enteka Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παραθετω την απαντηση cosmote του στυλ ”δεν τρεχει καστανο” στην διαμαρτυρια μου για την 5ευρη ανανεωση. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αναφορικά με το θέμα το οποίο έχετε υποβάλλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: Η κατάργηση των 5€*δεν θεωρείται αύξηση καθώς όλες οι υπηρεσίας (φωνής, ΜΒ & SMS) αλλά και το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων παρέμεινε αμετάβλητο. Επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη ανανεώνοντας το χρόνο του καρτοκινητού 1 φορά το δίμηνο με 10€ αντί για 5€ κάθε μήνα. Ενώ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας on line (κάθε συνδρομητής υποχρεούται να δώσει τη συγκατάθεση του πριν από κάθε ανανέωση) όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης. Τέλος*θα θέλαμε να γνωρίζετε*πως οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε. Sent from my MI 6 using Tapatalk Ακριβώς την ίδια απάντηση έστειλαν και σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 συγνωμη για το ελαφρως off-topic,αλλα επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα,εχει κανενας απο τους παλιους χρηστες του mycosmos,προβλημα με τις ειδοποιησεις των email σε sms? Απο χτες σταματησαν να ερχονται. Οταν μπαινω στο web interface,στις προτιμησεις -> φίλτρα μου βγαζει αποτυχια συνδεσης στο σερβερ. Τα φίλτρα που ειχα δεν φορτωνουν ουτε μπορω να τα ξαναφτιαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 συγνωμη για το ελαφρως off-topic,αλλα επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα,εχει κανενας απο τους παλιους χρηστες του mycosmos,προβλημα με τις ειδοποιησεις των email σε sms? Απο χτες σταματησαν να ερχονται. Οταν μπαινω στο web interface,στις προτιμησεις -> φίλτρα μου βγαζει αποτυχια συνδεσης στο σερβερ. Τα φίλτρα που ειχα δεν φορτωνουν ουτε μπορω να τα ξαναφτιαξω. αυτη η υπηρεσια με το my cosmos email δεν εχει καταργηθει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) για τους παλιους που την ειχαν ηδη μεχρι καποια ημερομηνια,εχει διατηρηθει. Να προσθεσω οτι ιδιο ακριβως προβλημα υπαρχει και στους λογαριασμους cosmote cloud,δεν φορτωνουν τα φιλτρα.Αν μπορεί κάποιος όμως ας το επιβεβαιώσει. Edited December 9, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παραθετω την απαντηση cosmote του στυλ ”δεν τρεχει καστανο” στην διαμαρτυρια μου για την 5ευρη ανανεωση. ... Η κατάργηση των 5€*δεν θεωρείται αύξηση καθώς όλες οι υπηρεσίας (φωνής, ΜΒ & SMS) αλλά και το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων παρέμεινε αμετάβλητο. Επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη ανανεώνοντας το χρόνο του καρτοκινητού 1 φορά το δίμηνο με 10€ αντί για 5€ κάθε μήνα. Ενώ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας on line (κάθε συνδρομητής υποχρεούται να δώσει τη συγκατάθεση του πριν από κάθε ανανέωση) όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης. Τέλος*θα θέλαμε να γνωρίζετε*πως οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. ... Αυτό απαντήθηκε στο ΦΒ ή σε e-mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Καλημέρα, ξέρει κάποιος μέχρι πόσα νούμερα Cosmote μπορώ να χω στο όνομα μου; Είτε αυτά είναι whatsup, frog ή cosmoκάρτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Αυτό απαντήθηκε στο ΦΒ ή σε e-mail? Δεν ξέρω για τον φίλο που το ανέβασε, αλλά σ' εμένα που μου έδωσαν ακριβώς την ίδια απάντηση ήταν σε email (τους είχα ρωτήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Δεν ξέρω για τον φίλο που το ανέβασε, αλλά σ' εμένα που μου έδωσαν ακριβώς την ίδια απάντηση ήταν σε email (τους είχα ρωτήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας).Email πράγματι. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παραθετω την απαντηση cosmote του στυλ ”δεν τρεχει καστανο” στην διαμαρτυρια μου για την 5ευρη ανανεωση. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αναφορικά με το θέμα το οποίο έχετε υποβάλλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: Η κατάργηση των 5€*δεν θεωρείται αύξηση καθώς όλες οι υπηρεσίας (φωνής, ΜΒ & SMS) αλλά και το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων παρέμεινε αμετάβλητο. Επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη ανανεώνοντας το χρόνο του καρτοκινητού 1 φορά το δίμηνο με 10€ αντί για 5€ κάθε μήνα. Ενώ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας on line (κάθε συνδρομητής υποχρεούται να δώσει τη συγκατάθεση του πριν από κάθε ανανέωση) όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης. Τέλος*θα θέλαμε να γνωρίζετε*πως οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε. Sent from my MI 6 using Tapatalk Ακριβώς το ίδιο και σε μένα..Copy paste. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Καλημέρα, ξέρει κάποιος μέχρι πόσα νούμερα Cosmote μπορώ να χω στο όνομα μου; Είτε αυτά είναι whatsup, frog ή cosmoκάρτα. Ευχαριστώ Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος μέχρι 20 σε όλους τους παρόχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Μέχρι 6 σε κάθε πάροχό ή μέχρι 20 σε έναν και μόνο πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ηρθε και σε μενα στο e-mail η ίδια ακριβώς απάντηση (οσο αφορά την κατάργηση 5ευρου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 συγνωμη για το ελαφρως off-topic,αλλα επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα,εχει κανενας απο τους παλιους χρηστες του mycosmos,προβλημα με τις ειδοποιησεις των email σε sms? Απο χτες σταματησαν να ερχονται. Οταν μπαινω στο web interface,στις προτιμησεις -> φίλτρα μου βγαζει αποτυχια συνδεσης στο σερβερ. Τα φίλτρα που ειχα δεν φορτωνουν ουτε μπορω να τα ξαναφτιαξω. ενημερωτικά,έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Aνοιξε χτες για λιγο (τωρα δεν δουλευει) η σελιδα xmas.cosmote.gr. Xωρις μυνηματα :lol: μονο ομιλια και ΜΒ. Και μπορεις λεει να στειλεις και στον εαυτο σου ενα δωρο :p Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Από 7€ τα 250 λεπτά ομιλίας + 100 μβ τώρα πάει στα 8.5€ με 300 λεπτά και 500μβ. Είχαν δεν είχαν το κατάφεραν και το να βάζεις 10€ δεν αρκεί. Λόγω ΦΠΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 10 Ευρώ μείον την αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας (12% ) μας κάνει 8.93 και αρκεί για να αγοράσεις το πακέτο των 8.50 ευρώ. Ο Φ.Π.Α. είναι ενσωματωμένος στην τιμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Φτάνει. 8.93 μπαινουν καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Τα 300 λεπτα οκ. Τα 500μβ σε εποχη 4g κατά τη γνώμη μου είναι τραγικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ο καθένας αγοράζει ότι καλύπτει τις ανάγκες του. Εξάλου βάζοντας 10 ευρώ παίρνεις και το reloadit , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Τα 300 λεπτα οκ. Τα 500μβ σε εποχη 4g κατά τη γνώμη μου είναι τραγικό! ουτως ή αλλως ολα τα πακετα του whatsup ειναι τραγικα, τα μονα πακετα που αξιζουν ειναι του βατραχου (το 60+60 στα 3 ευρω και τα 2gb - εστω.. - στα 4,40), αλλα σε αυτη την περιπτωση χανεις μεταφορες και παρε μοιρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 μιας και αλλη εταιρια ηδη εβγαλε προσφορα με 10 γιγα για ενα μηνα για τις γιορτες,θυμαται καποιος ποια αντιστοιχη προσφορα ειχε δωσει περισυ η κοσμοτε? Για το καλοκαιρι κατι παρόμοιο με 7 ευρω ηταν αν δεν κανω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω χρήματα μέσω του mycosmote app και δεν μπαίνουν μέσω paypal. Υπάρχει πρόβλημα;; Και στο app του whatsup που προσπαθώ να κάνω ανανέωση μου βγάζει ότι ο λογαριασμός paypal δεν είναι εντός ΕΕ. Τι καινούρια είναι αυτά πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Αν μου γίνει φραγή εισερχόμενων-εξερχόμενων κλήσεων και μετά απο 4 μήνες αποφασίζω να ανανεώσω, θα μου έρθουν τα sms που δεν πήρα λόγω φραγής ή τα χάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 τα sms εχουν ημερομηνια ληξης οσον αφορα την παραδοση τους.Σιγουρα πολυ λιγοτερο απο 4 μήνες.Ασε που με τη φραγη μπορει να μην παραδιδονται καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 τα sms εχουν ημερομηνια ληξης οσον αφορα την παραδοση τους.Σιγουρα πολυ λιγοτερο απο 4 μήνες.Ασε που με τη φραγη μπορει να μην παραδιδονται καν. Να σαι καλά φίλε μου. ΥΓ: Είσαι παντού..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts