Jump to content

gousias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gousias

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 30

gousias's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δεν έχω καταλάβει, έχει αλλάξει το προνομιακό και πλέον με 13€ προσφέρει όπως αναφέρατε 4gb+400’ ή είναι κάτι άλλο αυτό και πως γίνεται; Εξακολουθεί να ισχύει το 8€ για 1,5gb+1500’ ;
  2. Ναι, πλέον φεύγει ακόμη γρηγορότερα η μπαταρία. Θέλει και 2-3 φορτίσεις την ημέρα.
  3. 95% απανωτά κατεβάσματα με κάθε έκδοση και υποέκδοση…
  4. Άρα να μην προτιμούμε αγορά ταχυφορτιστών όπως Anker Belkin κλπ;
  5. Μάλλον σε ακολουθώ από ότι φαίνεται!!! [emoji38]
  6. Από το μενού που δείχνει το χρόνο κατανάλωσης για κάθε εφαρμογή, μέχρι 24% έχει φτάσει ο safari, μετά το mail και παρακάτω άλλες εφαρμογές του λειτουργικού της Apple. Δηλαδή δεν βλέπω εφαρμογή τρίτου developer. Άρα απαιτείται επανεγκατάσταση με clean install; Μου κάνει εντύπωση που πήρε φόρα τον τελευταίο καιρό στην υπερθέρμανση, δηλαδή ούτε να το φορτίσω δε μπορώ εύκολα, που συνήθως κάνω μικρές φορτίσεις από 30-80%. Ενώ δε, το ξαφνικό ήταν και η μείωση του health που πήγε τόσο σύντομα στο 99% κι αμέσως σε πολύ λίγες μέρες, 3-4 αν θυμάμαι σωστά, κατέβηκε κι άλλο στο 98%. Λες και ξεκλείδωσε λειτουργία διάλυσης!!!
  7. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνεται μεταφορά. Δεν γνωρίζω βέβαια, αλλά και πάλι μου φαίνεται άγνωστο όσο και περίεργο αυτό που λαμβάνω ως μήνυμα.
  8. Ελπίζω να είναι ερώτηση στο κατάλληλο θέμα, έχω μία απορία, συνεχώς λαμβάνω μηνύματα από Cosmote για κατανάλωση στο 80% αλλά και στο 100% του προγράμματος που έχω για τα δεδομένα. Το περίεργο είναι ότι ενώ έχω το neo με 10GB ανα μήνα, κοιτώντας εκείνη τη στιγμή που έρχεται το μήνυμα μέσα στην εφαρμογή, βλέπω ότι έχω πχ διαθέσιμα 9,1gb. Άρα τι συμβαίνει γιατί δεν καταλαβαίνω;
  9. Ξαναβλέποντας το health της μπαταρίας αφού πριν λίγες μέρες πήγε στο 99% (αγορασμένο αν θυμάμαι σωστά τέλη Ιανουαρίου φέτος), σήμερα βλέπω ότι κατέβηκε κι άλλο στο 98%. Θα πει κανείς, σιγά, αλλά γιατί ανάβει θερμοκρασία συνεχώς και δεν μπορώ σχεδόν ούτε να το φορτίσω, ας βοηθήσει να καταλάβω. Κοιτώντας αν λειτουργεί κάτι παραπάνω στο παρασκήνιο, δεν διακρίνω κάτι περίεργο κι έντονο!
  10. Μα σε εξουσιοδοτημένο για γνήσια μπαταρία και γενικότερα ανταλλακτικά είχα πάει και είχα πληρώσει ακριβά!
  11. Αλλαγή σε iPhone 6S & 7 σε εξουσιοδοτημένους με γνήσια και ένα χρόνο είχαν μειωθεί στο 92%. Χρήση λιγότερη κι από πριν.
  12. Πάντως από προσωπική εμπειρία κι έχοντας προβεί στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα για γνήσια μπαταρία-αντικατάσταση διαπίστωσα ότι καμία σχέση έχουν στην αντοχή με αυτές που έρχονται όταν είναι σφραγισμένη συσκευασία το iPhone!
  13. Παλιά είχα και κλήσεις εισερχόμενες δέχονταν και οι 2. Μηνύματα δεχόταν ο πρώτος αριθμός που είχες εκείνη τη στιγμή ενεργό. Επίσης εξερχόμενες γινόταν πάλι από τον πρώτο ενεργό αριθμό. Απλώς μπορούσες να κάνεις εναλλαγές μεταξύ των γραμμών, οπότε έτσι μπορούσες να λάβεις τα μηνύματα και από τον δεύτερο αριθμό υπό την προϋπόθεση ότι θα είχες κάνει εναλλαγή σε αυτόν ως κύριο εντός ενός μικρού χρονικού διαστήματος ίσως μίας εβδομάδας το πολύ ή και λιγότερο για να λάβεις τα μηνύματα επειδή αν θυμάμαι σωστά είχαν μία χρονική διάρκεια λήξης κι έτσι δεν παραδιδόταν αν δεν το είχες ως κύριο. Ουσιαστικά προωθεί τις εισερχόμενες του αριθμού που έχεις εκείνη τη στιγμή ως δεύτερο στον κύριο. Είχα πολλά χρόνια πριν ίσως πριν το 2010 τέτοια sim απλώς ήθελα κι εγώ να μάθω αν έχει αλλάξει κάτι σήμερα και αν εξακολουθεί να πωλείται από τους παρόχους και κυρίως αν προκύπτει κάποια ιδιαιτερότητα σε iPhone. Τέλος, αν για κάποιο λόγο ήθελες τον έναν από τους δυο αριθμούς ανενεργό για κάποιο διάστημα μπορούσες να το κάνεις και να εμφανίζεται ως κλειστό.
  14. Ίσως αν έβαζες 2 σε 1 φυσική sim αριθμούς από ίδιο πάροχο και μία esim από οποιονδήποτε άλλο πάροχο να λειτουργούσε προσφέροντας τουλάχιστον εισερχόμενες κλήσεις και από 3 αριθμούς ταυτόχρονα. Αυτό σκέφτομαι να κάνω κι εγώ. Αν τώρα το έχει δοκιμάσει κάποιος και μπορεί να μας πει την εμπειρία του από iPhone;
  15. Αν κατάλαβα σωστά, στα Samsung Galaxy Watch επιτρέπεται η χρήση esim ενώ στα Apple Watch όχι; Πως προκύπτει αυτό από τους παρόχους; Από περιέργεια αν γνωρίζει κάποιος εμπεριστατωμένα τι συμβαίνει από τις εταιρείες;
×
×
  • Create New...