eksixaraktires Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Και εμενα στην αρχη ελεγε οτι δεν ανανεωσε και εσυρα τη σελιδα προς τα κατω και ανανεωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλησπέρα, θέλω να κάνω φορητότητα έναν αριθμό F2G σε What's Up, δεν βρίσκω στην σελίδα της κοσμοτέ κάτι σχετικό, πως πρέπει να κινηθώ; Υπάρχει κόστος;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλησπέρα, θέλω να κάνω φορητότητα έναν αριθμό F2G σε What's Up, δεν βρίσκω στην σελίδα της κοσμοτέ κάτι σχετικό, πως πρέπει να κινηθώ; Υπάρχει κόστος;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πας σε μαγαζι κοσμοτε/γερμανος και το κοστος ειπαν οτι επεσε στα 5 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ευχαριστώ, διάβασα σε προηγούμενες σελίδες οτι πολλά καταστήματα επικαλούνται έλλειψη σιμ υπάρχει κάποιο κατάστημα που εξυπηρετεί σίγουρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Εαν θα πάρει ελβετικο νούμερο και ο άλλος δεν τον καλέσει μέσω ίντερνετ (voip) τότε θα χρεωθει. Εαν ομως κρατήσει το ελληνικό νουμερο, οταν θα τον καλούν απο Ελλάδα, θα χρεωνεται αυτός "τελος εισερχομενης κλησης σε περιαγωγη". Αρα επιστρεφουμε στην αρχικη μου προταση οτι ο μόνος οικονονικος τροπος ειναι το voip. Ευχαριστώ για της απαντήσεις όλων σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ευχαριστώ, διάβασα σε προηγούμενες σελίδες οτι πολλά καταστήματα επικαλούνται έλλειψη σιμ υπάρχει κάποιο κατάστημα που εξυπηρετεί σίγουρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης; Εγω στη θεση σου θα εβρισκα απο το σαιτ του γερμανου τη λιστα με τα καταστηματα της θεσσαλονικης και θα επαιρνα τηλ να ρωτησω για να μην πηγαινω τσαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Εγω στη θεση σου θα εβρισκα απο το σαιτ του γερμανου τη λιστα με τα καταστηματα της θεσσαλονικης και θα επαιρνα τηλ να ρωτησω για να μην πηγαινω τσαμπα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, έχω πάρει σε αρκετά καταστήματα Γερμανός - Κοσμοτέ σήμερα και όλοι "δεν έχουν σιμ για καρτοκινητό τον τελευταίο μήνα".. Το ίδιο μου απάντησε και το 13888. Οπότε δεν γίνεται η φορητότητα. Να υποθέσω οτι για συμβόλαιο θα γινόταν στο επόμενο δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, έχω πάρει σε αρκετά καταστήματα Γερμανός - Κοσμοτέ σήμερα και όλοι "δεν έχουν σιμ για καρτοκινητό τον τελευταίο μήνα".. Το ίδιο μου απάντησε και το 13888. Οπότε δεν γίνεται η φορητότητα. Να υποθέσω οτι για συμβόλαιο θα γινόταν στο επόμενο δευτερόλεπτο Στανταράκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Επικοινωνία με ΕΕΤΤ για να βρεις άκρη. It works! ;) Αλλιώς, δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Στη Βέροια μια εβδομάδα υπομονή μόνο και όταν πήρα την sim σε 5 λεπτά κατευθείαν άνοιξε το δίκτυο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλησπέρα, θέλω να κάνω φορητότητα έναν αριθμό F2G σε What's Up, δεν βρίσκω στην σελίδα της κοσμοτέ κάτι σχετικό, πως πρέπει να κινηθώ; Υπάρχει κόστος;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα πρέπει να πας σε κατάστημα. Το κόστος πλέον είναι 5€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλημέρα. Πάλι καλά που είμαστε στην ΕΕ και βάζει κανόνες. Διαβάστε την παρακάτω είδηση. https://www.huffingtonpost.gr/entry/kinete-telefonia-meionetai-to-kostos-kleseon-entos-ee_gr_5bec51fce4b0783e0a1f0e3c?utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2 Και κάπως έτσι το εξωφρενικό 0,25€/sms θα εκλογικεύσει. Σϋμφωνα με την είδηση, ρυθμίζεται πλαφόν κόστους για επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών χωρών. Έχει συμβεί και στο παρελθόν το κόστος τερματισμού διεθνών κλήσεων/SMS να είναι μικρότερο από το κόστος εντός Ελλάδας, για χρεώσεις εκτός παγίου/προγραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίζει δηλαδή να πληρώνουμε πιο φτηνό το sms που στέλνουμε στο Παρίσι απ' αυτό που στέλνουμε στη Λαμία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίζει δηλαδή να πληρώνουμε πιο φτηνό το sms που στέλνουμε στο Παρίσι απ' αυτό που στέλνουμε στη Λαμία; Εννοείται φίλε! Εχει το Παρίσι τα κρέατα που έχει η Λαμία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίζει δηλαδή να πληρώνουμε πιο φτηνό το sms που στέλνουμε στο Παρίσι απ' αυτό που στέλνουμε στη Λαμία; Αν πάρεις Frog θα δείς ότι είναι πιο φτηνό να καλείς Ινδία ή Η.Π.Α παρά να καλείς Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Το καρτοκινητό Frog μπορεί να μπει σε Cosmote One; Στο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html αν και αναφέρει οποιοδήποτε καρτοκινητό Cosmote βλέπω μόνο τα σήματα του Whatsup και της CosmoKΑΡΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Το καρτοκινητό Frog μπορεί να μπει σε Cosmote One; Στο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html αν και αναφέρει οποιοδήποτε καρτοκινητό Cosmote βλέπω μόνο τα σήματα του Whatsup και της CosmoKΑΡΤΑ. Στην ίδια σελίδα, στις Συχνές ερωτήσεις παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις (ερώτηση 5): Τα προγράμματα κινητής που συμμετέχουν σε COSMOTE One είναι: Συμβόλαια & ΚαρτοΣυμβόλαια με πάγιο από 20€ και Καρτοκινητά What’s Up, COSMOΚΑΡΤΑ & Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Στην ίδια σελίδα, στις Συχνές ερωτήσεις παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις (ερώτηση 5): Να υποθέσω ότι αυτό που λέει είναι το αρχικό πάγιο του συμβολαίου και όχι το τι πληρώνω εγώ.Πχ για μετατροπή από καρτοκινητο σε συμβόλαιο cosmote mobile 1500' το πάγιο είναι σε έκπτωση στα 18,90(19,90€ για έντυπους λογαριασμούς).Υπαρχει κάποια σχετική διευκρίνηση πάνω σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πόσες μέρες σας πήρε να ενεργοποιηθεί το Cosmote one; Έχω Cosmokarta και σταθερό με Vdsl στο ΑΦΜ μου, και τρεις ήδη μέρες ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πόσες μέρες σας πήρε να ενεργοποιηθεί το Cosmote one; Έχω Cosmokarta και σταθερό με Vdsl στο ΑΦΜ μου, και τρεις ήδη μέρες ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση. Μίλα με εξυπηρέτηση πελατών. Εγώ, με το μόλις τους κάλεσα, με εξυπηρέτησαν και το ενεργοποίησαν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Εγώ έχω στο αφμ μου σταθερό ΟΤΕ και whatsup. Τι κερδίζω με αυτό το COSMOTE ΟΝΕ; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Εγώ έχω στο αφμ μου σταθερό ΟΤΕ και whatsup. Τι κερδίζω με αυτό το COSMOTE ΟΝΕ; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείς να πληροφορηθείς αναλυτικά. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Εγώ έχω στο αφμ μου σταθερό ΟΤΕ και whatsup. Τι κερδίζω με αυτό το COSMOTE ΟΝΕ; Sent from my Mi A1 using Tapatalk καλημερα! εγω που το εκανα σταθερο εξοχικου και κινητο W.U πηρα 1000λεπτα ομιλιας καθε μηνα απο το ενα στο αλλο και το αναποδο. Δλδ μεταξυ τους εχω 1000λεπτα τον μηνα, αρκετα χρησιμο θα ελεγα.... οποιος εχει παγια συνδεση κερδιζει και αλλα. Τα λεει στην σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Αλλαγές στις χρεώσεις περιαγωγής στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/151118-version-simple-final-1612-v2.pdf Απ' ότι καταλαβαίνω σύμφωνα με την ανακοίνωση η εισερχόμενες πλέον κλήσεις δεν θα είναι δωρεάν αλλά θα καταναλώνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Σωστά κατάλαβες. Παράνομο δεν είναι σύμφωνα με την ΕΕ; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts