leo06 Δημ. Τετάρτη στις 07:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:29 πμ 18 minutes ago, saviano said: Αλλαγες στο cosmote app...φαινεται να "επιστρεφει" το +10% στις ανανεωσεις για συνδυασμο σταθερης και κινητης αλλα με περιορισμο 4 αριθμων, Ίσχυε και τώρα με ανανέωση απο 18 ευρώ το 10% 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. Τετάρτη στις 07:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:37 πμ (edited) 14 minutes ago, leo06 said: Ίσχυε και τώρα με ανανέωση απο 18 ευρώ το 10% A! Από 18€ και πάνω το πήγανε; οκ. Και έψαχνα να βρώ γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μου δίνει ολόκληρα τα 13€ που βάζω. 🤑 Edited Τετάρτη στις 07:44 πμ by pavlidisc 3 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Τετάρτη στις 07:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:42 πμ (edited) 5 minutes ago, pavlidisc said: A! Από 18€ και πάνω το πήγανε; οκ. Και έψαχνα να βρώ γιατί τον τελευταίο καιρό μου δεν μου δίνει ολόκληρα τα 13€ που βάζω. 🤑 Έχουν προσθέσει -5€ στο ΒΟΧ σε παραγγελίες από 20 και πάνω. Edited Τετάρτη στις 07:42 πμ by leo06 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:24 πμ Είναι μόνο για μένα τελικά ή για όλους μας τελικά; 😏 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. Τετάρτη στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:41 μμ 15 ώρες πριν, opmgls said: Θεωρητικά θα μπορούσες να έχεις χρησιμοποιήσει το αίτημα για 100Gb δώρο στο άλλο whatsup προκειμένου να συμφωνήσεις για κάνεις συμβόλαιο. Τώρα μετά την απομακρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ντάξει, δεν είναι σίγουρο ότι θα το δεχόντουσαν. Υπήρχαν κάποιες πιθανότητες. Εντάξει, δεν πήγε καν το μυαλό μου εκεί ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Βασικά στο άλλο έχω 180gb μαζεμένα, οπότε εντάξει, δεν είναι ότι κάτι θα μου λείψει. Σήμερα έγινε και η μετατροπή σε συμβόλαιο. Ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια είχα χωρίς συμβόλαιο. Στα sms που ήρθαν για να με ενημερώσουν ότι βρίσκομαι πλέον στο gigamax unlimited, ήρθε και ένα ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης στο 80%. Αυτό δεν ήταν μια υπηρεσία ότι σε ενημέρωνε ότι είχες καταναλώσει το 80% του χρόνου ομιλίας ή των δεδομένων του προγράμματός σου; Εδώ τώρα που είναι unlimited τι ρόλο παίζει; Εκτός αν εννοεί για τα 2000sms του μήνα. 4 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Σήμερα μου ήρθε η sim για τη φορητότητα είναι καλύτερα να την ενεργοποιήσω σήμερα ή τη Δευτέρα και γίνεται μόνο μέσω του app του What's up; Μόλις γίνει η ενεργοποίηση πρέπει να βάλω κάρτα ή μπορώ να αργήσω κάποιες μέρες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Παρασκευή στις 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:31 μμ 54 minutes ago, Sakis077 said: Σήμερα μου ήρθε η sim για τη φορητότητα είναι καλύτερα να την ενεργοποιήσω σήμερα ή τη Δευτέρα και γίνεται μόνο μέσω του app του What's up; Μόλις γίνει η ενεργοποίηση πρέπει να βάλω κάρτα ή μπορώ να αργήσω κάποιες μέρες; WU app και cosmote app. Δεν είσαι υποχρεωμένος να βάλεις αμέσως κάρτα. Μπορείς να το καθυστερήσεις *(στο 2μηνο χάνετε το υπόλοιπο και στο 3μηνο μπαίνει φραγή) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Παρασκευή στις 02:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:39 μμ 3 minutes ago, vslk said: WU app και cosmote app. Δεν είσαι υποχρεωμένος να βάλεις αμέσως κάρτα. Μπορείς να το καθυστερήσεις *(στο 2μηνο χάνετε το υπόλοιπο και στο 3μηνο μπαίνει φραγή) Ξέχασα να αναφέρω ότι η sim έρχεται χωρίς κάρτα παίζει κάποιο ρόλο αυτό για την πρώτη ανανέωση; Αν κάνω ενεργοποίηση πχ τη Δευτέρα μπορώ να βάλω κάρτα στο τέλος του μήνα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:55 μμ 8 minutes ago, Sakis077 said: Ξέχασα να αναφέρω ότι η sim έρχεται χωρίς κάρτα παίζει κάποιο ρόλο αυτό για την πρώτη ανανέωση; Αν κάνω ενεργοποίηση