Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Who knows? Μάλλον, θα πρέπει κάποια εταιρεία να κάνει το πρώτο βήμα και στη συνέχεια να ακολουθήσουν και οι άλλες πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται και φέτος, γιατί με αυτή τη προσφορά μπήκαν μέσα.. Γιατί, λοιπόν, να κάνουν πάλι το ίδιο από τη στιγμή που έχουν πακέτα και με περισσότερα λεπτά ομιλίας από τα 1000 (Call Them All Plus);;

αλλο τα 3 ευρω ομως και αλλο τα 7

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αλλο τα 3 ευρω ομως και αλλο τα 7

Μπορεί τα λεφτά να είναι περισσότερα, όμως και οι τρεις εταιρείες έχασαν πολλά λεφτά με τη συγκεκριμένη προσφορά και δεν πιστεύω να την ξανακάνει καμία πόσο μάλλον η Wind που έχει και χρέη, αλλά η Wind είναι η μόνη που ξεκινάει καλές προσφορές και οι άλλες ακολουθούν.. Anyway, θα δούμε τι θα γίνει κι'αυτό το μήνα και μετά θα ξέρουμε (γιατί πέρσι οι συγκεκριμένη προσφορά άρχισε να διαφημίζετε τέλη Δεκέμβρη και άρχισε αρχές Γενάρη).. :)

Μπορεί τα λεφτά να είναι περισσότερα, όμως και οι τρεις εταιρείες έχασαν πολλά λεφτά με τη συγκεκριμένη προσφορά και δεν πιστεύω να την ξανακάνει καμία πόσο μάλλον η Wind που έχει και χρέη, αλλά η Wind είναι η μόνη που ξεκινάει καλές προσφορές και οι άλλες ακολουθούν.. Anyway, θα δούμε τι θα γίνει κι'αυτό το μήνα και μετά θα ξέρουμε (γιατί πέρσι οι συγκεκριμένη προσφορά άρχισε να διαφημίζετε τέλη Δεκέμβρη και άρχισε αρχές Γενάρη).. :)

Για την προσφορα της χρονιας λετε? Γιατι νομιζω οτι αρχισε Φλεβάρη....

Για την προσφορα της χρονιας λετε? Γιατι νομιζω οτι αρχισε Φλεβάρη....

δεν θυμαμαι ποτε ακριβως, παντως σιγουρα οχι δεκεμβριο. πρεπει να ηταν τελη φεβρουαριου

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν θυμαμαι ποτε ακριβως, παντως σιγουρα οχι δεκεμβριο. πρεπει να ηταν τελη φεβρουαριου

Σωστο! Επομενως μην βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασμα αν 1η Ιανουαριου δεν δουμε παρομοια προσφορα...κανεις δεν ξερει!

Σωστο! Επομενως μην βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασμα αν 1η Ιανουαριου δεν δουμε παρομοια προσφορα...κανεις δεν ξερει!

ακριβως, προσωπικα η λογικη μου μου λεει οτι φετος οι οποιες προσφορες θα βγουνε νωριτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

η προσφορα της χρονιας ξεκινησε τις διαφημισεις απο 7 περιπου Ιανουαριου και μαθαμε τι ηταν στις αρχες Φλεβαρη...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Για πρωτη φορα σε ολη τη χρονια,αναγκαστηκα και εβαλα καρτα τελευταια στιγμη του μηνα (30/11 23:20) ειχα ξεχασει κιολας και οτι αλλαζε στις 30 ο μηνας.. ενω στο f2g μπηκε κανονικα η καρτα,στο whats up φοβομουν οτι θα αντιμετωπισω τα ιδια προβληματα που ακουγα κι εδω.

Και οντως ετσι εγινε, προσπαθουσα μεχρι τις 12 να τη περασω,οταν ολοκληρωνοταν η διαδικασια δεν εκανε τιποτα. εστειλα και με sms 2-3 φορες. Και η επιβεβαιωση ηρθε 12:08 :confused:

Και την επομενη μερα το μεσημερι,εστειλα μηνυμα υπολοιπου και λεει:

"εχεις 663' & 0 sms προς ολο τον κοσμο του whats up που ληγουν στις 16/2/

-264 απο τη μοναδικη προσφορα του whats up"

εστειλα ξανα μετα απο πολυ ωρα, και τοτε ελεγε οτι δεν εχω καθολου χρονο,ουτε videoκλησεις ,ουτε sms για whats up.

Να παρω στο 1313 μπας και βγει ακρη? Πιο πολυ η αναμονη μου τη δινει στο τηλεφωνικο κεντρο.

μπορω να ανανεωσω τον χρονο ομιλιας αλλου καρτοκινητου? εχω τους κωδικους των καρτων και θελω να τις περασω σε αλλο καρτοκινητο. υπαρχει τροπος?
[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορω να ανανεωσω τον χρονο ομιλιας αλλου καρτοκινητου? εχω τους κωδικους των καρτων και θελω να τις περασω σε αλλο καρτοκινητο. υπαρχει τροπος?

Πάρε από σταθερό ή κινητό άλλης εταιρείας στο 6971001314 ή αν έχεις σύνδεση Cosmote κάλεσε δωρεάν το 1314.

Πάρε από σταθερό ή κινητό άλλης εταιρείας στο 6971001314 ή αν έχεις σύνδεση Cosmote κάλεσε δωρεάν το 1314.

μπορεις να το στειλει με μηνυμα τους κωδικους στον παραληπτη του καρτοκινητου, και να τους περασει αυτος, αν τελικα δεν κανεις κατι με τα τηλ, που σου εδωσαν παραπανω

Ακόμα κι αν κάνουν κάποια καλή προσφορά και για φέτος, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα συνεχίσω με το What's Up. 1ον γιατί βαρέθηκα να κυκλοφορώ με 2 κινητά και 2ον γιατί μόλις χθές άλλαξα το συμβόλαιό μου από Cosmote 240 που ήταν και πήγα στο Cosmote Απεριόριστα 35 όπου πλέον έχω 1500' προς όλα τα σταθερά και όλα τα Cosmote (όχι όπως το What's Up που ψαχνόμασταν να βεβαιωθούμε αν ο άλλος έχει What's Up ή Cosmo-κάρτα ή συμβόλαιο ή ξερω-γω-τι), 1500 sms επίσης προς όλα τα Cosmote και επιπλέον 100' προς την κόκκινη και τη μπλε εταιρία. Βλέπει κανείς κανένα λόγο να συνεχίσω με το What's Up...;

Ακόμα κι αν κάνουν κάποια καλή προσφορά και για φέτος, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα συνεχίσω με το What's Up. 1ον γιατί βαρέθηκα να κυκλοφορώ με 2 κινητά και 2ον γιατί μόλις χθές άλλαξα το συμβόλαιό μου και πήγα στο Cosmote Απεριόριστα 35 όπου πλέον έχω 1500' προς όλα τα σταθερά και όλα τα Cosmote (όχι όπως το What's Up που ψαχνόμασταν να βεβαιωθούμε αν ο άλλος έχει What's Up ή Cosmo-κάρτα ή συμβόλαιο ή ξερω-γω-τι), 1500 sms επίσης προς όλα τα Cosmote και επιπλέον 100' προς την κόκκινη και τη μπλε εταιρία. Βλέπει κανείς κανένα λόγο να συνεχίσω με το What's Up...;

Όχι.. Το ίδιο θα κάνουν και αυτοί που θα επιλέξουν τα Καρτοσυμβόλαια (λόγω της προσφοράς)..

Ακόμα κι αν κάνουν κάποια καλή προσφορά και για φέτος, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα συνεχίσω με το What's Up. 1ον γιατί βαρέθηκα να κυκλοφορώ με 2 κινητά και 2ον γιατί μόλις χθές άλλαξα το συμβόλαιό μου από Cosmote 240 που ήταν και πήγα στο Cosmote Απεριόριστα 35 όπου πλέον έχω 1500' προς όλα τα σταθερά και όλα τα Cosmote (όχι όπως το What's Up που ψαχνόμασταν να βεβαιωθούμε αν ο άλλος έχει What's Up ή Cosmo-κάρτα ή συμβόλαιο ή ξερω-γω-τι), 1500 sms επίσης προς όλα τα Cosmote και επιπλέον 100' προς την κόκκινη και τη μπλε εταιρία. Βλέπει κανείς κανένα λόγο να συνεχίσω με το What's Up...;

Στην παρούσα φάση όχι αλλά σε λίγες μέρες ναι...;)

Όχι.. Το ίδιο θα κάνουν και αυτοί που θα επιλέξουν τα Καρτοσυμβόλαια (λόγω της προσφοράς)..

Ακριβώς. Πιστεύω πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις (δήλωση στοιχείων στα καρτοκινητά, καινούριοι φόροι/νταβαντζιλίκια στα καρτοκινητά, οικονομικότεροι και πιο ευέλικτοι όροι στα συμβόλαια), πάρα πολύς κόσμος θα στραφεί στα συμβόλαια όπου πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σε σύγκριση με τα καρτοκινητά. Σε αντίθεση με αυτό που γινόταν μέχρι πριν από κάποια χρόνια όπου τα καρτοκινητά είχαν πιο ξεκάθαρους όρους. Αυτό μάλλον επιδιώκουν και οι εταιρίες οι οποίες σαφώς και έχουν περισσότερα κέρδη από τα συμβόλαια. Τα καινούρια συμβόλαια μιλούν από μόνα τους! Προσωπικά από μένα... Από 1/1/2010, bye bye What's Up... :dance:

Γιατί, τι θα γίνει σε λίγες μέρες;; Πες μας, alany, μην μας κρατάς σε αγωνία... :what:

Γιατί, τι θα γίνει σε λίγες μέρες;; Πες μας, alany, μην μας κρατάς σε αγωνία... :what:

Μάλλον εννοεί ότι θα τελειώσουν και τα τελευταία 1000' + 1000 sms μου από την κάρτα που έβαλα το Νοέμβριο... Μη ψαρώνεις! :lol:

Ακριβώς. Πιστεύω πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις (δήλωση στοιχείων στα καρτοκινητά, καινούριοι φόροι/νταβαντζιλίκια στα καρτοκινητά, οικονομικότεροι και πιο ευέλικτοι όροι στα συμβόλαια), πάρα πολύς κόσμος θα στραφεί στα συμβόλαια όπου πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σε σύγκριση με τα καρτοκινητά. Σε αντίθεση με αυτό που γινόταν μέχρι πριν από κάποια χρόνια όπου τα καρτοκινητά είχαν πιο ξεκάθαρους όρους. Αυτό μάλλον επιδιώκουν και οι εταιρίες οι οποίες σαφώς και έχουν περισσότερα κέρδη από τα συμβόλαια. Τα καινούρια συμβόλαια μιλούν από μόνα τους! Προσωπικά από μένα... Από 1/1/2010, bye bye What's Up... :dance:

Και μάλιστα, η ελάχιστη χρέωση ανά κλήση για τα συμβόλαια είναι στα 45" και όχι στα 3'. Άρα δίνονται πιο πολλές σύντομες κλήσεις. Θα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία ( αν η Cosmote ενδιαφέρεται για τα καρτοκινητά της ).

Και μάλιστα, η ελάχιστη χρέωση ανά κλήση για τα συμβόλαια είναι στα 45" και όχι στα 3'. Άρα δίνονται πιο πολλές σύντομες κλήσεις. Θα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία ( αν η Cosmote ενδιαφέρεται για τα καρτοκινητά της ).

Αν και είμαι ορκισμένος συνδρομητής της Cosmo από το 1997 (εκτός από ένα μικρό διαλειματάκι ενός έτους όπου "αποστάτησα" και πήγα στην κόκκινη εταιρία), θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Cosmo, αν και ανέκαθεν είχε και έχει τα καλύτερα και τα πιο συμφέροντα συμβόλαια με τους πιο ξεκάθαρους όρους και τις πιο φανερές χρεώσεις, από πλευράς καρτοκινητής δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά εκεί στο Μαρούσι... Γι' αυτό κι εγώ τους κουνάω το μαντήλι και κρατάω μόνο το πράσινο συμβόλαιό μου... Τέλος η καρτοκινητή για μένα.- :rolleyes:

ειναι πολλα που σε κανουν να μενεις σε ενα καρτοκινητο... αμα ειναι να φοβαμαι μηπως παθω αυτο που επαθε ο φιλος με ενεργοποιημενο το 40αρι MB cosmote my view και τον χρεωσανε με τριψηφιο αριθμο ευρο για κινησεις στο web που επρεπε να ειναι τσαμπα κτλ κτλ.Αυτα δε θελω

Δεν είναι τόσο ανησυχητικό Νίκο. Φυσικά κι εγώ μέσω του καρτοκινητού μπαίνω στο wapa, αλλά είχα wireless internet στη σύνδεση συμβολαίου ( απλά δεν το χρησιμοποιώ πολύ και γι'αυτό έκρινα σκόπιμο να το απενεργοποιήσω ). Φτάνει να κάνεις σωστά τις ρυθμίσεις στο κινητό για να ξέρεις με ποιο προφίλ "βγαίνεις" στο internet και να ελέγχεις τον όγκο που διακινείται. Εδώ με βοηθά πολύ το htc με τις εφαρμογές που του έχω βάλει, καθώς δίνει πλήρη ενημέρωση για τη διακίνηση δεδομένων. Πάντως, σε σχέση με αυτό που ανέφερε ο stefidis, και μόνο το απεριόριστα15 να βάλει κάποιος με καρτοκινητό, είναι καλυμμένος. Απλά δεν θα μπορούν να τον καλούν "δωρεάν" οι what's up φίλοι του ( λύνεται όμως με μια dual sim και w.u. για δεύτερη γραμμή, αυτό σκέφτομαι να κάνω ).

Εχω ενα καρτοκινητό με 20 € μέσα περίπου. Μπορώ να μεταφέρω τις μονάδες αυτές σε άλλο καρτοκινητό γιατί θέλω να το καταργήσω?

Εχω ενα καρτοκινητό με 20 € μέσα περίπου. Μπορώ να μεταφέρω τις μονάδες αυτές σε άλλο καρτοκινητό γιατί θέλω να το καταργήσω?

Ναι, μπορείς. Θα καλέσεις στο cs της Cosmote (1313) και θα ζητήσεις να μεταφερθούν τα λεφτά σου σε άλλο καρτοκινητό. Ενδέχεται να σου ζητήσουν και τον πενταψήφιο κωδικό που είναι πάνω στη ζελατίνα που βρισκόταν η κάρτα Sim, γι'αυτό μάθε τον ώστε να γίνει σωστά η δουλειά σου.. :)