George6633 Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 20 ώρες πριν, GREGORYMO said: Πόσο θα κρατήσει !! Για όσο κρατήσει είναι πλεονέκτημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Μια προσφορά 100gb για 15μερες που ληγει σήμερα φαίνεται στο app??? Γιατί δν την βλέπω κάπου... Υπάρχει άλλος τρόπος για ενεργοποίηση; πχ sms? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 36 minutes ago, thansof_7 said: Μια προσφορά 100gb για 15μερες που ληγει σήμερα φαίνεται στο app??? Γιατί δν την βλέπω κάπου... Υπάρχει άλλος τρόπος για ενεργοποίηση; πχ sms? Τα ήθελε ο αδερφός μου τα 100GB. Τη χάσαμε την προσφορά. Οι συμφωνίες δεν τηρούνται πλέον στην Κοσμοτέ και οι προσφορές ακυρώνονται μονομερώς και παίρνονται πίσω πρόωρα. Μπάχαλο λέμε. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Εδώ ταχύτητα 4G+ όταν δεν είναι στη μέση τα απεριόριστα. Με απεριόριστα ήμουν στα 70MB όλη μέρα και βράδυ μέρες Πάσχα ήμουν στα 10 20.Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Έχει πάρει κάποιος πρόσφατα SIM από κατάστημα είτε Cosmote ή Γερμανό; Έχω πάει τις τελευταίες εβδομάδες σε 9 καταστήματα και μου είπαν ότι δεν έχουν. Αναγκάστηκα και έκανα αίτηση μέσω της ιστοσελίδας για what's up και δεν βγάζω καμία άκρη για το πότε θα παραλάβω. Έχει περάσει ήδη εβδομάδα από την μέρα που με κάλεσαν για επιβεβαίωση. Θέλω να μεταφέρω έναν αριθμό και όχι καινούργιο. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Εδώ ταχύτητα 4G+ όταν δεν είναι στη μέση τα απεριόριστα. Με απεριόριστα ήμουν στα 70MB όλη μέρα και βράδυ μέρες Πάσχα ήμουν στα 10 20.Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτός είναι και ένας λόγος που δεν πρόκειται να δώσουν τα απεριοριστα GB πολύ φθηνά, γιατί θα σέρνεται το δίκτυο. Και είναι λογικό. Τα torrents θα πάρουν φωτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Just now, pank said: 6 ώρες πριν, king2009 said: Εδώ ταχύτητα 4G+ όταν δεν είναι στη μέση τα απεριόριστα. Με απεριόριστα ήμουν στα 70MB όλη μέρα και βράδυ μέρες Πάσχα ήμουν στα 10 20. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πρόκειται να δώσουν τα απεριοριστα GB πολύ φθηνά, γιατί θα σέρνεται το δίκτυο. Και είναι λογικό. Τα torrents θα πάρουν φωτιά. Δοκιμασα κατεβασμα 15 μερες με τα απεριοριστα με hotspot τις πρωτες μερες ημουν στα 400gb τη μερα. Πασχα επαιζε στη μεση 200gb τη μερα και τελευταιες 5 μερες στα 480gb τη μερα. Τωρα ειναι 2.5 φορες πανω απο την καλυτερη ταχυτητα του 15ημερου. Μπορουν να δωσουν απεριοριστα απλα ας βαλουν cap 1TB. Οποιος θελει να κατεβασει ειναι υποθεση 2 ημερων μετα δεν θα μπορει αλλο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 5 minutes ago, pank said: 6 ώρες πριν, king2009 said: Εδώ ταχύτητα 4G+ όταν δεν είναι στη μέση τα απεριόριστα. Με απεριόριστα ήμουν στα 70MB όλη μέρα και βράδυ μέρες Πάσχα ήμουν στα 10 20. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πρόκειται να δώσουν τα απεριοριστα GB πολύ φθηνά, γιατί θα σέρνεται το δίκτυο. Και είναι λογικό. Τα torrents θα πάρουν φωτιά. Aς περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει και απάντηση απο την cosmote στο cu που απο 13/6 δίνει στο βραδινό του πακέτο απεριόριστα με 6€. Μακάρι και το wu να κάνει το after dark απεριόριστα. Θα κατεβάζουμε με χρονοδιακόπτη 😂 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 2 minutes ago, bbbb said: Aς περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει και απάντηση απο την cosmote στο cu που απο 13/6 δίνει στο βραδινό του πακέτο απεριόριστα με 6€. Μακάρι και το wu να κάνει το after dark απεριόριστα. Θα κατεβάζουμε με χρονοδιακόπτη 😂 Εάν το έκανε και αυτή 20:00 θα ήταν μπόμπα! Αρε κόκκινη! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 17 ώρες πριν, king2009 said: Δοκιμασα κατεβασμα 15 μερες με τα απεριοριστα με hotspot τις πρωτες μερες ημουν στα 400gb τη μερα. Πασχα επαιζε στη μεση 200gb τη μερα και τελευταιες 5 μερες στα 480gb τη μερα. Τωρα ειναι 2.5 φορες πανω απο την καλυτερη ταχυτητα του 15ημερου. Μπορουν να δωσουν απεριοριστα απλα ας βαλουν cap 1TB. Οποιος θελει να κατεβασει ειναι υποθεση 2 ημερων μετα δεν θα μπορει αλλο. Βρε ας δώσουν έστω και 100GB να γίνει μία καλή αρχή και ύστερα θα έρθει η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Μας έχουν βγάλει την ψυχή με αυτά τα άθλια τσιγγούνικα πακέτα των μονοψήφιων GB. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Μια ερώτηση. Για να ενεργοποιήσω το παρακάτω στο γιο μου 17 ετών, πρέπει το νούμερο να είναι στο όνομα του? Γιατί τα καρτοκινητα είναι στο δικό μου όνομα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Όχι, μπορεί να μείνει στο όνομα σου. Απλά δεν θα έχεις την φοροαπαλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Να σε διορθώσω εδώ, μπορεί να έχει την φοροαπαλλαγη εφόσον το δηλώσει στο gov.gr.Έτσι το έχω εγώ. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Ευχαριστώ! Είναι στο όνομα μου, αλλά επειδή το δήλωσα στο gov με τα στοιχεια του παιδιού μου έχει την φόρο απαλλαγή. Οπότε θα το κάνω. Ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί να μου πεί κάποιος ποια είναι τα πιο φτηνά πακέτα ανανέωσης σε νούμερο COSMOKARTA, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις - ίσα ίσα για να διατηρείται το νούμερο και να μην λήξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί να μου πεί κάποιος ποια είναι τα πιο φτηνά πακέτα ανανέωσης σε νούμερο COSMOKARTA, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις - ίσα ίσα για να διατηρείται το νούμερο και να μην λήξει?Μήπως καλύτερα νά πάς frog η ακόμη καλύτερα στην Q?Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 17 ώρες πριν, Lybouros said: Βρε ας δώσουν έστω και 100GB να γίνει μία καλή αρχή και ύστερα θα έρθει η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Μας έχουν βγάλει την ψυχή με αυτά τα άθλια τσιγγούνικα πακέτα των μονοψήφιων GB. Συμφωνώ, αλλά μετά θα γκρινιάζουν αυτοί που θέλουν 500GB τη μέρα 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 2 ώρες πριν, nikiforos_ said: Καλημέρα σε όλους. Μπορεί να μου πεί κάποιος ποια είναι τα πιο φτηνά πακέτα ανανέωσης σε νούμερο COSMOKARTA, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις - ίσα ίσα για να διατηρείται το νούμερο και να μην λήξει? Μεταφορά 5 ευρώ από άλλο καρτοκινητό cosmokarta ή whatsUp . Κάθε 3 μήνες. Αν περάσει το τρίμηνο και μπει φραγή, δεν μπορει πλέον να γίνει μεταφορά , και απαιτείται κανονική ανανέωση των 10 ευρώ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Εχει κανενας εμπειρια απο το αν ισχυει το unlimited των 13.5 ευρω στην περιαγωγη στην Ευρωπη? Το app λεει οτι ισχυουν, το my cosmote απο broswer στο pc λεει οχι. Το ιδιο και στο call to all με τα 600 λεπτα προς ολους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 35 minutes ago, georgemei said: Εχει κανενας εμπειρια απο το αν ισχυει το unlimited των 13.5 ευρω στην περιαγωγη στην Ευρωπη? Το app λεει οτι ισχυουν, το my cosmote απο broswer στο pc λεει οχι. Το ιδιο και στο call to all με τα 600 λεπτα προς ολους. Μονο η κοσμοτέ ξέρει. Στείλε τους μεσεντζερ. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Στο gov.gr8 τι δηλώνουμε ακριβώς για φοροαπαλλαγή; σας έχασαΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 1 ώρα πριν, georgemei said: Εχει κανενας εμπειρια απο το αν ισχυει το unlimited των 13.5 ευρω στην περιαγωγη στην Ευρωπη? Το app λεει οτι ισχυουν, το my cosmote απο broswer στο pc λεει οχι. Το ιδιο και στο call to all με τα 600 λεπτα προς ολους. Για να λέει έστω σε ένα από όλα τα menu’s πως ισχύουν τα λεπτά σε περιαγωγή τότε θα ισχύουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Καλησπέρα σε όλους έκανα και την αντίστοιχη ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν έλαβα απάντηση θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω το εξής. Εχω φοιτητικό πακέτο. Και μέχρι τώρα έβαζα το πακέτο των 7 ευρώ. Από τον επόμενο μήνα θα βάζω των 8,5 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω εάν τα λεπτά και τα mb που μου περίσσεψαν από το πακέτο των 7 ευρώ θα μεταφερθούν στην ανανέωση με το πακέτο των 8,5 ευρώ; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Είχα cosmokarta το πακέτο με τα 10€ και αυτόματη ανανέωση. Ήξερα ότι θα με πήγαιναν στο πακέτο με τα 10.9€, αλλά με ήξερα ότι θα μου έτρωγαν τα ΛΕΠΤΑ προς cosmote. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Έχω ένα φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο Cosmote το οποίο έληξε κι άλλαξε η τιμή κατά πολύ προς τα πάνω. Κάνοντας αίτημα για μετατροπή σε καρτοκινητό, έλαβα κλήση από Cosmote και αντιπρότειναν ένα πακέτο με απεριόριστες κλήσεις προς όλους, δεδομένα 4gb, sms 50, 1€ πίστωση με συνολικό ποσό 17€ (συμπεριλαμβάνονται φόροι, τέλη κλπ).Σε καρτοκινητό Cosmote υπάρχει κάτι καλύτερο ή περίπου ίδιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts