jimteo Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Όχι. Μόλις του έκανα.Κατάλαβα που το πας.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Ξέρει κανεις γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα ; Σήμερα ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στην κοτεSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Ξέρει κανεις γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα ; Σήμερα ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στην κοτεSent from my iPhone using TapatalkΘέλει έξτρα 24 ώρες για το ID...Λογικά αύριο θα είσαι οκRedmi Note 8 Pro & Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 44 minutes ago, tolisfz6 said: Θέλει έξτρα 24 ώρες για το ID... Λογικά αύριο θα είσαι οκ Redmi Note 8 Pro & Tapatalk Ανανεωση με paypal δεν μπορω να κανω απ την εφαρμογη, μονο απο broser Εδω και χρονια και μαλιστα σε διαφορετικες συσκευες Εκανα και cosmote id, συνδεεται κανονικα αλλα paypal δε μπαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 2 hours ago, empeiros said: Ανανεωση με paypal δεν μπορω να κανω απ την εφαρμογη, μονο απο broser Εδω και χρονια και μαλιστα σε διαφορετικες συσκευες Εκανα και cosmote id, συνδεεται κανονικα αλλα paypal δε μπαινει μονο με ΡΡ ανανεώνω εδω και 3 χρόνια.Μεσα απο την εφαρμογή.Σε δυο διαφορετικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 8 hours ago, empeiros said: Ανανεωση με paypal δεν μπορω να κανω απ την εφαρμογη, μονο απο broser Εδω και χρονια και μαλιστα σε διαφορετικες συσκευες Εκανα και cosmote id, συνδεεται κανονικα αλλα paypal δε μπαινει Κατι δεν κανεις καλα , εδω και αρκετα χρονια με paypal ανανεωνω απο την εφαρμογη. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 1 hour ago, aenaos15 said: Κατι δεν κανεις καλα , εδω και αρκετα χρονια με paypal ανανεωνω απο την εφαρμογη. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Όποιος ξέρει ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Ουτε εμένα ανανεώνει με ΡΡ εδώ και χρόνια και είναι κάτι που το χρησιμοποιώ για όλες τις συναλλαγές μου.Άλλωστε δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Σε πάει από μόνο του. Μετρημένα κουκιά είναι.Βέβαια έχω κάμποσους μήνες να δοκιμάσω γιατί είχα βαρεθεί αυτό "ουπς! Κάτι πήγε λάθος".Μπορεί να έχει διορθωθεί πια.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Μπες στο My Cosmote από υπολογιστή ή κινητό μέσω του browser, βρες τον αριθμό σου και στα πακέτα βρες το ειδοποίηση κλήσεων με ενημερωση του καλούντα. Ενεργοποίησέ το από εκεί. Πολύ χρήσιμο αυτό. Να είσαι καλά φίλε.Ήθελα καιρό να το ενεργοποιήσω γιατί κατά καιρούς έχανα κλήσεις, αλλά όποτε το αποφάσιζα, μου έλεγαν ότι γινεται μόνο τηλεφωνικώς στο 13888 και είχε τρελή αναμονή.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 19 hours ago, tolisfz6 said: Θέλει έξτρα 24 ώρες για το ID... Λογικά αύριο θα είσαι οκ Redmi Note 8 Pro & Tapatalk Είχες δίκιο ! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 On 10/9/2021 at 8:22 ΜΜ, jimteo said: Καλησπέρα. Αυτά τα ύποπτα μηνύματα που χρεώνουν τον παραλήπτη, έρχονται μόνο σε συνδρομητές cosmote ή είναι ιδέα μου; Όντας συνδρομητής cosmote, με είχαν χρεώσει μια δυο φορές, μέχρι που ενεργοποίησα τη φραγή. Ο πιτσιρικάς τώρα ήταν στη wind πάνω από δύο χρόνια, χωρίς κανένα τέτοιο κρούσμα. Μόλις χθες γύρισε το καρτοκινητο του από wind σε what's up και σήμερα κιόλας του έφαγαν γύρω στα €11 που είχε μέσα. Υπάρχει κάποια υπηρεσια την οποία ενημερώνουμε προκειμένου να μας πιστωσουν το ποσό που αφαιρέθηκε ή θυμάμαι λάθος; Ευχαριστώ πολύ Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Στα μηνύματα που έλαβε αναφέρεται η εταιρεία που τον χρέωσε. Μπορεί να τα ζητήσει από εκεί, επισημαίνοντας ότι δεν ζήτησε την υπηρεσία και δεν επιβεβαίωσε την εγγραφή με PIN, όπως απαιτείται. Επίσης μπορείς να τα ζητήσεις από την Cosmote και να απαιτήσεις να τα βρουν αυτοί με την τρίτη εταιρεία. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Προσφορά για 1 εβδομάδα: 1500 λεπτά προς όλους ή 30 GB Αρκεί να έχεις ανανεώσει από 16 Αυγούστου και να την ενεργοποιήσεις μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Καλό!! Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 44 minutes ago, rob21 said: Προσφορά για 1 εβδομάδα: 1500 λεπτά προς όλους ή 30 GB Αρκεί να έχεις ανανεώσει από 16 Αυγούστου και να την ενεργοποιήσεις μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Στην cosmokarta δίνει μόνο απεριόριστα data για 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Το ίδιο και στο frogΣτάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 (edited) Και στην Cosmoκαρτα δωρεάν απεριόριστα data για 7 μέρες... Edited September 13, 2021 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά με δωρεάν αποστολή γραπτού μηνύματος στο 1330 το λεκτικό «1500» για το δώρο φωνής ή «30GB» για το δώρο των GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Μπράβο στην Cosmote, αυτοί είναι όγκοι, όχι το 1.5 που δίνουν όλες. Μακάρι σύντομα να αναβαθμίσει κανα πακέτο Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Έχω στο Paypal κάτι ψιλά, περίπου 1.5 ευρώ, και τα έχω και κάθονται εδώ και πολύ καιρό. Όχι ότι τσιγκουνεύομαι 1.5 ευρώ αλλά λυπάμαι να πάει χαμένο. Σκέφτομαι να στείλω αίτημα στον εαυτό μου για να το φορτώσω με άλλα 8.5 ευρώ από την χρεωστική μου κάρτα ώστε να γίνουν σύνολο 10 ευρώ, και μετά να κάνω ανανέωση 10 ευρώ στο What's Up μου. Πρέπει να έχω τίποτα στα υπόψη; Μήπως υπάρχει καμιά κρυφή προμήθεια ή φτάνουν τα 10 ευρώ ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Φτάνουν τα 10€ ακριβώς. Ο φόρος αφαιρείται από την αξία ανανέωσης (δηλαδή θα προστεθούν 8,93€ στο υπόλοιπο σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Χαμουλης Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 (edited) Απλά να ξέρεις ότι για πληρωμή μέσω pp από το υπόλοιπό του (όχι από τη συνδεδεμένη με αυτό κάρτα) μπορεί να υπάρξει δυσκολία μέσω browser chrome (ίσως και μέσω app WU). Κάντην από άλλο browser (εγώ χρησιμοποιώ τον Maxthon εγγυημένα). Edited September 14, 2021 by sapore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 (edited) 10 minutes ago, paanos said: Φτάνουν τα 10€ ακριβώς. Ο φόρος αφαιρείται από την αξία ανανέωσης (δηλαδή θα προστεθούν 8,93€ στο υπόλοιπο σου). Το ξέρω αυτό για τον φόρο, εννοούσα μήπως έχει κάποια προμήθεια όπως όταν πας στο περίπτερο ή στο σούπερ μάρκετ, και σου παίρνουν έξτρα προμήθεια μισό ευρώ για την συναλλαγή, δηλαδή πληρώνεις 10,50. Αλλά αν δεν έχει έξτρα προμήθεια τότε ΟΚ. Edited September 14, 2021 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 8 ώρες πριν, gokuthelegend said: Έχω στο Paypal κάτι ψιλά, περίπου 1.5 ευρώ, και τα έχω και κάθονται εδώ και πολύ καιρό. Όχι ότι τσιγκουνεύομαι 1.5 ευρώ αλλά λυπάμαι να πάει χαμένο. Σκέφτομαι να στείλω αίτημα στον εαυτό μου για να το φορτώσω με άλλα 8.5 ευρώ από την χρεωστική μου κάρτα ώστε να γίνουν σύνολο 10 ευρώ, και μετά να κάνω ανανέωση 10 ευρώ στο What's Up μου. Πρέπει να έχω τίποτα στα υπόψη; Μήπως υπάρχει καμιά κρυφή προμήθεια ή φτάνουν τα 10 ευρώ ακριβώς; Δεν τραβάει μονο του το pp αυτο που χρειάζεται πάνω απο το υπολοιπο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Ναι,αν έχει συνδεδεμένη κάρτα ή λογαριασμό. Αν δεν έχει τίποτα αναγκαστικά μόνο από το balance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts