Sherlock_7 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έχεις ενεργή την περιαγωγή δεδομένων στο κινητό σου; Επίσης στην επιλογή δικτύων διάλεξε αυτόματο, να διαλέξει αυτό ένα δίκτυο Όλα όπως τα λες τα έχω. Περίεργο διότι πριν μου τελειώσει ένα άλλο πακέτο είχα κανονικά και μόλις τελείωσε σταμάτησα να έχω data παρόλο που τώρα έχω 1,2GB μέσα από άλλο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Χρόνια Πολλά! Ρέθυμνο μια χαρά ταχύτητα βλέπω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Μια χαρά ταχύτητες έχει στη Θεσσαλονίκη. Live score, σερφαρισμα κ YouTube χωρίς κανένα πρόβλημα. Ναι Χαριλάου που ήμουν το πρωί το σερφαρισμα χωρίς θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Όλα όπως τα λες τα έχω. Περίεργο διότι πριν μου τελειώσει ένα άλλο πακέτο είχα κανονικά και μόλις τελείωσε σταμάτησα να έχω data παρόλο που τώρα έχω 1,2GB μέσα από άλλο πακέτο. Τι πακέτο είναι αυτό; Στο εξωτερικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ΜΒ του πάρε μοίρασε και τα ΜΒ από πακέτα εκτός από τα ΜΒ των φοιτητικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Όλα όπως τα λες τα έχω. Περίεργο διότι πριν μου τελειώσει ένα άλλο πακέτο είχα κανονικά και μόλις τελείωσε σταμάτησα να έχω data παρόλο που τώρα έχω 1,2GB μέσα από άλλο πακέτο.Αν τα 1200mb που λες είναι από το reloadit ατύχησες. Δεν παίζουν σε περιαγωγή. Σε περιαγωγή παίζουν μόνο τα πάρε μοίρασε και τα αγοραστά πακέτα. Αν είναι για λίγες μερες βάλε το giga week. Πρόσεξε μόνο στα ψιλά γράμματα πόσα mb είναι διαθέσιμα σε περιαγωγή από κάθε πακέτο πριν το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Ναι είναι από Reload it. Όποτε δεν γίνεται κάτι. Τέλος πάντων θα βάλω ένα πακέτο να μπορώ να κινηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 μεχρι το μεσημερι που ημουν στο χωριο μου (200 300 ατομα περιπου και η κεραια απο πανω )οι ταχυτητες ηταν φουλ,ηρθα κοζανη και ειναι πλεον το 1/10.αν προσεξα καλα κατεβαζει με 5 mbps.εκανα μια δοκιμη σε χχχ site με δυνατους σερβερς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Εδώ ο άλλος στο ινσομνια έγραψε ότι κατέβασε το gta v (80+gb) παιχνίδι μεσω 4g και εσείς απορείτε γιατί σέρνεται σε ορισμένα σημεία το σύμπαν :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Κρίμα που δίνει μόνο 3 terabyte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Κρίμα που δίνει μόνο 3 terabyte.Που το λέει αυτό ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Που το λέει αυτό ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο σαητ της κοσμοτέ νομίζω Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 καλημερα και χρονια πολλα, σε εξοφληση λογαριασμου καρτοσυμβολαιου χθες δεν εδωσε το δωρο των 500mb για μια βδομαδα που συνηθιζε να δινει τις προηγουμενες φορες, ετυχε και σε κανεναν αλλον; ο λογαριασμος ειχε ληξει βεβαια, αλλα απ οτι θυμαμαι δεν παιζει ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 καλημερα και χρονια πολλα, σε εξοφληση λογαριασμου καρτοσυμβολαιου χθες δεν εδωσε το δωρο των 500mb για μια βδομαδα που συνηθιζε να δινει τις προηγουμενες φορες, ετυχε και σε κανεναν αλλον; ο λογαριασμος ειχε ληξει βεβαια, αλλα απ οτι θυμαμαι δεν παιζει ρολοΑν και offtopic.. Ναι έχει συμβεί παλαιότερα πολλές φορές όταν είχα σύνδεση ή καρτοσυμβολαιο.ειναι bug της εφαρμογής..... έπρεπε να μιλήσω στην εξυπηρέτηση για να μου τα βάλουν.αλλα επειδή θα κάνεις 100 ώρες στο τηλέφωνο μιλα στο chat είναι πολύ πιο γρήγορο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 (edited) ενδιαφερον, ευχαριστω! αν και δεν μου δουλευει το κουμπι "chat now", οταν το πατας ανοιγει νεα σελιδα; αν ναι, μπορεις να στειλεις το link/συνδεσμο της; edit: οκ, βγηκε ακρη με τηλεφωνο, και το εδωσαν, ευχαριστω και παλι! Edited December 27, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Μπορεί να στο εκοβε κανα adblock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 [offtopic] το σκεφτηκα, απενεργοποιησα το ublock, αλλα δεν δουλεψε, ουτε καν οταν ανοιξα τη σελιδα με internet explorer, μαλλον το περιβαλλον φταει τελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι το εδωσε για δυο εβδομαδες (μαλλον λογω του bug), οποτε τωρα ειμαι σε διλλημα για το ποτε να βαλω το unlimited... [/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή μόλις βάλω κάρτα σιμ συμβολαίου την καταλαβαίνει αυτόματα;;; Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω στο κινητο μου gmail με vodafone cu. Εβγαλα την καρτα σιμ και εβαλα μια καρτα σιμ με συμβολαιο cosmote αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη να αγορασω απο playstore. Πρεπει να κανω κατι αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. "ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA MB ΓIA 10 HMEPEΣ ΓIA NA TEPMATIΣEIΣ TA KONTEP TΩN DATA AYTEΣ TIΣ ΓIOPTEΣ! ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ THN ΠPOΣΦOPA MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION (https://wup.page.link/sfgo) MEXPI TH ΔEYTEPA 02/01 TA MEΣANYXTA." Βρείτε το λάθος. :-) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Τα κοντέρ; Έχει μείνει να χρησιμοποιούμε τον πληθυντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. "ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA MB ΓIA 10 HMEPEΣ ΓIA NA TEPMATIΣEIΣ TA KONTEP TΩN DATA AYTEΣ TIΣ ΓIOPTEΣ! ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ THN ΠPOΣΦOPA MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION (https://wup.page.link/sfgo) MEXPI TH ΔEYTEPA 02/01 TA MEΣANYXTA." Βρείτε το λάθος. :-) Μόλις τώρα μάλλον το έστειλαν σε όλους όσους δεν την έχουν ενεργοποιήσει . Ας το αφήσουμε για τις 1 του μήνα τότε που θα είναι άδειο το δίκτυο :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Το λάθος είναι μάλλον ότι κανείς δεν θα μπορέσει να τερματίσει τα κοντέρ άσε που δεν θα είναι και φουλ οι ταχύτητες και να θέλει να τερματίσει δεν μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Το λάθος είναι μάλλον ότι κανείς δεν θα μπορέσει να τερματίσει τα κοντέρ άσε που δεν θα είναι και φουλ οι ταχύτητες και να θέλει να τερματίσει δεν μπορεί. Οχι δεν πεφτουν οι ταχυτητες και στα 3TB μεχρι το τελος μενουν στο τερμα. Δεν ξερω απο που εχει βγει αυτο οτι η cosmote ριχνει ταχυτητα μετα απο καποιο σημειο. Δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Προφανώς απο το γεγονος ότι σε καποιες περιοχές που η υποδομή του δικτύου δεν ειναι η καλυτερη και υπάρχει σημαντικη μειωση της ταχυτητας λογω υπερφορτωσης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. "ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA MB ΓIA 10 HMEPEΣ ΓIA NA TEPMATIΣEIΣ TA KONTEP TΩN DATA AYTEΣ TIΣ ΓIOPTEΣ! ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ THN ΠPOΣΦOPA MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION (https://wup.page.link/sfgo) MEXPI TH ΔEYTEPA 02/01 TA MEΣANYXTA." Βρείτε το λάθος. :-) Ναι ήρθε και σε μένα αυτό το μήνυμα που φυσικά ακόμα δεν ενεργοποίησα την προσφορά αυτή. Σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα να την ενεργοποιήσω πιστεύω διότι φτάνει μέχρι και των φώτων. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Ναι ήρθε και σε μένα αυτό το μήνυμα που φυσικά ακόμα δεν ενεργοποίησα την προσφορά αυτή. Σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα να την ενεργοποιήσω πιστεύω διότι φτάνει μέχρι και των φώτων.Alex μέχρι Δευτέρα 2 Ιανουαρίου λέει, θα προλάβεις ? :lol: Δεν λέει το έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts