chrissy Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Ναι αυτά τα γραφει και στην εφαρμογή. Ανανεώνω κάθε μηνα με 12ε και είμαι Ελλάδα, αρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Άλλωστε στο παρελθόν δούλευε. Που να παρω τηλέφωνο για να πω γι αυτό ξέρει κανείς? Edit, έψαξα στο Google και βρήκα και αλλον με το ιδιο πρόβλημα. Του δούλεψε μεσω browser οπότε το δοκίμασα και εγω και δουλεψε. Κατι παιζει με την εφαρμογή σε μερικούς. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και μήνες και το ενεργοποιώ πλέον απο το website... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Καλησπέρα. Επειδή δεν παρακολουθώ το θέμα, θέλω να ρωτήσω αν η Cosmote έχει κάνει κάτι παρόμοιο με τη WIND, δηλαδή να επεκτείνεται η λήξη του υπολοίπου, όταν αγοράζεις πακέτο. Έχω 10€ στο What's Up που δεν μπορώ να μεταφέρω και λήγουν σε λίγες μέρες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Βασικά, τώρα μόλις είδα ότι έχει μια καρτέλα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ όσον αφορά το Cosmote One, στην εφαρμογή της Cosmote. Και λέει πως: θα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις το δώρο του Cosmote One σε 30 μέρες. Αλλά η μόνη επιλογή που έχει είναι το GB. Το επέλεξα από εκεί και μου τα έδωσε. Στην εφαρμογή του What's Up, απ' όπου πάντα το ενεργοποιούσα, είναι απενεργοποιημένο. Κι εγώ αντιμετώπισα πρώτη φορά το ίδιο πρόβλημα αυτό το μήνα και το ενεργοποίησα επίσης μετά απο πολύ ψάξιμο από την εφαρμογή της Cosmote... Εννοείται καθάρισμα data εφαρμογής δεν δούλεψε... Φυσικά τα bugs όταν αφορούν τα δώρα δεν φτιάχνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Κι εγώ αντιμετώπισα πρώτη φορά το ίδιο πρόβλημα αυτό το μήνα και το ενεργοποίησα επίσης μετά απο πολύ ψάξιμο από την εφαρμογή της Cosmote... Εννοείται καθάρισμα data εφαρμογής δεν δούλεψε... Φυσικά τα bugs όταν αφορούν τα δώρα δεν φτιάχνονται...Ποια έκδοση του What'sUp έχετε? Εγώ είμαι με την 4.2.1 και μου το δείχνει Poco F3 viaTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 θέλω να ρωτήσω αν η Cosmote έχει κάνει κάτι παρόμοιο με τη WIND, δηλαδή να επεκτείνεται η λήξη του υπολοίπου, όταν αγοράζεις πακέτο. Όχι, ό,τι και να κανεις δεν αλλάζει η ημερομηνία λήξης που λέει στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 (edited) Δωρεάν απεριόριστο Internet καθε σαββατοκύριακο μέχρι 21 Ιουνίου (τουλάχιστον) Ενεργοποιηση κάθε εβδομάδα. Προϋπόθεση μία ανανέωση μετά τις 15/4 (ή έστω μία μεταφορά ) Ισχύει σίγουρα για WU. Ενεργοποίηηση από τα WU App ή και Cosmote App Edited May 17, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Δωρεάν απεριόριστο Internet καθε σαββατοκύριακο μέχρι 21 Ιουνίου (τουλάχιστον) Ενεργοποιηση κάθε εβδομάδα. Προϋπόθεση μία ανανέωση μετά τις 15/4 (ή έστω μία μεταφορά ) Ισχύει σίγουρα για WU. Ενεργοποίηηση από τα WU App ή και Cosmote App Μέσα από το app του WU Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Μέχρι 21/6 λέει στο Cosmote App. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Όχι, ό,τι και να κανεις δεν αλλάζει η ημερομηνία λήξης που λέει στην εφαρμογή. Thanks. Μάλλον θα αγοράσω κάποιο ακριβό πακέτο ΜΒ, να τα ξοδέψω όλα. Πιστεύω να με αφήνει να τα χρησιμοποιώ με 0€ υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Και στο 1330 για cosmokarta παράς το 0 ( μηδέν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ευχαριστούμε Vasileios για την ενημέρωση. 12/4 τελευταία ανανέωση και θα πρεπει να ξαναβαλω κάρτα (την τύχη μου μέσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Thanks. Μάλλον θα αγοράσω κάποιο ακριβό πακέτο ΜΒ, να τα ξοδέψω όλα. Πιστεύω να με αφήνει να τα χρησιμοποιώ με 0€ υπόλοιπο. Τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά με 0€, όπως και τα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Πως ενεργοποιείτε το απεριόριστο σαβ/Κο ίντερνετ σε κοσμοκαρτα? Τι κωδικό βάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Καλώντας το 1314 και πατώντας 0, ή μέσα από το Cosmote App > Shop > διαλέγεις τη σύνδεσή σου > πάνω πάνω στα πακέτα έχει την προσφορά. Πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία πριν καθε Σαββατοκύριακο για να σου την δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Λιγα ποστ πιο πανω υπάρχει η απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Καλώντας το 1314 και πατώντας 0, ή μέσα από το Cosmote App > Shop > διαλέγεις τη σύνδεσή σου > πάνω πάνω στα πακέτα έχει την προσφορά. Πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία πριν καθε Σαββατοκύριακο για να σου την δώσει.Λιγα ποστ πιο πανω υπάρχει η απάντηση.Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 SMS για what's up υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Όχι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα καλώντας το 1314 και πατώντας 0 θα στο δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Και στο 1330 για whats up πατάς το 9 μολις το εκανα και μετα απο λιγο ηρθε το σμς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Καλησπέρα σε όλους, Απ' ότι πήρε το μάτι μου, υπάρχει ένα πακέτο που δίνει 7gb + 200' προς όλους με 8€ Έχω δει να τα πουλάνε παδιά (φορώντας διακριτικά της cosmote) στην Αριστοτέλους Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες; Φαντάζομαι είναι κάποιο πακέτο whatsup / κοσμοκάρτα το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει το "ειδικό πακέτο" με μήνυμα, σωστά; Η προσφορά ισχύει για πάντα; Διότι μοιάζει πιο συμφέρουσα σε σχέση με το πακέτο mobile internet με κάρτα. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Είναι συνδιασμός υπαρχόντων πακέτων με το προνόμιο του να σου διπλασιάζει κάθε ανανέωση για τους πρώτους 3 μήνες. Ρώτησε τους να σου εξηγήσουν ακριβώς. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Καρασυμφερει κατά την γνώμη μου. Βάζεις 12€ σου δίνει 22.68€ και μπορείς να αγοράσεις διπλα πακέτα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Με €10 παίρνουμε reload ή μόνο με €12? Poco F3 viaTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Με €10 παίρνουμε reload ή μόνο με €12? Poco F3 viaTapatalkΚαι με 10€ παίρνεις. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Και με 10€ παίρνεις. from my S10 liteΩραία, ευχαριστώ! Poco F3 viaTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts