Jump to content

TheodoreD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TheodoreD

  1. Μετα από τέσσερα χρόνια σκληρής χρήσης το tablet παρέδωσε το πνεύμα. Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται υπάρχουν το docking station με έξοδο HDMI για σύνδεση σε tv και otg connector.
  2. Πρόσφατα είχα ταξιδέψει στην Ελβετία και ήταν πολύ χρήσιμο να βλέπεις το όνομα του πάροχου γιατί όταν συνδεόταν σε ελβετικό δίκτυο η χρέωση ηταν υπέρογκη ενώ όταν συνδεόταν σε γαλλικό δίκτυο δεν υπήρχε χρέωση.
  3. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Θα προτιμούσα να μου εμφανίζει δίπλα από την μπάρα σήματος το όνομα του παρόχου. Το μόνο που κατάφερα είναι να μου τα εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος.
  4. Ευχαριστώ για της απαντήσεις όλων σας.
  5. Την επόμενη εβδομάδα από τις 21-11 εως 25-11 πρόκειται να βρίσκομαι στην Ελβετία. Με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα μου ειπαν ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρόνο ομιλίας και τα δεδομένα που έχω. Ξέρει κάποιος φίλος ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος επικοινωνίας από και προς Ελβετία; Υ.Γ. Μιλάω για κοσμοκάρτα.
  6. Δεν έχω παραλάβει ακόμα. Μολις την τοποθετησω θα ενημερώσω. Έσπασε μόνη της ή σου έπεσε;
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις έριξα την παραγγελία. Ελπίζω να έρθει γρήγορσ γιστί η γκρίνια της κόρης δεν υποφέρετε. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις έριξα την παραγγελία. Ελπίζω να έρθει γρήγορσ γιστί η γκρίνια της κόρης δεν υποφέρετε.
  8. Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη.
  9. Μόλις τώρα η κόρη μου έριξε το κινητό της και έσπασε την οθόνη. Έχει παραγγείλει κάποιος φίλος αξιόπιστη οθόνη από Ελλάδα ή Κίνα;
  10. Στο banggood εκτος από την επιλογή priority direct mail εχει και την επιλογή European direct mail με κόστος μικρότερο κατά 7 ευρώ. Ξέρουμε τι είναι αυτό και αν υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο;
  11. Σε κοσμοκάρτα στο πακέτο 300' προς όλους και 500mb ανανέωσα μία ημέρα πριν τη λήξη των 30 ημερών και μου μετέφερε και τα λεπτά ομιλίας και τα mb. Μου έδωσε ακόμα άλλα 500mb για 15 ημέρες επειδή η ανανέωση έγινε online.
  12. Καλησπέρα σε όλους. Έχω κοσμοκάρτα το πακέτο 300 λεπτά ομιλίας προς όλους και 500mb κάθε μήνα στα 8,5 ευρώ, το οποίο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Υπάρχει τρόπος να μην μηδενίζει το υπόλοιπο στη λήξη των 30 ημερών; Πιο πολύ με ενδιαφέρει να κρατάω καβάτζα τα mb για να τα χρησιμοποιώ το καλοκαίρι στο χωριό.
  13. Ναι δουλεύουν όλα κανονικότατα.
  14. Μετά από πολύωρη επέμβαση μπορώ με συγκίνηση να αναφέρω ότι ο ασθενής ανέκαμψε και επανήλθε πλήρως στην αρχική του κατάσταση. Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι το καινούργιο digitizer είναι περισσότερο ανθεκτικό στις δαχτυλιές. Τώρα σκέφτομαι να του περάσω κάποια custom rom, καθώς μέχρι τώρα ειχα το novago το οποίο δεν λειτουργει σε ρουταρισμένες συσκευές. Διαβάζω καλά λόγια για την Gnabo αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες προτάσεις.
  15. Τελικά παράγγειλα από εδώ https://www.replacebase.co.uk/samsung-galaxy-note-101-n8000-replacement-touch-screen-digitizer-glass-black-original-4215/ και παρέλαβα σήμερα μετα από μια εβδομάδα περίπου. Αύριο θα ξεκινήσω την επέμβαση και ο Θεός βοηθός
  16. Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα και η τιμή παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να μην παραγγείλω κάτι, παραλάβω μετά από κανα μήνα+ και είναι και άχρηστο.
  17. Η αλήθεια είναι ότι οταν νευριάζει έχουμε πρόβλημα. Ειδικά η αδερφή του που είναι και 6 χρονια μεγαλύτερη. Τέλος πάντων καμμιά πρόταση για αγορά digitizer;
  18. Δεν έσπασε από πέσιμο. Το πίεσε με τα δύο του χέρια πάνω στο πόδι του, από τα νευρα του που δεν μπορούσε να περάσει μια πίστα σε κάποιο παιχνίδι.
  19. Μετά από 3 χρόνια αρμονικής συμβίωσης με το tablet ο γιός μου κατάφερε να σπάσει την οθόνη. Από ότι φάίνεται η lcd λειτουργεί κανονικά αλλά το digitizer έχει θρυμματιστεί. Σκέφτομαι να κάνω την απόπειρα να το φτιάξω μόνος μου. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για αγορά σε καλή τιμή; Στο e-bay βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/112126192060
  20. Έχω το full pack της Nova+απεριόριστα αστικά υπεραστικά 12 ώρες κινητά και εως 24αρι ίντερνετ. Η προσφορά του ΟΤΕ είναι σχεδόν 10 ευρώ το μήνα χαμηλότερη
  21. Στις 20 του μηνός Σεπτεμβρίου λήγει το συμβόλαιο μου στην Nova. Με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα μου πρότειναν να ανανεώσω με την ίδια τιμή. Από τον ΟΤΕ που με κάλεσαν μου κάνουν πολύ χαμηλότερη προσφορά και μάλιστα αύριο είναι να έρθει ο courier με τα συμβόλαια και το router. Υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά ή θα χωρίσουν οι δρόμοι μας;
  22. Δυστυχώς και με ενεργοποιημένο το dolby atmos και μετα απο clear dalvik/cashe το πρόβλημα παραμένει. Το παράξενο ειναι πως οταν παίζει μουσική απο το ηχείο η ένταση ειναι αρκετά δυνατή. Αυτό φαντάζομαι δείχνει πως το πρόβλημα δεν ειναι (ευτυχώς!!) στο ηχείο.
  23. Καποιος να βοηθήσει;
×
×
  • Create New...