Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατανοητό, αλλά ποιά θεωρείται προηγούμενη ημέρα; Η προηγούμενη της 19/10, δηλαδή η 18/10;
Αν λήγει στις 19/10 12:00 θα τραβήξει στις 18/10. Τα mb σου τι ημερομηνία έχουν; και αυτά 19/10;

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν λήγει στις 19/10 12:00 θα τραβήξει στις 18/10. Τα mb σου τι ημερομηνία έχουν; και αυτά 19/10;
18/10 την ώρα που ενεργοποιήθηκε το πακέτο, τα sms 19/10 την ώρα που ενεργοποιήθηκε. Είναι λίγο μπερδεμένα, πρέπει να τα κοιτάξουν ξανα. Για αυτό προτείνει να ορίσεις μέρα ανανέωσης μια μέρα πριν από την λήξη των πακέτων.

18/10 την ώρα που ενεργοποιήθηκε το πακέτο, τα sms 19/10 την ώρα που ενεργοποιήθηκε. Είναι λίγο μπερδεμένα, πρέπει να τα κοιτάξουν ξανα. Για αυτό προτείνει να ορίσεις μέρα ανανέωσης μια μέρα πριν από την λήξη των πακέτων.
Τότε καλό θα είναι να έχεις μόνιμα επαρκές υπόλοιπο μέσα για να μην κινδυνέψεις να χάσεις τα mb. Να είσαι μια κάρτα μπροστά

Τα λεπτά προς όλους λήγουν την 12:00 ώρα της 19/10.

Τα mb λήγουν την 15:44 ώρα της 19/10.

Τα sms προς όλους λήγουν την 23:59 ώρα της 19/10.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αυτόματη ανανέωση σε € και στο πακέτο γίνεται κάθε 30 μέρες. Το πακέτο έχει διάρκεια 31. Οπότε αν έχεις αυτόματη ανανέωση θα τραβάει λεφτά στις 18/10, ενώ το πακέτο λήγει 19/10. Αν δεν έχεις αυτόματη ανανέωση με την χρεωστική σου και έχεις μόνο αυτόματη ενεργοποίηση στο πακέτο, θα προσπαθήσει να τραβήξει στις 18/10 τα λεφτά. Αν δεν έχει υπόλοιπο, θα περιμένει να βάλεις καρτα.

Κατανοητό.

Η αυτόματη ανανέωση σε € και στο πακέτο γίνεται κάθε 30 μέρες. Το πακέτο έχει διάρκεια 31. Οπότε αν έχεις αυτόματη ανανέωση θα τραβάει λεφτά στις 18/10, ενώ το πακέτο λήγει 19/10. Αν δεν έχεις αυτόματη ανανέωση με την χρεωστική σου και έχεις μόνο αυτόματη ενεργοποίηση στο πακέτο, θα προσπαθήσει να τραβήξει στις 18/10 τα λεφτά. Αν δεν έχει υπόλοιπο, θα περιμένει να βάλεις καρτα.

τι εννοεις αυτοματη ανανεωση με την χρεωστικη σου;

δηλαδη αυτοματη ανανεωση χρονου ομιλιας; .

Το play now unlimited συνεχίζει να μη δουλεύει! Εκανα σκρηνσοτ χθες βραδυ, είδα λίγο youtube (απο το app, χωρις tethering) και το πρωι ειδα -150mb απο το υπολοιπο γενικου ίντερνετ. Δεν σερφαρισα πουθενά αλλού.

Λόγω βλάβης στο σταθερό τηλέφωνο, μου έδωσε η Cosmote 10GB για ένα μήνα. Δώρο άδωρο όμως, διότι για να τα χρησιμοποιήσω αυτά, πρέπει πρώτα να καταναλώσω όλα τα υπόλοιπα ΜΒ που έχω, καθώς αυτά λήγουν τελευταία.

Τουλάχιστον, υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τον άλλο μήνα, ώστε να μην τα χάσω;

Στο μήνυμα ενεργοποίησης τους, αναφέρονται ως πακέτο δωρεάν 10GB για ένα μήνα.

Λόγω βλάβης στο σταθερό τηλέφωνο, μου έδωσε η Cosmote 10GB για ένα μήνα. Δώρο άδωρο όμως, διότι για να τα χρησιμοποιήσω αυτά, πρέπει πρώτα να καταναλώσω όλα τα υπόλοιπα ΜΒ που έχω, καθώς αυτά λήγουν τελευταία.

Ακριβώς τα ίδια μου έκανε το καλοκαίρι. Απαράδεκτοι στην cosmote. Απλά έπρεπε να κάνουμε όλοι καταγγελία που μας έτυχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Είστε σοβαροί; Καταγγελία λόγω βλάβης; Και ενώ σου έδωσε gb; Τους όρους των συμβολαίων δεν τους διαβάζει κανείς;

Sent from my moto g(6) play

Είστε σοβαροί; Καταγγελία λόγω βλάβης; Και ενώ σου έδωσε gb; Τους όρους των συμβολαίων δεν τους διαβάζει κανείς;

Sent from my moto g(6) play

Οι οροι συμβολαιου, εαν ειναι καταχρηστικοι, δεν ισχύουν. Οσες υπογραφές και να έχεις βάλει. Γράφω από εμπειρια.

Από πού προέρχονται τα προηγούμενα mb? είναι από ανανέωση ή από κάποιο πακέτο? θα πρέπει να κάνεις ακριβώς την ίδια κίνηση (ανανέωση ή αγορά πακέτου) ώστε να μεταφερθούν στον επόμενο μήνα τα υπόλοιπα.

Βάλε mb από τα άλλα πακέτα ώστε να πάνε πιο πισω και να καταναλώνεις από τα 10gb που σε εδωσαν δώρο.

Οι οροι συμβολαιου, εαν ειναι καταχρηστικοι, δεν ισχύουν. Οσες υπογραφές και να έχεις βάλει. Γράφω από εμπειρια.
Τι καταχρηστικό υπάρχει στην πιθανότητα να συμβεί βλάβη που είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί; Σε αυτόν τον όρο αναφέρομαι, που υπάρχει στα συμβόλαια σταθερής. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να κάνεις καταγγελία είναι δικαίωμά σου, αλλά για να την δεχτεί η ΕΕΤΤ πρέπει να σου έχει απαντήσει σε κάποιο αίτημα ο πάροχος και να μην σε ικανοποιεί η απάντηση. Από τη στιγμή που έδωσε κάτι για να στο αντισταθμίσει όσο γίνεται, θα κάνεις καταγγελία για τι ακριβώς; Θα ζητήσεις χρήματα ως αποζημίωση λόγω της βλάβης; Κάνε το αν το πιστεύεις, και μετά από την απάντηση του παρόχου τότε κάνε καταγγελία αν νομίζεις ότι είναι βάσιμη. Το να πετάς την λέξη καταγγελία για ψύλλου πήδημα είναι απλά γελοίο. Και αν γίνονται τόσο πολλές με αυτόν τον τρόπο, τι να πω. Ίσως είναι και λογικό από μια μεριά να μην ασχολείται σοβαρά η ΕΕΤΤ.

