Jump to content

Andreas1980

Members
  • Δημοσιεύσεις

    394
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Andreas1980

  1. Καλημέρα. Μια ερώτηση: Θέλω να πάρω καινούριο νούμερο What's up. Συμφέρει περισσότερο να πάω σε κατάστημα, να το παραγγείλω από τη σελίδα τους ή είναι το ίδιο; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Τα 8ψήφια πού μπορούμε να τα κάνουμε tracking; Η δική μου παραγγελία γράφει το 17 Track ότι 9 Μαρτίου έφυγε από Κίνα και έκτοτε καμία κίνηση.
  3. Είναι διπλή τιμή το EU. Με το Priority direct mail δε θα έχω σίγουρα θέμα τελωνείου;
  4. Καλησπέρα. Μια ερώτηση: Θέλω να κάνω την πρώτη μου παραγγελία από Banggood μέσω Κίνας. Τι επιλέγω; Priority direct mail ή EU Priority line; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Στο Α71 της συζύγου φαίνεται κανονικά η ρύθμιση;
  6. Δε μου εμφανίζεται ούτε εκεί. Το ξέρω ότι χρεώνεται κανονικά, αλλά αφού χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς τα SMS, γιατί να μην το ενεργοποιήσω;
  7. Καλησπέρα! Σήμερα ρύθμισα το νεοαποκτηθέν Α51 της συζύγου και είδα ότι στα μηνύματα έχει τη ρύθμιση για Rich Communications. Message+ όπως το λέει η Cosmote. Η ίδια ρύθμιση υπάρχει και στο Α51 ενός φίλου. Στο δικό μου Α71 δεν τη βλέπω πουθενά. Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων > Συνομιλία. Σε εσάς υπάρχει κάτι ή πρέπει να περιμένουμε αναβάθμιση;
  8. Ναι και δεν το βλέπει με τίποτα. Υπάρχουν και κριτικές στο Skroutz γι'αυτό το πράγμα, τις οποίες όμως δεν έλαβα υπόψη μου, δυστυχώς.
  9. Νέος κάτοχος κι εγώ του Α71. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμάκι οθόνης, που να λειτουργεί το αποτύπωμα; Έβαλα αυτό της Spigen. Πολύ καλό, αλλά αποτύπωμα μηδέν.
  10. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη συμβουλή σας σε δύο θεματάκια. Σκέφτομαι να πάρω το Note 9 Pro στη σύζυγο. 1. Στην αρχή του νήματος είχα διαβάσει για ασυμβατότητα της μπάντας του 4G+ στα ελληνικά δίκτυα. Συνεχίζει να υφίσταται αυτό ή διορθώθηκε με κάποια αναβάθμιση; 2. Θεωρείτε ότι συγκριτικά με τo Samsung A71, με το οποίο είναι παρόμοια τηλέφωνα, αξίζει η αγορά του Redmi; (Δεν είχα ποτέ Xiaomi). Τέλος, υπάρχει κάτι που σας χαλάει ή θα πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Μόλις κατέβηκε και εγκαταστάθηκε το καινούριο update. Νέα watchfaces, πολλά εκ των οποίων παραμετροποιήσιμα. 2 επιπλέον οθόνες AOD. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο μέχρι τώρα.
  12. Έφτασε προχθές και το δικό μου. Πολύ ωραίο και ποιοτικό. Χρόνια πολλά σε όλους!
  13. Κι εγώ το ίδιο, αλλά δεν το βλέπω να έρχεται. Τελευταία ημερομηνία παράδοσης είναι η Πέμπτη και ακόμα είναι στην Αγγλία.
  14. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δε μου βγάζει κάτι ο σύνδεσμος. Είναι εύκολο μια φωτογραφία για να το ψάξω; Edit: Το βρήκα. Ωραίο φαίνεται. Στον Αλή έχω δει πιο οικονομικά, αλλά σίγουρα ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
  15. Έχει πάρει κανείς ασημί μπρασελέ που να ταιριάζει στο χρώμα του ρολογιού;
  16. Αν το έχεις αγοράσει από το Amazon.
  17. Φωτιές μας άναψες με το amazon. Ήθελα να περιμένω να πέσει η τιμή του εδώ στα 200€, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι πολύ καλή ευκαιρία. Πότε πιστεύετε ότι θα έχει εδώ στην Ελλάδα τέτοια τιμή; Κατά το Πάσχα; Ξέρετε αν οι συσκευασίες του καφέ από το εξωτερικό περιλαμβάνουν το μαύρο λουράκι;
  18. Απ'ότι έχω δει στο YouTube, τα μοντέλα με το καφέ λουράκι, έχουν στη συσκευασία μέσα και το μαύρο. Απλά επιβεβαίωση θέλω.
  19. Στη συσκευασία περιεχόταν και το μαύρο λουράκι; Το μαύρο με την ασημί κάσα ταιριάζουν; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  20. Duty Free δε σημαίνει χωρίς φόρους; Μόλις διάβασα αυτό στο Tomtop. Ισχύει; ,duty free shipping means that we have already paid tax in advance for you.so there will be no duty for you anymore.please also note"duty free shipping " when make this order.
×
×
  • Create New...