Jump to content

Sherlock_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    247
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sherlock_7

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sherlock_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Sherlock_7

    iPhone 7

    Προσπάθησα να κάνω το update από iTunes και μου έβγαλε σφάλμα, δοκίμασα και μέσα από το κινητό και εκεί που έγραφε προετοιμασία για ενημέρωση έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Το δοκίμασα 2 φορές ακόμα αλλά τα ίδια αποτελέσματα. Στης κοπέλας μου το 7 plus έγινε κανονικά η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα μέσα από το κινητό. Στο iTunes είχαμε τα ίδια θέματα ίσως να ήταν απασχολημένοι οι σέρβερς.
  2. Ναι είναι από Reload it. Όποτε δεν γίνεται κάτι. Τέλος πάντων θα βάλω ένα πακέτο να μπορώ να κινηθώ.
  3. Όλα όπως τα λες τα έχω. Περίεργο διότι πριν μου τελειώσει ένα άλλο πακέτο είχα κανονικά και μόλις τελείωσε σταμάτησα να έχω data παρόλο που τώρα έχω 1,2GB μέσα από άλλο πακέτο.
  4. Πώς μπορώ να δω αν τα data που έχω είναι διαθέσιμα για περιαγωγή εντός ΕΕ; Βρίσκομαι Πολωνία και ενώ έχω data δεν μπορώ να συνδεθώ στο Ίντερνετ!
  5. Sherlock_7

    iPhone 7

    Δεν λέω πολύ καλά τα Airpods, αλλά εγώ μιλάω για κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/16031997/Lightning-male-3-5mm-2x-Lightning-female-ADAPLIGLGHTCHA.html. Θ κάνει δουλειά;
  6. Sherlock_7

    iPhone 7

    Ποιο αξεσουάρ προτείνετε για φόρτιση και χρήση ακουστικών ταυτόχρονα;
  7. Sherlock_7

    iPhone 7

    Ποια θεωρούνται επίσημα καταστήματα στην Ελλάδα;
  8. Sherlock_7

    iPhone 7

    Αυτό εδώ εννοείτε;
  9. Sherlock_7

    iPhone 7

    Υπάρχει κάποιος οδηγός για το παραπάνω για εμάς τους αρχάριους;
  10. Sherlock_7

    iPhone 7

    Είναι φυσιολογικό μετά από 2+ μήνες αγοράς του κινητού να έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 99%;
  11. Sherlock_7

    iPhone 7

    Υπάρχει ρύθμιση ώστε όταν τραβάω φωτογραφίες να μην κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο; Το να το έχω μόνιμα στο αθόρυβο δεν είναι λύση.
  12. Sherlock_7

    iPhone 7

    Νέος κάτοχος ολοκαίνουριου Iphone 7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα στο Facebook στην αρχή θα μου εμφανίσει μερικά νέα μηνύματα, αλλά μετά από λίγο σκρολ ντάουν μου εμφανίζει μόνο μηνύματα 2< ημερών. Δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή, αλλά στην προηγούμενη συσκευή μου δεν είχα τέτοια θέματα στη συγκεκριμένη ομάδα.
  13. Γίνεται στο viber να έρχονται popup ειδοποιήσεις όπως όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο; Για κάποιον λόγο μου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο στη γραμμή κατάστασης του τηλεφώνου χωρίς να εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο που απαντάς αμέσως. Επίσης θα ήθελα ένα link για αγορά μιας μπαταρίας.
  14. Έχει βάλει κανείς τη full version του PowerAMP; (δεν εννοώ μέσω google play). Ας μου στείλει κάποιος ένα μήνυμα γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα.
  15. Η default εφαρμογή της μουσικής σας δείχνει τα εξώφυλλα των τραγουδιών; Εμένα σε μερικά ναι και σε άλλα όχι.
×
×
  • Create New...