Sent from my XT1580

Τι καταχρηστικό υπάρχει στην πιθανότητα να συμβεί βλάβη που είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί; Σε αυτόν τον όρο αναφέρομαι, που υπάρχει στα συμβόλαια σταθερής. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να κάνεις καταγγελία είναι δικαίωμά σου, αλλά για να την δεχτεί η ΕΕΤΤ πρέπει να σου έχει απαντήσει σε κάποιο αίτημα ο πάροχος και να μην σε ικανοποιεί η απάντηση. Από τη στιγμή που έδωσε κάτι για να στο αντισταθμίσει όσο γίνεται, θα κάνεις καταγγελία για τι ακριβώς; Θα ζητήσεις χρήματα ως αποζημίωση λόγω της βλάβης; Κάνε το αν το πιστεύεις, και μετά από την απάντηση του παρόχου τότε κάνε καταγγελία αν νομίζεις ότι είναι βάσιμη. Το να πετάς την λέξη καταγγελία για ψύλλου πήδημα είναι απλά γελοίο. Και αν γίνονται τόσο πολλές με αυτόν τον τρόπο, τι να πω. Ίσως είναι και λογικό από μια μεριά να μην ασχολείται σοβαρά η ΕΕΤΤ.

Sent from my XT1580

Εγώ απάντησα στο ποστ σου που αναφέρεσαι στους όρους συμβολαίου.

Σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να μας δουλεύουν και με ένα απλό 'συγγνωμη' να τους κάνουμε και αγάλματα. Ας μάθει ο παροχος επιτέλους να συμπεριφερεται πιο επαγγελματικά. Οι βλάβες λόγω έλλειψης συντήρησης είναι αξίες καταγγελίας. Απλά σου πετάνε ένα 'βλαβη' και εσύ θέλεις να τους πούμε και 'ευχαριστώ', λες και εμείς δουλεύουμε για αυτούς και όχι αυτοί για εμάς. Πρέπει επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία μας και να απαιτούμε αυτά που πληρώνουμε. Δηλαδή ο ελληναρας παροχος είναι ο έξυπνος που δεν έχει αρκετούς τεχνικούς και ο ευρωπαιος παροχος είναι το κορόιδο που πληρώνει τεχνογνωσία και σωστή συντήρηση;

ΥΓ: εάν ο επαγγελματίας δε δεχτεί κυρώσεις και δεν του κοστίσει το λάθος του, δεν θα έχει λόγο να καλυτερευσει και οι ίδιες βλάβες θα επαναληφθουν.

Edited by Mikakilo

Βάλε mb από τα άλλα πακέτα ώστε να πάνε πιο πισω και να καταναλώνεις από τα 10gb που σε εδωσαν δώρο.
Το μόνο εύκολο για να βάλω είναι από το πάρε μοίρασε. Για τα άλλα πρέπει να βάλω κάρτα και πακέτο, που σημαίνει ότι στην τελική, θα τα πληρώσω.

Αν τα προηγούμενα mb προέρχονται από πάρε μοίρασε θα μεταφερθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπως λες, θα πρέπει να βάλεις κάρτα ή και πακέτο.

Oι βλάβες είναι κάτι προβλέψιμο , εκτός αν μιλάμε για φυσικό φαινόμενο.

Οσο καλύτερα συντηρείς το δίκτυο και προβλέπεις τόσο λιγότερες θα έχεις ... απόλυτα λογικό να υπάρχει κάποια αποζημίωση για βλάβες, και αυτή δεν πρέπει να είναι κάτι που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης, ή που θα τον αναγκάσει να πληρώσει λεφτά για να εκμεταλευτεί το δώρο του.

Εγώ απάντησα στο ποστ σου που αναφέρεσαι στους όρους συμβολαίου.

Σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να μας δουλεύουν και με ένα απλό 'συγγνωμη' να τους κάνουμε και αγάλματα. Ας μάθει ο παροχος επιτέλους να συμπεριφερεται πιο επαγγελματικά. Οι βλάβες λόγω έλλειψης συντήρησης είναι αξίες καταγγελίας. Απλά σου πετάνε ένα 'βλαβη' και εσύ θέλεις να τους πούμε και 'ευχαριστώ', λες και εμείς δουλεύουμε για αυτούς και όχι αυτοί για εμάς. Πρέπει επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία μας και να απαιτούμε αυτά που πληρώνουμε. Δηλαδή ο ελληναρας παροχος είναι ο έξυπνος που δεν έχει αρκετούς τεχνικούς και ο ευρωπαιος παροχος είναι το κορόιδο που πληρώνει τεχνογνωσία και σωστή συντήρηση;

ΥΓ: εάν ο επαγγελματίας δε δεχτεί κυρώσεις και δεν του κοστίσει το λάθος του, δεν θα έχει λόγο να καλυτερευσει και οι ίδιες βλάβες θα επαναληφθουν.

Οκ, όπως νομίζετε. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω τόσο εύκολα πως μια βλάβη στο σταθερό δίκτυο είναι κάτι τόσο προβλέψιμο και εξαρτάται από την συντήρηση του δικτύου. Επειδή ακριβώς εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον και έχοντας αλλάξει 3 παρόχους οι βλάβες χάρη στις οποίες δεν είχα τηλέφωνο και internet είναι κάτω από όσες μπορώ να μετρήσω με τα δάχτυλα του ενός χεριού, δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι τόσο μεγάλη ευθύνη του παρόχου και η αιτία είναι η έλλειψη συντήρησης. Φυσικά και είναι δύσκολο όταν σου συμβαίνει, αλλά όταν το επόμενο πρωί έχει επιλυθεί, δεν μπορώ να έχω αξίωση για κάτι άλλο, όταν στους όρους που έχω αποδεχθεί μου έχει αναφορά για κάτι τέτοιο. Και να μην μου είχε δηλαδή, σιγά τα αυγά.

Ο επαγγελματίας δεν νομίζω ότι είναι σωστό να εξαρτάται από το σταθερό και μόνο. Φυσικά θα έχει και κινητό. Χώρια που με την λογική αυτή θα έπρεπε αν χάνει "δουλειά" λόγω της αδυναμίας επικοινωνίας να ζητάει αποζημίωση ακόμη και όταν το κινητό δεν πιάνει. Γελοίο το βρίσκω.

Sent from my SM-G970F

Εγω βρισκω γελοιο τόσες μέρες η κοσμοτε να μην μπορει να φτιαξει το play now unlimited και δινω τσαμπα 15ευρω για απεριοριστο Youtube! Η εξυπηρέτηση πελατών τους παει απο το κακο στο χειρότερο! Αν τους πάρω σήμερα τηλέφωνο, θα μου πουν "μα εχετε mb" και άντε να τους δώσω να καταλάβουν οτι ειναι αγορασμενο εβδομαδιαιο πακετο για να μπορει να ειναι ενεργο το απεριόριστο! Ισως επιτηδες βαζουν ατομα που δεν μπορουν για να τα παρατούμε και να μην ασχολουμαστε.

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει στο παρελθόν περιπτώσεις που δεν έπρεπε να καταναλώνει δεδομένα, είτε speedtest σε server ΟΤΕ είτε play now σε tethering, που αλλάζοντας συσκευή σταμάτησε να καταναλώνει.

Sent from my SM-G970F

Το software που αποφασίζει απο ποιο πακετο θα "τραβηξει" data η χρηση youtube βρίσκεται στην Κοσμοτε, οχι στη συσκευη μου. Μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι γενικό προβλημα και θα ειδοποιηθω με μηνυμα.

Σωστα, η Cosmote μετράει την κίνηση όχι η συσκευή σου. Και για αυτό όταν κάνεις hotspot δεν καταναλώνει από τα γενικής χρήσης.

Όσο για την αναφορά γιατί να γίνει καταγγελία όταν σου πουλάνε συγκεκριμένη υπηρεσία και το έχεις δοκιμάσει 3 φορές και αντί για απεριόριστο youtube παίρνεις 10gb είναι για καταγγελία. Άλλο πράγμα αγοράζεις άλλο σου δίνουν. Αποδεδειγμένα έχει πρόβλημα το unlimited και είμαστε αρκετοί που αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα.