Jump to content

Lybouros

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Lybouros's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. Επίσημα σίγουρα όχι. Όμως έχει αναφερθεί ότι στην πράξη ανεπίσημα ισχύουν. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος.
  2. Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να υπήρχαν αντίστοιχα πακέτα και στην Vodafone. Δυστυχώς το Vodafone International έχει ξεφύγει τιμολογιακά και έχει πάψει να ακολουθεί τις δύο καρτοκινητές που προανέφερες.
  3. Δε νομίζω να καταργηθεί τόσο γρήγορα η δωδεκάρα κάρτα. Η πάγια τακτική και των τριών εταιρειών είναι να καταργούνται πρώτα τα αντίστοιχα πακέτα ώστε να γίνει πρακτικά άχρηστη η ύπαρξης της κάρτας και μετά να καταργηθεί η ίδια η κάρτα. Το ίδιο συνέβη όταν καταργήθηκαν οι κάρτες των πέντε και δέκα ευρώ. Επομένως πρώτα θα καταργηθούν τα πακέτα των 10,9€ -σε άλλη εταιρεία κοστίζουν 10,6€- και αργότερα η δωδεκάευρη κάρτα.
  4. Εμένα πάλι μου φαίνεται αναμενόμενη εξέλιξη η κατάργηση του Combo η οποία προφανώς αποσκοπεί στο να καταναλώνει ο πελάτης ολόκληρο το ποσό της δωδεκάευρης ανανέωσης. Με εκπλήσσει όμως λίγο η κατάργηση του Combo L. Τι τους πειράζει το Combo L από τη στιγμή που παραμένει και άλλο πακέτο φθηνότερο και με λιγότερες παροχές από αυτό? Μάλλον στα πλαίσια αντιγραφής της αντίστοιχης κίνησης της πράσινης το έκαναν.
  5. Βρε ας δώσουν έστω και 100GB να γίνει μία καλή αρχή και ύστερα θα έρθει η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Μας έχουν βγάλει την ψυχή με αυτά τα άθλια τσιγγούνικα πακέτα των μονοψήφιων GB.
  6. Ούτε σε εμένα ήρθε κάτι.
  7. Πάντως έχω την εντύπωση ότι το Vodafone You είναι αρκετά ακριβότερο και με εμφανώς λιγότερες παροχές από το CU. Στα 15€ για 800 λεπτά και 1,8 γίγα το λες και φαρμάκι.
  8. Ναι εφόσον αυξάνονται οι ανάγκες του μέσου χρήστη αυξάνονται και οι παροχές των πακέτων. Αναπόφευκτα η αύξηση αυτή οδηγεί σε σταδιακή αντίστοιχη αύξηση του ελάχιστου αλλά και του μέσου μηνιαίου κόστους. Ευτυχώς η αύξηση των τιμών είναι στις περισσότερες περιπτώσεις δυσανάλογα χαμηλότερη από την αύξηση των παροχών. Δε γίνεται διαφορετικά. Πιστεύεις ότι αν ξαναέδινε το CU όπως παλιά πακέτο με 300'+300 SMS προς CU+30MB με 3€ θα το αγόραζε κανείς? Ή τουλάχιστον θα το αγόραζαν αρκετοί ώστε να αξίζει ως επιλογή πακέτου?
  9. Οι προϋποθέσεις της μπλε δεν αφορούν μόνο τα μηνιαία απεριόριστα. Αφορούν και τα νυχτερινά αλλά και τα 4 Σαββατοκύριακα. Χωρίς την προϋπόθεση 6€ ενώ με την προϋπόθεση 3€. Δεν πρόκειται να κάνει τίποτα τέτοιο το CU. Αυτό που σίγουρα θα κάνει σε κάποια στιγμή το CU αλλά και το Γουατσάπ είναι ότι θα βγάλουν μηνιαίο πακέτο απεριόριστων δεδομένων στα 15€. Άγνωστο το πότε αλλά πιστεύω μετά το καλοκαίρι.
  10. Προφανώς και δε σέρνεται. Πράγματι σε ορισμένες περιοχές έχω και εγώ παρατηρήσει ταχύτητες αισθητά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες της πράσινης αλλά σε καμία περίπτωση το δίκτυο δεν είναι πίτα. Όσον αφορά τις τιμές φυσικά και θα τις είχε σε όποια κατάσταση και αν ήταν το δίκτυο. Θυμήσου τι έκανε η πράσινη. Έδωσε απεριόριστα λεπτά πολλή καιρό πριν τα δώσει η Βόνταφον. Γιατί το έκανε? Επειδή έχει κακό δίκτυο? Όχι βέβαια. Το έκανε επειδή είχαν αρχίσει να της φεύγουν πελάτες με φορητότητα προς τη μπλε η οποία είχε δώσει πρώτη τα απεριόριστα λεπτά. Ομοίως και για τα ΜΒ. Τα νυχτερινά απεριόριστα όπως και τα απεριόριστα για τέσσερα Σαββατοκύριακα τα έδωσε πρώτη η μπλε. Τώρα τα δίνει και η Βόνταφον. Πιστεύεις ότι θα ξεφύγει η πράσινη? Όχι βέβαια. Θα τα δώσει και θα χορέψει. Απλώς κάνει τώρα ό,τι έκανε η Βόνταφον το Μάρτιο. Από τον ανταγωνισμό δεν ξεφεύγει ποτέ καμία από τις τρεις εταιρείες. Το θετικό του CU είναι ότι δε μπλέχτηκε καθόλου σε κυκεώνες προϋποθέσεων ενεργοποίησης του ενός πακέτου για να ξεκλειδώσει η δυνατότητα ενεργοποίησης του άλλου πακέτου όπως έκανε η μπλε. Υγ. Να αναφέρουμε και την αναβάθμιση του CU Shake από 13 Ιουνίου για ονλαιν ανανεώσεις σε 2 γίγα για ένα μήνα ή 4 γίγα για μία εβδομάδα.
  11. Ναι το WU έχει ακόμα πακέτο των 10€. Τώρα θα σας πω και το άλλο με τον Τοτό την Αννούλα τον πέρση και τον πρόπερση! Εν έτει 2022 να πάρεις πακέτο με 200 λεπτά για να γλυτώσεις 90 σεντς? Μακάρι να το καταργήσει. Από την άλλη το CU έχει ακόμη πακέτο με 200 λεπτά προς Ελλάδα και 22 χώρες του εξωτερικού με μόλις 7,06€ για όποιον κάνει μικρή χρήση. Βάζει και το σέικ παίρνει και το δεκαπενθήμερο ονλάιν μπόνους ανανέωσης και είναι μία χαρά και από ίντερνετ και του μένουν και ρέστα από την ανανέωση. Υγ. Συγγνώμη για το ύφος μου. Δεν το λέω για σένα εσύ μιλάς απολύτως λογικά απλά θέλω να τονίσω ότι δεν έχουμε ανάγκη κανένα Γουατσάπ. Το CU είναι πλέον καλύτερο σε όλα. Αν τα θέλεις όλα έξτρα λαρτζ δίνεις 12€ και έχεις απεριόριστο ίντερνετ τις 108 από τις 168 ώρες της εβδομάδας. Και όλα αυτά την ώρα που στην Κοσμοτέ γκρινιάζουν και παρακαλάνε για δωράκια αφού τα απεριόριστα ντάτα δεν τα βλέπουν ούτε για μυρωδιά.
  12. Τιμολογιακές αλλαγές από 13 Ιουνίου. Οι σημαντικότερες για εμάς στο CU είναι η κατάργηση των πακέτων Combo και Combo L και η αναβάθμιση του νυχτερινού πακέτου σε απεριόριστα ντάτα. Για μένα θετικές είναι οι αλλαγές. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20220513-anakoinosi-timologiakon-allagon-kartokinitis/
  13. Τα ήθελε ο αδερφός μου τα 100GB. Τη χάσαμε την προσφορά. Οι συμφωνίες δεν τηρούνται πλέον στην Κοσμοτέ και οι προσφορές ακυρώνονται μονομερώς και παίρνονται πίσω πρόωρα. Μπάχαλο λέμε.
  14. Δε νομίζω να είναι θέμα μητρώου 11. Τα πολιτικά κόμματα δεν είναι εταιρείες προώθησης προϊόντων ώστε να ενοχλούν όποιον να 'ναι. Ενοχλούν μόνο τα μέλη τους. Είμαι μέλος και συντονιστής τοπικής οργάνωσης πολιτικού κόμματος και γνωρίζω πολύ καλά πώς γίνονται αυτές οι διαδικασίες. Στοιχηματίζω ότι είναι από τον προηγούμενο κάτοχο της γραμμής.
  15. Και εγώ το έκανα συνεχώς τότε που είχα φοιτητικό CU. Απλά έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τότε και είπα μήπως έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο. Νομίζω δίωρο είναι η παράταση χωρίς φυσικά να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Είναι σωστό πάντως που δίνεται αυτή η έστω και άτυπη παράταση ώστε να αντισταθμίζεται κάπως το πλεονέκτημα της πράσινης της οποίας όλα τα πακέτα ισχύουν για 31 ημέρες. Σίγουρα πάντως η παράταση δεν ισχύει για τα πακέτα απεριόριστου ίντερνετ ημερήσιου και για 4 Σαββατοκύριακα. Αυτά κόβονται με το μπαλντά στην ώρα τους.
×
×
  • Create New...