vslk Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, georgemg said: Καλημερα το πακετο της whats up Spring Offer με τα απεριοριστα data για ενα μηνα 13.5 euro τι περιορισμο εχει ? οριο κοφτη Καλημέρα! Γενικά, δεν έχει κάποιο "κόφτη", δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα κάτι τέτοιο, αλλά στις λεπτομέρειες γράφει και το εξής: Edited 28 Απριλίου by vslk 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, vslk said: Καλημέρα! Γενικά, δεν έχει κάποιο "κόφτη", δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα κάτι τέτοιο, αλλά στις λεπτομέρειες γράφει και το εξής: Αυτό ή παρόμοιο κείμενο το γράφουν όλες οι εταιρείες. Edited 28 Απριλίου by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, vslk said: Καλημέρα! Γενικά, δεν έχει κάποιο "κόφτη", δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα κάτι τέτοιο, αλλά στις λεπτομέρειες γράφει και το εξής: Εννοεί εάν έχεις ήδη για παράδειγμα 2GB πίσω από τα απεριόριστα ενεργό πακέτο δεν θα φάει αυτά αλλά τα απεριόριστα. Αυτό εννοεί. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Απλά για να το γνωρίζουν όσοι έχουν βρεθεί στην ίδια περίπτωση με εμένα. Έκανα το λάθος και αντί να ενεργοποιήσω Giga Week έβαλα το Unlimited 4ΣΚ και ζήτησα εάν γίνεται να επιστραφεί το πακέτο και την επιστροφή του υπολοίπου. Η απάντηση είναι ΝΑΙ γίνεται, υπάρχει η δυνατότητα αυτή και έγινε αρκετά γρήγορα η διαδικασία. 🙂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Απλά για να το γνωρίζουν όσοι έχουν βρεθεί στην ίδια περίπτωση με εμένα. Έκανα το λάθος και αντί να ενεργοποιήσω Giga Week έβαλα το Unlimited 4ΣΚ και ζήτησα εάν γίνεται να επιστραφεί το πακέτο και την επιστροφή του υπολοίπου. Η απάντηση είναι ΝΑΙ γίνεται, υπάρχει η δυνατότητα αυτή και έγινε αρκετά γρήγορα η διαδικασία. 🙂 Το κάνει αυτό η Cosmote. Και στο internet on the go με κάρτα είχα βάλει 250GB με 25 ευρώ. Τελικά δεν πήγαμε στο εξοχικό και ζήτησα ακύρωση. Επέστρεψαν τα λεφτά στην κάρτα αλλά έμειναν τα GB. Το είχα αναφέρει στο σχετικό θέμα, τότε. 4 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 3 minutes ago, MIKU said: Το κάνει αυτό η Cosmote. Και στο internet on the go με κάρτα είχα βάλει 250GB με 25 ευρώ. Τελικά δεν πήγαμε στο εξοχικό και ζήτησα ακύρωση. Επέστρεψαν τα λεφτά στην κάρτα αλλά έμειναν τα GB. Το είχα αναφέρει στο σχετικό θέμα, τότε. Το καλοκαίρι μου είχαν κάνει ανανέωση κατ εξαίρεση! Ήθελα να βάλω πακέτο με απεριόριστα 1 μήνα αλλά για 0,02€ δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω και το υπόλοιπο έληγε σύντομα αλλά δεν ήθελα να ξανά βάλω 13€ ήθελα 8€ σε κατάστημα και ήταν Κυριακή οπότε δεν ήταν εφικτό. Σε λίγες ώρες έστειλαν+1€ για την ενεργοποίηση και την αμέσως επόμενη ημέρα μου ήρθε ξανά υπόλοιπο 13,50€ με πήραν τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση και λόγω της καλής συνεργασίας έγινε ανανέωση κατ εξαίρεση οπότε για ενα μήνα δε πλήρωσα είχα το πακέτο με τα απεριόριστα δηλαδή +13,50€. 4 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 8 minutes ago, elkons said: Το καλοκαίρι μου είχαν κάνει ανανέωση κατ εξαίρεση! Ήθελα να βάλω πακέτο με απεριόριστα 1 μήνα αλλά για 0,02€ δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω και το υπόλοιπο έληγε σύντομα αλλά δεν ήθελα να ξανά βάλω 13€ ήθελα 8€ σε κατάστημα και ήταν Κυριακή οπότε δεν ήταν εφικτό. Σε λίγες ώρες έστειλαν+1€ για την ενεργοποίηση και την αμέσως επόμενη ημέρα μου ήρθε ξανά υπόλοιπο 13,50€ με πήραν τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση και λόγω της καλής συνεργασίας έγινε ανανέωση κατ εξαίρεση οπότε για ενα μήνα δε πλήρωσα είχα το πακέτο με τα απεριόριστα δηλαδή +13,50€. Ενδιαφέρον. 2 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 12 minutes ago, elkons said: Το καλοκαίρι μου είχαν κάνει ανανέωση κατ εξαίρεση! Ήθελα να βάλω πακέτο με απεριόριστα 1 μήνα αλλά για 0,02€ δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω και το υπόλοιπο έληγε σύντομα αλλά δεν ήθελα να ξανά βάλω 13€ ήθελα 8€ σε κατάστημα και ήταν Κυριακή οπότε δεν ήταν εφικτό. Σε λίγες ώρες έστειλαν+1€ για την ενεργοποίηση και την αμέσως επόμενη ημέρα μου ήρθε ξανά υπόλοιπο 13,50€ με πήραν τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση και λόγω της καλής συνεργασίας έγινε ανανέωση κατ εξαίρεση οπότε για ενα μήνα δε πλήρωσα είχα το πακέτο με τα απεριόριστα δηλαδή +13,50€. Και λέει την επόμενη που τελείωσε το πακέτο έκανες αίτηση φορητότητας.. 😂😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 25 minutes ago, elkons said: Απλά για να το γνωρίζουν όσοι έχουν βρεθεί στην ίδια περίπτωση με εμένα. Έκανα το λάθος και αντί να ενεργοποιήσω Giga Week έβαλα το Unlimited 4ΣΚ και ζήτησα εάν γίνεται να επιστραφεί το πακέτο και την επιστροφή του υπολοίπου. Η απάντηση είναι ΝΑΙ γίνεται, υπάρχει η δυνατότητα αυτή και έγινε αρκετά γρήγορα η διαδικασία. 🙂 Είναι χρόνια αυτή η συμπεριφορά για λάθος πακέτα..Έχει τύχει να βάλω λάθος πακέτο και στις 3 εταιρίες όλα αυτά τα χρόνια,είχα την ίδια αντιμετώπιση και από τις 3 και μπράβο τους αν και το θεωρώ λίγο αυτονόητο να επιστραφεί το λάθος.. Άνθρωποι είμαστε Edited 29 Απριλίου by George6633 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 6 minutes ago, cu2goup said: Και λέει την επόμενη που τελείωσε το πακέτο έκανες αίτηση φορητότητας.. 😂😂 Δε το σκέφτηκα 😝 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Εγώ έκανα αλλαγή πακέτου πρώτη φορά από frog σε wu και με χρέωσαν 10€. Όταν ζήτησα επιστροφή ποσού μου είπαν η πρώτη δωρεάν αλλαγή ισχύει μεταξύ wu - cosmokarta. Λες και το frog είναι αυτόνομο δίκτυο ή άλλος πάροχος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 13 minutes ago, EllinikoNisi said: Εγώ έκανα αλλαγή πακέτου πρώτη φορά από frog σε wu και με χρέωσαν 10€. Όταν ζήτησα επιστροφή ποσού μου είπαν η πρώτη δωρεάν αλλαγή ισχύει μεταξύ wu - cosmokarta. Λες και το frog είναι αυτόνομο δίκτυο ή άλλος πάροχος. ΔΕΝ είχες δει πόσο είναι το κόστος? Πλάκα μας κάνεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 22 minutes ago, EllinikoNisi said: Εγώ έκανα αλλαγή πακέτου πρώτη φορά από frog σε wu και με χρέωσαν 10€. Όταν ζήτησα επιστροφή ποσού μου είπαν η πρώτη δωρεάν αλλαγή ισχύει μεταξύ wu - cosmokarta. Λες και το frog είναι αυτόνομο δίκτυο ή άλλος πάροχος. Δεν σου ήρθε πρώτα SMS για τη σχετική χρέωση για την αλλαγή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 50 minutes ago, EllinikoNisi said: Εγώ έκανα αλλαγή πακέτου πρώτη φορά από frog σε wu και με χρέωσαν 10€. Όταν ζήτησα επιστροφή ποσού μου είπαν η πρώτη δωρεάν αλλαγή ισχύει μεταξύ wu - cosmokarta. Λες και το frog είναι αυτόνομο δίκτυο ή άλλος πάροχος. *Μόνο μέσω ΝΕΟ είναι δωρεάν για το frog (Frog-NEO-WU) Edited 29 Απριλίου by vslk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου On 27/4/2025 at 7:26 ΜΜ, cu2goup said: Αν μαζευτούμε 10 άτομα και του δώσουμε από 20€ και μας τα στείλει σε υπόλοιπο;; Εγώ διατίθεμαι πάντως.. θα βρει μία λύση και θα έχουμε κι εμείς αφορολόγητο το 20€.. Αν θυμάμαι καλά, σε αφήνει μέχρι 60€ μηνιαίως για μεταφορά. Το είχα κάνει πέρυσι, αλλά δεν έχω πρόσβαση στον αριθμό τώρα και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω On 26/4/2025 at 10:13 ΠΜ, cu2goup said: Είχα 200GB και απεριόριστα λόγω φορητότητας.. να ξέρετε μην αλλάζετε πακέτο.. χάνεται η προσφορά. Τώρα είσαι για frog. Εκεί θεωρητικά θα είσαι πάλι νέος χρήστης και θα έχεις τα 120 λεπτά ομιλίας, δώρο μηνιαίως 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 12 ώρες πριν, GREGORYMO said: ΔΕΝ είχες δει πόσο είναι το κόστος? Πλάκα μας κάνεις? 12 ώρες πριν, elkons said: Δεν σου ήρθε πρώτα SMS για τη σχετική χρέωση για την αλλαγή; Ναι, το είδα το κόστος. Αλλά νόμιζα ότι ήταν λάθος. Ήξερα πάντα για την πρώτη δωρεάν αλλαγή. Μετά έμαθα για το χαράτσι στο frog. Εάν το ήξερα εξ αρχής προτού στείλω το μήνυμα θα πήγαινα κατευθείαν σε wu, προερχόμενος από φορητότητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Η πρώτη αλλαγη δεν ηταν ποτε δωρεάν απο και προς φρογκ. Ισχύει αυτο που σου ειπαν 13 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Όταν ζήτησα επιστροφή ποσού μου είπαν η πρώτη δωρεάν αλλαγή ισχύει μεταξύ wu - cosmokarta. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, sou_d said: Αν θυμάμαι καλά, σε αφήνει μέχρι 60€ μηνιαίως για μεταφορά. Το είχα κάνει πέρυσι, αλλά δεν έχω πρόσβαση στον αριθμό τώρα και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω Μέχρι 40€ ανά μήνα (4x10€) με χρέωση 0,20€/μεταφορά. Λεπτομέρειες εδώ easy transfer wu 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 4 minutes ago, vslk said: Μέχρι 40€ ανά μήνα (4x10€) με χρέωση 0,20€/μεταφορά. Λεπτομέρειες εδώ easy transfer wu Άρα ο φίλος με τα 210€ που θέλει να στείλει είναι οκ αφού τους 6 μήνες μπορεί να στείλει 240€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 12 minutes ago, vslk said: Μέχρι 40€ ανά μήνα (4x10€) με χρέωση 0,20€/μεταφορά. Λεπτομέρειες εδώ easy transfer wu Ωραίος 6 minutes ago, GREGORYMO said: Άρα ο φίλος με τα 210€ που θέλει να στείλει είναι οκ αφού τους 6 μήνες μπορεί να στείλει 240€. Απλώς θα του πάρει 6 μήνες να τα στείλει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 8 minutes ago, sou_d said: Ωραίος Απλώς θα του πάρει 6 μήνες να τα στείλει Βέβαια στα δίμηνα θα πρέπει να βάλει 13€ για να ΜΗΝ χαθεί το υπόλοιπο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasup Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Καλημέρα Έχει εδώ και μια πενταετία που έχω τελειώσει τις σπουδές και είμαι ακόμα στο φοιτητικό whatsup, μου έρχεται κάθε πρώτη του μήνα το δωρεάν πακέτο mb κλπ. Πρέπει να κάνω κάποια αίτηση απεγγραφής απο το πακέτο, θα έχω κάποιο θέμα αν συνεχίσω να το έχω? Τι ακριβώς ισχύει γενικά? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, kasup said: Καλημέρα Έχει εδώ και μια πενταετία που έχω τελειώσει τις σπουδές και είμαι ακόμα στο φοιτητικό whatsup, μου έρχεται κάθε πρώτη του μήνα το δωρεάν πακέτο mb κλπ. Πρέπει να κάνω κάποια αίτηση απεγγραφής απο το πακέτο, θα έχω κάποιο θέμα αν συνεχίσω να το έχω? Τι ακριβώς ισχύει γενικά? Δεν θα έχεις θέμα, συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς μέχρι να σταματήσει να μπαίνει 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, kasup said: Έχει εδώ και μια πενταετία που έχω τελειώσει τις σπουδές και είμαι ακόμα στο φοιτητικό whatsup, μου έρχεται κάθε πρώτη του μήνα το δωρεάν πακέτο mb κλπ. Πρέπει να κάνω κάποια αίτηση απεγγραφής απο το πακέτο, θα έχω κάποιο θέμα αν συνεχίσω να το έχω? Τι ακριβώς ισχύει γενικά? Γενικά, κανένα θέμα. Εγώ το έχω περισσότερα χρόνια, όπως και πάρα πολλοί άλλοι. Δες εδώ Με τόσες αλλαγές, αυξήσεις, καταργήσεις που έχει κάνει στα καρτοκινητά, αυτό είναι ένα από τα καλά της cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Βέβαια στα δίμηνα θα πρέπει να βάλει 13€ για να ΜΗΝ χαθεί το υπόλοιπο Σωστό και αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts