Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραθετω την απαντηση cosmote του στυλ ”δεν τρεχει καστανο” στην διαμαρτυρια μου για την 5ευρη ανανεωση.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναφορικά με το θέμα το οποίο έχετε υποβάλλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η κατάργηση των 5€*δεν θεωρείται αύξηση καθώς όλες οι υπηρεσίας (φωνής, ΜΒ & SMS) αλλά και το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων παρέμεινε αμετάβλητο.

Επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη ανανεώνοντας το χρόνο του καρτοκινητού 1 φορά το δίμηνο με 10€ αντί για 5€ κάθε μήνα.

Ενώ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας on line (κάθε συνδρομητής υποχρεούται να δώσει τη συγκατάθεση του πριν από κάθε ανανέωση) όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης.

Τέλος*θα θέλαμε να γνωρίζετε*πως οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Ακριβώς την ίδια απάντηση έστειλαν και σε μένα...

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

συγνωμη για το ελαφρως off-topic,αλλα επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα,εχει κανενας απο τους παλιους χρηστες του mycosmos,προβλημα με τις ειδοποιησεις των email σε sms? Απο χτες σταματησαν να ερχονται. Οταν μπαινω στο web interface,στις προτιμησεις -> φίλτρα μου βγαζει αποτυχια συνδεσης στο σερβερ. Τα φίλτρα που ειχα δεν φορτωνουν ουτε μπορω να τα ξαναφτιαξω.

συγνωμη για το ελαφρως off-topic,αλλα επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα,εχει κανενας απο τους παλιους χρηστες του mycosmos,προβλημα με τις ειδοποιησεις των email σε sms? Απο χτες σταματησαν να ερχονται. Οταν μπαινω στο web interface,στις προτιμησεις -> φίλτρα μου βγαζει αποτυχια συνδεσης στο σερβερ. Τα φίλτρα που ειχα δεν φορτωνουν ουτε μπορω να τα ξαναφτιαξω.

αυτη η υπηρεσια με το my cosmos email δεν εχει καταργηθει; .

για τους παλιους που την ειχαν ηδη μεχρι καποια ημερομηνια,εχει διατηρηθει.

Να προσθεσω οτι ιδιο ακριβως προβλημα υπαρχει και στους λογαριασμους cosmote cloud,δεν φορτωνουν τα φιλτρα.Αν μπορεί κάποιος όμως ας το επιβεβαιώσει.

Edited by kmpatra

Παραθετω την απαντηση cosmote του στυλ ”δεν τρεχει καστανο” στην διαμαρτυρια μου για την 5ευρη ανανεωση.

...

Η κατάργηση των 5€*δεν θεωρείται αύξηση καθώς όλες οι υπηρεσίας (φωνής, ΜΒ & SMS) αλλά και το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων παρέμεινε αμετάβλητο.

Επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη ανανεώνοντας το χρόνο του καρτοκινητού 1 φορά το δίμηνο με 10€ αντί για 5€ κάθε μήνα.

Ενώ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας on line (κάθε συνδρομητής υποχρεούται να δώσει τη συγκατάθεση του πριν από κάθε ανανέωση) όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης.

Τέλος*θα θέλαμε να γνωρίζετε*πως οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

...

Αυτό απαντήθηκε στο ΦΒ ή σε e-mail?

Αυτό απαντήθηκε στο ΦΒ ή σε e-mail?

Δεν ξέρω για τον φίλο που το ανέβασε, αλλά σ' εμένα που μου έδωσαν ακριβώς την ίδια απάντηση ήταν σε email (τους είχα ρωτήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας).

Δεν ξέρω για τον φίλο που το ανέβασε, αλλά σ' εμένα που μου έδωσαν ακριβώς την ίδια απάντηση ήταν σε email (τους είχα ρωτήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας).
Email πράγματι.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναφορικά με το θέμα το οποίο έχετε υποβάλλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα..Copy paste.

Καλημέρα, ξέρει κάποιος μέχρι πόσα νούμερα Cosmote μπορώ να χω στο όνομα μου; Είτε αυτά είναι whatsup, frog ή cosmoκάρτα. Ευχαριστώ

Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος μέχρι 20 σε όλους τους παρόχους

Μέχρι 6 σε κάθε πάροχό ή μέχρι 20 σε έναν και μόνο πάροχο.

ενημερωτικά,έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Aνοιξε χτες για λιγο (τωρα δεν δουλευει) η σελιδα xmas.cosmote.gr. Xωρις μυνηματα :lol: μονο ομιλια και ΜΒ. Και μπορεις λεει να στειλεις και στον εαυτο σου ενα δωρο :p

Για να δουμε...

Από 7€ τα 250 λεπτά ομιλίας + 100 μβ τώρα πάει στα 8.5€ με 300 λεπτά και 500μβ. Είχαν δεν είχαν το κατάφεραν και το να βάζεις 10€ δεν αρκεί. Λόγω ΦΠΑ...

10 Ευρώ μείον την αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας (12% ) μας κάνει 8.93 και αρκεί για να αγοράσεις το πακέτο των 8.50 ευρώ. Ο Φ.Π.Α. είναι ενσωματωμένος στην τιμή .

Ο καθένας αγοράζει ότι καλύπτει τις ανάγκες του. Εξάλου βάζοντας 10 ευρώ παίρνεις και το reloadit ,

Τα 300 λεπτα οκ. Τα 500μβ σε εποχη 4g κατά τη γνώμη μου είναι τραγικό!

ουτως ή αλλως ολα τα πακετα του whatsup ειναι τραγικα,

τα μονα πακετα που αξιζουν ειναι του βατραχου

(το 60+60 στα 3 ευρω και τα 2gb - εστω.. - στα 4,40),

αλλα σε αυτη την περιπτωση χανεις μεταφορες και παρε μοιρασε

μιας και αλλη εταιρια ηδη εβγαλε προσφορα με 10 γιγα για ενα μηνα για τις γιορτες,θυμαται καποιος ποια αντιστοιχη προσφορα ειχε δωσει περισυ η κοσμοτε? Για το καλοκαιρι κατι παρόμοιο με 7 ευρω ηταν αν δεν κανω λάθος.

Να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω χρήματα μέσω του mycosmote app και δεν μπαίνουν μέσω paypal. Υπάρχει πρόβλημα;; Και στο app του whatsup που προσπαθώ να κάνω ανανέωση μου βγάζει ότι ο λογαριασμός paypal δεν είναι εντός ΕΕ. Τι καινούρια είναι αυτά πάλι;

Αν μου γίνει φραγή εισερχόμενων-εξερχόμενων κλήσεων και μετά απο 4 μήνες αποφασίζω να ανανεώσω, θα μου έρθουν τα sms που δεν πήρα λόγω φραγής ή τα χάνω;

τα sms εχουν ημερομηνια ληξης οσον αφορα την παραδοση τους.Σιγουρα πολυ λιγοτερο απο 4 μήνες.Ασε που με τη φραγη μπορει να μην παραδιδονται καν.

τα sms εχουν ημερομηνια ληξης οσον αφορα την παραδοση τους.Σιγουρα πολυ λιγοτερο απο 4 μήνες.Ασε που με τη φραγη μπορει να μην παραδιδονται καν.

Να σαι καλά φίλε μου.

ΥΓ: Είσαι παντού..:)