bill33 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Και απο την σελίδα της https://www.cosmote.gr/hub/ αφού συνδεθείς πας στο https://www.cosmote.gr/selfcare και εκεί στις συνδέσεις -κινητή εχει την Ενεργοποίηση Υπηρεσίων οπου επιλέγεις τι θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Έκανα κ γω εκκαθάριση, ήρθε η προσφορά, την ενεργοποιησα και έχουν περάσει 5 ώρες και δεν είχα καμμία απάντηση ή χρέωση. Τίποτα ακόμη. Άρχισε η Κοσμοτε να γίνεται πιο αργή και από τη Wind... ΥΓ: τα έλαβα 03:00 Edited June 18, 2018 by survivorgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τελικα αυτη η προσφορα των 5gb με 2€ δεν ειναι για ολους, σωστα; Εγω δεν εχω δει τιποτα στην εφαρμογη, ουτε ελαβα ποτε sms. Κριμα και θα με βολευε πολυ ειδικα αν το εκαναν μεχρι 23/6 που ειδα πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 χαχαχα παλι αλλαξε το login στην cosmote; καταλαβα, παλι θα μεινουμε κανα μηνα χωρις εφαρμογη! η εφαρμογη κολλημενη και σε εμενα και σε συναδελφο και βλεπω στο site οτι αλλαξε εντελως το login! edit: μπηκα απ το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τελικα αυτη η προσφορα των 5gb με 2€ δεν ειναι για ολους, σωστα; Εγω δεν εχω δει τιποτα στην εφαρμογη, ουτε ελαβα ποτε sms. Κριμα και θα με βολευε πολυ ειδικα αν το εκαναν μεχρι 23/6 που ειδα πιο πανω. Σωστα,δοκιμασε να σβησεις και να ξαναβαλεις το whats up app. Χθες το εβαλα το μεσημερι αλλα τα 5GB και τα 2€ μου τα πηρε χθες στις 3 το βραδυ.Τελος καλο ολα καλα. Μου ειχε ερθει και πριν μεχρι 14/6 αλλα δεν μπορεσα να το βαλω. Για οσους το πηραν μεχρι 14/6,το ξαναβγαζει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εγώ που δεν έχω αυτόματη ανανέωση χρόνου κάθε μήνα, μπορώ να κρατήσω τυχόν εναπομήναντα λεπτά και ΜΒ απο τον προηγούμενο μήνα; Και πότε ακριβώς πρέπει να γίνει αυτό; Αν γίνεται και παράδειγμα με συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ευχαριστώ :) Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εμφανίστηκε εις διπλούν σε μένα, θα το πάρω για να φεύγουν τα ψιλά που έχω μέσα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εγω την ενεργοποίησα σήμερα την προσφορά με τα 5GB και μεσα σε μισή ωρα ήλθε η ειδοποιηση με το sms οτι ενεργοποιήθηκε. Δεν ρισκαρα να την αφήσω για πολύν καιρό πάλι... Τελεια προσφορά,ελπίζω να επαναληφθεί στο μέλλον! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μου ήρθε νέα προσφορά μόλις. Το play now unlimited στα 7.5 από 15 ευρώ Στο μεταξύ έχω 12000mb από πάρε μοίρασε εντελώς δωρεάν που δεν ληγουν ποτέ και περιμένουν να πάρω τις προσφορές που δίνουν. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 +1 και σε μένα το ίδιο. Μόνο που σήμερα έβαλα το cosmote tv go σε laptop και δεν το έχω πια σε android. Κρίμα, θα με βόλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 ε οχι και δεν ληγουν ποτε, πρεπει να τα ανανεωνεις για να μην ληγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 ε οχι και δεν ληγουν ποτε, πρεπει να τα ανανεωνεις για να μην ληγουν 100mb να στείλεις τα ανανεώνεις. Και στέλνω πάνω από 3 4gb κάθε μήνα με πάρε μοίρασε εντελώς δωρεάν. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Επιβεβαιώνω. Μόλις μου ήρθε και εμένα προσφορά για το Play Now Unlimited. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Πολύ καλή η προσφορά, αλλά εάν δεν έχεις συνδρομή ote go δεν μπορείς να δεις το ποδόσφαιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Aυτή η τιμή είναι σαφώς πιο συμφέρουσα για 70kb/sec ταχύτητα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Aυτή η τιμή είναι σαφώς πιο συμφέρουσα για 70kb/sec ταχύτητα..Και πάλι πολλά είναι για 70κb και 480p σαβούραανάλυση. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Επειδή δε βλέπω να έρχεται ποτέ η προσφορά με τα 5GB, βγαίνει άκρη με το τηλέφωνο ή να μην μπω καν στον κόπο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Λογικά δεν είναι για όλους. Για επικοινωνία παρεπιπτόντως πλεον το chat λειτουργεί και για θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες της γραμμής και με μικρότερη αναμονη σε σχέση με το τηλέφωνο.(παλιά δεν γινόταν καθώς δεν δεχονταν έλεγχο προσωπικών δεδομένων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εγώ την πήρα την προσφορά και στα δύο νούμερα what's up που έχω (κινητό και mobile WiFi hotspot). Μόνο που επειδή το κανονικό πακέτο μου λήγει 1 Ιουλίου, τρώει κατά προτεραιότητα απ' αυτό κι όχι απ' την προσφορά. Βλακεία μεγάλη... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εγώ την πήρα την προσφορά και στα δύο νούμερα what's up που έχω (κινητό και mobile WiFi hotspot). Μόνο που επειδή το κανονικό πακέτο μου λήγει 1 Ιουλίου, τρώει κατά προτεραιότητα απ' αυτό κι όχι απ' την προσφορά. Βλακεία μεγάλη... :what:Πάντα έτσι το κάνει η cosmote κανονικά τέτοιου είδους πακέτα θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εγώ την πήρα την προσφορά και στα δύο νούμερα what's up που έχω (κινητό και mobile WiFi hotspot). Μόνο που επειδή το κανονικό πακέτο μου λήγει 1 Ιουλίου, τρώει κατά προτεραιότητα απ' αυτό κι όχι απ' την προσφορά. Βλακεία μεγάλη... :what: καλημέρα, το ειχα παθει με αυτό που βαζω με τα 700MB κάθε μηνα, αναγκαστικα να κανω ποιο νωρις ανανεωση του για να παει ποιο μετα ώστε να τρωει από καποια προσφορα που ειχα τοτε. Αυτά είναι κουτοπονηριες της κάθε εταιρειας για να βαζεις πακετα και καρτες παλιο το κολπο…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το Λογικό είναι να καταναλώνει το πακέτο που λήγει πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Πάντως, ρε παιδιά, εμένα στο MyCosmote app δεν εμφανίζονται όλα τα νούμερα που έχω στην κατοχή μου. Εμφανίζεται ένα κινητό που δεν χρησιμοποιώ πια, ένα σταθερό (και τα δύο στο όνομα μου), ένα κινητό στο όνομα της μάνας μου που είχα περάσει με κάποιο τρόπο στο app, ενώ άλλα 3 κινητά που έχω επιβεβαιωμένα από την εξυπηρέτηση πελατών στο όνομα μου, δεν εμφανίζονται καθόλου. Κι επειδή έχω διαβάσει ότι έχει να κάνει με τον ΑΦΜ, δεν θυμάμαι να έχω περάσει το ΑΦΜ στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Τι μπορεί να παίζει; Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει κάτι για το παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν περνας αφμ στην εφαρμογη. Περνας το νουμερο και σου ζηταει στοιχεια μετα. Αριθμο δελτίου ταυτότητας και ονοματεπώνυμο ζητάει,για αφμ δεν θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ένωση χθες μου έσκασε κανονικά η προσφορά για το unlimited για τα 5gb πουθενά. Έκανα εκκαθάριση μνήμης, απεγκατάσταση εγκατάσταση και τώρα δεν μου εμφανίζει ούτε για το unlimited Έλεος κάπου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts