Jump to content

panbet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

panbet's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. 2111903710 με πήραν δεν το σήκωσα και πήρα εγώ μετά και με έδωσαν την προσφορά με τους νέους αριθμούς.
  2. Με πήρα τηλ και με έδωσαν προσφορά δύο καρτοκινητό με 10 ευρώ το καθένα κάθε μήνα 500 λεπτά προς όλους και 25 gb και sms(δεν θυμάμαι). Και με είπε θα είναι για δύο χρόνια αυτό αρκεί να βάζω κάθε μήνα κάρτα 10 ευρώ και θα κρατάει τα 9 ευρώ για το πακέτο αυτό. Νέους αριθμούς μόνο.
  3. Εδώ βλέπω δίνουν και κινητό μαζί δώρο που είδα στο fb αλλά τιμή δεν λένε.
  4. Δεν πήρα χαμπάρι όχι, μετά την επόμενη μέρα ήμουν κανονικά με wifi και την πρώτη κυρία sim(cosmote).
  5. Τώρα που βλέπω τα μηνύματα την Δευτέρα 16:19 το ενεργοποίησα και με ήρθε sms την τρίτη 16:19 που με έγραψε ότι τα απεριόριστα data θα λήξουν απόψε. Οπότε παραπάνω με κράτησε λογικά. Μετά με έρχεται την επόμενη μέρα sms την Τετάρτη 16:19 ότι χρεώθηκα 2 ευρώ για το 1 gb mobile internet. Οπότε δικό μου λάθος ότι ήταν για μια μέρα. Παρόλο που στα sms έγραφε για 24 ώρες. Από ότι κατάλαβα σε αφήνει να κάνεις ανανέωση και μετά την λήξη του πακέτου. Επειδή το έχω για δεύτερο αριθμό δεν το έδωσα σημασία μετά την λήξη του.
  6. Εμένα με χρέωσε 90 λεπτά για μια μέρα και μετά με έφαγε 2 ευρώ αυτόματα επειδή δεν είχα ίντερνετ(είχα μέσα υπόλοιπο). Ήταν καθημερινή πάντως. Λογικά τα σκ μπορεί να είναι 90 λεπτά 48ώρο.
  7. Μια χαρά είναι για δεύτερο αριθμό να βάζεις ένα ευρώ το δίμηνο.
  8. Κανονικά έπρεπε με ένα sms να κάνεις μετατροπή από q σε f2g αλλά τι να πεις.
  9. Και λογικά πάρε καλώδιο ethernet cat 6 και πάνω. Στο skroutz έχει πολλά.
  10. Έτσι του είπαν αλλά θα περιμένει μήπως δεν θέλει. Θα το αφήσει μετά από ένα μήνα να δει αν μπουν αυτόματα, αλλιώς θα κάνει αναγκαστικά ανανέωση.
  11. Του αδερφού μου πριν καμία 15 μέρες που έκανε φορητότητα από nova σε cosmote σταθερο, ίντερνετ(100 άρα) έχει απεριόριστα και σε κινητά και σε δύο καρτοκινητα κάθε μήνα 1000 λεπτά και 10 ευρώ για να αγοράσει ότι θέλει πακέτο στα 27,90 τελική τιμή. Πολύ περίεργο ότι θέλουν προσφορές βάζουν. Αυτό που ρωτάς 1. Δεν θα βάζουν κάρτα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο 2. Ισχύει αυτό και στον αδερφό μου Διευκρίνιση Στο πρώτο κινητό μπήκαν την πρώτη μέρα όλα τα μπόνους όταν ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Στο δεύτερο κινητό τον άλλον μήνα θα μπουν μετά από μια ανανέωση και μετά δεν θα βάλει για 24 μήνες κάρτα.
  12. Παιδιά μπορεί αύριο λόγο αργίας να μπουν. Για να δούμε...
  13. Και εγώ το ίδιο παιδιά, θα πήγαινα με κλειστά μάτια στην cosmote αλλά έχω συμβόλαιο ακόμα 15 μήνες με την nova, και η ρήτρα είναι πολύ μεγάλη.
  14. 5 μήνες που άλλαξα εγώ από vodafone σε frog έκανα αίτηση online στο frog και μετά από 3 μέρες με πήραν τηλ και με είπαν σε 5 εργάσιμες θα μου έρθει η κάρτα sim με κούριερ η στα ΕΛΤΑ. Όταν την πήρα περίμενα 2-3 μέρες να χαθεί το σήμα στη Vodafone και έβαλα την frog κάρτα και ήταν όλα οκ.
  15. Και με τα 10 ευρώ του frog λογικά παίρνεις με 8,90 τα 10gb και 200 προς όλους;καλή φάση αυτό. Εμένα έκανε ο αδερφός μου έχει 4 μέρες που του ενεργοποιήθηκε. Της κόρης του μπήκαν κατέυθειαν τα δωρα, του δικού του ακόμα περιμένει.Εχουν what's up.
×
×
  • Create New...