jkoukos Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Ισχύει σε όλους εκ του κανονισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 σήμερα το πρωί ενεργοποιήθηκε το πακέτο και για το 2ο καρτοκινητό. όλα όπως μου τα είχε πει στο τηλέφωνο. επειδή μου πίστωσαν και 100€ στο what's up, μπορώ να τα μεταφέρω κάπου έστω στο payzy; Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Δε γίνεται να φορτώσεις πραγματικά ευρώ προς χρήση για άλλες αγορές από αλλού μέσω payzy από τα credits που σου έβαλαν στο καρτοκινητό. Δοκίμασε να στείλεις σε άλλο WU με sms στο 1219 το: 5 STO 69xxxxxxxx ή 10 STO 69xxxxxxxx , αν και δε νομίζω ότι γίνεται από τα δωρεάν λόγω προσφοράς, να μας πεις κι εμάς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 φαντάζομαι μπορούμε να γυρίσουμε από φρογκ σε what's up όσο ήμαστε στο cosmote one. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 3 ώρες πριν, tolisfar said: φαντάζομαι μπορούμε να γυρίσουμε από φρογκ σε what's up όσο ήμαστε στο cosmote one. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ για σιγουριά θα ρωτούσα με email εάν όσο είμαι στην προσφορά μπορώ να αλλάξω πακέτο καρτοκινητής χωρίς να χάσω την προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Επειδή δεν θυμάμαι το μήνυμα... ποιο μήνυμα στέλνουμε για να μη μας τρώει ευρώ όταν τελειώνουν τα MB; Για να το κάνει και ένας φίλος μου. Σε wu αριθμό. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 ΜΙ στο 1333 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Έχει κανείς θέμα με τις κλήσεις μέσω VoLTE/ Wi-Fi calling?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 5 minutes ago, zurabi_97 said: Έχει κανείς θέμα με τις κλήσεις μέσω VoLTE/ Wi-Fi calling? Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι μια χαρά λειτουργεί. Τι πρόβλημα έχεις? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Όχι μια χαρά λειτουργεί. Τι πρόβλημα έχεις?Δεν περνάει η κλήση και ρίχνει στο Ε. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 (edited) 2 minutes ago, zurabi_97 said: Δεν περνάει η κλήση και ρίχνει στο Ε. Sent from my iPhone using Tapatalk Μήπως έχει πρόβλημα η περιοχή με το σήμα.Παρε ένα τηλ και ρώτησε.αυτο γίνεται και όταν κάνεις κλήσεις με volte και με vowifi? Έκανες airplane mode?Αν όχι κάνε και αυτό μια μήπως στρωσει. Edited February 28, 2023 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Συνεχιζει να υπαρχει η επιλογή ανανεωσης 10€ στα apps του what's up και cosmote. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Εάν κόψει τα 10Ε κάρτα online πριν την 21/3 (3 μήνες από την ανακοίνωση για αυτό), μπορούμε να ζητήσουμε το υπόλοιπο των ευρώ μας σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν το εφαρμόσει μετά, θα είναι πολύ δύσκολο καθώς θα έχουν περάσει 3 μήνες από την ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Είναι offtopic, αλλά μιας και εδώ συζητήσαμε πολλές φορές για φορητότητα σταθερού, μια ερώτηση για όσους ολοκληρώθηκε ήδη: μου ήρθε σήμερα το πρωί SMS από το ote.gr: (έγω αντικαταστήσει τα προσωπικά μου στοιχεία με *) Quote H ΣYNΔEΣH ME APIΘMO *** EINAI ETOIMH ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH. ΣYNΔEΣTE TO ROUTER ΣAΣ, BEBAIΩΘEITE OTI H ΛYXNIA TOY ONLINE/INTERNET EINAI ANAMMENH, ΣYNΔEΘEITE ΣTO ΔIKTYO TOY ROUTER ΣAΣ KAI ΠPOXΩPHΣTE TH ΔIAΔIKAΣIA HΛEKTPONIKA ΣTO *** . AN H ΣYNΔEΣH ΔEN ENEPΓOΠOIHΘEI AYTOMATA ΘA AKOΛOYΘHΣEI EΠIΣKEΨH TEXNIKOY MAΣ ΣTON XΩPO ΣAΣ ME ΠPOΓPAMMATIΣMENO PANTEBOY. Επισκέφθηκα την ιστοσελίδα που λέει και μου βγάζει: Quote Παρουσιάστηκε πρόβλημα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία; Μίλησα με COSMOTE και μου έκλεισαν ραντεβού για τεχνικό αλλά από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Σε συνέχεια της προσφοράς που πήραν κάποια παιδιά όπως και εγώ με τα κινητά εμένα με frog κανονικά μού έβαλαν τα 1000' δεν χρειάστηκε να το γυρίσω σε κόσμοκάρτα κτλ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά! Και, μια τελευταία ερώτηση, η 10 ευρώ κάρτα παρατείνει όντως κατά δύο μήνες τη λήξη υπολοίπου;Έχω βονταφον σταθερό και whats up. Με πήραν σήμερα τηλ από κοσμοτε.Μου είπαν για 50αρα γραμμή με απεριόριστα σταθερά και 500λ σε κινητά στα 27,90 ευρώ.Μου είπαν για καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ ζήτησα τη προσφορά με τα 1000λ προς όλους και τα 10 ευρώ που δίνει η κοσμοτε στη κάρτα.Μου είπαν εντάξει αλλά μου είπαν πως πρέπει κάθε 2ο μήνα να βάζω λεφτά για να μη μπαίνει φραγή.1. Ισχύει κάτι τέτοιο?2. Αφού τη ρώτησα αν έχει τέλη φορητότητας τότε μου είπε: Ναι έχει 32 ευρώ αλλά στο 2ο λογαριασμό θα αφαιρεθούν. Έτσι είναι και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 8 minutes ago, takpanos said: Έχω βονταφον σταθερό και whats up. Με πήραν σήμερα τηλ από κοσμοτε. Μου είπαν για 50αρα γραμμή με απεριόριστα σταθερά και 500λ σε κινητά στα 27,90 ευρώ. Μου είπαν για καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ ζήτησα τη προσφορά με τα 1000λ προς όλους και τα 10 ευρώ που δίνει η κοσμοτε στη κάρτα. Μου είπαν εντάξει αλλά μου είπαν πως πρέπει κάθε 2ο μήνα να βάζω λεφτά για να μη μπαίνει φραγή. 1. Ισχύει κάτι τέτοιο? 2. Αφού τη ρώτησα αν έχει τέλη φορητότητας τότε μου είπε: Ναι έχει 32 ευρώ αλλά στο 2ο λογαριασμό θα αφαιρεθούν. Έτσι είναι και σε σας? Ζήτα τα όλα γραπτώς στο e-mail σου. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Ζήτα τα όλα γραπτώς στο e-mail σου. Συνήθως σε αυτή τη προσφορά απ' ότι έχω ακούσει δε στα στέλνουν σε email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 3 minutes ago, takpanos said: Συνήθως σε αυτή τη προσφορά απ' ότι έχω ακούσει δε στα στέλνουν σε email Ρίσκο, διότι στο συμβόλαιο μπορεί να γράφει άλλα και να σου πουν ότι δεν κατάλαβες καλά στην τηλεφωνική επικοινωνία. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 59 minutes ago, takpanos said: Έχω βονταφον σταθερό και whats up. Με πήραν σήμερα τηλ από κοσμοτε. Μου είπαν για 50αρα γραμμή με απεριόριστα σταθερά και 500λ σε κινητά στα 27,90 ευρώ. Μου είπαν για καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ ζήτησα τη προσφορά με τα 1000λ προς όλους και τα 10 ευρώ που δίνει η κοσμοτε στη κάρτα. Μου είπαν εντάξει αλλά μου είπαν πως πρέπει κάθε 2ο μήνα να βάζω λεφτά για να μη μπαίνει φραγή. 1. Ισχύει κάτι τέτοιο? 2. Αφού τη ρώτησα αν έχει τέλη φορητότητας τότε μου είπε: Ναι έχει 32 ευρώ αλλά στο 2ο λογαριασμό θα αφαιρεθούν. Έτσι είναι και σε σας? Του αδερφού μου πριν καμία 15 μέρες που έκανε φορητότητα από nova σε cosmote σταθερο, ίντερνετ(100 άρα) έχει απεριόριστα και σε κινητά και σε δύο καρτοκινητα κάθε μήνα 1000 λεπτά και 10 ευρώ για να αγοράσει ότι θέλει πακέτο στα 27,90 τελική τιμή. Πολύ περίεργο ότι θέλουν προσφορές βάζουν. Αυτό που ρωτάς 1. Δεν θα βάζουν κάρτα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο 2. Ισχύει αυτό και στον αδερφό μου Διευκρίνιση Στο πρώτο κινητό μπήκαν την πρώτη μέρα όλα τα μπόνους όταν ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Στο δεύτερο κινητό τον άλλον μήνα θα μπουν μετά από μια ανανέωση και μετά δεν θα βάλει για 24 μήνες κάρτα. Edited March 2, 2023 by panbet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Έχω βονταφον σταθερό και whats up. Με πήραν σήμερα τηλ από κοσμοτε.Μου είπαν για 50αρα γραμμή με απεριόριστα σταθερά και 500λ σε κινητά στα 27,90 ευρώ.Μου είπαν για καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ ζήτησα τη προσφορά με τα 1000λ προς όλους και τα 10 ευρώ που δίνει η κοσμοτε στη κάρτα.Μου είπαν εντάξει αλλά μου είπαν πως πρέπει κάθε 2ο μήνα να βάζω λεφτά για να μη μπαίνει φραγή.1. Ισχύει κάτι τέτοιο?2. Αφού τη ρώτησα αν έχει τέλη φορητότητας τότε μου είπε: Ναι έχει 32 ευρώ αλλά στο 2ο λογαριασμό θα αφαιρεθούν. Έτσι είναι και σε σας?καλύτερα να ρωτήσεις στο παρακάτω νήμα φίλε μου. Αυτά συζητάνε τις τελευταίες μέρες. https://myphone.gr/forum/topic/18647/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Του αδερφού μου πριν καμία 15 μέρες που έκανε φορητότητα από nova σε cosmote σταθερο, ίντερνετ(100 άρα) έχει απεριόριστα και σε κινητά και σε δύο καρτοκινητα κάθε μήνα 1000 λεπτά και 10 ευρώ για να αγοράσει ότι θέλει πακέτο στα 27,90 τελική τιμή. Πολύ περίεργο ότι θέλουν προσφορές βάζουν. Αυτό που ρωτάς 1. Δεν θα βάζουν κάρτα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο 2. Ισχύει αυτό και στον αδερφό μου Διευκρίνιση Στο πρώτο κινητό μπήκαν την πρώτη μέρα όλα τα μπόνους όταν ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Στο δεύτερο κινητό τον άλλον μήνα θα μπουν μετά από μια ανανέωση και μετά δεν θα βάλει για 24 μήνες κάρτα. Ετσι ακριβώς.Και σε εμένα ακόμη στο δεύτερο δεν έχουν μπει ακόμη. Ειναι σίγουρο ότι θέλει μία ανανέωση;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 hour ago, tolisfar said: Ετσι ακριβώς.Και σε εμένα ακόμη στο δεύτερο δεν έχουν μπει ακόμη. Ειναι σίγουρο ότι θέλει μία ανανέωση; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι του είπαν αλλά θα περιμένει μήπως δεν θέλει. Θα το αφήσει μετά από ένα μήνα να δει αν μπουν αυτόματα, αλλιώς θα κάνει αναγκαστικά ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Έτσι του είπαν αλλά θα περιμένει μήπως δεν θέλει. Θα το αφήσει μετά από ένα μήνα να δει αν μπουν αυτόματα, αλλιώς θα κάνει αναγκαστικά ανανέωση.Και εγώ στο περίμενε Και θέλω να τα γυρίσω και σε what's up από φρογκ αλλά θα ρωτήσω πρώτα μην χαθούν τίποτα προσφορές χρήματα κτλ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 5 ώρες πριν, takpanos said: Έχω βονταφον σταθερό και whats up. Με πήραν σήμερα τηλ από κοσμοτε. Μου είπαν για 50αρα γραμμή με απεριόριστα σταθερά και 500λ σε κινητά στα 27,90 ευρώ. Μου είπαν για καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ ζήτησα τη προσφορά με τα 1000λ προς όλους και τα 10 ευρώ που δίνει η κοσμοτε στη κάρτα. Μου είπαν εντάξει αλλά μου είπαν πως πρέπει κάθε 2ο μήνα να βάζω λεφτά για να μη μπαίνει φραγή. 1. Ισχύει κάτι τέτοιο? 2. Αφού τη ρώτησα αν έχει τέλη φορητότητας τότε μου είπε: Ναι έχει 32 ευρώ αλλά στο 2ο λογαριασμό θα αφαιρεθούν. Έτσι είναι και σε σας? Μα δεν ειναι σαν ανανεωση αυτο? Τοτε μαπα το καρπουζι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anivas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 5 ώρες πριν, tolisfar said: Ετσι ακριβώς.Και σε εμένα ακόμη στο δεύτερο δεν έχουν μπει ακόμη. Ειναι σίγουρο ότι θέλει μία ανανέωση; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς την πατήσαμε. Και σε μένα στο δεύτερο δεν έδωσαν τα 10€ +3gb. Το πρώτο πήρε αμέσως τα δώρα του. Σε συνεννόηση τηλεφωνικά μου είπαν ότι θα το κάνουν στο δεύτερο σήμερα - αύριο. Πέρασε και το αύριο και ακόμα τίποτα ! Μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδιναν γραπτά την προσφορά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts