Altrouistis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) frog: έχει αξιοπρεπή πακέτα internet σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μόνο που είναι διάρκειας 25 ημερών whats'up: στερείται σοβαρών πακέτων internet με μόνη σκοτεινή εξαίρεση το after dark ωστόσο με reload και πάρε-μοιρασε μαζεύεις ικανοποιητικό δωρεάν internet αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις sim αποκλειστικά για internet σκέψου και το "Mobile Internet με Κάρτα" της Cosmote εκτιμώ ότι υπερτερεί τόσο έναντι των πακέτων της καρτοκινητής frog όσο και έναντι των νεοαφιχθέντων συμβολαίων cosmote mobile internet Οι τιμές άλλαξαν τα 40gb έχουν 40,90€ και από 1 του μήνα λήγει η προσφορά 40GB+40GB στο καρτοκινητό (αυτο ειναι πολυ καλο πακετο). Edited September 27, 2018 by Altrouistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Οι τιμές άλλαξαν τα 40gb έχουν 40,90€ και από 1 του μήνα λήγει η προσφορά 40GB+40GB στο καρτοκινητό (αυτο ειναι πολυ καλο πακετο). φρέσκιες τιμές λοιπόν τα 40GB+40GB λήγουν μήνα-μήνα από τω καιρώ εκείνω... ας μη βιαζόμαστε να τα αποχαιρετίσουμε αν ωστόσο μας αφήσουν χρόνους και πάλι το mobile internet με κάρτα θα είναι ανταγωνιστικό των συμβολαίων mobile internet για καταναλώσεις έως 8GB και μάλιστα χωρίς τις 18/24μηνες δεσμεύσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 φρέσκιες τιμές λοιπόν τα 40GB+40GB λήγουν μήνα-μήνα από τω καιρώ εκείνω... ας μη βιαζόμαστε να τα αποχαιρετίσουμε αν ωστόσο μας αφήσουν χρόνους και πάλι το mobile internet με κάρτα θα είναι ανταγωνιστικό των συμβολαίων mobile internet για καταναλώσεις έως 8GB και μάλιστα χωρίς τις 18/24μηνες δεσμεύσεις... Αν το έριχναν αλλο ένα 10ρικο το 40GB θα άξιζε πραγματικά. Τώρα για το καρτοκινητό μπορεί να κάνουν επέκταση της προσφοράς και να παραμείνουν τα 80GB. Θα φανεί από εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι σε καλο δρόμο αν συνυπολογίσουμε και άλλα πακέτα που υπάρχουν για δεδομένα στην αγορά. Ακόμα τα δεδομένα είναι πολυ ακριβά σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά βελτιωμένα στην συγκεκριμένη εταιρία. Είπαμε θα το τραβήξουν όσο πάει με τις τιμές αφού τους παίρνει στο Ελλαδιστάν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 καλημερα και καλο τριημερο σε ολους!!!δινει στο wu 2 γιγα για 3εις μερες δωρο μολις μου ηρθε ενημέρωση στην εφαρμογή και μιση ωρα πριν αγόρασα το πακετο του σ/κ για ιντερνετ το οποιο ξεκιναει στις 1800 μπορω να το ακυρωσω και να επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό με καποιο τροπο??ξερω χλωμο αλλα ειπα ας κανω μια ερωτηση!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 καλημερα και καλο τριημερο σε ολους!!!δινει στο wu 2 γιγα για 3εις μερες δωρο μολις μου ηρθε ενημέρωση στην εφαρμογή και μιση ωρα πριν αγόρασα το πακετο του σ/κ για ιντερνετ το οποιο ξεκιναει στις 1800 μπορω να το ακυρωσω και να επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό με καποιο τροπο??ξερω χλωμο αλλα ειπα ας κανω μια ερωτηση!! Να'σαι καλά φίλε, μόλις τα πήρα. Στείλε μηνυμα στο γκρουπ του What's up στο facebook μηπως γινει τιποτα. Λογικα, αφου δεν μπορεσες να χρησιμοποιησεις καθολου το πακετο, θα σε εξυπηρετησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Τα 2 γιγα δωρο μπορεις να τα παρεις ως την Κυριακή το βράδυ και να ισχυουν για 3 μερες οποτε δεν χρειάζεται να ακυρωσεις το αγορασμενο ασε που δεν νομιζω οτι θα δεχτουν κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 ευχαριστω @patrickdrd για την προσφορα.,μολις το ενεργοποιησα! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Και σε cosmoκάρτα Ή κλήση 1330 και 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 ξερει καποιος αν μπορει να ενεργοποιηθει με μήνυμα? με βολευει να βαλω προγραμματισμένο sms για την Κυριακή το βράδυ αλλιώς παίζει να το ξεχάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Βάλε υπενθύμιση στο ημερολόγιο να ενεργοποιήσεις το πακέτο. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Για την προσφορά της cosmote που δίνει δώρο 2gb για 3μερες που στέλνω μνμ και τι για να τα ενεργοποιήσω? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 2 στο 1330 Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Εμένα μου ήρθε αυτό το sms!! Και δεν είμαι καν γουατσαπ. Έχω καρτοσυμβολαιο. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Ως καρτοσυμβολαιο μπορεί να το παρεις,αν σου το δειχνει στη mycosmote. Από την εφαρμογή του wu δεν νομίζω. Κανε και μια δοκιμή με το sms που αναφέρθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Ως καρτοσυμβολαιο μπορεί να το παρεις,αν σου το δειχνει στη mycosmote. Από την εφαρμογή του wu δεν νομίζω. Κανε και μια δοκιμή με το sms που αναφέρθηκε. Εκτος αν εχεις φοιτητικο καρτοσυμβολαιο που θεωρειται ως whats up καρτοκινητο. Δηλαδη αν κανεις τηλεφωνο προς φοιτητικο καρτοσυμβολαιο καταναλωνει τα λεπτα προς whats up και εχει τις προσφορες με το whats up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Αλλα είναι προϊόν κινητής Cosmote, δεν λειτουργεί το Whatsup App ούτε έχεις πάρε μοίρασε κλπ. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Εκτος αν εχεις φοιτητικο καρτοσυμβολαιο που θεωρειται ως whats up καρτοκινητο. Δηλαδη αν κανεις τηλεφωνο προς φοιτητικο καρτοσυμβολαιο καταναλωνει τα λεπτα προς whats up και εχει τις προσφορες με το whats up. Μονο στο φοιτητικό ισχύει αυτο με τα λεπτα προς wu? Ειχα την εντύπωση οτι ολα τα καρτοσυμβολαια λογαριαζονται ως wu οταν τα καλείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Μονο στο φοιτητικό ισχύει αυτο με τα λεπτα προς wu? Ειχα την εντύπωση οτι ολα τα καρτοσυμβολαια λογαριαζονται ως wu οταν τα καλείς. Σωστά νόμιζες. Και στα υπόλοιπα το ίδιο ισχύει. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Ισχυει και σε κοσμοκαρτα και σε frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Ως καρτοσυμβολαιο μπορεί να το παρεις,αν σου το δειχνει στη mycosmote. Από την εφαρμογή του wu δεν νομίζω. Κανε και μια δοκιμή με το sms που αναφέρθηκε.Εκτος αν εχεις φοιτητικο καρτοσυμβολαιο που θεωρειται ως whats up καρτοκινητο. Δηλαδη αν κανεις τηλεφωνο προς φοιτητικο καρτοσυμβολαιο καταναλωνει τα λεπτα προς whats up και εχει τις προσφορες με το whats up.Όντως με sms τα έδωσε! Στην εφαρμογή my Cosmote δεν μου έδειχνε τίποτα. Φοιτητικό Καρτοσυμβόλαιο έχω. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 2 στο 1330 Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ είναι εντελώς δωρεάν αυτή η προσφορά ε? Και μέχρι 30/9 μπορούμε να την ενεργοποιήσω? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Οκ ευχαριστώ είναι εντελώς δωρεάν αυτή η προσφορά ε? Και μέχρι 30/9 μπορούμε να την ενεργοποιήσω? Ναι σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να δω σε ποία εταιρεία θα κάνω το φοιτητικό μου & θα ήθελα να ρωτήσω αν είστε ευχαριστημένοι & τι περιλαμβάνει το πακέτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts