haforce Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Μην το συζητάς. Αν έχεις τέτοια διλήμματα άλλαξε το σε frog με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και τελείωσε το άγχος σου. Για πάντα.. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αυτο, δεν μου χει ξανατυχει... Σημερα, δεν μπαινει 4g, ok, μικρο το κακο, παλευει να συνδεθει 3g, βλεπω το εικονιδιο πανω στην μπαριτσα της οθονης ομως, γκριζαρισμενο! Και τελικα, ουτε 3g συνδεση. Τελικα, καθολου internet. Βεβαια, μετα απο μια επανεκκινηση, συνδεθηκε. Αλλα μετα απο καμια ωρα, παλι το ιδιο σκηνικο. Δεν νομιζω να φταιει το κινητο μου, διετιας.... Ετυχε σε κανενα αλλον; Τι εγινε; Ξεμειναμε απο 4g, 3g και mobile internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 να ρωτησω για να εχω 1-2 τηλεφωνα την μερα, ποιο πακετο με συνφερει σε whats up ; λογω καραμπινας παραγγελνω delivery και χρεωνομαι 0,75ε την κληση. ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7997085#post7997085 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 να ρωτησω για να εχω 1-2 τηλεφωνα την μερα, ποιο πακετο με συνφερει σε whats up ; λογω καραμπινας παραγγελνω delivery και χρεωνομαι 0,75ε την κληση. ευχαριστω Αν εχεις πάνω από 3 ευρώ βαλε τα 100 λεπτά για 7 ημέρες με 3 ευρώ. Αλλιώς ένα πακέτο των 8,5 ευρώ για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 να ρωτησω για να εχω 1-2 τηλεφωνα την μερα, ποιο πακετο με συνφερει σε whats up ; λογω καραμπινας παραγγελνω delivery και χρεωνομαι 0,75ε την κληση. ευχαριστω Καραμπίνας; Κυνηγάς; :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αυτο, δεν μου χει ξανατυχει... Σημερα, δεν μπαινει 4g, ok, μικρο το κακο, παλευει να συνδεθει 3g, βλεπω το εικονιδιο πανω στην μπαριτσα της οθονης ομως, γκριζαρισμενο! Και τελικα, ουτε 3g συνδεση. Τελικα, καθολου internet. Βεβαια, μετα απο μια επανεκκινηση, συνδεθηκε. Αλλα μετα απο καμια ωρα, παλι το ιδιο σκηνικο. Δεν νομιζω να φταιει το κινητο μου, διετιας.... Ετυχε σε κανενα αλλον; Τι εγινε; Ξεμειναμε απο 4g, 3g και mobile internet? Παιδια, το Internet αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα περναει δυσκολα απο οτι εχω καταλαβει. Ολοι το χρησιμοποιουμε. Μα ολοι! Καποιες στιγμες θα κρασαρει ειναι φυσιολογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Εμένα μια χαρά πάει σε What's Up και CU. Αυτό δεν σημαίνει οτι παντού το ίδιο είναι. Το ιδιο ισχύει και αντίθετα. Οταν καπου πέφτει δεν σημαίνει οτι παντού πέφτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Ώρες ώρες όλες μπουκώνουν για λιγο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καραμπίνας; Κυνηγάς; :lol: ναι τις μυγες :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν εχεις πάνω από 3 ευρώ βαλε τα 100 λεπτά για 7 ημέρες με 3 ευρώ. Αλλιώς ένα πακέτο των 8,5 ευρώ για ένα μήνα. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλησπέρα σας,πόσο κοστίζει η αλλαγή κάρτα sim λόγο απώλειας ?(whats up) σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 8,5 ευρώ ή δωρεάν αν την είχες λιγότερο από 6 μήνες. Αντικατάσταση γίνεται μόνο σε κατάστημα, όχι τηλεφωνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Αντικατάσταση Κάρτας SIM 7,90 € https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-4448-5de4-e053-181f12ac3db5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλησπέρα σας,πόσο κοστίζει η αλλαγή κάρτα sim λόγο απώλειας ?(whats up) σας ευχαριστώ Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο, η αντικατάσταση SIM κοστίζει 7,90ε. Οσο για το αν γίνεται μεσω κούριερ, θα μπορούσες να κανεις μια ερώτηση στην Cosmote. Ισως λογω της κατάστασης να παρέχουν τη σχετική δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο, η αντικατάσταση SIM κοστίζει 7,90ε. Οσο για το αν γίνεται μεσω κούριερ, θα μπορούσες να κανεις μια ερώτηση στην Cosmote. Ισως λογω της κατάστασης να παρέχουν τη σχετική δυνατότητα. καλησπέρα, παιδια μακρια απο κουριερ αυτες τις μερες, τα δουλευω λογω της δουλειας μου και αργουν οσο δεν παει, κοβεις φλεβες χωρις πλακα!!! εχει πεσει τρομερη δουλεια και δουλευουν μερικοι υπαλληλοι με αποτελεσμα να μην προλαβαινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παιδιά καλήμερα. Στειλαν στην μητέρα μου ένα σμσ για αυτόματες χρεώσεις από έναν 54970 αριθμό. Το γκουγκλαρα και έβγαλε τά αναμενόμενα για υψηλή επικυνδυνοτητα και σχετικά. Η ερώτηση μου είναι:πρέπει να στείλω κατι γιά να σταματήσει να ξαναστελνει τις χρεώσεις (στο σμσ ετσι λέει) η είναι παγίδα και ξαναχρεωνομαι και έτσι, και εναλλακτικα άπλα το διαγράφω το μπαναρω και δεν δίνω σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παιδιά καλήμερα. Στειλαν στην μητέρα μου ένα σμσ για αυτόματες χρεώσεις από έναν 54970 αριθμό. Το γκουγκλαρα και έβγαλε τά αναμενόμενα για υψηλή επικυνδυνοτητα και σχετικά. Η ερώτηση μου είναι:πρέπει να στείλω κατι γιά να σταματήσει να ξαναστελνει τις χρεώσεις (στο σμσ ετσι λέει) η είναι παγίδα και ξαναχρεωνομαι και έτσι, και εναλλακτικα άπλα το διαγράφω το μπαναρω και δεν δίνω σημασία. Αν είναι Cosmote το δίκτυο μπαίνεις στην εφαρμογή και κάνεις από κει φραγή σε όλους τους 5ψηφιους. Για Wind η Vodafone δε ξέρω αν παίζει στην εφαρμογή τους αλλά μπορείς να καλέσεις να τους πεις να το κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Και σε Vodafone μέσω εφαρμογής γίνεται για τα πενταψήφια . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παιδιά καλήμερα. Στειλαν στην μητέρα μου ένα σμσ για αυτόματες χρεώσεις από έναν 54970 αριθμό. Το γκουγκλαρα και έβγαλε τά αναμενόμενα για υψηλή επικυνδυνοτητα και σχετικά. Η ερώτηση μου είναι:πρέπει να στείλω κατι γιά να σταματήσει να ξαναστελνει τις χρεώσεις (στο σμσ ετσι λέει) η είναι παγίδα και ξαναχρεωνομαι και έτσι, και εναλλακτικα άπλα το διαγράφω το μπαναρω και δεν δίνω σημασία. Σε αναλογη περιπτωση προ καιρου (αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν το πενταψηφιο), πρωτα εστειλα το μηνυμα για τη διαγραφη και μετα ενεργοποιησα τη φραγη για τα χρεωσιμα πενταψηφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Άρα πρέπει οπωσδήποτε να σταλεί πρώτα το μήνυμα διαγραφής; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Άρα πρέπει οπωσδήποτε να σταλεί πρώτα το μήνυμα διαγραφής; Θεωρώ ότι ενεργοποιώντας μονο τη φραγή των 5ψηφιων συνολικά δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 to 54970 είναι μη χρεώσιμο στην λήψη και χρεώσιμο αν απαντήσεις. Με το νεό κανονοσμό της Ε.Ε.Ε.Τ σε ισχύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Ακόμα και με φραγή θα συνεχίσεις να δέχεσαι μή χρεώσιμα μηνύματα τα οποία μπορείς να αγνοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Ας κάνει τη φραγή, δε χάνει κάτι. Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Έγινε γκαις θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 (edited) Θέλω να κάνω φορητότητα ένα καρτοκινητό whatts up σε vodafone. Υπάρχει η δυνατότητα να επιστραφεί το υπόλοιπο του χρηματικού ποσού που υπάρχει στο whatts up σε τραπεζικό μου λογαριασμό; Αν δεν γίνεται με φορητότητα, μήπως γίνεται αν καταργήσω τον αριθμό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited April 6, 2020 by gatos69nib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 (edited) Δε γίνεται. Μπορείς μόνο να μεταφέρεις το ποσό σε άλλο καρτοκινητό cosmote (https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer) ή να το καταναλώσεις. Edited April 6, 2020 by seranata Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts