταφορά σε cosmote καρτοκινητο από Vodafone η νέα SIM θα έρθει ταχυδρομικώς; Αν επισκεφτώ κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός και το ζητήσω εκει, υπάρχει περίπτωση να προμηθευτω την νέα κάρτα επιτόπου και να γίνει η μεταφορά μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι; 2 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 1 hour ago, alfeios said: Αν ζητήσω online μεταφορά σε cosmote καρτοκινητο από Vodafone η νέα SIM θα έρθει ταχυδρομικώς; Αν επισκεφτώ κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός και το ζητήσω εκει, υπάρχει περίπτωση να προμηθευτω την νέα κάρτα επιτόπου και να γίνει η μεταφορά μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι; Έστειλαν την κάρτα SIM με courier center. Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει η μεταφορά ( εμπλέκεται και ο άλλος πάροχος ) , όμως πιστεύω ότι θα γίνει ποιο γρήγορα η διαδικασία σε κατάστημα. Edited July 30, 2025 by Brainmorf 3 2 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Πόση ώρα παίρνει να γίνει η ενεργοποίηση από φορητότητα; Στις 10:24 ολοκληρώθηκε το αίτημα και στις 10:30 ήρθε μήνυμα από τη vodafone ότι παρέλαβαν το αίτημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 20 minutes ago, dasnowy said: Πόση ώρα παίρνει να γίνει η ενεργοποίηση από φορητότητα; Στις 10:24 ολοκληρώθηκε το αίτημα και στις 10:30 ήρθε μήνυμα από τη vodafone ότι παρέλαβαν το αίτημα. Από τις 16:00 και μετά έχουν λάβει την επιβεβαίωση και μπορούν να σε ενεργοποιήσουν. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Τελικά το σήμα δεν έπεσε ποτέ από την κάρτα της vodafone. Μου έστειλαν email στις 18:04 ότι έγινε και να κάνω επανεκκίνηση. Έκανα επανεκκίνηση και τώρα έχει σήμα η cosmote και όχι η vodafone. 6,5 ώρες πήρε. 11:24 έκανα το αίτημα αλλά είχα λάθος το ρολόι του κινητού. 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Από τις 16:00 και μετά έχουν λάβει την επιβεβαίωση και μπορούν να σε ενεργοποιήσουν. Μήπως ξέρεις για αίτημα φορητότητας που έκανα σήμερα το απόγευμα μετά τις 16:00 πότε θα ενεργοποιηθεί; Αύριο πάλι μετά τις 16:00 ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και πρωί; Το έχει λάβει η vodafone το αίτημα. Τα αιτήματα προχωράνε και το Σάββατο; Δεν με αφήνει να κάνω αίτημα για πάνω από 1 νούμερο ταυτόχρονα και θέλω να δω πως να τα χωρίσω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 2 ώρες πριν, dasnowy said: Μήπως ξέρεις για αίτημα φορητότητας που έκανα σήμερα το απόγευμα μετά τις 16:00 πότε θα ενεργοποιηθεί; Αύριο πάλι μετά τις 16:00 ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και πρωί; Το έχει λάβει η vodafone το αίτημα. Τα αιτήματα προχωράνε και το Σάββατο; Δεν με αφήνει να κάνω αίτημα για πάνω από 1 νούμερο ταυτόχρονα και θέλω να δω πως να τα χωρίσω. Μετά από 6 εργάσιμες ώρες (από τη στιγμή που έλαβε το αίτημα η vd) η cosmote έχει δικαίωμα να σε ενεργοποιήσει. Όπως και στην άλλη σύνδεση. Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ Η εταιρεία οφείλει να επιβεβαιώσει την παραλαβή της αίτησης. Στη συνέχεια, προωθεί την αίτηση στην υφιστάμενη εταιρεία, η οποία πρέπει να την εξετάσει εντός 6 εργάσιμων ωρών, και εφόσον δεν συντρέχει λόγος απόρριψης, να την κάνει αποδεκτή. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 2 ώρες πριν, dasnowy said: Τελικά το σήμα δεν έπεσε ποτέ από την κάρτα της vodafone. Μου έστειλαν email στις 18:04 ότι έγινε και να κάνω επανεκκίνηση. Έκανα επανεκκίνηση και τώρα έχει σήμα η cosmote και όχι η vodafone. 6,5 ώρες πήρε. 11:24 έκανα το αίτημα αλλά είχα λάθος το ρολόι του κινητού. Μήπως ξέρεις για αίτημα φορητότητας που έκανα σήμερα το απόγευμα μετά τις 16:00 πότε θα ενεργοποιηθεί; Αύριο πάλι μετά τις 16:00 ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και πρωί; Το έχει λάβει η vodafone το αίτημα. Τα αιτήματα προχωράνε και το Σάββατο; Δεν με αφήνει να κάνω αίτημα για πάνω από 1 νούμερο ταυτόχρονα και θέλω να δω πως να τα χωρίσω. Αύριο θα γίνει επεξεργασία και το απόγευμα θα ενεργοποιηθείς. Τώρα αν κάνεις νέο αίτημα αύριο μετά τις 13:00-14:00 το αίτημα θα επεξεργαστεί από τον πάροχο δότη την επόμενη εργάσιμη μέρα. Άρα η επεξεργασία και ενεργοποίηση πάει για Δευτέρα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 On 28/7/2025 at 10:27 ΜΜ, elkons said: Εμένα λειτούργησε το 1+1 τη προηγούμενη εβδομάδα στο κατάστημα στο Κρυονέρι. Μήπως πήγες σε ΣΕΑ; Έχω άλλον έναν κωδικό. Φτιάχνω τον κωδικό. Κάνω αποθήκευση. Μπαίνω στο site του Everest. Μου λέει ότι ο κωδικός ΔΕΝ είναι συμβατός 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Καλησπέρα έκανα αίτημα για να μεταφέρω τον αριθμό μου σε φοιτητικό, μέσω της εφαρμογής και μου έγραψε θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του αιτήματος σας. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει; Επίσης μπορούμε να επικοινωνήσουμε ώστε να να μάθουμε ποτέ θα γίνει η μετατροπή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts