Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, takpanos said:

Ουτε αυτοί μπόρεσαν και ανοιξαν ticket

Και εμένα το ίδιο. Δεν μπορώ να το προσθέσω στο Cosmote app και άνοιξαν τικετ 

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, akis8607 said:

4 ώρες πριν, takpanos said:

Ουτε αυτοί μπόρεσαν και ανοιξαν ticket

Είναι καινούργιες οι συνδέσεις σας;

15 ώρες πριν, opmgls said:

Είναι καινούργιες οι συνδέσεις σας;

Ναι νεος αριθμος 10 ημερων

Παιδιά μια απορία. 

Μπορώ να παραγγείλω απευθείας μέσω site μια νέα κάρτα με νέο αριθμό σε μορφή eSIM? Ή πρέπει υποχρεωτικά να έρθει φυσική και ύστερα να τη μετατρέψω σε ηλεκτρονική;

42 minutes ago, panos.k2 said:

Παιδιά μια απορία. 

Μπορώ να παραγγείλω απευθείας μέσω site μια νέα κάρτα με νέο αριθμό σε μορφή eSIM? Ή πρέπει υποχρεωτικά να έρθει φυσική και ύστερα να τη μετατρέψω σε ηλεκτρονική;

Δεν μπορείς να παραγγείλεις esim. Παραλαμβανεις κανονική και μετά κάνεις την αλλαγή. 

On 23/5/2026 at 6:34 ΜΜ, takpanos said:

Εγώ δεν μπορώ να διαχειριστώ τον εξτρα αριθμό μου μέσα από την εφαρμογή της cosmote. Εκανα απεγκατασταση εφαρμογής καθώς και εκκαθάριση αλλα τιποτα.

Τον εχω σαν magenta αλλα να του βαλω λεφτα δε μπορω αφου δεν υπαρχει μεσα στην εφαρμογή 

Ως δια μαγείας απο σημερα ειδα τον εξτρα αριθμο μεσα στις ρυθμισεις και τον προσθεσα. Ολα καλα λοιπον. 

On 23/5/2026 at 10:25 ΜΜ, akis8607 said:

Δες το αν μπήκε. Εμένα το ειδα απο σημερα στην εφαρμογή 

Edited by takpanos

48 minutes ago, takpanos said:

Ως δια μαγείας απο σημερα ειδα τον εξτρα αριθμο μεσα στις ρυθμισεις και τον προσθεσα. Ολα καλα λοιπον. 

Όταν λες "ως δια μαγείας" εννοείς ότι δεν εποικοινώνησες το θέμα αυτό με κανέναν τρόπο στην εξυπηρέτηση πελατών;

32 minutes ago, opmgls said:

Όταν λες "ως δια μαγείας" εννοείς ότι δεν εποικοινώνησες το θέμα αυτό με κανέναν τρόπο στην εξυπηρέτηση πελατών;

Η αλήθεια ειναι οτι δε γνωρίζω αν εκαναν κατι. Ειχα επικοινωνία πριν μερες με τη κοσμοτε και ειχαν ανοιξει ticket. Απλα ξαφνιάστηκα που ειδα τον αριθμό μεσα στις ρυθμισεις πλεον και μου εδωσε δυνατότητα να τον προσθεσω

Edited by takpanos

16 minutes ago, takpanos said:

Η αλήθεια ειναι οτι δε γνωρίζω αν εκαναν κατι. Ειχα επικοινωνία πριν μερες με τη κοσμοτε και ειχαν ανοιξει ticket. Απλα ξαφνιάστηκα που ειδα τον αριθμό μεσα στις ρυθμισεις πλεον και μου εδωσε δυνατότητα να τον προσθεσω

Το λογικό είναι ότι αφού άνοιξε ticket κάποια/ος το φρόντισε.
Μου είχε συμβεί και εμένα πριν 3 μήνες με νέο νούμερο whatsup και ήμουν δύο ώρες με την εξυπ/πελατών στο chat. Τελικά την άλλη μέρα έφτιαξε.

11 ώρες πριν, takpanos said:

Δες το αν μπήκε. Εμένα το ειδα απο σημερα στην εφαρμογή 

Σε ποιο σημείο στις ρυθμίσεις;

Ήρθε Update στο What's Up APP. Ελπίζω να έχουν διορθώσει τα προβλήματα με την είσοδο, κάθε φορά ID..

Λίγο πιο γρήγορο φαίνεται, η γραμματοσειρά πιο μεγάλη.

17 ώρες πριν, akis8607 said:

Σε ποιο σημείο στις ρυθμίσεις;

Δίπλα απο σύμβολο +...εχει ενα κουμπι οπου διαχειρίζεται τα νούμερα σου. Εκει μεσα μου εμφανίστηκε ο νέος αριθμος

On 26/5/2026 at 11:38 ΠΜ, opmgls said:

Το λογικό είναι ότι αφού άνοιξε ticket κάποια/ος το φρόντισε.
Μου είχε συμβεί και εμένα πριν 3 μήνες με νέο νούμερο whatsup και ήμουν δύο ώρες με την εξυπ/πελατών στο chat. Τελικά την άλλη μέρα έφτιαξε.

Χτες αργά μου έστειλαν αυτο που έλεγες. Μου έγραψαν: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΘEMA ΠOY ΠPOEKYΨE ΣXETIKA ME TO MY COSMOTE EXEI ΔIEYΘETHΘEI. MΠOPEITE ΠΛEON NA ΔIAXEIPIZEΣTE TIΣ ΣYNΔEΣEIΣ ΣAΣ MEΣA AΠO TO COSMOTE APP. 

EYXAPIΣTOYME.

Καλησπέρα παιδιά κ σορρυ για το οφτοπικ.ΕΙμαι εξωτερικό κ με έχει τρελάνει ο Γερμανός να μου στέλνει σμσ με προσφορές κλπ.Πως το σταματάω εντελώς?

Έχει σύνδεσμο μέσα στο μήνυμα με επιλογές επικοινωνίας. Το πατάς και ρυθμίζεις ανάλογα 

Cdb1z1n.md.jpg

Στην αδελφή μου το έστειλαν 21,90€.

Τσεκάρετε και εσείς, λογικά έχουν στείλει σε αρκετούς σήμερα.

Εμένα μου το έστειλαν με 22,41 για 18 μήνες.

Η ερώτηση μου είναι. Αυτή είναι τελική τιμή ή επειδή έχω και σταθερό cosmote θα μου πάει μείον 10% έκπτωση άρα 20,17;

Screenshot_20260527-224403.png

5 ώρες πριν, josuts said:

Καλησπέρα παιδιά κ σορρυ για το οφτοπικ.ΕΙμαι εξωτερικό κ με έχει τρελάνει ο Γερμανός να μου στέλνει σμσ με προσφορές κλπ.Πως το σταματάω εντελώς?

Εγώ τους πήρα τηλ στο κατάστημα, μόλις μου έστειλαν μήνυμα. Είχα πάνω από 5 & λεπτά , για να μου σβήσουν τα καταχωρημένα στοιχεία.
ΟΙ Αθεόφοβοι μου είχαν στείλει μήνυμα πρωτοχρονιά για μπαταρίες. 

1 ώρα πριν, _NikitaS_ said:

Εμένα μου το έστειλαν με 22,41 για 18 μήνες.

Η ερώτηση μου είναι. Αυτή είναι τελική τιμή ή επειδή έχω και σταθερό cosmote θα μου πάει μείον 10% έκπτωση άρα 20,17;

Screenshot_20260527-224403.png

20,38Ε συγκεκριμένα. Αν έχεις άλλο συμβόλαιο κινητής στο magenta παίρνεις επιπλέον έκπτωση.