πχ τη Δευτέρα μπορώ να βάλω κάρτα στο τέλος του μήνα; Δεν θα έχεις θέμα με την 1η ανανέωση. Ναι, μπορείς να βάλεις κάρτα όποτε θέλεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Παρασκευή στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:04 μμ 2 minutes ago, vslk said: Δεν θα έχεις θέμα με την 1η ανανέωση. Ναι, μπορείς να βάλεις κάρτα όποτε θέλεις. Είναι εύκολη η διαδικασία για ενεργοποίηση της sim μέσω του app γιατί έχω διαβάσει ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται φωτογραφία της ταυτότητας και μια φωτό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση δεν ήξερα ότι η πρώτη ανανέωση δεν έχει χρονικό περιορισμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Παρασκευή στις 03:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:32 μμ 10 minutes ago, Sakis077 said: Είναι εύκολη η διαδικασία για ενεργοποίηση της sim μέσω του app γιατί έχω διαβάσει ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται φωτογραφία της ταυτότητας και μια φωτό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση δεν ήξερα ότι η πρώτη ανανέωση δεν έχει χρονικό περιορισμό. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία. Ακριβώς, την ταυτότητα σου και μία selfie. Ουσιαστικά είναι το τρίμηνο, για να μη μπει φραγή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:29 μμ On 14/5/2025 at 2:24 ΜΜ, elkons said: Είναι μόνο για μένα τελικά ή για όλους μας τελικά; 😏 Πρέπει να ισχύει για όσους είναι σε σχήμα Cosmote ONE (Magenta ONE νταξει το ίδιο μου είναι.. ) Εώς 18/5 βλέπω ενεργοποίηση 🙂 Φαίνεται σε άλλον με ενεργό σχήμα ONE; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:33 μμ On 14/5/2025 at 10:42 ΠΜ, leo06 said: Έχουν προσθέσει -5€ στο ΒΟΧ σε παραγγελίες από 20 και πάνω. αυτό το box το έχουν στα app πρώτη λίστα με τα πικάντικα κοτόπουλα & λιχουδιές αλλά στην Κέρκυρα δεν έχει έρθει, έμεινα με την λιγούρα 🥒 🤪 On 7/5/2025 at 5:24 ΜΜ, elkons said: Οι έρευνες στο What's Up ποτέ δεν έδιναν data όπως στο COSMOTE App. Αλλά εάν είναι να τη πάρουν υπόψιν τους (σιγά μη δουν τα σχόλια) πείτε τίποτε για το Animation στο άνοιγμα 50 ώρες κάνει ενώ δε κολλάει μετά. το WU βλέπω δεν έχει πλέον το animation στην αρχή πού ανοίγει το app ... μάλλον θα το διάβασαν & το έφτιαξαν, μπράβο 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:58 μμ 23 minutes ago, babis3g said: αυτό το box το έχουν στα app πρώτη λίστα με τα πικάντικα κοτόπουλα & λιχουδιές αλλά στην Κέρκυρα δεν έχει έρθει, έμεινα με την λιγούρα Καλύτερα. Και εμείς που το έχουμε έχει χάσει πολλές από τις προσφορές που είχε και πλέον ακόμα και χωρίς το 5€ συμφέρει να χρησιμοποιείς τα site και τις εφαρμογές των καταστημάτων (ή τηλεφωνική παραγγελία φυσικά) 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:36 μμ (edited) Αυτή η κάρτα που έρχεται όταν γίνεται η αίτηση για φορητοτητα στο WU έχει κάποια ημερομηνία λήξης ή μπορεί να γίνει και μετά από μήνες (με την εκάστοτε προσφορά της εποχής να υποθέσω)? Edited Παρασκευή στις 08:36 μμ by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 2 μήνες τώρα στην cosmote και κάθε φορά που θέλω να ανανεώσω έχουν προβλήματα τα συστήματα πληρωμής τους. Έτσι είναι ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Δοκιμάζω και από what's up και cosmote εφαρμογή. Πας να πληρώσεις και σου βγάζει μια απαρχαιωμένη έκδοση android σε browser ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση της σελίδας. Απαράδεκτοι, όντας και φορείς του license για cosmote payments. Edited 18 ώρες πριν by EllinikoNisi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 19 ώρες πριν, babis3g said: το WU βλέπω δεν έχει πλέον το animation στην αρχή πού ανοίγει το app ... μάλλον θα το διάβασαν & το έφτιαξαν, μπράβο Ποια έκδοση έχεις; εγώ ακόμα τα έχω. Στο Playstore φαίνεται η 8 Μαΐου και στο app Version 4.54.1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts