Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, φορητότητα σε what's up γίνεται; Είχα διαβάσει παλιότερα ότι το δυσκόλευαν λέγοντας πως δεν υπάρχουν sim

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πριν 3 μέρες σε κατάστημα Cosmote στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Λαγκαδά μια φίλη έκανε φορητότητα από wind και είχαν κάρτες sim.

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Όταν κάνω ανανέωση ενεργοποιείται αυτόματα ένα πακέτο που έχω, νομίζω το cosmote advanced. Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιώ το πακέτο ωστε όταν κάνω ανάνεωση να έχω όλο το υπόλοιπο διαθέσιμο? Κάπου είχα δει ότι γίνεται με SMS αλλά δεν το βρίσκω.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μόλις βρήκα ότι μπορείς να στείλεις B_OFF, ισχύει όντως αυτό?

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μόλις βρήκα ότι μπορείς να στείλεις B_OFF, ισχύει όντως αυτό?

Ναι.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta_faqs.html

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τους έστειλα και mail. Σε αυτήν την DIMOCO.eu

Τους είπα πως απαιτώ να μάθω πως και πότε εγγράφηκα σε κάποια υπηρεσία τους και φυσικά, θέλω το ποσό πίσω.

Δεν περιμένω τίποτα, έτσι για το ****το

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Εάν παρ' ελπίδα δεν βρεις ανταπόκριση από την εταιρεία, απευθύνσου στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Θα μεσολαβήσουν για λογαριασμό σου, επικαλούμενοι και την πλήρη νομοθεσία που σε καλύπτει. Η καταγγελία προς την ΕΕΤΤ είναι απαραίτητη, γιατί έτσι επιβάλλονται πρόστιμα και σε κάποιες περιπτώσεις αφαιρείται και η άδεια των απατεώνων.

Το ποσό πολύ νευρίασα που ξέχασα να βάλω τον κωδικό reload it δεν φαντάζεστε!! Είχα πει θα τον βάλω την τελευταία ημέρα της προθεσμίας δηλαδή την 20η , αλλά ξέχασα!!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Το ποσό πολύ νευρίασα που ξέχασα να βάλω τον κωδικό reload it δεν φαντάζεστε!! Είχα πει θα τον βάλω την τελευταία ημέρα της προθεσμίας δηλαδή την 20η , αλλά ξέχασα!!

Την έχω πατήσει και εγώ. Μόνη λύση η υπενθύμιση στο ημερολόγιό η ξυπνητήρι την συγκερκιμενη μέρα

Και εγώ και έχασα γύρω στα 13GB
No root->No problem

Σας το έχω πει 1000 φορές. Κάντε ενεργοποίηση την προηγούμενη μέρα δεν έγινε και τίποτα. Το να το πηγαίνουμε στην ημέρα λήξης αν το σύστημα έχει πέσει και δεν μπορείς πχ να βάλεις κάρτα ή για κάποιο λόγο η εάν ξεχαστείς τα έχασες. Προσωπικά ανανεώνω μια μέρα πριν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σας το έχω πει 1000 φορές. Κάντε ενεργοποίηση την προηγούμενη μέρα δεν έγινε και τίποτα. Το να το πηγαίνουμε στην ημέρα λήξης αν το σύστημα έχει πέσει και δεν μπορείς πχ να βάλεις κάρτα ή για κάποιο λόγο η εάν ξεχαστείς τα έχασες. Προσωπικά ανανεώνω μια μέρα πριν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Έτσι ακριβώς. Μια μέρα πριν και είσαι ήσυχος.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

+1

Ακριβώς. Πόσο δύσκολο είναι;

Huawei Nova 5T

Κατέβασε την εφαρμογή του whatsup. Έχει αναλυτικά τα προγράμματα. Χοντρικά με 2x10 ευρώ ανανέωση σου μένουν μετά τους φόρους 17.86 μέσα. Από αυτά μπορείς να βάλεις με 8.5€ την αυτόματη ανανέωση του combo call them all που δίνει 300 προς όλους, 400 προς whatsup, 200 SMS προς όλους και 400 SMS προς whatsup και 200mb. Αν δε σε φτάνουν μπορείς να ενεργοποιήσεις το απλό combo call them all για 200 λεπτά προς όλους και τα υπόλοιπα ίδια με πιο πάνω. Σύνολο 500 προς όλους. Τώρα για mb αν κάνεις 2 ανανεώσεις των 10 online θα πάρεις δώρο 2 κωδικούς reloadit τους οποίους μπορείς να εξαργυρωσεις για 1200 mb και 2000 mb σύνολο 3200mb. Πρακτικά με 20 ευρώ θα έχεις 500 λεπτά προς όλους 800 λεπτά προς whatsup 400 SMS προς όλους, 800 SMS προς whatsup και 3600mb αν κάνεις και πάρε μοίρασε. Εξαρτάται τι κατανάλωση κάνεις. Η κάρτα έχει πιο ευελιξία. Απλώς πρέπει να έχεις το νου σου να βάζεις μονάδες και να ενεργοποιείς τα πρόγραμματα. Να έχεις υπόψιν σου ό,τι δεν καταναλώνεις μεταφέρεται τον επόμενο μήνα εκτός τα SMS όταν ενεργοποιείς ίδια πρόγραμμα πριν τη λήξη του παλιού. Που σημαίνει λεπτά ομιλίας και mb θα μαζεύονται

Βέβαια μην ξεχνάει ο φίλος με το συμβόλαιο οτι στα καρτοκινητά η ελάχιστη χρέωση κλήσης ειναι τα 3’ ενω με συμβόλαιο 60“ που σημαίνει πρακτικά πολυ μεγαλύτερος χρόνος ομιλίας ακόμα και με ίδιο αριθμό λεπτών χρόνου ομλιας καθως στα συμβολαια δεν σου τρώει τα λεπτά για ενα «Καλημέρα σε 10 λεπτά έρχομαι»

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Βέβαια μην ξεχνάει ο φίλος με το συμβόλαιο οτι στα καρτοκινητά η ελάχιστη χρέωση κλήσης ειναι τα 3’ ενω με συμβόλαιο 60“ που σημαίνει πρακτικά πολυ μεγαλύτερος χρόνος ομιλίας ακόμα και με ίδιο αριθμό λεπτών χρόνου ομλιας καθως στα συμβολαια δεν σου τρώει τα λεπτά για ενα «Καλημέρα σε 10 λεπτά έρχομαι»

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Και πάλι 40 ευρώ για 700 λεπτά που τον χρεώνουν; έλεος

Και εγώ και έχασα γύρω στα 13GB
Αν έχεις Samsung κάνε προγραμματισμό μηνύματος όταν λήγει το πακέτο σου να σου έρχεται μήνυμα υπενθύμισης. Εγώ αυτό κάνω & δεν χάνω τις ανανεώσεις. Για σκέψου να χάσω εγώ τα mb μου.2fdb1a6d8953e3aa1a7583c7cb25a000.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Αν έχεις Samsung κάνε προγραμματισμό μηνύματος όταν λήγει το πακέτο σου να σου έρχεται μήνυμα υπενθύμισης. Εγώ αυτό κάνω & δεν χάνω τις ανανεώσεις. Για σκέψου να χάσω εγώ τα mb μου.2fdb1a6d8953e3aa1a7583c7cb25a000.jpg

Βάζω πάντα υπενθύμιση, απλώς κάτι άλλο έκανα εκείνη την ώρα που χτύπησε και τσουφ... Πέταξε το πουλάκι
No root->No problem

219GB αυτά είναι. Απλό what's up έχεις με ανανεώσεις μια μέρα πριν;